Vels - BiH / BiH - Belgija
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Vels - BiH / BiH - Belgija
Ja ocekujem da nas razvale, i rezultatski i igrom,najvise bih volio da grijesim..Da su tu Emir,Momciluk drugacije bih razmisljao
Ma Felaini nije igrao Bog zna koliko u klubu, ne znam kakav mu je status u repki, tu je Romin Naign, ma prejaki su realnoanonymousHD je napisao/la:Dobro, niste zaboravili Fellainija, Dembelea
Ljudi kakav tim imamo, daj bože da ne primimo petardu.
- anelbavarac
- Kontakt:
Ekipa kojoj je Srbija uvalila 6 komada 11/09/2012

Juce protiv nas:

Juce protiv nas:

Došli smo u fazu kada nas bod protiv jednog Velsa raduje, bravo Pape, 
Srbija igrala protiv igračkog mnogo jačeg Velsa.

U zadnjih godinu dana ta Srbija je puno jaca ekipa od nas. On su imali uzasan start kvalifikacija i zato se nisu uspjeli kvalifikovati na SP ni otici u baraz.Neutral je napisao/la:Došli smo u fazu kada nas bod protiv jednog Velsa raduje, bravo Pape,
A da smo trebali dobiti ovakav Vels, trebali smo.
Da se trebamo u ovakvoj grupi bez vecih problema plasirati na EP, to MORAMO.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
- Juventinisimo
- Kontakt:
Putujem svijetom al' Bosne nema....
Pa da krenemo....iako ja nemam obicaj samarati...
Bojkot...raju nije briga za Bosnom.....a ono se skupi 3000 u Cardiffu....tri tisuce BRACE...jooooj samarcine za ublehase....
Prizeljkuju debalk i poraz...BOSNA dominira,srce im sve manje..Hennessey ih spasava...ublehasi ga slave...samarcina
Prizeljkuju Hadzica da kiksa...Hadzic se nije vidio a izdominirao...samarcina
Prizeljkuju Balea da nas izdominira,sepet golova su najavljivali...Besic jos jednu mega zvijezdu u dzepu nosa...samarcina
Dosta samara...bridice do Belgije a poslije toga ce boliti jos vise...
Sada cu ozbiljno da vas uputim u neke stvari...slusaj pazljivo...
Mi smo izgubili dva jako vazna igraca u repki..Misketa i Spahica...to ostavlja traga i nasa igra mora da se tek "pravi" da bi na nesto licili...
Kipar smo jako lose odradili...nismo bas ni srece imali...golman je branio k'o lud...nismo zasluzili poraz ali desilo se..
Wales smo odradili puno bolje...nije vise bilo izleta sa strana i ostavljanja rupa u odbrani...momci su solidno odradili posao...
U odbrani nam je falilo,osim Spahica i standardni Kolasinac i Bicakcic + Salihovic...oni koji misle da je to tek tako lako zamijeniti i uigrati neka me prozovu najglupljim...
Oni koji su igrali fudbal,i znaju o cemu pricam,sigurno nece...
Sredina terena nam je kriticna samo zbog toga sto nije najbolje uigrana...ali opet smo na neki nacin dominirali...napad nam jos djeluje odsjeceno...sto je i razumljivo nakon odlaska Misimovica i promjena koje su napravljene..mora se priznati,fali taj njegov zadnji pas..i falice sve dok se bolje ne uigramo...na tome Pape mora malo vise poraditi..
BIH - Kipar
65 Possession (%) 35
27 Total attempts 6
6 on target 4
15 off target 0
469 Passes 153
427 completed 120
Wales - BIH
43 Possession (%) 57
10 Total attempts 13
2 on target 6
6 off target 4
250 Passes 421
215 completed 378
Tesko se mirim sa cinjenicom da smo u ove dvije utakmice nadigrali protivnike u svim segmentima i imamo samo jedan bod...
Golmani im brane sto vise nikada nece u zivotu...peh za koji su zasluzni ublehasi..
Sada da vam otkrijem jos jednu stvar u vezi Safeta Susica Papeta...on nece otici...ako i izgubimo od Belgije on nece otici...on nece otici sve dok postoji sansa za EP...a sansa za EP je i trece mjesto i baraz...prema tome...prestanite likovati i nadati se necemu sto se nece desiti u skorije vrijeme...
Cujemo se poslije Belgijanci...
Bojkot...raju nije briga za Bosnom.....a ono se skupi 3000 u Cardiffu....tri tisuce BRACE...jooooj samarcine za ublehase....

Prizeljkuju debalk i poraz...BOSNA dominira,srce im sve manje..Hennessey ih spasava...ublehasi ga slave...samarcina
Prizeljkuju Balea da nas izdominira,sepet golova su najavljivali...Besic jos jednu mega zvijezdu u dzepu nosa...samarcina
Dosta samara...bridice do Belgije a poslije toga ce boliti jos vise...

Sada cu ozbiljno da vas uputim u neke stvari...slusaj pazljivo...

Mi smo izgubili dva jako vazna igraca u repki..Misketa i Spahica...to ostavlja traga i nasa igra mora da se tek "pravi" da bi na nesto licili...
Kipar smo jako lose odradili...nismo bas ni srece imali...golman je branio k'o lud...nismo zasluzili poraz ali desilo se..
Wales smo odradili puno bolje...nije vise bilo izleta sa strana i ostavljanja rupa u odbrani...momci su solidno odradili posao...
U odbrani nam je falilo,osim Spahica i standardni Kolasinac i Bicakcic + Salihovic...oni koji misle da je to tek tako lako zamijeniti i uigrati neka me prozovu najglupljim...

Sredina terena nam je kriticna samo zbog toga sto nije najbolje uigrana...ali opet smo na neki nacin dominirali...napad nam jos djeluje odsjeceno...sto je i razumljivo nakon odlaska Misimovica i promjena koje su napravljene..mora se priznati,fali taj njegov zadnji pas..i falice sve dok se bolje ne uigramo...na tome Pape mora malo vise poraditi..
BIH - Kipar
65 Possession (%) 35
27 Total attempts 6
6 on target 4
15 off target 0
469 Passes 153
427 completed 120
Wales - BIH
43 Possession (%) 57
10 Total attempts 13
2 on target 6
6 off target 4
250 Passes 421
215 completed 378
Tesko se mirim sa cinjenicom da smo u ove dvije utakmice nadigrali protivnike u svim segmentima i imamo samo jedan bod...

Sada da vam otkrijem jos jednu stvar u vezi Safeta Susica Papeta...on nece otici...ako i izgubimo od Belgije on nece otici...on nece otici sve dok postoji sansa za EP...a sansa za EP je i trece mjesto i baraz...prema tome...prestanite likovati i nadati se necemu sto se nece desiti u skorije vrijeme...

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
- invincible1921
- Kontakt:
[youtube][/youtube]Juventinisimo je napisao/la:Putujem svijetom al' Bosne nema....
Bojkot...raju nije briga za Bosnom.....a ono se skupi 3000 u Cardiffu....tri tisuce BRACE...jooooj samarcine za ublehase....![]()
Dosta samara...bridice do Belgije a poslije toga ce boliti jos vise...![]()
Sada cu ozbiljno da vas uputim u neke stvari...slusaj pazljivo...![]()
U odbrani nam je falilo,osim Spahica i standardni Kolasinac i Bicakcic + Salihovic...oni koji misle da je to tek tako lako zamijeniti i uigrati neka me prozovu najglupljim...Oni koji su igrali fudbal,i znaju o cemu pricam,sigurno nece...
![]()
BIH - Kipar
65 Possession (%) 35
27 Total attempts 6
6 on target 4
15 off target 0
469 Passes 153
427 completed 120
Wales - BIH
43 Possession (%) 57
10 Total attempts 13
2 on target 6
6 off target 4
250 Passes 421
215 completed 378
Tesko se mirim sa cinjenicom da smo u ove dvije utakmice nadigrali protivnike u svim segmentima i imamo samo jedan bod...Golmani im brane sto vise nikada nece u zivotu...peh za koji su zasluzni ublehasi..
![]()
=\_1921_/=
Ekipa Velsa ima tri ozbilja igraca. Joe Allen, Aaron Ramesy i Gareth Bale, dvojica su im falila nocas.
Bravo za papetove pulene, dice se posjedom lopte i pasovima protiv Velsa.
Btw, Vels je imao dva zicera, mi samo jedan. Ne bi bas rekao da smo ih toliko nadigrali.
Bravo za papetove pulene, dice se posjedom lopte i pasovima protiv Velsa.
Btw, Vels je imao dva zicera, mi samo jedan. Ne bi bas rekao da smo ih toliko nadigrali.
- hogarstrasni
Idemo dalje
Ispunilim smo cilj, nismo izgubili. Protiv Belgije , bod je uspjeh, a i poraz je zadovoljavajuci... idemo dalje Safete, DJUBRE !

Ispunilim smo cilj, nismo izgubili. Protiv Belgije , bod je uspjeh, a i poraz je zadovoljavajuci... idemo dalje Safete, DJUBRE !
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!
- hogarstrasni
Pape , i dalje , dijeli pljuske, svakom iskrenom navijacu BIH 

Zato ti njega torbicom,ogare.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- hogarstrasni
Sta je smetljari Safetovi
Rusi se imperija zla !

Rusi se imperija zla !

Idi spavaj ogare,h-elga ce te oklagijom.hogarstrasni je napisao/la:Sta je smetljari Safetovi![]()
Rusi se imperija zla !
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
veceras se vidjelo da je Bale jaci igrac nego citava naša selekcija
frajer sam drži Vels, dok naši nešto trčkaraju oko njega
kad im se vrate Ramzi i Alen, istuci ce nas kitom po celu - u sred Zenice, jer su jaca selekcija od Kipra

kad im se vrate Ramzi i Alen, istuci ce nas kitom po celu - u sred Zenice, jer su jaca selekcija od Kipra
- Juventinisimo
- Kontakt:
Kad dodju u Zenicu...nece izaci iz svoga sesnaesterca...zapamti to.. 

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
- hogarstrasni
Orjentalno djubre je pokazalo da je u misiji rusenja reprezentacije. !
Idemo Smetljaru Susicu Papcino , zadovoljan si i porazom protiv Belgije. Nitkove bez zrna casti !
Idemo Smetljaru Susicu Papcino , zadovoljan si i porazom protiv Belgije. Nitkove bez zrna casti !
mi cemo se boriti sa Izraelom za to trece mjesto,a i to je upitno hocemo li uspjeti...zapamti ti ovo slobodno
Belgija i Vels se odvojili vec u samom startu, odoše ljudi na Euro, ne cekaju levate da ih stignu

Belgija i Vels se odvojili vec u samom startu, odoše ljudi na Euro, ne cekaju levate da ih stignu
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Pobjedili Andoru i odvojili se. Strasno odvajanje.let3 je napisao/la:mi cemo se boriti sa Izraelom za to trece mjesto,a i to je upitno hocemo li uspjeti...zapamti ti ovo slobodno![]()

Mi smo kiksali protiv Kipra ali tek je to pocelo, gubice i ostali bodove. Nema u nasoj grupi ekipe koja moze svakoga pobjediti kao sto je to nekad radila Spanija ili kao sto radi Njemacka. Gubice svi bodove u toku kvalifikacija. Ako ne izgubimo od Belgije mozemo realno i do prvog mjesta.
- Juventinisimo
- Kontakt:
Mi treba da obratimo paznju na Wales i Izrael...da od njih ne zijanimo i sve ce biti u dure.. 
Walesu predvidjam 4 poziciju.

Walesu predvidjam 4 poziciju.
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
Bod protiv nogometne velesile Walesa je uspjeh.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.