Zanima me dal ce biti dovoljno za npr. PES 13QUARESMA 18<<< je napisao/la:pa 2 puta po 2.4ghz, u cemu je frka
Sent from my Nokia Lumia 909
Intel Core2Duo 2x2.4GHZ
Win7 64bit
Ram 3GB
ATI Radeon™ HD 5450 1GB 128-bit
Moderator/ica: insider
Zanima me dal ce biti dovoljno za npr. PES 13QUARESMA 18<<< je napisao/la:pa 2 puta po 2.4ghz, u cemu je frka
ja sam 13-ku igrao i sa slabijim kompom .....akisarajevo92 je napisao/la: Zanima me dal ce biti dovoljno za npr. PES 13
Intel Core2Duo 2x2.4GHZ
Win7 64bit
Ram 3GB
ATI Radeon™ HD 5450 1GB 128-bit
QUARESMA 18<<< je napisao/la:kupis novi misfilip13 je napisao/la:QUARESMA 18<<< je napisao/la:koristi alternativu nema ti druge
Kako
hardwerreeds je napisao/la:pozz svima, molio bih misljenje od onih koji se bolje razumije u softwer, da li je ovo realna cijena i isplativa, hvala
PROCESOR: INTEL CORE I5-4590
GRAFICKA: Gigabyte Radeon HD R9 270X 2GB GDDR5 Windforce OC
PLOCA: ASUS Z97M-PLUS LGA 1150
RAM: 16GB DDR3 ( 2x 8GB Moduli)
HDD: Toshiba DT01ACA100 1TB 3,5"
NAPAJANJE: COOLER MASTER PSU GX-550
CPU COOLER: Cooler Master Hyper TX3 EVO
KUCISTE: COOLER MASTER HAF 922
CIJENA 1990 KM
p.s. pola sam ustedio, a pola dobijam kao nagradu za diplomiranje, pa da ih ulozim kvalitetno
arelinho je napisao/la:hardwerreeds je napisao/la:pozz svima, molio bih misljenje od onih koji se bolje razumije u softwer, da li je ovo realna cijena i isplativa, hvala
CIJENA 1990 KM
p.s. pola sam ustedio, a pola dobijam kao nagradu za diplomiranje, pa da ih ulozim kvalitetno
Nema veze, uzmi obicni USB mis i ubaci ga u USB port, radice takofilip13 je napisao/la:QUARESMA 18<<< je napisao/la:kupis novi misfilip13 je napisao/la:
Kako
Ne radi mi mis ili kako se to već zove,ono sto je sastavni dio kaptola,nisam kupio mis pa da on ne radi
Ima, il ga nisi metno kako treba il ne valja ram, ne odg. Bar se kod mene sl. desavalo.KEC je napisao/la:Ja kupio ram od 1GB i kad ga ukljucim na monitoru nema slike nikakve smao crno,znal neko razlog tome?
valjda misliš hardware?reeds je napisao/la:pozz svima, molio bih misljenje od onih koji se bolje razumije u softwer, da li je ovo realna cijena i isplativa, hvala
maticna: Asus P4P800-VMR32 je napisao/la:Ima, il ga nisi metno kako treba il ne valja ram, ne odg. Bar se kod mene sl. desavalo.KEC je napisao/la:Ja kupio ram od 1GB i kad ga ukljucim na monitoru nema slike nikakve smao crno,znal neko razlog tome?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
lose sastavljeno skrozreeds je napisao/la:pozz svima, molio bih misljenje od onih koji se bolje razumije u softwer, da li je ovo realna cijena i isplativa, hvala
CIJENA 1990 KM
zato sto je hrpa para bacena na stvari koje su irelevantneNeutral je napisao/la:Ako je tolika cijena, što onda tu ne vidim i - 7.
i to i5 non-KNeutral je napisao/la:Ako je tolika cijena, što onda tu ne vidim i - 7.
QUARESMA 18<<< je napisao/la:kupis novi misfilip13 je napisao/la:QUARESMA 18<<< je napisao/la:koristi alternativu nema ti druge
Kako
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.