za sutrazlatniljiljan je napisao/la:Manta-Emelec 1/2 ovi isto vode mutne radnje,veceras u 2 pocinje
Dartford - Macclesfield 1/2,2/1 englezi konferencija
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
za sutrazlatniljiljan je napisao/la:Manta-Emelec 1/2 ovi isto vode mutne radnje,veceras u 2 pocinje
Proslo i ovo sinoc heheado899 je napisao/la:Za veceras:
Cile-1 1,40 3:0![]()
Kolumbija-1 1,20 3:0![]()
Penarol-1 1,30 4:1![]()
Kvota 2,18
Consigliere je napisao/la:Idemo ponovo odigrat' svaki par.... Kakav je gust (barem meni) kad ti svi parovi na narodnom krecu u isto vrijeme![]()
Wales- BiH (SP) x2 1.42
Da smo dobili Kipar, kvota bi ovdje bila 1.10, ali taj glupi poraz je sve okreno naglavacke. Ipak mislim (i nadam se) da veceras ostajemo neporazeni.
Belgija- Andora 3+ 1.15
Sta reci, kvota je bezveze, ali bolja od 1 (1.01). btw, kvota na odg je 5.40
![]()
Kipar- Izrael 0-3 1.20
Ne volim negativno igrati na golove, ali ne pada mi na pamet nista logicnije. Izrael je ovdje kvalitetniji ali bojim se kakvog krompira Kiprana a zatim i bunkera. Kako god, mislim da ce biti bunker ko god povede
Latvija- Island 2+ 1.43
Mislim da bi ovdje moglo biti golova, dok ovi u Premieru ocigledno misle suprotno jer su dali maksimalnu kvotu na dva gola... Pa, vidjet cemo.
Holandija- Kazahstan 1 1.05
Stvarno mi nista pametnije ne pada na pamet ovdje, a rekao sam da igram svaki par
Turska- Ceska ddg 1.30
Turci su se obrukali u prvom kolu a veceras imaju popravni i mozda i najvazniju utakmicu kvalifikacija. Iskreno, ne bi me iznenadilo da ispuse, ali mislim da nece, a valjda mogu do jednog gola
Bugarska- Hrvatska gdg 1.30
Vidim da dosta ljudi prognozira na domacina, ali ja jednostavno ne mogu na manje kvalitetnu ekipu. Bugari jesu nezgodni, ali ipak je prednost na strani hrvata, a posto je kvota na x2 i dg tu negdje, odlucio sam se na ovo drugo
Italija- Azerbejdzan 1 1.10
Isto kao za holandjane
Malta- Norveska 2+ 1.28
Ne smijem staviti 2. Jednostavno, ova Norveska nije nista posebno, i mislim da nece na prvenstvo. Zato dva gola, bez filozofiranja
Kvota: 7.00
adis30 je napisao/la: Doktorski
Ovaj tip(zbog analize) mi se svidja. Uzecu ga.jozinho je napisao/la: PPD Zagreb - Metalurg VIŠE Zbroj golova [49,5]
Ovo sam se odlučio odigrati jer vrlo je izvjesno da Metalurg u Zagreb stiže bez Vugrineca i Atmana,dok je Manaskov dobio suspenziju zbog crvenog iz prošog kola,ako tome dodamo i odlazak Stanića,ovo se nameće kao logičan izbor,jer kladionice ovo baziraju na prošlogodišnjim nastupima Metalurga kada su bili kompletni i igrali su duge napade,ali ove sezone su 10 utakmica samo 2 puta išli ispod ove granice.
sad se pojavila informacija da bi Atman i Vugrinec mogli zaigrati,ali i bez njih i s njima se ne bi usudio odigrati na Zagreb jer su me dosta puta razočarali ,totalno su nepredvidiviDorcol je napisao/la:Ovaj tip(zbog analize) mi se svidja. Uzecu ga.jozinho je napisao/la: PPD Zagreb - Metalurg VIŠE Zbroj golova [49,5]
Ovo sam se odlučio odigrati jer vrlo je izvjesno da Metalurg u Zagreb stiže bez Vugrineca i Atmana,dok je Manaskov dobio suspenziju zbog crvenog iz prošog kola,ako tome dodamo i odlazak Stanića,ovo se nameće kao logičan izbor,jer kladionice ovo baziraju na prošlogodišnjim nastupima Metalurga kada su bili kompletni i igrali su duge napade,ali ove sezone su 10 utakmica samo 2 puta išli ispod ove granice.
Inace, sto se tice konacnog ishoda meca, znaci li to da je Zagreb veliki favorit? Po kladionicama je poprilicni.
Na cenku i miran si.BelminM23 je napisao/la:Srbija
Njemačka
kv. 3
u bhplay-u i 6+ i 7+ kvota 3, kontam da je ovo 6+ greska i poklon kvota ?Convicts1988 je napisao/la:R.Irska - Gibraltar 5+ , 1.70
Ovo bi trebalo lagano
Može singlPapastathopoulos je napisao/la:u bhplay-u i 6+ i 7+ kvota 3, kontam da je ovo 6+ greska i poklon kvota ?Convicts1988 je napisao/la:R.Irska - Gibraltar 5+ , 1.70
Ovo bi trebalo lagano![]()
Inace, jucer na belgiji 5+ bila cak 1.95 kvota, i kontao uplatiti dobre pare na singl, i jaran me odgovori, a bio sam ubjedjen da ce proci...al et...
PS. mogu li se u premieru na online kladjenju ovakvi tipovi singlirati ili trazi jos parova ?nisam kuci pa ne mogu vidjeti
uzeo sam,nek nam je sretnoWilly je napisao/la:Giorgi - Knapp 1 1.45, r2:0 2.05
Gledao sam obje teniserke. Giorgi je niska, brza, ima jake udarce. Knapp je visoka, krupna, troma, udarci su joj većinom mlaki. Knapovoj je ovo prvi put da je ušla u polufinale nekog turnira. Očekujem laku pobjedu Giorgi. Ko isprati srećno.Meč počinje u 13:30.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.