MoR je napisao/la:To je ta relativizacija o kojoj sam sinoć odmah nakon utakmice pisao. Dakle priča je kako se igralo dobro, kako su se igrači trudili i kako jednostavno nije bilo sreće. E pa ako mi nismo imali sreće, nisu ni oni, na kraju krajeva najbolju šansu na utakmici je propustio Williams pokušajem glavom nakon prekida. Ljudi nisu svjesni da smo uzeli samo bod jednoj od najslabijih reprezentacija u Evropi, koju se po defaultu mora pobijeđivati ako se misle raditi ozbiljni rezultati, plus što se potpuno shizofrenično i neosnovano uzdiže kvalitet Velsa, prikazujući ih se kao nekog ozbiljnog suparnika. Smiješne stvari.
Vels ima Bale-a, jednog od najboljih igrača na svijetu,

Jedan igrač ne može sam pobijediti cijeli tim, bio on Bale, Messi ili Ronaldo. To se najbolje vidjelo na Svjetskom prvenstvu.
Sir Pape je zadovoljan sa bodom protiv slabašnog Velsa sa kojim smo se doslovno igrali na onoj prijateljskoj utakmici. Razvili su se bez dva sjajna igrača, ma ja,
Taktika je apsolutno zakazala, izmjene su se trebale davno izvršiti, to je jasno svakom na ovom svijetu osim Papetu.