Safet Sušić - Pape

Principatus
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Principatus » 11 okt 2014, 12:37

Goalgetter je napisao/la: Eh, a treba i nekad polizati ono sto p*seres. I ja sam se dosta puta zajebao oko nekih stvari, pohvalio sam i dosta puta Safeta kad je on to stvarno zasluzio (primjer Grcka kod kuce), ali sada kad nam odavno vec sve niz brdo ide, ljudi i dalje izmisljaju neke smjesne argumente da ga odbrane.
Da protiv Grcke je stvarno se super uradio. Igrao je napadacki i nije napravio gresku drugih reprezentacija. Hvalio sam ga i ja na pocetku, za dovodjenje Besica, Mujdze, za ofanzivniju igru. Ali sigurno ga necu hvaliti za nepotizam, ocigledne lazi, nesposobnosti i nerad i stetu koju nam nanosi trpanjem igraca svog brata. Samo budaletina ce pokusavati to da odbrani. Skoro pa mi je zao onih koji su ga do tolike mjere branili, da sad nemogu vise prestati sa tim, a da ne izgledaju kao budaletine. Teska situacija za njih. ;)
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 11 okt 2014, 12:40

Principatus je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:Hajde eto, prije Svjetskog, izvlacilo se na to, ali covjek ima rezultat. Dobro imao ga je, sta sad ima? Jedan bod, nakon tekmi protiv Cipra i Walesa, a trebali smo imati 6. Sta sad?
Pa sad jos ima...provaljene placenike koji pisu uvjek te iste postove i brane sta god da ovaj kriminalac p*sere. :mrgreen:
Ne mozes ti polizati na svakoj temi bas sve, to se vuce kao konac, moras barem na jednoj temi ostati dostojanstven, pa bila to barem i ova :mrgreen: . Sve se zna vec odavno, oni koji brane Susica nisu nista manje zanemarljivi na ostalim temama (Pjanic, Besic prije, Tino itd.).
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 11 okt 2014, 12:45

Ova situacija da mi "slavimo" poraze pri tome pokazemor solidnu partiju pocela mi je ici na zivce..mi smo u losoj poziciji sta sad ako izgubimo od belgije, a nasi novinar hvale igru i proklinju srecu, samo daju motiv papetu da ne da ostavku i onako nema stida

Nedostaje Miske bar zadnjih 15 minuta, jos niko ne zna da podvali pas ko on

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 11 okt 2014, 12:55

Principatus je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la: Eh, a treba i nekad polizati ono sto p*seres. I ja sam se dosta puta zajebao oko nekih stvari, pohvalio sam i dosta puta Safeta kad je on to stvarno zasluzio (primjer Grcka kod kuce), ali sada kad nam odavno vec sve niz brdo ide, ljudi i dalje izmisljaju neke smjesne argumente da ga odbrane.
Da protiv Grcke je stvarno se super uradio. Igrao je napadacki i nije napravio gresku drugih reprezentacija. Hvalio sam ga i ja na pocetku, za dovodjenje Besica, Mujdze, za ofanzivniju igru. Ali sigurno ga necu hvaliti za nepotizam, ocigledne lazi, nesposobnosti i nerad i stetu koju nam nanosi trpanjem igraca svog brata. Samo budaletina ce pokusavati to da odbrani. Skoro pa mi je zao onih koji su ga do tolike mjere branili, da sad nemogu vise prestati sa tim, a da ne izgledaju kao budaletine. Teska situacija za njih. ;)
sve po zaslugama, i ja sam ga hvalio za postavke protiv grcke,francuske itd a da ga hvalim zato sto je osvojio bod protiv walsa nema logike pa sinoc se vidilo koliko imamo dobre i tehnicki jake igrace i umjesto da forsiramo krila jer gdje smo bili najopasniji godinama, pape forsira sredinu...nazalost sinoc smo igrali sa igracem manje a bili smo nadmocni samo je nedostajalo desno ili lijeov krilo umjesto Ibisevica.

undefined007
Kontakt:

Post Postao/la undefined007 » 11 okt 2014, 12:57

susicev problem je sto on gaji fudbal jos iz doba juge on misli da na terenu za pobjedu treba da ima sto vise kreativnijih i mastovitijih igraca i po potrebi jedan defanzivni silom prilika zato i igraju ova 3 kreativna (medo pjana i tss) on igra taj neki jugo fudbal jer covjek zivi u tom vremenu nagura sredinu tim igracima i njihov radijus kretanja su 3 metra i jedan drugom smetaju i sudaraju se jer svi imaju isti zadatak da daju zavrsni pas napadacima, to povlaci za sobom prazne krilne pozicije pa i mujdza i lula ne smiju previse ici ofanzivno jer nastaju supljine na kompletnoj strani uz to dodas 2 stopera i jednog dmf-a i ostanu ti 3 igrača u odbrani, hocu da kazem da safet s ovim postavkama sa 3 kreativca pokusava da pronadje sebe ;)
For this reason, I AM LEGEND, predestined for greatness, built for the final hour.

http://www.youtube.com/watch?v=frhgT5CMpjo&hd=1 ;)

SS.23

FK SARAJEVO !
HZ 1987

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 11 okt 2014, 13:02

Goalgetter je napisao/la:Hajde eto, prije Svjetskog, izvlacilo se na to, ali covjek ima rezultat. Dobro imao ga je, sta sad ima? Jedan bod, nakon tekmi protiv Cipra i Walesa, a trebali smo imati 6. Sta sad?
Ne strahuj, ima još 24 boda u igri...

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 11 okt 2014, 13:15

Pjanic-Besic-Medunjanin
Hajrovic-Dzeko-Lulic

Je li problem ovo postaviti Susicu? Samo onda Tino ne bi imao mjesta. :think:
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 11 okt 2014, 13:15

slana_krv je napisao/la: sve po zaslugama, i ja sam ga hvalio za postavke protiv grcke,francuske itd a da ga hvalim zato sto je osvojio bod protiv walsa nema logike pa sinoc se vidilo koliko imamo dobre i tehnicki jake igrace i umjesto da forsiramo krila jer gdje smo bili najopasniji godinama, pape forsira sredinu...nazalost sinoc smo igrali sa igracem manje a bili smo nadmocni samo je nedostajalo desno ili lijeov krilo umjesto Ibisevica.
:salut: :salut:
Do utakmice protiv Amerike je bio jako dobar. A onda krece put nizbrdo. Pa tri dobre utakmice protiv Meksika, Obale i Argentine u formaciji 4-2-3-1 pa onda jos veci put nizbrdo.
4-4-2 = Tino Susic
4-2-3-1 = Hajrovic ( i Lulic krila )

Vidjeli smo koliko nam "valja" 4-4-2 u zadnje dvije utakmice gdje su Dzeko i Vedo bili odsjeceni i gdje nismo skoro nikako igrali po krilima odnosno nismo rasirili nasu igru i odbranu protivnika.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 11 okt 2014, 13:19

Taktika se pravi isključivo radi mjesta zadnjem veznom Svenu.

Igramo bez krila, jedini na svijetu.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 11 okt 2014, 13:43

Neutral je napisao/la:Taktika se pravi isključivo radi mjesta zadnjem veznom Svenu.

Zadnji ili prednji kreirao je najvecu sansu na utakmico za nas i pomagao u defanzivi. :wave:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 11 okt 2014, 13:47

Vi jos raspravljate o susicevoj "taktici "!? :roll:
Ne brinite, ima jos 24 boda, Susic je rekao da ce se povuci kada vidi da nemamo sanse. To znaci na proljece.
Protiv Belgije i Izraela 1 bod je maksimum, ali neka, zasluzili smo, da smo imali imalo pameti, otjerali bi ga prije, barem , godinu.
Susic nas je odveo na SP, Safete zdrzi, OSTANI! :lol:
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 11 okt 2014, 13:47

Neutral je napisao/la:Taktika se pravi isključivo radi mjesta zadnjem veznom Svenu.

:thumbup:

Taj covjek nam unistava citavu igru. Neznalice pricaju o nekoj dobroj njegovoj utakmici, jest odigrao solidno, ali je istovremeno gusio Pjanica i Medunjanina i zbog njega oni nisu mogli doc do izrazaja, pogotovo Pjanic. A to su igraci koji su 10 puta bolji od njega. Treba igru gradit oko Pjanica, trebaju igrat oni koji iz njega mogu izvuc najbolje. A mi igru gradimo oko Tinceka. :crazy:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

crvenocrni
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrni » 11 okt 2014, 13:52

Cartman je napisao/la:

Taj covjek nam unistava citavu igru. Neznalice pricaju o nekoj dobroj njegovoj utakmici, jest odigrao solidno, ali je istovremeno gusio Pjanica i Medunjanina i zbog njega oni nisu mogli doc do izrazaja, pogotovo Pjanic. A to su igraci koji su 10 puta bolji od njega. Treba igru gradit oko Pjanica, trebaju igrat oni koji iz njega mogu izvuc najbolje. A mi igru gradimo oko Tinceka. :crazy:
Ama sve je jasno, nemamo igre, nema vise ni golova, gubimo od Kipra kuci, Welsu ne zabijamo kojem je Andora dala gol. Sta treba jos???

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 11 okt 2014, 13:53

to je to nazalost :thumbup:

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 11 okt 2014, 14:09

Ubleho sto nisi zvao Duljevica, imao bi sinoc koga ubaciti, a ne da nas sramotis sa jednom izmjenom..Ne moze me niko ubijediti da nije bolji od Visce, a ima tek 20 godina

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 11 okt 2014, 14:37

I jos pricaju da smo dobro odigrali, protiv Velsa ciji su igraci, izuzev 2-3, drugoligasi ili teske rezerve u Pl.
Steta , Izrael ce nas pobijediti , ako teleca glava ostane selektor ,a to je bas samarcina.

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 11 okt 2014, 14:43

To je ta relativizacija o kojoj sam sinoć odmah nakon utakmice pisao. Dakle priča je kako se igralo dobro, kako su se igrači trudili i kako jednostavno nije bilo sreće. E pa ako mi nismo imali sreće, nisu ni oni, na kraju krajeva najbolju šansu na utakmici je propustio Williams pokušajem glavom nakon prekida. Ljudi nisu svjesni da smo uzeli samo bod jednoj od najslabijih reprezentacija u Evropi, koju se po defaultu mora pobijeđivati ako se misle raditi ozbiljni rezultati, plus što se potpuno shizofrenično i neosnovano uzdiže kvalitet Velsa, prikazujući ih se kao nekog ozbiljnog suparnika. Smiješne stvari.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 11 okt 2014, 14:46

mirzatele je napisao/la:Ubleho sto nisi zvao Duljevica, imao bi sinoc koga ubaciti, a ne da nas sramotis sa jednom izmjenom..Ne moze me niko ubijediti da nije bolji od Visce, a ima tek 20 godina
Treba da zove Duljevica da se ne sramotimo, a taj isti igrac sa svojim timom ne moze meda u 102 ligi planete a treba da igra na reprezentativnom nivou. :clap:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 11 okt 2014, 14:47

MoR je napisao/la:To je ta relativizacija o kojoj sam sinoć odmah nakon utakmice pisao. Dakle priča je kako se igralo dobro, kako su se igrači trudili i kako jednostavno nije bilo sreće. E pa ako mi nismo imali sreće, nisu ni oni, na kraju krajeva najbolju šansu na utakmici je propustio Williams pokušajem glavom nakon prekida. Ljudi nisu svjesni da smo uzeli samo bod jednoj od najslabijih reprezentacija u Evropi, koju se po defaultu mora pobijeđivati ako se misle raditi ozbiljni rezultati, plus što se potpuno shizofrenično i neosnovano uzdiže kvalitet Velsa, prikazujući ih se kao nekog ozbiljnog suparnika. Smiješne stvari.
Naravno, sinoc je bilo jasno zasto su se mucili protiv Andore, a igrao im je Ramsey.
Tamo niko, osim Balea, pojma nema.
Bice tesko uzeti i trece mjesto sa Susicem , stvari idu niz brdo i nece stati.
Zadnja izmjena: hogarstrasni, dana/u 11 okt 2014, 14:49, ukupno mijenjano 1 put.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 11 okt 2014, 14:47

MoR je napisao/la:To je ta relativizacija o kojoj sam sinoć odmah nakon utakmice pisao. Dakle priča je kako se igralo dobro, kako su se igrači trudili i kako jednostavno nije bilo sreće. E pa ako mi nismo imali sreće, nisu ni oni, na kraju krajeva najbolju šansu na utakmici je propustio Williams pokušajem glavom nakon prekida. Ljudi nisu svjesni da smo uzeli samo bod jednoj od najslabijih reprezentacija u Evropi, koju se po defaultu mora pobijeđivati ako se misle raditi ozbiljni rezultati, plus što se potpuno shizofrenično i neosnovano uzdiže kvalitet Velsa, prikazujući ih se kao nekog ozbiljnog suparnika. Smiješne stvari.

Vels ima Bale-a, jednog od najboljih igrača na svijetu, :lol: Jedan igrač ne može sam pobijediti cijeli tim, bio on Bale, Messi ili Ronaldo. To se najbolje vidjelo na Svjetskom prvenstvu.

Sir Pape je zadovoljan sa bodom protiv slabašnog Velsa sa kojim smo se doslovno igrali na onoj prijateljskoj utakmici. Razvili su se bez dva sjajna igrača, ma ja, :kafa:

Taktika je apsolutno zakazala, izmjene su se trebale davno izvršiti, to je jasno svakom na ovom svijetu osim Papetu.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.