Duljevic ce kad-tad dobiti poziv tebra moj, koliko god tebi bilo teskoElegant je napisao/la:Treba da zove Duljevica da se ne sramotimo, a taj isti igrac sa svojim timom ne moze meda u 102 ligi planete a treba da igra na reprezentativnom nivou.mirzatele je napisao/la:Ubleho sto nisi zvao Duljevica, imao bi sinoc koga ubaciti, a ne da nas sramotis sa jednom izmjenom..Ne moze me niko ubijediti da nije bolji od Visce, a ima tek 20 godina
Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Zasto zove Viscu ako mu nece igrati? Zasto zove i jednog igraca ako ih ne misli koristiti?
Stvarno je vrijeme Safete da ucinis najbolji potez trenerske karijere, das ostavku. Sramota.
Stvarno je vrijeme Safete da ucinis najbolji potez trenerske karijere, das ostavku. Sramota.
Celik!3,2,2.
Ko je ovde lud, raduju se bodu, nasa repka je trebala otrest kipar a i hladno uzet vels i imati 6 bodova sa datih 5- 10 golova! Jesu li to vels i kipar bolji od Estonije,latvije,litvanije,slovenije,grcke itd koje smo bukvalno derali, trpali... Al treba afirmativno govoriti o reprezentaciji, pogotovo o susicu, e svasta:-\
Sad cu da razbijem ovo staklo . :-D
Ja samo znam da lik poziva igrače od kojih nekoliko njih nema mjesta u repki... Tino,Hadžić,Avdija... Kad su nas udarile povrede,pozvao je Kvesića,a rekao sam odmah da je to besmislen poziv,jer dečko neće dobiti minute,što znači da nam i ne treba... Od Zukanovića bi sad imali koristi,igrao bi lijevog beka kao protiv Grčke,Lulić bi igra krilo,i imali bi kompaktnu lijevu stranu,a isto tako i desnu,Mujdža-Hajrović! A ovako ćemo igrati sa sporim Tinom,Ibiševićem na krilu,i mrtvu taktiku 4-4-2,i vjerovatno sa Hadzicem na stoperu 

Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
- AlfredBorden
- Kontakt:
klosaru smrdljivi odlazi iz svetinje!
Editovao, razlog je nebitan.
UMRI SAFETE SUSICU!
UMRI SAFETE SUSICU!
Duljevic ako uspije da ode u neku jacu ligu i ako bude imao trenere koji ce mu pomoci da se jos bolje razvije bit ce strasan igrac.Po meni jedan od najboljih mladih igraca.Iskreno i ja bih volio vidjeti njega u reprezentaciji.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Ubleha od selektora i g.ovno od čovjeka!!!
Proce dugo jos vremena dok ovaj ode,volio bih da grijesim ali tesko.Kakva smo drzava,ko nam sve radi u savezu i kako neke stvari fukcionisu ,tesko je ocekivati da se ovom strucnjaku da otkaz.
Smijesno je,to sto cemo u 3 utakmice imati 1 bod,kao sto sam rekao,pa bolje da smo izgubili,2 a jednu dobili.
Nije ni to toliko bitno,ajd navikli smo na padove ali isto tako uspjehe,ali sto mi je tuzno i krivo vidjeti,trenera koji se ponasa kao da ga zaboli ona stvar ,za ljude,navijace,igrace i ovu drzavu.Imam osjecaj da neki Englez vodi repku,vise bi pokazivao emocije,strast i slicno.
Tesko je ocekivati ista dobro dok je ovaj na klupi,mi to znamo,prije svega njegovo razmisljanje o utakmicama ,rezultatima i slicno,da ne govorim o pozivanju igraca a isto ignorisanje isto tako nekih igraca,razlog poznat samo njemu.Uglavnom zao mi je vidjeti,repku poslije svjetskog kad smo svi ocekivali da ce doci neko drugi na mjesto selektora,i da ce stvari krenuti jos bolje po nas.To se nije desilo i osudjeni smo da trpimo i da se nerviramo jos dugo ,dugo.Jos jednom kazem,volio bih da grijesim ali tesko.
Smijesno je,to sto cemo u 3 utakmice imati 1 bod,kao sto sam rekao,pa bolje da smo izgubili,2 a jednu dobili.
Nije ni to toliko bitno,ajd navikli smo na padove ali isto tako uspjehe,ali sto mi je tuzno i krivo vidjeti,trenera koji se ponasa kao da ga zaboli ona stvar ,za ljude,navijace,igrace i ovu drzavu.Imam osjecaj da neki Englez vodi repku,vise bi pokazivao emocije,strast i slicno.
Tesko je ocekivati ista dobro dok je ovaj na klupi,mi to znamo,prije svega njegovo razmisljanje o utakmicama ,rezultatima i slicno,da ne govorim o pozivanju igraca a isto ignorisanje isto tako nekih igraca,razlog poznat samo njemu.Uglavnom zao mi je vidjeti,repku poslije svjetskog kad smo svi ocekivali da ce doci neko drugi na mjesto selektora,i da ce stvari krenuti jos bolje po nas.To se nije desilo i osudjeni smo da trpimo i da se nerviramo jos dugo ,dugo.Jos jednom kazem,volio bih da grijesim ali tesko.
U slucaju Kvesica protiv koga nemam nista njegova "logika" o losem timu nebi bila upotrebljena sa njegove strane tada bi bilo sve okej. Argumenti se namjerno koriste selektivno i po potrebi ( zavisi o kojem igracu je rijec i kakav on ima status kod selektora ) umjesto da se radi principijelno - uvijek isto. Mada je trenutno je Sarajevo igracki daleko ispred svih u ligi a bice sve vise i vise. Svidilo se to nekome ili ne.mirzatele je napisao/la:Duljevic ce kad-tad dobiti poziv tebra moj, koliko god tebi bilo teskoElegant je napisao/la:Treba da zove Duljevica da se ne sramotimo, a taj isti igrac sa svojim timom ne moze meda u 102 ligi planete a treba da igra na reprezentativnom nivou.mirzatele je napisao/la:Ubleho sto nisi zvao Duljevica, imao bi sinoc koga ubaciti, a ne da nas sramotis sa jednom izmjenom..Ne moze me niko ubijediti da nije bolji od Visce, a ima tek 20 godina
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 11 okt 2014, 15:17, ukupno mijenjano 1 put.
Jedna stvar mi nikad nece bit jasna kod Susica: ZASTO VISE NE KORISTI 4-2-3-1? Igrali smo sa tom formacijom protiv Obale Slonovace, Meksika i Argentine, i izgledali smo vrlo dobro. Sta ga je navelo na to da protiv Nigerije sve promjeni i nakon toga nastavi lutat? Nije mi to jasno ni sekunde. Nikad mi nije bio drag, odma nakon 3. ili 4. utakmice mi je bilo jasno kakav je trener, ali bio je se popravio. I onda je totalno poludio.
Je li mozda razlog sto Ivica (pretpostavljam) vise nema snage da mu daje savjete?
Je li mozda razlog sto Ivica (pretpostavljam) vise nema snage da mu daje savjete?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Upravo tako.rishaaa je napisao/la:Ja samo znam da lik poziva igrače od kojih nekoliko njih nema mjesta u repki... Tino,Hadžić,Avdija... Kad su nas udarile povrede,pozvao je Kvesića,a rekao sam odmah da je to besmislen poziv,jer dečko neće dobiti minute,što znači da nam i ne treba... Od Zukanovića bi sad imali koristi,igrao bi lijevog beka kao protiv Grčke,Lulić bi igra krilo,i imali bi kompaktnu lijevu stranu,a isto tako i desnu,Mujdža-Hajrović! A ovako ćemo igrati sa sporim Tinom,Ibiševićem na krilu,i mrtvu taktiku 4-4-2,i vjerovatno sa Hadzicem na stoperu
Kod Safeta prvo ne treba ništa gledati s logične strane. Odmah te onda ne može ništa ne iznenaditi. A drugo, koliki čovjek mora biti bilmez, da nije upio i iskoristio ijedan koristan savjet od onakvog trenerskog maga kao što je Osim? Nisam pobornik teorija zavjera i rekla kazala priča, al' čovjek se ne može oteti dojmu da mu je Ivica lično u pojedinim utakmicama obilno pomagao, ako ne i izdiktirao sastav i taktiku. Od kako njege nema i mi smo s ovim bilmezom krenuli nizbrdo.Cartman je napisao/la:Jedna stvar mi nikad nece bit jasna kod Susica: ZASTO VISE NE KORISTI 4-2-3-1? Igrali smo sa tom formacijom protiv Obale Slonovace, Meksika i Argentine, i izgledali smo vrlo dobro. Sta ga je navelo na to da protiv Nigerije sve promjeni i nakon toga nastavi lutat? Nije mi to jasno ni sekunde. Nikad mi nije bio drag, odma nakon 3. ili 4. utakmice mi je bilo jasno kakav je trener, ali bio je se popravio. I onda je totalno poludio.
Zanimljivo ce biti da li ce novi selektor u buduce pozivati Tina, Tonija, Avdiju, Kvesica, Cimirota ili bilo koga drugog od trenutnih igraca, također koga ce vratit od starih ili pozvati od novih.
Bas me zanima.
Bas me zanima.

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ma nek pozove i Kresimira Kordica ako ce taktika biti normalna i prvih 11 najjacih koje imamo.
Celik!3,2,2.
- JackTheStripper
- Kontakt:
Safetu Susicu treba suditi za zlocine protiv covjecnosti.
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
ne slomi ga, al zube polomi.
-
- Kontakt:
Ako Papak ne ode nakon poraza od Belgije propast repke ce zaustaviti samo bojkot navijaca i totalna smjena svega u FSBiH.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
Susic je jedan legendarni igrac odnosno igracina. Kao trener on je solidan maksimalno. Zna za jedan stil igre ( stara Yugo skola sa puno ofanzivaca i znalaca u sredini terena i igra kratkih pasova sa velikim posjedom lopte ) koji doduse ako upali moze stvoriti probleme skoro pa svakoj selekciji. Covjek je do utakmice protiv Amerike radio posao iznad nasih ocekivanja znaci i vise nego dobro. Ali poslje toga se je malo zbog novinara ili stava dijela javnosti uobrazio i poceo je da mijenja uhodani sistem. Napravio je cetiri velike greske ( poslje SP ):Elegant je napisao/la:Zanimljivo ce biti da li ce novi selektor u buduce pozivati Tina, Tonija, Avdiju, Kvesica, Cimirota ili bilo koga drugog od trenutnih igraca, također koga ce vratit od starih ili pozvati od novih.
Bas me zanima.
1) podcijenio je protivnike ( posebno losije ) i mislio je da ce pasti sami od sebe. Sto cak nije ni skrivao a zaboravio je da danas svi igraju fudbal
2 ) Zamislio je sam sebi ( posebno protiv laksih protivnika) da je dovoljno da posalje 8,9 najboljih igraca i da se mogu presvercati dvojica, trojica losijih jer ce Pjanic i Dzeko presuditi - greska
3 ) Odrekao se je odlicnog 4-2-3-1 u kojem smo izgledali bolje nego ikad u istoriji za **** 4-4-2 ( dijamant ) nebi li na taj nacin Ibisevic i Tino Susic igrali u prvih 11
4 ) Taktiku momcadi nije napravio na taj nacin da igru podredi najboljim igracima ( Pjanicu i Dzeki - posebno Pjanicu ) znaci da drugi igraci rade za njih i da izvucemo maksimum iz najboljih igraca.
Sada smo nazalost tu gdje jesmo. A covjek se namjerno ko zainatio sto cini stvari jos 10x gorom i gura po svome. A dusmani gledaju ovo i likuju a neki cak i ovdje glume velike navijace. Jedini mu je spas ( kao i nama ) da izvede 4-2-3-1 protiv Belgije ili je potop skoro pa neminovan. Belgija nece imati milosti. Treba igrati sa njima kao protiv Obale, Meksika i Argentine.
Trenutno igramo na onom nivou kao sto smo igrali protiv Slovacke.Poraz protiv KIPRA kod kuce je kiks svih kiksova.Protiv Belgije ce biti remi I tako da magarac ostaje na klupi I dalje a patnja se nastavlja.
http://sportsport.ba/bh_fudbal/susic-be ... sto/142637Sušić: Belgija je naš najveći konkurent za prvo mjesto
ovaj pape stvarno nije normalan, konkurent nam Belgija a ne mozemo kipar i vels pobjediti
nasa najvaznija tekma ce biti protiv Izraela tamo...vidjecete
Semper Fidelis
I mene to zanima baš, iako nisam sklon smjeni selektora, ali mota mi se po glavi.Elegant je napisao/la:Zanimljivo ce biti da li ce novi selektor u buduce pozivati Tina, Tonija, Avdiju, Kvesica, Cimirota ili bilo koga drugog od trenutnih igraca, također koga ce vratit od starih ili pozvati od novih.
Bas me zanima.
Moje misljenje je da ce Avdiju sigurno zvati, jer je to sigurno nas najbolji desni bek poslije Mujdze, (iako je Avdija originalno desni vezni kao sto se vidjelo protiv Irana).
Koga ce zvati na štoperu (pored Zuke) ako ne Sunjica?

Ne bih se bunio i da se zovne Susic Junior jer je kvalitet neosporan, zeza ga prezime.
Kvesic, Cimirot , Dujkovic? pa sigurno je da su tu jer igraju u Premijer ligi, tesko da postoji realan razlog. (ne kazem da su nekvalitetni, ali za ove repke? hmm)
Sto se tice novih? Mozda jedan dodatni napadac, ali ko? Nijedan nije blizu trenutnom dvojcu.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.