Ako se i ne plasiramo sta ima veze, bili smo lani. Idemo po bod u Izrael

Zato je bio onako nasmijan poslije tekmebaglama je napisao/la:Jel ono prima 5 milja za remi? Uhar je.
Ako se i ne plasiramo sta ima veze, bili smo lani. Idemo po bod u Izrael
K'o ni ti o satrovackom a koristis gaterabajt je napisao/la:Haj sto nema pojma o trenerskom poslu al je covjek paglu ko krampa
pirotehnik je napisao/la:Slazem se da Pape nije iznad repke, ali ovo je ipak najgluplji post sto sam procitao na ovom forumu.. svaka ti dala.ramiral je napisao/la:Ni ja se ne slažem sa Sušićevom politikom i kritikujem neka poteze ali priželjkivati da izgubimo da bi neko otišao sa bilo koje pozicije pa i selektorske je ogavno. Dno dna od licemjerstva.
I onda pričaju o patriotizmu. Nabijem ja taj ''patriotizam na racku.
Ako griješi i ko god da pravi greške, neće da ih prizna treba kritikovati i ukazivati na ono što ne valja, očito je da Safet još ''luta'' ali prizivati poraz reprezentacije za koju bi ''život dali'' je ružno.
Nisu se meni ni Ajnadžić ni Delić u ratu sviđali (salonci, ublehaši, partijski miševi) pa sam trebao priželjkivati da naši borci izgube Podsjelovo ili Đokin toranj (uz ljudske žrtve) pa da ih generalštab smijeni?![]()
Gdje ces rat usporediti s ovim cirkusom?
Imaavenija je napisao/la:Ponovo pitam da li ima iko na ovom forumu da misli da Susic treba da bude selektor BiH ?
DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Dosadila mi je vise i ova prica koji Papetoljubci spinuju, o navijacima. Samo je nekih 4-5 forumasa ovdje napisalo da ce navijat protiv BiH. 90+% nas sto zelimo normalnog selektora a ne seljaktora, nikad nebi ni pomislilo da protiv Bih navijamo. Od Amerike i Slovacke trpimo poprilicno losu igru, lose rezultate gdje gubimo od ekipa koje su realno kvalitetom ispod nas. Jedino smo dobro odigrali na pripremama za SP. Ali taj sistem igre je brzo ukinut. Mani te se te price, vi jedini podrzavate ovu repku. A ovdje pravdate fudbalske neuspjehe koji nam se dogadaju. Radujete se svakoj blamazi koju nam Susic donese. Pricate kako samo velikom nesrecom nismo dobili Kipar i Vels, a realno gledano i nismo nista u tim utakmicama zasluzili.
Sta je sa numerologom?Neutral je napisao/la:
sacekaj da vidimo ko ce se javit i kakvo je stanje na forumu , koliko to ima jos ljudi da podrzavaju susica , da li ima vise od 5 forumasa ? Mozda ja grijesim i svi mi pa da nam oni objasne zasto trebamo ostaviti Susica za selektora .BosnaSTL je napisao/la:Ako ima neko ko voli naseg selektora samo zato sto je Pitar I samo zbog tog ga podrzava onda je to zalosno .
+1r3m1 je napisao/la:Imaavenija je napisao/la:Ponovo pitam da li ima iko na ovom forumu da misli da Susic treba da bude selektor BiH ?
r3m1 je napisao/la:Imaavenija je napisao/la:Ponovo pitam da li ima iko na ovom forumu da misli da Susic treba da bude selektor BiH ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.