kakve veze ima ovaj dvojac sa barcom
ofulo si nije malo
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Da doktore - ima razloga zasto to stavljam ovdje - uz inat neznalicama i dusmanima... Muhamed Besic je pokazao kako se to radi. Ovo provaljivanje i sramota se dokazano Besicu ne bi desilo 100%barca_87 je napisao/la:koji si ti pacijent ,cuj stavlja balea i besica na ovu temu![]()
Jos stigao pljunuti jednog igraca barcelone pri tom procesubarca_87 je napisao/la:koji si ti pacijent ,cuj stavlja video balea i besica na ovu temu![]()
kakve veze ima ovaj dvojac sa barcom
uredu je upravu si ,bgt nemoj vise klipovabparena je napisao/la:Da doktore - ima razloga zasto to stavljam ovdje - uz inat neznalicama i dusmanima... Muhamed Besic je pokazao kako se to radi. Ovo provaljivanje i sramota se dokazano Besicu ne bi desilo 100%barca_87 je napisao/la:koji si ti pacijent ,cuj stavlja balea i besica na ovu temu![]()
" onclick="window.open(this.href);return false;
politicar ne bavim se tim glupostima i nema me na listama. Mozda ti je doktor na listi pa ga upitaj, al je Besic gigant kojem ni jedan u Barci do biskvita nije ni do koljena. Nije mi poznato zasto vam je muka da vidite kako je Muhamed Besic zaustavio G. Balea a da vam je muka jest ... al mene zaboli za vase misljenjeRaul_64 je napisao/la:Koji si ti car.
Posalji na PP ako si na nekoj listi , da te zaokruzim.
Ne zaslužujemo ga.barca_87 je napisao/la:bparena![]()
![]()
![]()
ne pojavljuje se cesto na temi al kad se pojavi