Razjasni ako ti nije problem.Greivis je napisao/la:Koliko nelogicnosti.Murga je napisao/la: Svi mi volimo BiH i zelimo da smo uspjesni i u sportu i u svemu ostalome, ali treba biti realan. Imamo li ekipu koja moze da napravi dobre rezultate? Svakako, ali sve dok to ne bude slucaj, nemamo pravo da smatramo sebe silom ili nekoga drugog nekim slabicem.
Vels - BiH / BiH - Belgija
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Vels - BiH / BiH - Belgija
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
-
Nerminovic
- Kontakt:
Evo' sad se reflektori upalili, izgleda sad ce trening 
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Pa ako imas dobre igrace logicno da ces ocekivati rezultate. I Man City je bio prosjecan klub pa su dolaskom novih vlasnika doveli igrace i rezultati se traze. Kakve veze ima sta smo prije radili?
Ovog klauna na klupi moze braniti samo veca budala od njega samoga.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Vjerovatno ja imam.zahtjevnije časove tjelesnog nego sto ovi imaju treningNerminovic je napisao/la:Evo' sad se reflektori upalili, izgleda sad ce trening
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Kontinuitet pobjeđivanja kvazi ekipa kao sto je Vels mi smo imali,i pobjeđivali smo takve ekipe obicno sa tri razlike.
To nam je usadio Ciro i od tad nas tesko mogu iznenaditi Armenije, Litvanije, Estonije itd...(Dobro, nekad govedo prestavi nerijeseno protiv Albanije kao historijski rezultat, al to je vec druga prica).
Uglavnom, ekipu kojoj raspala Mihajloviceva Srbija zabije 9 komada u dvomecu, samo Pape i njegovi jurisnici mogu prestavljati kao ozbiljnu, i nerijeseno protiv takve ekipe mogu predstavljati kao pozitivan rezultat.
Samo Calcio ima obraza da se pohvali posjedom protiv Joe Ledley-a, Johnatana Williamsa i izvjesnog Andy King-a.
To nam je usadio Ciro i od tad nas tesko mogu iznenaditi Armenije, Litvanije, Estonije itd...(Dobro, nekad govedo prestavi nerijeseno protiv Albanije kao historijski rezultat, al to je vec druga prica).
Uglavnom, ekipu kojoj raspala Mihajloviceva Srbija zabije 9 komada u dvomecu, samo Pape i njegovi jurisnici mogu prestavljati kao ozbiljnu, i nerijeseno protiv takve ekipe mogu predstavljati kao pozitivan rezultat.
Samo Calcio ima obraza da se pohvali posjedom protiv Joe Ledley-a, Johnatana Williamsa i izvjesnog Andy King-a.
-
Nerminovic
- Kontakt:
- hogarstrasni
Sa Susicem je unistena svaka logika, zato nema smisla spominjati je.Greivis je napisao/la:Pa ako imas dobre igrace logicno da ces ocekivati rezultate. I Man City je bio prosjecan klub pa su dolaskom novih vlasnika doveli igrace i rezultati se traze. Kakve veze ima sta smo prije radili?
Unisteni su kriteriji, dostojanstvo, obraz...nakon toga, TSS i Hadzic mogu postati standardni prvotimci.
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!
I sta sam ja nelogicno rekao? Gdje sam rekao suprotno? Procitaj jos jednom i nadam se da ces skontati da sam rekao da sve dok ne budemo imali kontinuitet (makar sa 'slabijim' reprezentacijama ili redovnim plasiranjem na takmicenjima), nemamo pravo da se smatramo silom ili nekoga drugoga da smatramom slabicem. Ja stvarno ne vidim sta sam pogresno rekao, niti branim ni napadam ni selektora niti igrace.Greivis je napisao/la:Pa ako imas dobre igrace logicno da ces ocekivati rezultate. I Man City je bio prosjecan klub pa su dolaskom novih vlasnika doveli igrace i rezultati se traze. Kakve veze ima sta smo prije radili?
Znaci ako nema veze sta smo radili prije, nema veze ni da smo igrali nerijeseno jucer ili izgubili protiv Kipra ili pobijedili Grcku? Ne kontam ti logiku. Ja pricam o kontinuitetu, a kontinuitet znaci gledanje historije jer ne znamo sta ce biti sutra itd. Osnovne stvari statistike.
Ma nije shvatio šta si napisao. Slažem se s napisanim.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Inzinjeru, imamo kontinuitet protiv kvazi ekipa
Ja stvarno ne znam je li ja pricam kineski ili se skroz lose izrazavam. Opet ponavljam, sve dok to nije "standard" pobjedjivati takve ekipe, nismo sila i nemamo pravo da smatramo druge slabicima. Sta se desilo sa Kiprom i Velsom govori da nemamo kontinuitet i to je sve o cemu ja pricam. Uopste se ne radi o tome cija je krivica.Mozambik je napisao/la:Kontinuitet pobjeđivanja kvazi ekipa kao sto je Vels mi smo imali,i pobjeđivali smo takve ekipe obicno sa tri razlike.
@Otelo
btw. nema potrebe da se prepiremo sa papetoljupcima oko repke, oni imaju svoje zacrtane stvari i niko ih nece ubijediti sa griješe
nego, sad sam bio kod rođaka koji je žestoki papetoljubac, kaze meni razvalili smo Vels, jbg lopta nije htjela u go', al dobar je ovaj bod... samo sam ga pogledao
poslije sam mu usutio kad smo poceli pricu o tome da li Dzeko igra ili ne, tacnije kad je on rekao da se pauzira nakon drugog žutog, ali da se može birati utakmica koju neće igrati (npr da igra protiv Belgije ali da ne igra za 3 ili 4 kola
)
čudni su ljudi ti papetovci

btw. nema potrebe da se prepiremo sa papetoljupcima oko repke, oni imaju svoje zacrtane stvari i niko ih nece ubijediti sa griješe
nego, sad sam bio kod rođaka koji je žestoki papetoljubac, kaze meni razvalili smo Vels, jbg lopta nije htjela u go', al dobar je ovaj bod... samo sam ga pogledao
poslije sam mu usutio kad smo poceli pricu o tome da li Dzeko igra ili ne, tacnije kad je on rekao da se pauzira nakon drugog žutog, ali da se može birati utakmica koju neće igrati (npr da igra protiv Belgije ali da ne igra za 3 ili 4 kola
čudni su ljudi ti papetovci
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Ono sto se desilo sa Velsom i Kiprom govori da imamo glupana na klupi, koji nije u stanju da poslozi ekipu onako kako treba.
Dok je to radio, kao kruske su padale takve kvazi ekipe.
Prema tome, nije do igraca i ekipe, nego do trenera.
Nema veze, ne razumjemo se. Zivio!Mozambik je napisao/la:Ono sto se desilo sa Velsom i Kiprom govori da imamo glupana na klupi, koji nije u stanju da poslozi ekipu onako kako treba.
Ako koga zanima Armenija-Srbija 1-0 1min do kraja
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
jel Mkhitaryan, ne da mi se ulazit na rezultate?emil02in je napisao/la:Ako koga zanima Armenija-Srbija 1-0 1min do kraja
15.10.2013.
ArzumanjanKaunas je napisao/la:jel Mkhitaryan, ne da mi se ulazit na rezultate?emil02in je napisao/la:Ako koga zanima Armenija-Srbija 1-0 1min do kraja
- hogarstrasni
Ne igra , povrijedjen.Kaunas je napisao/la:jel Mkhitaryan, ne da mi se ulazit na rezultate?emil02in je napisao/la:Ako koga zanima Armenija-Srbija 1-0 1min do kraja
Sace biti, ako pobijedi Armenija, "Pape dijeli pljuske "
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!
Nije on ne igra činimi se štopa mi stream pa nemogu sve pohvatat,sa RTS1 stream joj komentatora Velid je munja za njegKaunas je napisao/la:jel Mkhitaryan, ne da mi se ulazit na rezultate?emil02in je napisao/la:Ako koga zanima Armenija-Srbija 1-0 1min do kraja
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE