Mozambik je napisao/la:Steta sto ga u Evertonu forsiraju da igra ofanzivnije.
ja ipak mislim da će biti šteta ako ga limitiraju samo kao defanzivnog veznog momak ima potencijala za više i to treba iskoristit', nešto kao Barry recimo
Ipak se on skolovao za stopera, po meni bi bilo previse da se sad okrene forsiranju ofanzive.
Ovo sto igra u nasoj reprezentaciji je njegova najbolja pozicija. Uz sebe ce uvjek imati nekog Pjanica, ali i on zna odigrati kvalitetno prema naprijed.
On je mlad igrac, koji je preko noci iz gulas lige dosao u EPL i normalno da treba vremena na privikavanje. Ako ga budu saltali cas ofanzivno, cas defanzivno to ce biti samo gubljenje vremena.
Polako momčiluci, Mume je zvijer, ali treba još malo vremena pa da ga poredimo sa Xabijem, Luizom i takvim. Ono u šta sam siguran jeste da će ih Mume prekucati. Samo polako.
BaDa12 je napisao/la:Momak je doktorirao uklizavanje sa izbijanjem lopte petom unazad. To se rijetko viđa, a on baš uživa koristiti se time.
Imamo igrača za budućnost, čiji dresovi će nositi djeca širom svijeta.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
[youtube][/youtube]
To, samo Mo to radi dosta elegantnije.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Nemojte pretjerivati... Besic 80% utakmice odradi perfektno, ali u ovih 20% zna biti dosta neodlucan i mekan. Oba Baleova najbolja suta su se desila nakon sto Besic nije reagovao na vrijeme... Tih 20% razlikuje vrhunske od dobrih veznih igraca
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Consigliere je napisao/la:Nemojte pretjerivati... Besic 80% utakmice odradi perfektno, ali u ovih 20% zna biti dosta neodlucan i mekan. Oba Baleova najbolja suta su se desila nakon sto Besic nije reagovao na vrijeme... Tih 20% razlikuje vrhunske od dobrih veznih igraca
Da, ali biti na tih 80% sa 22 godine i nije baš mala stvar
Consigliere je napisao/la:Nemojte pretjerivati... Besic 80% utakmice odradi perfektno, ali u ovih 20% zna biti dosta neodlucan i mekan. Oba Baleova najbolja suta su se desila nakon sto Besic nije reagovao na vrijeme... Tih 20% razlikuje vrhunske od dobrih veznih igraca
Ako mislis na onu zadnju scenu, ono je jednostavno bila 1 na 1 situacija sa Baleom i nije sebi smio dozvoliti kiks. Da je ukliznuo ili naivno krenuo na loptu, prosao bi ga. A iz onakve situacije pucati, i to onako opasno kao Bale, ne moze bas svako .
Ali slazem se da Besic 80% utakmice perfektno odradi, ali i da ima dosta svojih propusta, posebno ofanzivno, i sto se tice dodavanja, i tu dosta grijesi.
Ali ovo je sada sto mi radim i trazimo mane, da ga jos perfekcionisemo, i ovako je za nase uslove, vec medju najboljim igracima repke, i zlata vrijedan.
To sam opet gledao danas , onaj Baleov sut desnom, Besa je stao jer je Medunjanin krenuo da ga pokrije, pa su obojica zastali.
Naravno da ima propusta, popravice se vremenom, nadamo se.
Zadnja izmjena: hogarstrasni, dana/u 11 okt 2014, 21:12, ukupno mijenjano 1 put.
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!
Da, ali biti na tih 80% sa 22 godine i nije baš mala stvar
Ma, ne prigovaram ja Besicu nista... Frajer je fenomen i jedan od najboljih mladih igraca na svojoj poziciji, ali ne treba ga sad odmah uzdizati tamo gdje jos realno ne pripada... Pred njim su godine, nebo je granica
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Muhamed je masina!Momak je brz ko munja ,mlad je jos I ima vremena da popravi sve segmente igre.Svaki igrac tokom 90 minuta pogresi jer niko nije prefektan pa ni nas Muhamed.
Ma dajte forumaši ne preseravajte se pa što je to genijalno uradio odigrao utakmicu protiv slabašnog Velsa bez golova dva starta na Bejlu i to je to.Novinari plaćenici odmah prave nogometnog genijalca,a rezultat negativan za BIH.Pa molim vas tko je čuvao Bejla prije 2 godine kada smo ih dobili lagano 2:0 .Zaista su sarajevski novinari koji se motaju oko BIH reprezentacije najveće zlo ......
Ziko je napisao/la:Ma dajte forumaši ne preseravajte se pa što je to genijalno uradio odigrao utakmicu protiv slabašnog Velsa bez golova dva starta na Bejlu i to je to.Novinari plaćenici odmah prave nogometnog genijalca,a rezultat negativan za BIH.Pa molim vas tko je čuvao Bejla prije 2 godine kada smo ih dobili lagano 2:0 .Zaista su sarajevski novinari koji se motaju oko BIH reprezentacije najveće zlo ......
Ocito su i na Evertonovom forumu sve placeni novinari BH reprezentacije.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Ziko je napisao/la:Ma dajte forumaši ne preseravajte se pa što je to genijalno uradio odigrao utakmicu protiv slabašnog Velsa bez golova dva starta na Bejlu i to je to.Novinari plaćenici odmah prave nogometnog genijalca,a rezultat negativan za BIH.Pa molim vas tko je čuvao Bejla prije 2 godine kada smo ih dobili lagano 2:0 .Zaista su sarajevski novinari koji se motaju oko BIH reprezentacije najveće zlo ......
Ocito su i na Evertonovom forumu sve placeni novinari BH reprezentacije.
Očito i na Sarajevomom forumu veličaju igru Cimirota na treningu A reprezentacije. Tako da ako hoćete nešto lijepo o Cimirotu čitate, idite na forum od Sarajeva...
Nego bolan pišu i druge novine "svjetske" o dobrom čuvanju Bale od strane Bešića.