Safet Sušić - Pape

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la calcio » 11 okt 2014, 20:34

Cudi me da niko nije napisao privela ga Sipa :rol:
Cartman?

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 11 okt 2014, 20:39

E jeste i vi stvarno,dosta je razmislj'o na utakmici s Velsom,ne valja i dan poslije toga jakim tempom razmisljat na treningu,preforsirat ce se :kafa:
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 11 okt 2014, 20:42

BaDa12 je napisao/la:Na jednoj od zadnjih utakmica, grafičari su i predstavili Tomu kao selektora. :hmmmmm:
Protiv Argentine prijateljsku kad smo igrali, ja sam bio na tekmi i ko je vec snimao kad god su trebali snimati selektora Piplica je bio u kadru. Ljudi bili ubijedeni da nam je on selektor.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 11 okt 2014, 20:48

Šteta što peto mjesto ne vodi nigdje Šušić bi pristao i na to !
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 11 okt 2014, 20:50

Evo za našeg brata Virtuala,morao sam ovo postaviti na You Tube,da vidi da se u Beču ne sluša samo MC YANKO :mrgreen: Bio je to sunčan dan u Beču,samo za Virtu i Argona u HD-u

[youtube][/youtube]
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 11 okt 2014, 20:56

rishaaa je napisao/la:Evo za našeg brata Virtuala,morao sam ovo postaviti na You Tube,da vidi da se u Beču ne sluša samo MC YANKO :mrgreen: Bio je to sunčan dan u Beču,samo za Virtu i Argona u HD-u
Beethoven i Haydn se sad prevrću u grobu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 11 okt 2014, 21:03

rishaaa je napisao/la:Evo za našeg brata Virtuala,morao sam ovo postaviti na You Tube,da vidi da se u Beču ne sluša samo MC YANKO :mrgreen: Bio je to sunčan dan u Beču,samo za Virtu i Argona u HD-u

[youtube][/youtube]
Op op op idemo UžiĆkoooo :opaopa:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 11 okt 2014, 21:19

Debil se sinoc smjeska i govori da je u Izraelu zadovoljan bodom.
Kakav kreten :facepalm: :lol:
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 11 okt 2014, 21:47

Kada je Pape protiv Kipra naredio strogi napad...ispalo je kako je ispalo..prokisnjavalo sa svih strana..katastrofa..
Protiv Walesa je uradio odlican takticki potez...pojacao defanzivu...igrao bez krila...uradio ono sto je trebao da uradi...da pokrije najkriticniji dio...

Ne mogu da shvatim,kako ne vidite da nam u odbrani fali tri standardna igraca.. :hmmmmm:
Jeste li uopste svjesni koliko treba vremena da se sve to uigra...to je tesko uigrati u timu,gdje se trenira svaki dan,o reprezentaciji da i ne govorim...igra li ko od vas fudbala?? Jeste li ga ikada igrali??

Imamo jako los protok lopte prema Dzeki i Vedi...sasvim razumljivo...treba to uigrati,i treba vremena za to..
Ljudi,nama fali Miske koji je bio alfa i omega,preko kojeg je sve islo..to se promjenilo i to treba uigrati...nije ovo FIFA 2015 pa da ide preko joysticka... :crazy:

Pjanic(24),Besic(22),Susic(22),Prcic(20),Cimirot(21),Hajrovic(23),Visca(24)....Lulic(28),Medo(29)...ljudi,ne ide nista preko noci...treba vremena da se to uigra i funkcionise...mi imamo vezni red za narednih 8-10 godina...momcima treba vremena i razumijevanja...

Prizeljkujete neke taktike koje su u ovome trenutku nemoguce...odbrana nam je desetkovana...to se u ovome trenutku MORA pojacati...zgusnutim veznim redom,a kako drugacije?? Protiv Kipra je puhalo sa svih strana i desilo se ono sto se desilo...

Da smo igrali sa jednim napadacem...pljuvali bi Papeta kako je izasao kukavicki,a treba nam pobjeda...pa bi pljuvali tog jednog napadaca,trazeci onoga drugog... :crazy: Da je igrao lijevo Visca...pljuvali bi i tog drugoligasa..

Vi umislili da smo mi neka velesila i da sve utakmice treba sa po pet razlike da deremo...danas svako igra fudbal ...snove snivajte i ne mijesajte ih sa stvarnoscu...
Imamo posjed lopte,imamo pasove...fali samo bolji protok prema napadu...nadoci ce i to...ovi momci to mogu...
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 11 okt 2014, 21:48

Juventinisimo je napisao/la:...fali samo bolji protok prema napadu...
Taj protok ti je u Kini.
Voli te tvoje Sarajevo.

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 11 okt 2014, 22:00

Virtu4l je napisao/la:
Juventinisimo je napisao/la:...fali samo bolji protok prema napadu...
Taj protok ti je u Kini.
A zar ima sta da valja u toj Kini... :mrgreen:

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 11 okt 2014, 22:09

Puhalo je protiv Cipra, puse i u Hajduku i to uvijek po strani igraca koji je protiv Cipra igrao kraj zivog Mujdze. Zasto je Vrsajevic odigrao tu utakmicu? Protiv otockih momcadi koje pretezno igraju po stranama krilo koje se vraca pomoci bekovima bi po meni bilo ojacanje obrane. Medunjanin i Susic i nisu neka pomoc obrani kao ni Ibisevic. Ali neka ti bude. Jedino sto je brav promjenio od Cipra je ubacivanje Mujdze i normalno da je vjetar sa te strane zatvoren. Da je Avdija igrao vidio bi odakle vjetar puse.Zukanovic i Lulic na jednu stranu a Hajrovic i Mujdza na drugu. To bi 99 posto trenera igrali i u Velsu i protiv Belgije. Konj nece. On ce kako ti kazes zgusnuti sredinu da jedan drugom smetaju. Sredina se gusne sa trkacima a ne kreatorima. Ali jos jednom. Neka ti bude. Igraci su izginuli ali sa onakvom taktikom bez normalnog nabacaja sa strane nasi napadaci su mrtvi.

@ Juventisimo

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 11 okt 2014, 22:40

Juventinisimo je napisao/la:Kada je Pape protiv Kipra naredio strogi napad...ispalo je kako je ispalo..prokisnjavalo sa svih strana..katastrofa..
Protiv Walesa je uradio odlican takticki potez...pojacao defanzivu...igrao bez krila...uradio ono sto je trebao da uradi...da pokrije najkriticniji dio...

Ne mogu da shvatim,kako ne vidite da nam u odbrani fali tri standardna igraca.. :hmmmmm:
Jeste li uopste svjesni koliko treba vremena da se sve to uigra...to je tesko uigrati u timu,gdje se trenira svaki dan,o reprezentaciji da i ne govorim...igra li ko od vas fudbala?? Jeste li ga ikada igrali??

Imamo jako los protok lopte prema Dzeki i Vedi...sasvim razumljivo...treba to uigrati,i treba vremena za to..
Ljudi,nama fali Miske koji je bio alfa i omega,preko kojeg je sve islo..to se promjenilo i to treba uigrati...nije ovo FIFA 2015 pa da ide preko joysticka... :crazy:

Pjanic(24),Besic(22),Susic(22),Prcic(20),Cimirot(21),Hajrovic(23),Visca(24)....Lulic(28),Medo(29)...ljudi,ne ide nista preko noci...treba vremena da se to uigra i funkcionise...mi imamo vezni red za narednih 8-10 godina...momcima treba vremena i razumijevanja...

Prizeljkujete neke taktike koje su u ovome trenutku nemoguce...odbrana nam je desetkovana...to se u ovome trenutku MORA pojacati...zgusnutim veznim redom,a kako drugacije?? Protiv Kipra je puhalo sa svih strana i desilo se ono sto se desilo...

Da smo igrali sa jednim napadacem...pljuvali bi Papeta kako je izasao kukavicki,a treba nam pobjeda...pa bi pljuvali tog jednog napadaca,trazeci onoga drugog... :crazy: Da je igrao lijevo Visca...pljuvali bi i tog drugoligasa..

Vi umislili da smo mi neka velesila i da sve utakmice treba sa po pet razlike da deremo...danas svako igra fudbal ...snove snivajte i ne mijesajte ih sa stvarnoscu...
Imamo posjed lopte,imamo pasove...fali samo bolji protok prema napadu...nadoci ce i to...ovi momci to mogu...
Cestitke, polako preuzimas ulogu najveceg trola foruma. Nije mala stvar, mozes da budes ponosan. :urnebes: :urnebes:

Da Bog da ti Susic preuzeo Juventus tvoj jednog lijepog dana. :salut:

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 11 okt 2014, 22:48

Niko ne tvrdi da pored zivog Mujdze,Speed treba da igra..
Ne kontam,zasto stavljate u tim igrace koji nisu tu ili nisu pozvani.. :?:

Koliko me pamcenje sluzi...niko nije pobjegao Vrsajevicu,nego ga onaj izlevati,centrira i zabise..sto NIJE opravdanje..
Drugi gol,cini mi se da je ubacena lopta u ogroman prostor sa lijeve,Luliceve strane... :hmmmmm:
Ispravite me ako grijesim..

I ja sam za 4-2-3-1,jos prije svjetskog...ali desetkovani smo u odbrani...to moramo pokriti i nisam bas siguran ako bi to mogli odraditi,u ovom slucaju Visca i Hajrovic... :hmmmmm:
Da imamo jos jednog DMC(Vranjes) ok..
Hajrovic mi i nije bas defanzivno orjentisan + slabo igra u klubu...pa zar niste prije mjesec pisali kako nije fizicki spreman??
Visca je drugoligas,kako kazete..

Nisam ja ovo izmislio...pratim i citam forum..zar nije istina??

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 11 okt 2014, 22:48

DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:
Juventinisimo je napisao/la:Kada je Pape protiv Kipra naredio strogi napad...ispalo je kako je ispalo..prokisnjavalo sa svih strana..katastrofa..

Cestitke, polako preuzimas ulogu najveceg trola foruma. Nije mala stvar, mozes da budes ponosan. :urnebes: :urnebes:

Odlucio je da potuce retardiranu bebu :beba: i onog iz Han Pijeska. Tesko ali se , ocigledno , trudi. :thumbup:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 11 okt 2014, 22:50

'ogare, provaljen si...
Voli te tvoje Sarajevo.

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 11 okt 2014, 22:51

DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:

Da...ma ti samo obrati paznju na generale poslije bitke i obavezno na postove tipa:
Susicu napolje,kockasta glavo odlazi,ubleho idi iz svetinje,umri Pape...to su trenutno najbolji postovi na forumu i najpopularniji... :yawn:

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 11 okt 2014, 22:51

Rezultati u grupama su stvarno iznenadjujuci ALbanija uzela bod kuci nakon pobjede,Slovacka uzela SPaniju,Poljska NJemacku,Srbija remizirala,Hrvati jedva odbili BUgarsku,Crna gora sa Luksemburgom remizirala i tako dalje..ocu da kazem da danas svako igra fudbal svak rep. ima par solidnih igrača i ako se poklopi mogu uzeti bod svakome mi moramo shvatiti da imamo par fantasticnih pojedinaca i ostali koji su solidni..Slazem se da je Susic tvrdoglav da nije takticar ali rezultati iz ostalih grupa govore da moramo bas odigrati vrhunski ako zelimo skinuti Vels i Izrael sa 2poz

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 11 okt 2014, 22:54

Virtu4l je napisao/la:'ogare, provaljen si...
Pa uzeli su bod Armeniji...uspijeh je to da DICKOM i to Advocaatom...na Bosanski prevedeno...Cunin advokat... :mrgreen:

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 11 okt 2014, 22:57

Na hrvatskom, Pimpek Odvjetnik. :lol:
CCCC :thumbup:

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.