FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 19 avg 2013, 03:33, ukupno mijenjano 1 put.
Marin je napisao/la:Borio je se pa ih nije bilo ni uopla toliko. Tako je manje više kod svih. Iznimka je Čelik, meni se čini da njih bude više kad igraju loše nego kad su u vrhu.bosnas_ je napisao/la:Zeljo sklapa jaku ekipu! Ako dodju Lukacevic,Serdarevic i Memisevic mozemo ocekivati dobro proljece!
Ipak je zeljo klub sa najboljim navijacima ne samo u drzavi nego i u regionu! da se zeljo bori za titulu siguran sam da bi na svakoj domacoj utakmici bilo 9-10 hiljada navijaca..
To ko je bolji ko gori ,nebi ulazio ali ovo oko broja ti ne stoji,ja cu reci da je raje bilo na stadionu uvijek vise od 6-7 milja na tekmama protiv leotara i octalim jacim kretao se broj oko cenera.Pozdrav
Zadnja izmjena: csh, dana/u 16 jan 2009, 18:17, ukupno mijenjano 1 put.
AMAR OSIM!!!
pa hoce li Lukacevic potpisati ili ne? dobro bi nam dosao,kao i Serdarevic i Memisevic,eh tada bi imali extra ekipu!
a kad se zeljo borio za titulu na grbavici je bilo u prosjeku 8,500 navijaca! sada uz nocne utakmice bio bi prosjek siguran sam preko 10 000!
a kad se zeljo borio za titulu na grbavici je bilo u prosjeku 8,500 navijaca! sada uz nocne utakmice bio bi prosjek siguran sam preko 10 000!
pa koliko grbavica ima stolicabosnas_ je napisao/la:pa hoce li Lukacevic potpisati ili ne? dobro bi nam dosao,kao i Serdarevic i Memisevic,eh tada bi imali extra ekipu!

ako se bude igro derbi pod reflektorima mozda tad bude 10-12 hiljada
a ovo da je prosjek na grbavici bio 7-8 hiljada je glupost....jos je tad zeljo haro ligom 3-4 god
ne znam tacno koliko ima stolica.ali u to vrijeme o kojem pricamo nije ih ni bilo,a prosjek je bio sigurno oko 6 hiljada po mojoj licnoj prcjeni da sad nebi valjao neke netacne podatke.ZOI1984 je napisao/la:pa koliko grbavica ima stolicabosnas_ je napisao/la:pa hoce li Lukacevic potpisati ili ne? dobro bi nam dosao,kao i Serdarevic i Memisevic,eh tada bi imali extra ekipu!
a kad se zeljo borio za titulu na grbavici je bilo u prosjeku 8,500 navijaca! sada uz nocne utakmice bio bi prosjek siguran sam preko 10 000!![]()
zna li neko tu informaciju
![]()
a ovo da je prosjek na grbavici bio 7-8 hiljada je glupost....jos je tad zeljo haro ligom 3-4 god
AMAR OSIM!!!
- bistrikboy
- Kontakt:
evo sad mi rekose da ce Memisevic 100% potpisati 

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
a kad su se stolice napravile prosjek se prepoloviocsh je napisao/la:ne znam tacno koliko ima stolica.ali u to vrijeme o kojem pricamo nije ih ni bilo,a prosjek je bio sigurno oko 6 hiljada po mojoj licnoj prcjeni da sad nebi valjao neke netacne podatke.ZOI1984 je napisao/la:pa koliko grbavica ima stolicabosnas_ je napisao/la:pa hoce li Lukacevic potpisati ili ne? dobro bi nam dosao,kao i Serdarevic i Memisevic,eh tada bi imali extra ekipu!
a kad se zeljo borio za titulu na grbavici je bilo u prosjeku 8,500 navijaca! sada uz nocne utakmice bio bi prosjek siguran sam preko 10 000!![]()
zna li neko tu informaciju
![]()

- bistrikboy
- Kontakt:
na grbavici je 9.300 stolica postavljeno od toga odbij 500 znaci nekih 8.700 stolica je nagrbavici 

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- DinceManijak
- Kontakt:
Bas lijepa vijestbistrikboy je napisao/la:evo sad mi rekose da ce Memisevic 100% potpisati

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Who Dares Wins~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jos Serdarevic i Lukacevic ako bog da i za ovaj prelazni period to je to..... ako potpisu jos njih dvojica najbolje smo se pojacali u cjeloj ligi...
Promijeni potpis ili ces biti sankcionisan.Hvala
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
ionako imamo predobar tim..jos sa ovim igracima...imamo najzvucnije ime citavog prvenstva...MIRSAD BESLIJA...ako svi ovi potpisu i ostanu bekric i coca...koji ce to tim biti...lenovo je napisao/la:Jos Serdarevic i Lukacevic ako bog da i za ovaj prelazni period to je to..... ako potpisu jos njih dvojica najbolje smo se pojacali u cjeloj ligi...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
ako dodju memisevic,serdarevic i lukacevic doce u ova 2-3 dana jer se sad vec otislo na pripreme bilo bi bezze da dolaze pred kraj prijelaznog roka onako nespremni treba obratiti paznju sta se se ovih dana uraditi
ZELJEZNICAR LJUBAVI MOJA !
ovo sve zasad izgleda dobro sa pojacanjima, jos treba uzeti u obzir da i ovi sto su vec tu trebaju pokazati sta znajnu i da ce se probuditi konacno... 

1942 1983 2001
- DinceManijak
- Kontakt:
- DinceManijak
- Kontakt:
Slazem se!lenovo je napisao/la:Jos Serdarevic i Lukacevic ako bog da i za ovaj prelazni period to je to..... ako potpisu jos njih dvojica najbolje smo se pojacali u cjeloj ligi...
Znaci Memisevic je vec potpisao,odlicno!
jos ova dvojica i Zeljo ce imati odlicnu ekipu,sigurno medju 3 najbolje u ligi!
Ne vjerujem dok ne vidim onu standardnu sliku u plavom salonu Damira sa strasnim Samirom i mozda Litexombistrikboy je napisao/la:evo sad mi rekose da ce Memisevic 100% potpisati

Tesko da ce Lukacevic doci jer prema mom izvoru pregovara sa Fiorentinom i Lionom

Mozes uzet moje tijelo ali Zelju ne!!!
Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 19 avg 2013, 03:34, ukupno mijenjano 1 put.
- bistrikboy
- Kontakt:
Mensur Sinanovic potpisao ugocor na dvije godine...
Cocalic i Bekric dobilki dozvolu da traze angazman vani, ali ce Željo ako ih proda uzeti oko 300 hiljada eura...
U Njemačkoj ugovorene utakmice sa Oggersheimom,Aalenom i Kaiserslauternom...
Cocalic i Bekric dobilki dozvolu da traze angazman vani, ali ce Željo ako ih proda uzeti oko 300 hiljada eura...
U Njemačkoj ugovorene utakmice sa Oggersheimom,Aalenom i Kaiserslauternom...
ma nesto mi je suhva za te prijateljske ni na jednoj od sluzbenih stranica klubova sa kojim trebamo igrati ne pise da smo im mi protivnik,a i u februaru pocinje ponovo bundesliga neznam kako je to hotic sve zamislio 

ZELJEZNICAR LJUBAVI MOJA !