Emir Spahić
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
- juanitomaravillaa
- Kontakt:
Re: Emir Spahić
U inat smetljaru.Da je kikser bio minimalno bi 2 gola primili.
Ne mozemo ni Kosovo pobjedit bez tebe kapitenu. 
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ubleho, ne vracaj se. Mozemo bez tebe.
Lagano kod apotekara nek ti kakav dobar recept propisu za ledja.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Da, fakat smo dokazali da mozemo bez njega. Jedan bod iz dvije utakmice otkad je otisao. Preporodili se stvarno.Adinjo je napisao/la:Ubleho, ne vracaj se. Mozemo bez tebe.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Nek ubere koju mandarinu u Dubrovniku pa je dobaci Šunjiću i Bešiću, jer ono što njih dvojica mogu sa mandarinama, Smetljar ne može s fudbalskom loptom.Adinjo je napisao/la:Ubleho, ne vracaj se. Mozemo bez tebe.
Sva sreća pa ga nema protiv Belgije, ostaje da se nadamo da će Bičakčićev status u repci dalje biti "džoker" tj da će poljubit klupu, da će se Kolašinac brzo oporavit, da će pozvat Zukanovića i da će Vranješ ući u formu.
Miske no. 1
Emir Spahić = Smetljar Kikser Jado, kabadahijica od 60 kila
Begović-Mujdža, Šunjić, Zukanović (???), Kolašinac-Medunjanin, Bešić, Lulić-Pjanić-Ibišević, Džeko
Begović-Mujdža, Šunjić, Zukanović (???), Kolašinac-Medunjanin, Bešić, Lulić-Pjanić-Ibišević, Džeko
Ako pod "ne možemo bez njega" u kontekstu samo jednog boda iz dvije utakmice misliš na Misimovića, onda si dobro napisao.Cartman je napisao/la:Da, fakat smo dokazali da mozemo bez njega. Jedan bod iz dvije utakmice otkad je otisao. Preporodili se stvarno.Adinjo je napisao/la:Ubleho, ne vracaj se. Mozemo bez tebe.
Miske no. 1
-
pirotehnik
- Kontakt:
Da je Spaha igrao, zabili bi gol.
Haters gon' hate.
Legenda, voljeli vi ili ne.. kao da postovi na ovom j*benom forumu vrijedne necemu.
<3
Haters gon' hate.
Legenda, voljeli vi ili ne.. kao da postovi na ovom j*benom forumu vrijedne necemu.
Tog jutra, na sam dan vječitog derbija, probudio sam se mnogo ranije nego obično...
Nisu još sazrele, još mjesec dana.GangstaX je napisao/la:Nek ubere koju mandarinu u Dubrovniku pa je dobaci Šunjiću i Bešiću, jer ono što njih dvojica mogu sa mandarinama, Smetljar ne može s fudbalskom loptom.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Evo sjećam se svih riječi nakon što je završio Bale i Vels, jesam rekao da neće biti tragikomedija?GangstaX je napisao/la:BeyKopites je napisao/la:Sjetićeš se svojih riječi kad vidiš Hadžića i Šunjića protiv Balea i Lukakua.To će tek da bude tragikomedija
Nema ni harishp ni Virtu4l, ja ću mu reći![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Neće biti tragikomedija, vjeruj, care, al vjeruj mi na riječ eto.
Al pričekajmo još da ih vidimo protiv Lukakua, da bih proslavio još jedan trijumf nad forumskim diletantima.
Zadnja izmjena: GangstaX, dana/u 11 okt 2014, 21:54, ukupno mijenjano 2 puta.
Miske no. 1
Za moj ukus je previse Susica u i oko nje. Ajde Tino i nekako i to na klupi ali ostatak Susica i Susicevih i nisu po volji velikom broju navijaca. Zato atribut Susiceva itekako ima mijesta.Ajax je napisao/la:Danas istrcava nasa repka a ne Papetova
Problem tvoga posta je nada u veliki broj Da ce. A sto ako nece Hadzic do daljnjeg.GangstaX je napisao/la:Nek ubere koju mandarinu u Dubrovniku pa je dobaci Šunjiću i Bešiću, jer ono što njih dvojica mogu sa mandarinama, Smetljar ne može s fudbalskom loptom.Adinjo je napisao/la:Ubleho, ne vracaj se. Mozemo bez tebe.
Sva sreća pa ga nema protiv Belgije, ostaje da se nadamo da će Bičakčićev status u repci dalje biti "džoker" tj da će poljubit klupu, da će se Kolašinac brzo oporavit, da će pozvat Zukanovića i da će Vranješ ući u formu.
Je li se izdajnik negdje oglasio povodom ovih krajnje sumnjivih i poprilično neuvjerljivih informacija u vezi njegove povrede. Bio bi red da se izvine svojim vjernim navijačima.
Da se malo prisjetimo euforije,

Da se malo prisjetimo euforije,
normalaba je napisao/la:Jos nisam sebi dosao. Najbolja vijest ovog mjeseca. Emire sine Bosanski
Neutral je napisao/la:Koji šamar pojedincima,![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kakav povratak Kapitena, boli li?![]()
AlfredBorden je napisao/la:ne moze bez kapitena i najveceg sina bosanskog, papetovi virtualni papagaji nestali
Belmin6 je napisao/la:Aparati vec poceli da rade, najveci sin Bosanski se vratio.
Spaha, samo cvrsto, šamaraj ih redom.![]()
mirzatele je napisao/la:TOOOOOOOOOOOOOOO BOŽE DRAGIIIIIIIIIIIIIIIIIII
SPAHAAAAAAAA![]()
![]()
![]()
![]()
SINE BOSANSKI,IDOLU NAS,SPASIOČE
JEDAN JEDINI EMIR SPAHIC-POKLONITE SE SVI,IZVINITE SE VJECNOM KAPITENU,NE ZASLUZUJEMO TE SPAHA
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mirzatele je napisao/la:Cartman,ja i jos par momaka pisemo od Kipra da se ovo mora desiti,da nam je ovo zadnja sansa da se izvucemo iz govana u koje nas je uvukao selektor..I desilo se,vratio se sef,kapiten,gazda,otac,sin bosanski i osamario,ma ustvari nokautirao sve koji su se usudili napisati ili reci nesto lose o ovoj ljudini
EMIRE![]()
![]()
![]()
Burundi je napisao/la:Spaha popravlja atmosferu, daje jednu sigurnost odbrani, sto je najvaznije dize moral reprezentativcima ovim povratkommomak je Emir-Vođa
![]()
Nerminovic je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Hejteri, nemoj te vise! Umrijece te na aparatima.![]()
BeyKopites je napisao/la:Hvala Pape što si kleknuo pred najvećim sinom bosanskim, svaka čast![]()
Dobrodošao Kapitenu
Neutral je napisao/la:Emir se vratio jer voli ovu državu, voli svoju BiH i pored izmišljanja neke taktike i očiglednog nepotizma i furanja određenih igrača. Emir nema koristi od reprezentacije, financijski, mogao je reći stotinu puta, ma šta imam igrati, no uvijek je bio tu, i biće i nakon odlaska u penziju zapamćen kao velikan bosanskohercegovačkog fudbala, godilo vam to ili ne, koga briga.
Ajax je napisao/la:Kakav Kicker Spaha se vraca 100% sa pristankom Bayera ili NE.
Burundi je napisao/la:Šaka, nos, patos, virtual na zemlji![]()
Bosniacum Lilium je napisao/la:Emir i dalje samara ove lazove i provokatore. Prvo preko onog intervjua, sad nastavlja u istom ritmu.
NE ZASLUZUJEMO TE SULTAN EMIRE, NISMO BILI DOBRI PREMA TEBI, SAMARAJ NAS EMIRE SVE REDOM![]()
Rusilac je napisao/la:Moram priznati da odavno nisam bio sretniji,dusa mi je na mjestu.Najvise iz razloga sto su dusmani reprezentacije do nogu potuceni.
A kakve su monstuozne konstrukcije samo sklapali,kako su pljuvali ovog velikog covjeka,lagali,izmisljali,obmanjivali,podmetali,to nije bilo humano.
Emire,pravi nikad ne okrecu ledja Jednoj i Jedinoj a ti si pravi,ti si jedan od najvecih medju nama.A ovi drugi,ma oni su nebitni,oni ne znaju sta znaci obraz,cast i ponos.Eto im nek se guse u vlastitim bljuvotinama a mi cemo u nove pobjede,njima u inat.
DOBRODOSAO KUCI VELIKANU NAŠ![]()
![]()
![]()
Cartman je napisao/la:Emir ne prihvata poziv zbog Safeta, saveza ili bilo koga drugog osim svete Bosne i Hercegovine. On preko te ljubavi ne moze, isto sto su Zukanovic, Prcic, Miske i mnogi drugi progutali samare Safeta i opet igrali. Ne za njega, nego za BiH.
Monolog je napisao/la:Da mi je drago - i nije. Najdraži dan kada je naša reprezentacija u pitanju nije kvalifikovanje na SP ili prva pobjeda na istom, nego Emirovo zbogom reprezentaciji. Ovako ću opet morati čekati njegovo (definitivno) zbogom kada je dres državnog tima u pitanju. No, navikao sam na to. Ipak dugo pratim reprezentaciju, tako da je ovo taj neki "standard" kada je u pitanju cirkus koji okružuje naš nacionalni tim.
Virtu4l je napisao/la:Čak sam i ja sretan zbog ovogada još jedan mit bude srušen u oktobru
Oktobar, mjesec mitomanijeVirtu4l je napisao/la:Brzo će oktobar, isto kao što je brzo došao i juni
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Je l ti to Smetljar sjedi pored tebe i govori šta da pišeš, hajd priznaj?dubrovnik je napisao/la:Problem tvoga posta je nada u veliki broj Da ce. A sto ako nece Hadzic do daljnjeg.GangstaX je napisao/la:Nek ubere koju mandarinu u Dubrovniku pa je dobaci Šunjiću i Bešiću, jer ono što njih dvojica mogu sa mandarinama, Smetljar ne može s fudbalskom loptom.Adinjo je napisao/la:Ubleho, ne vracaj se. Mozemo bez tebe.
Ja govorim o širini klupe, a ako si upratio mišljenja sam da je protiv Velsa sa Hadžićem bilo pristojno.
Miske no. 1
mandraX je napisao/la:
![]()
Što ga je dizo, dizo je.
Miske no. 1
- Goalgetter
- Kontakt:
Ima li kakvih novosti, dolazi li Spaha sutra?
Ima, eno javio se na FB, brine se o svojim pristalicamaGoalgetter je napisao/la:Ima li kakvih novosti, dolazi li Spaha sutra?
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Juventinisimo
- Kontakt:
SpijunVirtu4l je napisao/la:Ima, eno javio se na FB, brine se o svojim pristalicamaGoalgetter je napisao/la:Ima li kakvih novosti, dolazi li Spaha sutra?![]()
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
Je l ti stvarno misliš da će ta kukavica zaigrat protiv Belgije?Goalgetter je napisao/la:Ima li kakvih novosti, dolazi li Spaha sutra?
Miske no. 1
Mozda i sjedi, ali Gangsteru tebi je ovo mozda postala osnova postova. I nadam se da ce. U danasnjem sportu nadam se znaci izgubiti unaprijed. A za moga komsiju i tvoje aluzije da mi on govori sta cu pisati ja bi ti odgovorio na slican nacin. Tko tebi placa pisanje Safet, Sead, Tino ili tko drugi iz te brojne ekipe.
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, MiranGlasnic, Pensioner26, random11 i 87 gostiju.