FK Famos Vojkovići

Odgovori
Pappy
Kontakt:

FK Famos Vojkovići

Post Postao/la Pappy » 20 avg 2014, 14:12

Želio bih da otvorim jednu temu o Famosu iz Vojkovića, nekada stabilnom prvoligašu RS, a danas klubu u Drugoj ligi, koji zbog loše uprave nije ušao ponovo u Prvu ligu RS iako je na terenu obezbjedio baraž. Klub poznat svima u Sarajevu, prije svega zbog korištenja terena od strane Željezničara i Sarajeva, a zatim i zbog brojnih prijateljskih utakmica koje je odigrao sa ova dva kluba u zadnje dvije godine.

Dakle, klub iz Druge lige RS. Sta vas zanima pitajte, a ja cu se truditi da redovno osvjezavam temu. :D

Bistrik
Kontakt:

Re: FK Famos Vojkovići

Post Postao/la Bistrik » 20 avg 2014, 15:54

znam da je bio u prvoj ligi pa ispao, a prošle sezone u baraž po tabeli a niste igrali zbog finansija službeno. kakve su ambicije za narednu sezonu

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 20 avg 2014, 21:40

Bistrik je napisao/la:znam da je bio u prvoj ligi pa ispao, a prošle sezone u baraž po tabeli a niste igrali zbog finansija službeno. kakve su ambicije za narednu sezonu
Ambicije šta bog da. :roll: **** uz ovako retardiranu Upravu ništa više od toga nije moguće. Momci su bez ikakve podrške zajedno sa dva trenera izvukli cijelu sezonu, ušli u baraž gdje bi bili favoriti protiv Krupe ali nije uprava htjela. Ove sezone su lošiji nego prošle, otišlo je nekoliko značajnih igrača iz prve postave, za nadati se da će ovi što su došli, prije sve mislim na Čamparu i Ikonića, koji igraju i za KMF Tango, uspjeti da to nadoknade.

U prvom kolu protiv Lokomotive kući 1:1.

SarcofagoVenom
Kontakt:

Post Postao/la SarcofagoVenom » 20 avg 2014, 22:07

Pappy je napisao/la:
Bistrik je napisao/la:znam da je bio u prvoj ligi pa ispao, a prošle sezone u baraž po tabeli a niste igrali zbog finansija službeno. kakve su ambicije za narednu sezonu
Ambicije šta bog da. :roll: **** uz ovako retardiranu Upravu ništa više od toga nije moguće. Momci su bez ikakve podrške zajedno sa dva trenera izvukli cijelu sezonu, ušli u baraž gdje bi bili favoriti protiv Krupe ali nije uprava htjela. Ove sezone su lošiji nego prošle, otišlo je nekoliko značajnih igrača iz prve postave, za nadati se da će ovi što su došli, prije sve mislim na Čamparu i Ikonića, koji igraju i za KMF Tango, uspjeti da to nadoknade.

I da je Famos igrao,ne bi prošao Krupu,u to su se uvjerili Karakaj I Doboj,radi se za naše prilike o dobroj ekipi.
Ipak ove sezone vam se otvaraju vrata prve lige,i treba je iskoristiti.
Ulaz besplatan izlaz se plaća

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 21 avg 2014, 00:27

SarcofagoVenom je napisao/la:
Pappy je napisao/la:

I da je Famos igrao,ne bi prošao Krupu,u to su se uvjerili Karakaj I Doboj,radi se za naše prilike o dobroj ekipi.
Ipak ove sezone vam se otvaraju vrata prve lige,i treba je iskoristiti.
Ako je mogao Karakaj da primi jedan kuci, i to iz penala, onda bi ih Famos kuci dobio i onda trazio priliku da ih tamo dobije, pogotovo jer krupa nije igrala na svome terenu.

Famos ove sezone vjerovatno nece ni ganjati ulazak u Prvu ligu, kao što rekoh slabiji su nego prosle sezone.

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 30 avg 2014, 22:51

http://www.sportbal.net/index.php/fudba ... icima.html

Kakva sudijska lakrdija na domaćem terenu. Šta onda očekivati u gostima. :oops:

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 11 okt 2014, 23:33

Famos u devetom kolu prvi put dobio. Danas pobjeda protiv Proletera 1:0, za nastavak niza bez poraza. Trenutno četiri utakmice. U narednom kolu gostovanje u Rogatici.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.