Dakle, klub iz Druge lige RS. Sta vas zanima pitajte, a ja cu se truditi da redovno osvjezavam temu.

Ambicije šta bog da.Bistrik je napisao/la:znam da je bio u prvoj ligi pa ispao, a prošle sezone u baraž po tabeli a niste igrali zbog finansija službeno. kakve su ambicije za narednu sezonu
I da je Famos igrao,ne bi prošao Krupu,u to su se uvjerili Karakaj I Doboj,radi se za naše prilike o dobroj ekipi.Pappy je napisao/la:Ambicije šta bog da.Bistrik je napisao/la:znam da je bio u prvoj ligi pa ispao, a prošle sezone u baraž po tabeli a niste igrali zbog finansija službeno. kakve su ambicije za narednu sezonu**** uz ovako retardiranu Upravu ništa više od toga nije moguće. Momci su bez ikakve podrške zajedno sa dva trenera izvukli cijelu sezonu, ušli u baraž gdje bi bili favoriti protiv Krupe ali nije uprava htjela. Ove sezone su lošiji nego prošle, otišlo je nekoliko značajnih igrača iz prve postave, za nadati se da će ovi što su došli, prije sve mislim na Čamparu i Ikonića, koji igraju i za KMF Tango, uspjeti da to nadoknade.
U prvom kolu protiv Lokomotive kući 1:1.
Ako je mogao Karakaj da primi jedan kuci, i to iz penala, onda bi ih Famos kuci dobio i onda trazio priliku da ih tamo dobije, pogotovo jer krupa nije igrala na svome terenu.SarcofagoVenom je napisao/la:I da je Famos igrao,ne bi prošao Krupu,u to su se uvjerili Karakaj I Doboj,radi se za naše prilike o dobroj ekipi.Pappy je napisao/la:Ambicije šta bog da.Bistrik je napisao/la:znam da je bio u prvoj ligi pa ispao, a prošle sezone u baraž po tabeli a niste igrali zbog finansija službeno. kakve su ambicije za narednu sezonu**** uz ovako retardiranu Upravu ništa više od toga nije moguće. Momci su bez ikakve podrške zajedno sa dva trenera izvukli cijelu sezonu, ušli u baraž gdje bi bili favoriti protiv Krupe ali nije uprava htjela. Ove sezone su lošiji nego prošle, otišlo je nekoliko značajnih igrača iz prve postave, za nadati se da će ovi što su došli, prije sve mislim na Čamparu i Ikonića, koji igraju i za KMF Tango, uspjeti da to nadoknade.
U prvom kolu protiv Lokomotive kući 1:1.
Ipak ove sezone vam se otvaraju vrata prve lige,i treba je iskoristiti.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.