sta je ovdje cudno ?tuzlak1987 je napisao/la:Gvineja-Gana 1:1, jos jedna pljuska
Vels - BiH / BiH - Belgija
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Vels - BiH / BiH - Belgija
Ne zaboravite da smo Belgiju vec par puta tukli tako da nam to ide na ruku, istina nisu iste ekipe ali nema veze to ne znaci da u ponedjeljak navecer ne mozemo pobijedit.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Čista diverzija i skretanje pažnje. Pravdaju neznanje našeg selektora nepovoljnim rezultatima drugih reprezentacija. To ti je ono tipično balkanski: meni je crkla krava, ali je crkla i komšiji, pa je sve ok.Head je napisao/la:Stvarno ne vidim zbog cega se toliko potencira koliko igraju ostali. Sta ja imam od toga ako recimo San Marino dobije Englesku ili finci uzmu bod grcima, Slovaci razbucaju Spance. Mi osim neke moralne satisfakcije da smo prekorenuli protiv Slovacke a u tom nije uspio aktuelni evropski prvak nemamo nista, ustvarimo imamo, jedan veliki .I.tuzlak1987 je napisao/la:Gvineja-Gana 1:1, jos jedna pljuska
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus
fukara87 je napisao/la:Ne zaboravite da smo Belgiju vec par puta tukli tako da nam to ide na ruku, istina nisu iste ekipe ali nema veze to ne znaci da u ponedjeljak navecer ne mozemo pobijedit.
Pogledaj njihovih zadnjih 5, i nasih 5 meceva
Druze moj i Njemacka ima na svim pozicijama vrhunske igrace ali evo dobi ih Poljska koja nije dugo igrala neko vece takmicenje, pa prema tome nismo mi repka za nabijanje da bi prolazili kako hoce, danas ne igraju imena nego se igra timski fudbal jer svako sad zna zabit gol osim amatera kakvi su Andora, Gilbraltar i San Marino.
Pricas o timskom fudbalu? Nasih zadnjih 5 meceva ni T od timskog fudbala. Jedino u drugom poluvremenu sinoc nesto i to je to. Po meni premalo za Belgiju koja iz Zenice ako ovako ostane bajno i sjajno ide s minimalno jednim bodom .
Druze ako se imalo razumijes u fudbal znao bi da svaka repka moze upasti u krizu, a onda kad znas da nam u repki doslo dosta novih igraca u prvu postavu to ti nesto govori, Spahic je otisao, isto tako i Misimovic koji je bio motor ekipe 10 godina, nema tu Rahimica vise, fali nam Zukanovic, Kolasinac, Salihovic, repka je u fazi podmladjivanja to je ono sto nas trenutno koci.krmpotich je napisao/la:Pricas o timskom fudbalu? Nasih zadnjih 5 meceva ni T od timskog fudbala. Jedino u drugom poluvremenu sinoc nesto i to je to. Po meni premalo za Belgiju koja iz Zenice ako ovako ostane bajno i sjajno ide s minimalno jednim bodom .
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
- hule_barca
- Kontakt:
Kad je komentator rekao da Džeko neće moći igrati, bilo mi je u jednu ruku drago jer sam znao da ćemo igrati sa jednim napadačem. Kada sam vidio da će Džeko moći igrati, naravno bilo mi je na prvu drago, a onda sam skontao da su šanse da počnemo sa jednim napadačem ravne nuli 
Mes Que Un Club
Istina je da ovi koji podrzavaju Papeta pretjeruju sa rezultatima ostalih ekipa.
Ali je isto tako Istina da ima masa onih koji bi, da smo mi izgubili od ove Poljske ( Njemacka ),albanije ( Portugal )...razapeli Papeta kao da je to smak svijeta.
Istina je da smo mi sinoc naprimjer odigrali puno bolju utakmicu nego Srbija, Danska ili Njemacka danas
Ali je isto tako Istina da ima masa onih koji bi, da smo mi izgubili od ove Poljske ( Njemacka ),albanije ( Portugal )...razapeli Papeta kao da je to smak svijeta.
Istina je da smo mi sinoc naprimjer odigrali puno bolju utakmicu nego Srbija, Danska ili Njemacka danas
FKS❤️1946
Ne treba gledati druge, nego prvo sebe. To treba biti jasno.
I kao prvo, mi jesmo sinoć odigrali na momente i dobru utakmicu, pa i odbrana onako skrpljena nije izgledala tako loše. Znači posmatrajući utakmicu kao utakmicu protiv Velsa, moglo bi se reći to je solidno, nije tako loše. Zamjerka neefikasnost i malo više kilerskog instinkta naprijed.
Ali treba pogledati druge činjenice i druge okolnosti. A kao prvo tu je utakmica protiv Kipra, gdje nam je reprezentacija podbacila i bila loša. Pa ako podbaciš protiv jednog Kipra, onda si faktički osuđen na to da pobjediš jednog Velsa. Od Velsa smo jači i individualno i po rejtingu, ali i ta reprezentacija je solidna i ne pobjeđuje se lako. ALi kad si već jači i kada nosiš teret poraza protiv Kipra, onda naravno da si nakon Velsa nezadovoljan svime drugim osim pobjede.
Isto tako nekad se većina nakači na Tinu, pa on za sve kriv. Tino je isto odigrao solidnu utakmicu, borio se, radio. Iako je u pojedinim situacijama bilo tu i nespretnosti, ali čovjek je radio na terenu i zamalo zabio.
Ali opet dolazimo do druge strane medalje i toga da njega Safet i previše forsira.
Pa onda dođemo i do slučaja Zukanovića, gdje Safet se totalno bezobrazno ponaša. Eksperimentiše nazad s ljudima koji nisu za tu poziciju, a zapostavlja ljude koji tu poziciju mogu igrati.
I onda kada sve saberemo, Sušić je itekako kriv i odgovoran za to što imamo SAMO 1 bod. A igrali smo protiv dvije "velesile". Znači nije utakmica s Velsom problem. Problem je ukupni dojam i bespotrebni eksperimenti u svemu tome.
U prilog Sušiću ne ide ni to što jedan Pjanić u klubu i u repki (zadnje dvije utakmice) je kao nebo i zemlja.
Iako kada sve sagledamo, vidimo da je na Pjanketu i prevelik teret, posebno od odlaska Misimovića. Miske vjerovatno i najviše nedostaje i ti njegovi lucidni, haklerski potezi. Pjanke ne može to sam nositi. Barem teško to ide, a s ovakvim taktičkim zamislima (pa i faktički nepostojanjem prave taktike), to je nemoguće.
I kao prvo, mi jesmo sinoć odigrali na momente i dobru utakmicu, pa i odbrana onako skrpljena nije izgledala tako loše. Znači posmatrajući utakmicu kao utakmicu protiv Velsa, moglo bi se reći to je solidno, nije tako loše. Zamjerka neefikasnost i malo više kilerskog instinkta naprijed.
Ali treba pogledati druge činjenice i druge okolnosti. A kao prvo tu je utakmica protiv Kipra, gdje nam je reprezentacija podbacila i bila loša. Pa ako podbaciš protiv jednog Kipra, onda si faktički osuđen na to da pobjediš jednog Velsa. Od Velsa smo jači i individualno i po rejtingu, ali i ta reprezentacija je solidna i ne pobjeđuje se lako. ALi kad si već jači i kada nosiš teret poraza protiv Kipra, onda naravno da si nakon Velsa nezadovoljan svime drugim osim pobjede.
Isto tako nekad se većina nakači na Tinu, pa on za sve kriv. Tino je isto odigrao solidnu utakmicu, borio se, radio. Iako je u pojedinim situacijama bilo tu i nespretnosti, ali čovjek je radio na terenu i zamalo zabio.
Ali opet dolazimo do druge strane medalje i toga da njega Safet i previše forsira.
Pa onda dođemo i do slučaja Zukanovića, gdje Safet se totalno bezobrazno ponaša. Eksperimentiše nazad s ljudima koji nisu za tu poziciju, a zapostavlja ljude koji tu poziciju mogu igrati.
I onda kada sve saberemo, Sušić je itekako kriv i odgovoran za to što imamo SAMO 1 bod. A igrali smo protiv dvije "velesile". Znači nije utakmica s Velsom problem. Problem je ukupni dojam i bespotrebni eksperimenti u svemu tome.
U prilog Sušiću ne ide ni to što jedan Pjanić u klubu i u repki (zadnje dvije utakmice) je kao nebo i zemlja.
Iako kada sve sagledamo, vidimo da je na Pjanketu i prevelik teret, posebno od odlaska Misimovića. Miske vjerovatno i najviše nedostaje i ti njegovi lucidni, haklerski potezi. Pjanke ne može to sam nositi. Barem teško to ide, a s ovakvim taktičkim zamislima (pa i faktički nepostojanjem prave taktike), to je nemoguće.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Head je napisao/la:ovakoConsigliere je napisao/la:Kako?!Elegant je napisao/la:Pobjedit cemo Belgiju !
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Fino receno.effe_sa je napisao/la:Ne treba gledati druge, nego prvo sebe. To treba biti jasno.
Jeste Belgija jaka i trenutno u boljoj formi od nase selekcije (a Bgm i sa boljim selektorom), ali sam misljenja da se ne trebamo rpedavati. A opet sa druge strane kad pogledam kako je i prije pocetka kvalifikacija, a posebno pred ove dvije utakmice sa velsom i belgijom Susic poceo sa pricom kako je Belgija najjaca i kako je sigurno prva onda se i ne nadam necemu previse. Kad selektor nosioca grupe u startu kaze da ce neka druga selekcija biti sigurno prva a da se on "bori" za drugo, a sad i trece mjesto onda tu nesto ne stima. Pa gdje je tom selektoru vjera u taj timski fudbal, ekipu. On u startu podcjenjuje svoju ekipu, pa gdje je tu volja za nadmetanjem. Samo kod nas selektor prije utakmice upise il poraz il pobjedu, a to nas u posljednje vrijeme kostalo dosta bodova. Da nam Bosna pobijedi sutra i da nekim cudom Safet ode sa selektoske pozicije (mislim da je nemoguce al ljudski se nadatifukara87 je napisao/la:Druze moj i Njemacka ima na svim pozicijama vrhunske igrace ali evo dobi ih Poljska koja nije dugo igrala neko vece takmicenje, pa prema tome nismo mi repka za nabijanje da bi prolazili kako hoce, danas ne igraju imena nego se igra timski fudbal jer svako sad zna zabit gol osim amatera kakvi su Andora, Gilbraltar i San Marino.
http://www.youtube.com/watch?v=i4udWjudsSQ
Dvadeset i prve..nastala je ljubav..odkad znam za njega..ne zelim nista drugo..jer Želju volim ludo..
Dvadeset i prve..nastala je ljubav..odkad znam za njega..ne zelim nista drugo..jer Želju volim ludo..
već sam rekao, Belgija je precijenjena, siguran sam da ih gazimo 
Sefera za predsjednika.

Kipar; lagano gubi protiv Izraela, nisu dali gola 2 godine, izgubili gotov sve tekme zadnje 3 godine.
Vels: (ispod)prosjecna ekipa koja je zijanila kuci lani protiv HR i SRB.
Nigerija; uzela 1 od 9 mogucih poena u Africkim kval. nakon SP, ne znaju kud udaraju. Evo i izjave velemajstora kojeg ce se starija raja rado sjetiti;
http://goal.com/s/en/news/5176711?ICID=HP_HN_4" onclick="window.open(this.href);return false;
Nigerija; uzela 1 od 9 mogucih poena u Africkim kval. nakon SP, ne znaju kud udaraju. Evo i izjave velemajstora kojeg ce se starija raja rado sjetiti;
http://goal.com/s/en/news/5176711?ICID=HP_HN_4" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: Re : Vels - BiH / BiH - Belgija
Vels je jaka ekipa,da si gledao njih protiv Hr proslw.godine.ne bi tako pricao..Jedva su im Hrvati uvalili a igai mnogo losije od nas...Zenga je napisao/la:Kipar; lagano gubi protiv Izraela, nisu dali gola 2 godine, izgubili gotov sve tekme zadnje 3 godine.
Meni je bauk poraz od Kipra ,to je ono sto boli..Daj Boze da imamo koji bod vise do kraja godine,daj Boze..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Jos dva dana nam je selektor Safet Susic a reprezentativci Hadzic, Vrsajevic, Vranjes i Tino 
Kakva je situacija za Belgiju. Ko će igrati drugog štopera pored Šunjića? Hadžić opet? Ovo sa Spahićem mi miriše na veliko sranje, tako da ništa od njega. Mada je Šunjić bio odličan protiv Welsa, mislim da protiv Belgije neće biti toliko skok igre jer su njihovi napadači i krila niski, ima da ga isprebacuju samo tako...Dalje, bojim se da će bekovi izgoriti vrlo brzo, što od igre prema naprijed, što od ganjanja Hazarda, Mertensa, De Bruyne-a, što od umora od petka...
S' koliko napadača igramo? Čini mi se da nema šanse da TSS ostaje na klupi pa na šta ćemo ličiti, formacijski? Ima li iko ideja
S' koliko napadača igramo? Čini mi se da nema šanse da TSS ostaje na klupi pa na šta ćemo ličiti, formacijski? Ima li iko ideja
Trenutno korisnika/ca: 231983, Edincapitano, Goalgetter, Honorar, Proximic, Sveti i 19 gostiju.