Vidim dá se razumijes pa mozes li mi rec koje su cjene pc koji bi mogo jake al bas jake igrice podrzat i ako mozes de neki link takvog pcJoseMourinho je napisao/la:Možeš cipovat PS3/xbox360 i igraj igre djabe
a i brz net ce ti biti na pcu nema razlike nikakve a i PC možeš isto na LCD stavit hdmi kablom
Uglavnom ako nećeš nosat laptop rad studiranja/posla a oces da igraš igre kupuj PC i ispast ce te 30-tak% jeftinije
Pomoc u vezi PC-a
Moderator/ica: insider
-
dzekooooTz
- Kontakt:
Re: Odg:
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: "Pomoc u vezi PC-a"
Eno imaš gore onaj od 2 milje može podrzat da u isto vrijeme igraš 5 igaradzekooooTz je napisao/la:Vidim dá se razumijes pa mozes li mi rec koje su cjene pc koji bi mogo jake al bas jake igrice podrzat i ako mozes de neki link takvog pcJoseMourinho je napisao/la:Možeš cipovat PS3/xbox360 i igraj igre djabe
a i brz net ce ti biti na pcu nema razlike nikakve a i PC možeš isto na LCD stavit hdmi kablom
Uglavnom ako nećeš nosat laptop rad studiranja/posla a oces da igraš igre kupuj PC i ispast ce te 30-tak% jeftinije
To ti je najbolje skontaj budjet pa onda po njemu sastavljaj, jer jbg više para skuplji i bolji dijelovi
Re: Odg:
e yebiga, ti si ga sad zavalio, ali baš pravo..JoseMourinho je napisao/la:PES preko 1200, NBA preko 1500, FIFA preko 2000....dzekooooTz je napisao/la:Ljudi spremam se da kupim sebi laptop pa mozete li mi rec na koje laptope mogu ove jake igrice nba fifa pes i kolko su ti laptopi km
laptop ti se ne isplati za igre uzimat, ili uzmi PC ili PS 3/4
ne samo da si pretjerao, već mislim da za fifu 15 nikako nije potreban laptop od 2000KM.
sve ove igre se mogu pokrenuti na laptopima u cjenovnom rangu 1300-1500KM.. doduše PC za taj novac bi bilo mnogo bolje rješenje.
Re: "Pomoc u vezi PC-a"
laptop nije za gaminga 
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Da priupitam i ovdje. 
Kod pokretanja NBA 2k15 igra crash-uje, dođe do SAVING-a i crash-uje. Pokušavao sam sa ponovnim instaliranjem DX iz foldera gdje igra instalirana i sa onim VCREDITS ali nije pomoglo. Čak sam pokušavao i sa isključivanjem internet konekcije. Iako ja mislim da je do crack-a. Bio sam skin'o novi crack ali mislim da je to isti taj crack što je došao uz igru. Ima li ko još kakvu ideju?
Kod pokretanja NBA 2k15 igra crash-uje, dođe do SAVING-a i crash-uje. Pokušavao sam sa ponovnim instaliranjem DX iz foldera gdje igra instalirana i sa onim VCREDITS ali nije pomoglo. Čak sam pokušavao i sa isključivanjem internet konekcije. Iako ja mislim da je do crack-a. Bio sam skin'o novi crack ali mislim da je to isti taj crack što je došao uz igru. Ima li ko još kakvu ideju?
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- Cautinho
- Kontakt:
Cautinho je napisao/la:Prije par dana mi je sa na youtubeu pojavila opcija automatskog reproduciranja,ono kad jedan video završi upali se drugi po sličnosti odmah nakon njega bez ikakvih klikova.To sam imao,i onda sam instalirao windows nanovo,pa mi je sad nestalo.Znali netko gdje se to može upaliti?
Keep walking.
Ja mislim da si ti gledao neki kanal na youtubuCautinho je napisao/la:Cautinho je napisao/la:Prije par dana mi je sa na youtubeu pojavila opcija automatskog reproduciranja,ono kad jedan video završi upali se drugi po sličnosti odmah nakon njega bez ikakvih klikova.To sam imao,i onda sam instalirao windows nanovo,pa mi je sad nestalo.Znali netko gdje se to može upaliti?
http://www.youtube.com/user/MarcheloOfficial" onclick="window.open(this.href);return false;
I sad dole kad kliknes na Peglu, ovaj spot otvara ti se ta pjesma i sve ostale redom
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Cautinho
- Kontakt:
Nije playlist,album i te stvari,znam šta je to.Otelo je napisao/la:Ja mislim da si ti gledao neki kanal na youtubuCautinho je napisao/la:Cautinho je napisao/la:Prije par dana mi je sa na youtubeu pojavila opcija automatskog reproduciranja,ono kad jedan video završi upali se drugi po sličnosti odmah nakon njega bez ikakvih klikova.To sam imao,i onda sam instalirao windows nanovo,pa mi je sad nestalo.Znali netko gdje se to može upaliti?
http://www.youtube.com/user/MarcheloOfficial" onclick="window.open(this.href);return false;
I sad dole kad kliknes na Peglu, ovaj spot otvara ti se ta pjesma i sve ostale redom
Evo našao sam sliku,na engleskom se to zove autoplay,u mene je youtube na hrvatskom.
Uglavnom ova plava ikonica se može upaliti i ugasiti.To dođe kad gledaš običan video i sa desne strane prijedlozi pjesama i ta prva je autoplay izbor.Ne znam kako bih objasnio.
Ali vidit cu da skontam nesto

Keep walking.
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: "Pomoc u vezi PC-a"
Ispravio sam se gore, jbg malo pretjeroviKK je napisao/la:e yebiga, ti si ga sad zavalio, ali baš pravo..JoseMourinho je napisao/la:PES preko 1200, NBA preko 1500, FIFA preko 2000....dzekooooTz je napisao/la:Ljudi spremam se da kupim sebi laptop pa mozete li mi rec na koje laptope mogu ove jake igrice nba fifa pes i kolko su ti laptopi km
laptop ti se ne isplati za igre uzimat, ili uzmi PC ili PS 3/4
ne samo da si pretjerao, već mislim da za fifu 15 nikako nije potreban laptop od 2000KM.
sve ove igre se mogu pokrenuti na laptopima u cjenovnom rangu 1300-1500KM.. doduše PC za taj novac bi bilo mnogo bolje rješenje.
ja fifu (a i ove ostale) na maksimalnim postavkama vrtim bez problema na PC-u koji se u kešu može uzeti za nekih 1000KM.. što se tiče laptopa stojim iza onoga što sam rekao, a to je da većina laptopa od 1300-1500KM ne bi trebala praviti probleme kod ovih igri. (bez obzira gdje kupuje i kako ih plaća).. za PC-eve je druga priča jer tu moraš uzeti u obzir kako i gdje uopšte nabavljaš računar, da li ga sklapaš, kako plaćaš itd..
Da znaš koliko sam ja platio svoju centralnu i pokrećem fifu na maksimalnom uhvatio bi se a glavu,
Ne pravite grešku sa kupnjom laptopa ako ćete igrati igrice, jednostavno ne radite to. Kupite neki low budget laptop koji vam treba za studija (ako studirate van grada) i to je to. Ako vam treba za posla onda izvalite keš. Pc je mnogo bolja opcija i jeftinija nego laptop.
Ne pravite grešku sa kupnjom laptopa ako ćete igrati igrice, jednostavno ne radite to. Kupite neki low budget laptop koji vam treba za studija (ako studirate van grada) i to je to. Ako vam treba za posla onda izvalite keš. Pc je mnogo bolja opcija i jeftinija nego laptop.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
bolje uzeti neki solidan laptop i dobar ssd
-
dzekooooTz
- Kontakt:
Da li se moze ps4 igrat na kompu imal kakav prikljucak i da li moze na svaki tv(normalno ne mislim na krntije)ja imam lcd al stari kupio ga 2008god
- JoseMourinho
- Kontakt:
ako ti tv ima hdmi ulaz moze 
Zasto uzimati konzolu i placati bogatstvo za igrice? Uzmi dobar PC.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
-
dzekooooTz
- Kontakt:
Ma sa uzimanjem kompa uvjek cu imat rizik ocel htjet igrice a i skuplji su jaki pc nego ps(inace necu irat puno igrica nba fifa pes na ps 4 a i grafika je ekstra)
PS4 plus tri igrice ti je oko 1200KM. Za te pare mozes uzeti komp da leti. I nece ti se ubrzo desiti da ne moze neka igra.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Ako neko ima viška pare uzeće konzolu. Hoćeš igrati sa rajom i poneseš ps4, nećeš nositi centralnu, 
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 12 okt 2014, 17:56, ukupno mijenjano 1 put.
-
dzekooooTz
- Kontakt:
Hahahahahah ova ti je dobra
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
na ps4 moze djeliti igre sa nekim kolegom, npr djelis isti psn racun i pičiš, ne znam kako to sad ideGreivis je napisao/la:PS4 plus tri igrice ti je oko 1200KM. Za te pare mozes uzeti komp da leti. I nece ti se ubrzo desiti da ne moze neka igra.
i svaki pjesec bar jedna igra besplatno preko psnetworka