AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- IlPrincipe
- Kontakt:
Re: AC Milan
27 - Nigel de Jong has made more interceptions than any other Serie A midfielder this season. Patrolling. 
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- _forzamilan_
- Kontakt:
Nedavno je bio podatak da je imao i najviše tačnih dugih paseva u Seriji A. Nikad bolje potrošenih 3,5m eura.
Ali i pored toga Bonera je il capitano.
Danas je rođendan velikom Zvone Bobanu. Kakav je to velemajstor bio. Po mom skromnom mišljenju najbojli hrvatski igrač svih vremena. Neka je sa srećom majstore
Koliko je cjenjen govori podatak da mu je na oproštajnom meču u Maksimiru bile same legende Milana ali i svjetskog sporta: Baresi, Maldini, Costacurta, Rossi, Albertini, Desailly, Lentini, Abbiati, Ćiro, Galliani, Van Basten, Weah, Rivaldo, Papin, Rui Costa, Goran Ivanišević

Ali i pored toga Bonera je il capitano.
Danas je rođendan velikom Zvone Bobanu. Kakav je to velemajstor bio. Po mom skromnom mišljenju najbojli hrvatski igrač svih vremena. Neka je sa srećom majstore
Koliko je cjenjen govori podatak da mu je na oproštajnom meču u Maksimiru bile same legende Milana ali i svjetskog sporta: Baresi, Maldini, Costacurta, Rossi, Albertini, Desailly, Lentini, Abbiati, Ćiro, Galliani, Van Basten, Weah, Rivaldo, Papin, Rui Costa, Goran Ivanišević

Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Uz Dejana,po meni najbolji igrač sa ovih prostora u posljednjih 25-30 godina.
@francobaresi
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
Nisam ni znao da De Jong nece moci igrati. E blago nama. 
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
rope11 je napisao/la:Nisam ni znao da De Jong nece moci igrati. E blago nama.
Covjek je odavno zasluzio kapitensku traku.
Zvone sretan rodjendan
- IlPrincipe
- Kontakt:
Ignazio Abate: Has picked up as many assists (4) in 6 Serie A apps this season as he had in his previous 134 apps combined #Milan
Sportski direktor Milana Maiorino je otkrio da Milan želi saradnju sa Argentinskim klubom Boca Unidos koji će nam slati svoje mlade talente na probe.
Sportski direktor Milana Maiorino je otkrio da Milan želi saradnju sa Argentinskim klubom Boca Unidos koji će nam slati svoje mlade talente na probe.
- IlProfessore
- Kontakt:
Na prvu sam vidio Boca Juniors pa kontam čime dođe takva čast a onda tek vidim naziv kluba i uvjerim se da on zaista i postoji. 
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
- IlPrincipe
- Kontakt:
- IlPrincipe
- Kontakt:
Takodje, na radaru Maiorina bice napadac Veleza Rodolfo Combe, golman Rivera Batalla, plejmejker Rivera Matias Sanchez i Sebastian Driussi, koji sanja o Italiji i zaista je kvalitetan. Poslednje ime na listi je Giovanni Simeone: sin trenera Atletico Madrida, Diega Simeonea. #Sky

- IlPrincipe
- Kontakt:
Sportski direktor Milana Rocco Maiorino provesce 15 dana u Juznoj Americi kako bi pratio mlade talente. Na udarnom "radaru" ce mu biti levi bek River Plate, Leonel Vangioni, kao i krilo San Lorenza, Hector ‘Tito’ Villalba, koji je skoro pa zavrsio prelazak u Veronu, ali ekonomski zahtevi im se nisu poklopili.
Muntari: "Totti's comments about Juventus? He's right."
Sulejman velicanstveni

Sulejman velicanstveni
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- IlProfessore
- Kontakt:
Kad smo već kod našeg brata mu'mina:
Muntari: "U Milanu sam 3 godine, ali izgleda mi kao 10. Osecam se kao kod kuce. Milan je za mene postao jedna velika porodica."
Muntari: "U Milanu sam 3 godine, ali izgleda mi kao 10. Osecam se kao kod kuce. Milan je za mene postao jedna velika porodica."
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
- IlPrincipe
- Kontakt:
Drugovi moji milanisti, da se pozdravim i sa vama, valja sutra na put pa me nece biti neko vrijeme ( par mjeseci) valjda se nekada dokuci kakvog interneta pa se mogne uletiti na forum, zao mi samo sto necu moci gledati svoj Milan
al staces. nadam se da cemo do tada biti u vrhu tabele.
Forza Milan
mahanje svima
Forza Milan
mahanje svima
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- StephanEl92
- Kontakt:
U koju ces to daleku zemlju bez internetamilanist je napisao/la:Drugovi moji milanisti, da se pozdravim i sa vama, valja sutra na put pa me nece biti neko vrijeme ( par mjeseci) valjda se nekada dokuci kakvog interneta pa se mogne uletiti na forum, zao mi samo sto necu moci gledati svoj Milanal staces. nadam se da cemo do tada biti u vrhu tabele.
Forza Milan
mahanje svima
Sent from my Lumia 610 using Tapatalk
Forza Milan
- IlPrincipe
- Kontakt:
aaaaaaaaaa
Sretno gdje god išao, nemoj nas zaboravljat, uleti kad možeš. Čuvaj se i čujemo se drugom prilikom sa boljim Milanom

Sretno gdje god išao, nemoj nas zaboravljat, uleti kad možeš. Čuvaj se i čujemo se drugom prilikom sa boljim Milanom
- IlProfessore
- Kontakt:
Prvo muxa brat, pa onda milanist, odlaze ovi aktivni članovi polahko... sretan put gdje god da ideš, u pamet. 
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Sretan put lave,cuvaj se 
- IlPrincipe
- Kontakt:
PIPPO
Inzaghi: "We are beaten by teams that are better than us - not by those that have a stronger desire to win."
Inzaghi: "I'm proud of the identity that my Milan team has: we never give up."
Inzaghi: "I arrive at Milanello in the morning, and I leave in the evening. Fortunately, it's a fantastic place as I practically live here."
Inzaghi: "There is a great feeling and unity of intents between Silvio Berlusconi, Barbara Berlusconi, Galliani and I."
Inzaghi: "I'm fortunate to be the coach of the team that I love. I'm abitious: we will soon return to the top."
Inzaghi: "I'm waiting to have all the central defenders at my disposal, so that our defence also will improve."
Inzaghi: "If El Shaarawy always plays with the spirit that he showed against Chievo, then he won't be on the bench for long."
Inzaghi: "I will stay at Milan until I manage to emulate Ancelotti, who won the CL with Milan as a player and then as a coach.
Inzaghi: "The Coppa Italia is our CL this season. It's always important to win a trophy, and it's even more important this season."
Inzaghi: "We are beaten by teams that are better than us - not by those that have a stronger desire to win."
Inzaghi: "I'm proud of the identity that my Milan team has: we never give up."
Inzaghi: "I arrive at Milanello in the morning, and I leave in the evening. Fortunately, it's a fantastic place as I practically live here."
Inzaghi: "There is a great feeling and unity of intents between Silvio Berlusconi, Barbara Berlusconi, Galliani and I."
Inzaghi: "I'm fortunate to be the coach of the team that I love. I'm abitious: we will soon return to the top."
Inzaghi: "I'm waiting to have all the central defenders at my disposal, so that our defence also will improve."
Inzaghi: "If El Shaarawy always plays with the spirit that he showed against Chievo, then he won't be on the bench for long."
Inzaghi: "The Coppa Italia is our CL this season. It's always important to win a trophy, and it's even more important this season."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.