Probat' se izvadit' ovako

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
samo singl nikakav tiket na te pare, a najbolje da si sam sastaviš pa de ne bude poslje kuku lele, odigraj za 300 a stoju doniraj u humanitarne svrheMidhatVelicanstveni je napisao/la:Danas namjeravam neku krupnu lovu uloziti na kladari jer se kladim 12 puta godisnje , svaki mjesec po jedan listic.
400 km bi ulog bio , listic bi sastavljao za ovaj i sutrasnji dan.
Vasi neki sigurni parovi ili potencijalna iznenadjenja kvalifikacija ili tenisa.
Hvala
buraz imaš u Hrvatskoj lutriji 3.35 je koefbruzma91 je napisao/la:de nek mi neko molim vas kaže dali u vašim kladionicama imate opciju igrati oba daju gol i oba daju gol 3+ na luksenmburg španjolska jer ovi moji iz supersport kladionice maknili tu opciju a htjeo sam to igrati danas u singlu jer mislim da ce luksembuirg uspjeti zavuci jedan španjolcima ako im je i slovačka uspjela čak 2 dati zasto nebi i luksemburg barem jedan ako nista drugo pukom srečom ili penal![]()
pizde su čak maknule i opciju da luskemburg daje gol i gol u oba poluvremena a vjerujem da su to maknuli iz razloga jer čće tako i biti ako imate to probajte odigrati na oba daju gol ili oba daju 3+ i ako vam nije problem da mi kažete kvotu ?
brate pogledat oni nece na gol... na njima ce se iskalit za sav ovaj belaj pocevsi od svjetskog do slovacke... vjeruj da nema sanse da lux da gol...bruzma91 je napisao/la:de nek mi neko molim vas kaže dali u vašim kladionicama imate opciju igrati oba daju gol i oba daju gol 3+ na luksenmburg španjolska jer ovi moji iz supersport kladionice maknili tu opciju a htjeo sam to igrati danas u singlu jer mislim da ce luksembuirg uspjeti zavuci jedan španjolcima ako im je i slovačka uspjela čak 2 dati zasto nebi i luksemburg barem jedan ako nista drugo pukom srečom ili penal![]()
pizde su čak maknule i opciju da luskemburg daje gol i gol u oba poluvremena a vjerujem da su to maknuli iz razloga jer čće tako i biti ako imate to probajte odigrati na oba daju gol ili oba daju 3+ i ako vam nije problem da mi kažete kvotu ?
Premier, 3.20bruzma91 je napisao/la:de nek mi neko molim vas kaže dali u vašim kladionicama imate opciju igrati oba daju gol i oba daju gol 3+ na luksenmburg španjolska jer ovi moji iz supersport kladionice maknili tu opciju a htjeo sam to igrati danas u singlu jer mislim da ce luksembuirg uspjeti zavuci jedan španjolcima ako im je i slovačka uspjela čak 2 dati zasto nebi i luksemburg barem jedan ako nista drugo pukom srečom ili penal![]()
slazem se.BlueIsTheColor je napisao/la:Po meni tip dana je Malcom Armstead (Krka) 15,5 vise...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.