sve to na papiru lijepo izgleda dok u praksi druge price se pricaju, da se razumijemo razlika nije drasticna
kome zatreba support sa xda tu je samsung neprikosloven, pogotovo flagship modeli, podrska je tu najbolja
s4 ima GPE rom, nabacis ga i rahat si
sto se tice G3, meni se ne svidja velika rezolucija, to nosi sa sobom jos neke mane, ali necemo sad o tome
4k rezolucija je nepotrebna zaista, u zadnjih par dana sam se bas druzio sa G3 malo vise, i iskreno nisam dobio nikakav wow efekat, niti sam primjetio neku razliku kad sam presao sa G3 na Lumia 1020, ovo dajem primjer
bar ja ne mogu vidjeti
dalje, G2 ima solidnu kameru po danu, a kad krenes snimati po noci video, onda je tu problem, fps opada iz nekog razloga, cak iz LGa iz nekih razloga nisu to ispravili sa kitkat nadogradnjom pa se moras sluziti s nekim modovima sa xda
isto tako, na samsungu je dovoljno da nabacis neki launcher da bi iskoristio potencijal, ja sam donedavno bio na S3 i da nisam koristio Google now i nova launcher poludio bih, ne bi ni koristio telefon nikako da sam ostao na touchwizu
jedini respekt od mene LG ima sto prave telefone s tankim bezelima, inace nista vise, support im je ocajan, Lg g2 je dobio kitkat tek 4 mjeseca nakon nexusa, a da ne pricam o prethodniku Optimus G koji je isto dobar telefon ali problem je sto ga je zapostavio LG, bilo je govora da ce ici direktno na kitkat sa 4.1 JB, ne znam da li je dobio
i onda sto ja licno ne volim jesu tipke na displayu, to je za mene jedan od dealbreakova kad se kupuje telefon
inace, kad smo vec kod androida, jedva cekam sad predstavljanje Androida L i novih Nexus uredjaja
svidja mi se Android L, i razmisljam o povratku na Android, a nadam se da ce iduci Nexus ne sad ovaj, praviti Sony, treba nam dobra kamera na androidu
il zamisli sad Nokiu sa vanilla androidom i pozadi 41 mpx kamera