Pa da opet stavis kontra od njegaGoalgetter je napisao/la:Gringonja, sta bi sa onom sigurnom prognozom 2 na BiH protiv Walesa?Sta prognoziras za Belgiju.
Vels - BiH / BiH - Belgija
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Vels - BiH / BiH - Belgija
Re: Odg: Vels - BiH / BiH - Belgija
U najvaznijim utakmnicama ga nije bilo ni na kontinentu a ne na terenu.LFC_YNWA je napisao/la:E jbg Otelo druze budi malo realan. Zadnjih nekoliko kvalifikacija je nas najbolji strijelac i medju najboljim strijelcima ukupno u kvalifikacijama. Previse si subjektivan po pitanju Edina.
Izuzetak protiv Francuske u Parizu ali tu utakmnicu je i onaj iz Armenije il neke pm odigrao dobro.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
U jednoj od najvaznijih utakmice nase reprezentacije u historiji protiv Litvanije znamo sta je Edin napravio. Ostalo je historija.
Na lijevoj ruci traka suvereno leži,desnom nogom projektile on lansira ka mreži
-
gringonjaOnajDrugi
- Kontakt:
Sve je moguce momciAjax je napisao/la:Pa da opet stavis kontra od njegaGoalgetter je napisao/la:Gringonja, sta bi sa onom sigurnom prognozom 2 na BiH protiv Walesa?Sta prognoziras za Belgiju.
Trebao si mene slusati ja sam rekao da ce biti nerjeseno.
Ja znam da nije dao gol a to sto ti znas je tvoja stvar.LFC_YNWA je napisao/la:U jednoj od najvaznijih utakmice nase reprezentacije u historiji protiv Litvanije znamo sta je Edin napravio. Ostalo je historija.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
-
gringonjaOnajDrugi
- Kontakt:
Hehe znam druze, ti se razumijes u kladionicu, pratim tvoje predloge, uvijek dobriConsigliere je napisao/la:Skroman si, 120% je otprilikegringonjaOnajDrugi je napisao/la:Uvijek kad je pad kvote, u 90% slucajeva ta ekipa ne pobijedi! Daj boze da bude tako! I ja sam po prvi put pesimistican, al nekakav predosjecaj mi govori da ce biti iznenadjenje!dr.van nostrand je napisao/la:Ide koef na nize u korist Belgije, bilo ga je u petak po 2,30 uglavnom a sad ga ima po 2,05-2,15
Previše pesimizma..., kako bih volio zbog repke, tako bih volio da pobjedimo zbog vječitih kritičara. Zaboravljate gdje smo bili prije par ciklusa. Potom dva baraža, prvenstvo, ali pored svega navedenog previše očekujemo i visoko stavljamo ultimatume. Španija kiksa, Njemačka kiksa, dokaz da u današnjem fudbalu nema laganih utakmica. Dajte glavu gore, ako Bog da idemo po tri boda.
"Sve će proći. Ali kakva je to utjeha? Proći će i radost, proći će i ljubav, proći će i život. Zar je nada u tome da sve prođe?"
Meša Selimović
Meša Selimović
Amarildo je napisao/la:Previše pesimizma..., kako bih volio zbog repke, tako bih volio da pobjedimo zbog vječitih kritičara. Zaboravljate gdje smo bili prije par ciklusa. Potom dva baraža, prvenstvo, ali pored svega navedenog previše očekujemo i visoko stavljamo ultimatume. Španija kiksa, Njemačka kiksa, dokaz da u današnjem fudbalu nema laganih utakmica. Dajte glavu gore, ako Bog da idemo po tri boda.

Koji si?
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Njegov potez je presudio u toj tekmi. Takodjer je grcima dao dva gola ali hejj to je mala tekma.Otelo je napisao/la:Ja znam da nije dao gol a to sto ti znas je tvoja stvar.LFC_YNWA je napisao/la:U jednoj od najvaznijih utakmice nase reprezentacije u historiji protiv Litvanije znamo sta je Edin napravio. Ostalo je historija.
Na lijevoj ruci traka suvereno leži,desnom nogom projektile on lansira ka mreži
Pa njegove golove bi dalo 9/10 napadaca jer nije to neki sci-fi postaviti glavu ili nogu na pravo mjesto u pravo vrijeme.
Gdje si pismeni, jesi l' možda danas kandidat za skupštinu? Kako stigneš posjetiti forum?Greivis je napisao/la:Amarildo je napisao/la:Previše pesimizma..., kako bih volio zbog repke, tako bih volio da pobjedimo zbog vječitih kritičara. Zaboravljate gdje smo bili prije par ciklusa. Potom dva baraža, prvenstvo, ali pored svega navedenog previše očekujemo i visoko stavljamo ultimatume. Španija kiksa, Njemačka kiksa, dokaz da u današnjem fudbalu nema laganih utakmica. Dajte glavu gore, ako Bog da idemo po tri boda.
Koji si?
"Sve će proći. Ali kakva je to utjeha? Proći će i radost, proći će i ljubav, proći će i život. Zar je nada u tome da sve prođe?"
Meša Selimović
Meša Selimović
-
Nerminovic
- Kontakt:
Evo' počeo trening, čekam sad selektora.
:suti:
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
:suti:
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Jedino logicno objasnjenje zasto kvote na neku ekipu padaju je jer se ljudi klade na istu.gringonjaOnajDrugi je napisao/la:Sve je moguce momciAjax je napisao/la:Pa da opet stavis kontra od njegaGoalgetter je napisao/la:Gringonja, sta bi sa onom sigurnom prognozom 2 na BiH protiv Walesa?Sta prognoziras za Belgiju.
Trebao si mene slusati ja sam rekao da ce biti nerjeseno.
, ovaj put sam pesimistican, al kao sto sam naveo, uvijek kad kvota drasticno pada, to je znak da jamis ruke od te! Sjetite se samo slovacke u zenici, kad je na nama kvota s 1,9 pala na 1,6.....
I kvote na favorite skoro uvijek padaju, manje ili vise, tesko je naci par na kojem je kvota fiksna nekoliko dana, ali to ne znaci da u 90% slucajeva favoriti ne pobjedjuju.
- Juventinisimo
- Kontakt:
Haman da je korteo najvatrenijih navijaca Belgije,krenuo sa ovog foruma....aferim vam Belgijaciluci...pravac bunar i ne izlazite iz njega...
Vidim da biseri spominju jednu Njemacku...4 x svjetke prvake,4 x finaliste,3 x treci....3 x europske prvake,3 x finaliste...jednu velesilu u fudbalu,koja ima vise igraca nego mi stanovnika...koja ima vise titula nego mi nastupa...
Spominju biseri i casnog Baku...rodjenog kockara i prevaranta,kod kojeg su igrali trceligasi....samo biseri to zaboravili...problem je Tino..
Zaboravili biseri,da je Barbarez(najbolji strijelac Bayera) kod njihovog idola igrao libera...
Zaboravili biseri,da smo se branili 80-85 minuta utakmice,trcali bez lopte,bez sansi,kornera i da smo cekali tih 5-10 minuta nebi li zabili kakav sretni gol...
Zaboravil biseri...da je i Baki,kao i Ciri.... "malo falilo"...
Vi,prekrasni ljudi...Sto me vise ljutite,bicu ostriji...
Vidim da biseri spominju jednu Njemacku...4 x svjetke prvake,4 x finaliste,3 x treci....3 x europske prvake,3 x finaliste...jednu velesilu u fudbalu,koja ima vise igraca nego mi stanovnika...koja ima vise titula nego mi nastupa...
Spominju biseri i casnog Baku...rodjenog kockara i prevaranta,kod kojeg su igrali trceligasi....samo biseri to zaboravili...problem je Tino..
Zaboravili biseri,da je Barbarez(najbolji strijelac Bayera) kod njihovog idola igrao libera...
Zaboravili biseri,da smo se branili 80-85 minuta utakmice,trcali bez lopte,bez sansi,kornera i da smo cekali tih 5-10 minuta nebi li zabili kakav sretni gol...
Zaboravil biseri...da je i Baki,kao i Ciri.... "malo falilo"...
Vi,prekrasni ljudi...Sto me vise ljutite,bicu ostriji...
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Dijasporska repka.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Ovome sigurno Pape dođe neki rod, 
Evo ga Sead Susic tackom i italicom 
Sto se tice utakmice sa Belgijom ocekujem isti sastav kao za Vels jer se nema nista posebno mjenjati, najvjerovatnije izmjene su Avdija, Hajrovic, Vranjes. Mada bi ja volio da Hajrovic startuje jednu utakmicu ili dobije vise vremena kao izmjena.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Goalgetter
- Kontakt:
Poznavajuci nas, mi cemo sutra oceputati Belgijance, jer uvijek kad smo ovako otpisani bili, najbolje smo odigrali. Ili nam je Pape i taj mentalitet ''ubio''. Vidjecemo. 
Ako mislimo odigrati ovu tekmu a da je ne izgubimo sasvim normalna stvar bi trebala biti da imamo brza krila i zbog faze napada ali i zbog faze odbrane.
Po meni bi trebalo Ibisevic i Tino na klupu, a Visca i Hajrovic od prve minute.
Sve u svemu ocekuje nas jedna teska i neizvijesna utakmica.
Po meni bi trebalo Ibisevic i Tino na klupu, a Visca i Hajrovic od prve minute.
Sve u svemu ocekuje nas jedna teska i neizvijesna utakmica.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.