Vels - BiH / BiH - Belgija
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Vels - BiH / BiH - Belgija
Najbolje bi bilo da možemo igrati sa tri stopera, kao što je Ćiro igrao protiv njih, onda bi bekovi imali više slobode,ali niti ih imamo niti bi Sušić uradio takvo što. Vedo je nažalost van forme, Tino Sven se ne uklapa, valjalo bi da igraju Izet i Višća, ali sumnjam u bilo kakvu izmjenu u sastavu.
"Sve će proći. Ali kakva je to utjeha? Proći će i radost, proći će i ljubav, proći će i život. Zar je nada u tome da sve prođe?"
Meša Selimović
Meša Selimović
Ovu tekmu vjerovatno dobijamo ih. Imam osjećaj da ćemo odlično odigrati. 2-1 za nas

- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Juventinisimo je napisao/la:Haman da je korteo najvatrenijih navijaca Belgije,krenuo sa ovog foruma....aferim vam Belgijaciluci...pravac bunar i ne izlazite iz njega...![]()
Vidim da biseri spominju jednu Njemacku...4 x svjetke prvake,4 x finaliste,3 x treci....3 x europske prvake,3 x finaliste...jednu velesilu u fudbalu,koja ima vise igraca nego mi stanovnika...koja ima vise titula nego mi nastupa...
Spominju biseri i casnog Baku...rodjenog kockara i prevaranta,kod kojeg su igrali trceligasi....samo biseri to zaboravili...problem je Tino..
Zaboravili biseri,da je Barbarez(najbolji strijelac Bayera) kod njihovog idola igrao libera...![]()
Zaboravili biseri,da smo se branili 80-85 minuta utakmice,trcali bez lopte,bez sansi,kornera i da smo cekali tih 5-10 minuta nebi li zabili kakav sretni gol...
Zaboravil biseri...da je i Baki,kao i Ciri.... "malo falilo"...
Vi,prekrasni ljudi...Sto me vise ljutite,bicu ostriji...
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!
- hogarstrasni
MajstoreJuventinisimo je napisao/la:Haman da je korteo najvatrenijih navijaca Belgije,krenuo sa ovog foruma....aferim vam Belgijaciluci...pravac bunar i ne izlazite iz njega...![]()
Vidim da biseri spominju jednu Njemacku...4 x svjetke prvake,4 x finaliste,3 x treci....3 x europske prvake,3 x finaliste...jednu velesilu u fudbalu,koja ima vise igraca nego mi stanovnika...koja ima vise titula nego mi nastupa...
Spominju biseri i casnog Baku...rodjenog kockara i prevaranta,kod kojeg su igrali trceligasi....samo biseri to zaboravili...problem je Tino..
Zaboravili biseri,da je Barbarez(najbolji strijelac Bayera) kod njihovog idola igrao libera...![]()
Zaboravili biseri,da smo se branili 80-85 minuta utakmice,trcali bez lopte,bez sansi,kornera i da smo cekali tih 5-10 minuta nebi li zabili kakav sretni gol...
Vi,prekrasni ljudi...Sto me vise ljutite,bicu ostriji...
Prijetis da preuzmes lidersku poziciju, ispred retardirane bebe
Samo naprijed
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!
ogare...zaboravio si opet torbicu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Consigliere
- Kontakt:
Da Safet zna ista o fudbalu (kao sto ne zna), zatvorio bi se i pokusavao na kontre u formaciji 4-3-3... I Hrvatska i Srbija su izgubile od Belgije nakon sto su se previse otvorili i pustili Lukakua i ekipu da ih iskontrira
Al, yebiga, nisam siguran da imaju kasete sa tih tekmi, tako da...
Al, yebiga, nisam siguran da imaju kasete sa tih tekmi, tako da...
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Ma Safet...da on zna...
U HR se opasno pljuje po Kovaču koji ima 6 bodova iz dvije utakmice a kod nas,dobar je pod iz dvomeča,dobra su dva iz tromeča.Mi smo kao Karitas i Merhamet u jednom,ponizni i savitljivih leđa.
U HR se opasno pljuje po Kovaču koji ima 6 bodova iz dvije utakmice a kod nas,dobar je pod iz dvomeča,dobra su dva iz tromeča.Mi smo kao Karitas i Merhamet u jednom,ponizni i savitljivih leđa.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Taman ce ovi estonci otkinuti bodove englezima. Ne znam jeli nesto cudno u vazduhu ovih dana ili fudbal u Evropi stvarno postao ovako izjednacen. Osim Gibraltara i Andore, tesko da ima lakih ekipa.
evo crveni za estonca, sad ce ih englezi dobiti
calcio je napisao/la:Taman ce ovi estonci otkinuti bodove englezima. Ne znam jeli nesto cudno u vazduhu ovih dana ili fudbal u Evropi stvarno postao ovako izjednacen. Osim Gibraltara i Andore, tesko da ima lakih ekipa.
Eto crveni dobiše.
Ma nema ba, sad svako lopte igra, a usput su vidjeli svoju šansu zbog 24 reprezentacije na EP. tako da sad polovina repki ide na EP ne računajući ovih 8 ne ozbiljnih.
- calcio
- Kontakt:
Dobar potez Platinija ipak da prosiri EP na 24 ekipe. Sjecam se nekad je samo 8 ekipa ucestvovalo, hebes to. Bolje je ovako.BelminM23 je napisao/la:calcio je napisao/la:Taman ce ovi estonci otkinuti bodove englezima. Ne znam jeli nesto cudno u vazduhu ovih dana ili fudbal u Evropi stvarno postao ovako izjednacen. Osim Gibraltara i Andore, tesko da ima lakih ekipa.
Eto crveni dobiše.
Ma nema ba, sad svako lopte igra, a usput su vidjeli svoju šansu zbog 24 reprezentacije na EP. tako da sad polovina repki ide na EP ne računajući ovih 8 ne ozbiljnih.
Ako bude igrao "dijamant" i ako adžinom mjesto bude zacementirano, uzalud nam sve jer će nas Belgijanci razoriti po lijevoj strani a mi ćemo jalovo napadati do 30 metara i ne dalje. Džeko i Ibišević će biti odsječeni. Ovaj prvi će se morati vraćati u liniju sa Pjanićem, Medunjaninom i adžinom jabukom po loptu, tako da će biti beskoristan u napadu. Ibišević je svakako beskoristan bez upotrebljivih lopti od strane veznog reda. Nije me strah da će nas Belgija neutralizirati, jer će to Sušić uraditi za njih, kao što je uradio za Wales i Kipar.Goalgetter je napisao/la:Poznavajuci nas, mi cemo sutra oceputati Belgijance, jer uvijek kad smo ovako otpisani bili, najbolje smo odigrali. Ili nam je Pape i taj mentalitet ''ubio''. Vidjecemo.
Nadam se najboljem (formaciji sa jednim napadačem i bez TSS-a), ali sam postao ravnodušan skroz. Onaj osjećaj kad te više strah vlastitog selektora nego protivničke momčadi.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus
- Juventinisimo
- Kontakt:
Tvoju pozicije je jednostavno nemoguce preuzeti...sve i jedan post ti ovakav...a desava se konstantno onima koji nemaju,ama bas nista za reci...hogarstrasni je napisao/la:MajstoreJuventinisimo je napisao/la:Haman da je korteo najvatrenijih navijaca Belgije,krenuo sa ovog foruma....aferim vam Belgijaciluci...pravac bunar i ne izlazite iz njega...![]()
Vi,prekrasni ljudi...Sto me vise ljutite,bicu ostriji...![]()
Prijetis da preuzmes lidersku poziciju, ispred retardirane bebei trolla iz Han Pijeska !
Samo naprijed
Ovo su biseri kucnog odgoja i komunikacije...ubleha,retardiran,budala,teleca faca,kockasta glava...itd...sve hit do hita od Mc Yanka...
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
- calcio
- Kontakt:
calcio je napisao/la:Dobar potez Platinija ipak da prosiri EP na 24 ekipe. Sjecam se nekad je samo 8 ekipa ucestvovalo, hebes to. Bolje je ovako.BelminM23 je napisao/la:calcio je napisao/la:Taman ce ovi estonci otkinuti bodove englezima. Ne znam jeli nesto cudno u vazduhu ovih dana ili fudbal u Evropi stvarno postao ovako izjednacen. Osim Gibraltara i Andore, tesko da ima lakih ekipa.
Eto crveni dobiše.
Vode englezi ali na guzove, da nije bilo crvenog kartona ko zna sta bi bilo. Evo i Capello, to jest Rusija, nakon sto su neki dan remizirali sa nikad losijom Svedskom bez Ibre i vecinom igraca iz prosjecnih klubova kao sto su FC Kopenhagen i nekakvi turski -sporovi, trenutno imaju 1:1 kuci protiv Moldavije. Kako je krenulo, do zadnjeg kola ce se voditi borba u vecini grupa.
- hogarstrasni
Juventinisimo je napisao/la:Tvoju pozicije je jednostavno nemoguce preuzeti...sve i jedan post ti ovakav...a desava se konstantno onima koji nemaju,ama bas nista za reci...hogarstrasni je napisao/la:MajstoreJuventinisimo je napisao/la:Haman da je korteo najvatrenijih navijaca Belgije,krenuo sa ovog foruma....aferim vam Belgijaciluci...pravac bunar i ne izlazite iz njega...![]()
Vi,prekrasni ljudi...Sto me vise ljutite,bicu ostriji...![]()
Prijetis da preuzmes lidersku poziciju, ispred retardirane bebei trolla iz Han Pijeska !
Samo naprijed
Ovo su biseri kucnog odgoja i komunikacije...ubleha,retardiran,budala,teleca faca,kockasta glava...itd...sve hit do hita od Mc Yanka...Jesam li pogodio pravo ime tog stranca?? Ako nisam halalite..
Sutra ide isti sastav, nek' nam je Bog na pomoći 
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- hogarstrasni
Je li ovo "Pape jos jednu pljusku opalio" u Estoniji ?calcio je napisao/la: Vode englezi ali na guzove, da nije bilo crvenog kartona ko zna sta bi bilo. Evo i Capello, to jest Rusija, nakon sto su neki dan remizirali sa nikad losijom Svedskom bez Ibre i vecinom igraca iz prosjecnih klubova kao sto su FC Kopenhagen i nekakvi turski -sporovi, trenutno imaju 1:1 kuci protiv Moldavije. Kako je krenulo, do zadnjeg kola ce se voditi borba u vecini grupa.
- calcio
- Kontakt:
Ne znam jel opalio pljusku ali mislim da u neku ruku i nase rezultate treba gledati u kontekstu ostalih.hogarstrasni je napisao/la:Je li ovo "Pape jos jednu pljusku opalio" u Estoniji ?calcio je napisao/la: Vode englezi ali na guzove, da nije bilo crvenog kartona ko zna sta bi bilo. Evo i Capello, to jest Rusija, nakon sto su neki dan remizirali sa nikad losijom Svedskom bez Ibre i vecinom igraca iz prosjecnih klubova kao sto su FC Kopenhagen i nekakvi turski -sporovi, trenutno imaju 1:1 kuci protiv Moldavije. Kako je krenulo, do zadnjeg kola ce se voditi borba u vecini grupa.
Nakon dvije utakmice Holandija ima 3 boda, Njemacka 3 boda, Turska 0 bodova, Svicarska 0 bodova, mi 1 bod, Grcka 1 bod, Svedska 2 boda, Portugal 0 bodova... Ocigledno se neke ekipe koje su ucestvovale na SP, ali i neke druge, nisu jos pronasle u ovom novom formatu.
- Goalgetter
- Kontakt:
Ne zanimaju nas drugi, i nije nikakvo opravdanje sto neke ostale repke nisu u formi.
Čudim se kako Pape to još nije naveo kao argument u odbranu loših rezultata. Inače ako sutra izvede opet formaciju bez krila ja ne vidim kako mi možemo pobijediti Belgiju odnosno bolje reći ostati neporaženi.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- calcio
- Kontakt:
Nije ali pokusavam skontati sta je razlog. Vjerovatno podcjenjivanje plus sto ce sada ove manje ekipe puno vise da grizu jer imaju sansu da se plasiraju, za razliku od ranije. Mi smo protiv Kipra nakon gola malo stali, vjerovatno su igraci nesvjesno kontali "zabili smo prvi, sad ce sve ici lako". Tako je bilo mozda ranije protiv ovakvih ekipa, bilo nam je vazno sami zabiti prvi gol a onda sa "pola snage" drugi, treci itd. Ali sada je druga prica.Goalgetter je napisao/la:Ne zanimaju nas drugi, i nije nikakvo opravdanje sto neke ostale repke nisu u formi.
Zadnja izmjena: calcio, dana/u 12 okt 2014, 20:10, ukupno mijenjano 1 put.