evo oni kozaci iz rusije zaokupirali i bilino polje
Vels - BiH / BiH - Belgija
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Vels - BiH / BiH - Belgija
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
- Goalgetter
- Kontakt:
Sto se tice tog aspekta, tu si u pravu. Sad su manjim repkama vece sanse da se kvalificiraju, i stoga se i desavaju ovolika iznenadjenja. Velike ambicije kod svakog, jer je sve i jednoj EP ''na dohvat ruke''.calcio je napisao/la:Nije ali pokusavam skontati sta je razlog. Vjerovatno podcjenjivanje plus sto ce sada ove manje ekipe puno vise da grizu jer imaju sansu da se plasiraju, za razliku od ranije. Mi smo protiv Kipra nakon gola malo stali, vjerovatno su igraci kontali zabili smo prvi, sad ce sve ici lako. Tako je bilo mozda ranije ali sada je druga prica.Goalgetter je napisao/la:Ne zanimaju nas drugi, i nije nikakvo opravdanje sto neke ostale repke nisu u formi.
Medjutim, neke sto si naveo, poput Turske, su vec duze vremena u krizi, i nisu ona repka sto su bili prije par godina. Sad sta je razlog kod njih, ne znam. Ili Svicarksa recimo, koja sada ima novog trenerad itd.
Medjutim, u nas ima su (po meni) poznati razlozi, ali da sad ne pokrecemo pricu o tom, jer je prezvakana prica vec, okrecemo se sutrasnjoj tekmi protiv Belgije...
- hogarstrasni
Ma glupost, niko nije kiksao kao miGoalgetter je napisao/la:Sto se tice tog aspekta, tu si u pravu. Sad su manjim repkama vece sanse da se kvalificiraju, i stoga se i desavaju ovolika iznenadjenja. Velike ambicije kod svakog, jer je sve i jednoj EP ''na dohvat ruke''.calcio je napisao/la:Nije ali pokusavam skontati sta je razlog. Vjerovatno podcjenjivanje plus sto ce sada ove manje ekipe puno vise da grizu jer imaju sansu da se plasiraju, za razliku od ranije. Mi smo protiv Kipra nakon gola malo stali, vjerovatno su igraci kontali zabili smo prvi, sad ce sve ici lako. Tako je bilo mozda ranije ali sada je druga prica.Goalgetter je napisao/la:Ne zanimaju nas drugi, i nije nikakvo opravdanje sto neke ostale repke nisu u formi.
Medjutim, neke sto si naveo, poput Turske, su vec duze vremena u krizi, i nisu ona repka sto su bili prije par godina. Sad sta je razlog kod njih, ne znam. Ili Svicarksa recimo, koja sada ima novog trenerad itd.
Medjutim, u nas ima su (po meni) poznati razlozi, ali da sad ne pokrecemo pricu o tom, jer je prezvakana prica vec, okrecemo se sutrasnjoj tekmi protiv Belgije...
Zadnja izmjena: hogarstrasni, dana/u 12 okt 2014, 20:11, ukupno mijenjano 1 put.
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!
Calcio,bespotrebno filozofiras,sta se bilo koga tiče,kako će igrat Srbija npr protiv Albanije... Koga briga hoce li biti x ili 1calcio je napisao/la:Nije ali pokusavam skontati sta je razlog. Vjerovatno podcjenjivanje plus sto ce sada ove manje ekipe puno vise da grizu jer imaju sansu da se plasiraju, za razliku od ranije. Mi smo protiv Kipra nakon gola malo stali, vjerovatno su igraci nesvjesno kontali "zabili smo prvi, sad ce sve ici lako". Tako je bilo mozda ranije ali sada je druga prica.Goalgetter je napisao/la:Ne zanimaju nas drugi, i nije nikakvo opravdanje sto neke ostale repke nisu u formi.
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Sjeti se utakmica protiv LLL reprezentacija, bilo nam je vazno samo taj prvi gol zabiti i onda opusteno ih dokrajciti. Protiv Kipra smo izgleda isto kontali ali nece to vise tako ici, sad svi vide svoju sansu i nece se predavati dok sudija ne odsvira kraj.
Zadnja izmjena: calcio, dana/u 12 okt 2014, 20:14, ukupno mijenjano 1 put.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Jao Rasima na FACE-u kuknjava mada upravu je. Bas nek nam je dragi Bog na pomoći. kuknjava
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Išlo bi i protiv Kipra,da je stavio krila od starta,za prvh 45 uvalili bi im 3 komada i ćao!calcio je napisao/la:Sjeti se utakmica protiv LLL reprezentacija, bilo nam je vazno samo taj prvi gol zabiti i onda opusteno ih dokrajciti. Protiv Kipra smo izgleda isto kontali ali nece to vise tako ici, sad svi vide svoju sansu i nece se predavati dok sudija ne odsvira kraj.
- anonymousHD
- Kontakt:
Hahahaha! Što je najgore, lik upravu. Čovek bolji stručnjak od Papeta.dr.van nostrand je napisao/la:Jao Rasima na FACE-u kuknjava mada upravu je. Bas nek nam je dragi Bog na pomoći. kuknjava
Rasima za selektora!!!
- calcio
- Kontakt:
Meni je tesko prihvatiti da je protiv reprezentacije kao sto je Kipar takav jedan detalj odlucio utakmicu. I ti ako malo razmislis shvatices da nije zbog toga. Protiv Kipra da smo igrali taktiku 1-3-6 opet smo bolji i pobjedili bi ih, ako bi igrali ozbiljno. Znaci mozemo reci da je to bilo zbog krila ali bojim se cemo tako samo slagati sami sebe.rishaaa je napisao/la:Išlo bi i protiv Kipra,da je stavio krila od starta,za prvh 45 uvalili bi im 3 komada i ćao!calcio je napisao/la:Sjeti se utakmica protiv LLL reprezentacija, bilo nam je vazno samo taj prvi gol zabiti i onda opusteno ih dokrajciti. Protiv Kipra smo izgleda isto kontali ali nece to vise tako ici, sad svi vide svoju sansu i nece se predavati dok sudija ne odsvira kraj.
Kipar je jaci o LLL reprezentacija samo sto je Papeta zavelo njihovo tadasnje 140 mjesto pa mislio sve je to isto. A momciluci imaju duplo jacu domacu ligu od nase. Igraju Grcku skolu fudbala gdje primaju jako malo golova. I jos imaju "strucnjaka" na klupi koji je znao sta hoce i cijelo vrijeme ih je motivisao pored aut linije a ocigledno i prije utakmice. A LLL reprezentacije su vodili losiji selektori i predali su se prije nego sto su dosli. A taj isti Kipar je namucio jednu Svicu ne tako davno i to je trebalo da bude upozorenje Papetu.calcio je napisao/la:Sjeti se utakmica protiv LLL reprezentacija, bilo nam je vazno samo taj prvi gol zabiti i onda opusteno ih dokrajciti. Protiv Kipra smo izgleda isto kontali ali nece to vise tako ici, sad svi vide svoju sansu i nece se predavati dok sudija ne odsvira kraj.
-
Nerminovic
- Kontakt:
Jarane, Origi, Lukaku, Hazard = institucija.
Courtuis ko' stativa.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Courtuis ko' stativa.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Teško je i meni shvatit da čovjek može ostaviti Medunjanina na klupi,zajedno s Mujdžom,Hajrovićem,Salihovićem,i izvest tim koji nikad u životu nije zajedno igrao! Valjda se neke stvari isprobavaju kad dokrajčiš protivnika,ili u prijateljskim,a on uvijek izmislja neke bravure pred utakmicu!calcio je napisao/la: Meni je tesko prihvatiti da je protiv reprezentacije kao sto je Kipar takav jedan detalj odlucio utakmicu. I ti ako malo razmislis shvatices da nije zbog toga. Protiv Kipra da smo igrali taktiku 1-3-6 opet smo bolji i pobjedili bi ih, ako bi igrali ozbiljno. Znaci mozemo reci da je to bilo zbog krila ali bojim se cemo tako samo slagati sami sebe.
Išlo je to calcio protiv lijevih repki kad su igrali najbolji!
Ovo je bilo samo pitanje vremena,kad će nas pokosit jedna repka kvalitete Kipra! Ne možeš uvijek imati sreće i provlačit neke igrače kroz repku,to je i čika Osim pričao,prošle kvalifikacije,kako imamo likova koje ne mozes ocijeniti na osnovu utakmica sa Litvom,Lihtenštajnom...
Tako je.rishaaa je napisao/la: Teško je i meni shvatit da čovjek može ostaviti Medunjanina na klupi,zajedno s Mujdžom,Hajrovićem,Salihovićem,i izvest tim koji nikad u životu nije zajedno igrao! Valjda se neke stvari isprobavaju kad dokrajčiš protivnika,ili u prijateljskim,a on uvijek izmislja neke bravure pred utakmicu!
Išlo je to calcio protiv lijevih repki kad su igrali najbolji!
Ovo je bilo samo pitanje vremena,kad će nas pokosit jedna repka kvalitete Kipra! Ne možeš uvijek imati sreće i provlačit neke igrače kroz repku,to je i čika Osim pričao,prošle kvalifikacije,kako imamo likova koje ne mozes ocijeniti na osnovu utakmica sa Litvom,Lihtenštajnom...
vs Belgija
------------------ Begovic -----------------------
Mujdza ---- Vranjes -- Sunjic ----------- Lulic
---------------- Besic -- Pjanic -----------------
Hajrovic ----- Medunjanin -------------- Visca
-------------------- Dzeko ------------------------
ILI
Mujdza ---- Vranjes -- Sunjic ---------- Kvesic
---------------- Besic -- Pjanic ------------------
Hajrovic ------ Medunjanin --------------- Lulic

ILI
ja bi izasao sa drugom postavom ali probao da zamjenim strane izetu i lulicu, pa da i senad neku loptu nabaciAjax je napisao/la:vs Belgija
ILI
![]()
- calcio
- Kontakt:
Ajax je napisao/la:vs Belgija
ILI
![]()
Od kako se Misimovic oprostio mi nemamo prave prirodne desetke i po meni ne bi trebali gurati Medunjanina (ili Pjanica) na tu poziciju. Stilic bi to mogao biti u buducnosti, bio je u formi ali nesto se ne cuje u zadnje vrijeme..?Susic pokusava igrati sa tri centralna vezna u formaciji 4-1-3-2 ali nisam siguran ni to da je najbolje rjesenje. Tri centralna vezna su ok ali onda bi trebali igrati sa jednim napadacem protiv jacih ekipa. Znaci po mom misljenju namece se sama po sebi neka formacija kao sto je 4-3-3 sa Besicem, Medunjaninom i Pjanicem na sredini. Da se ja pitam tako bih igrao.
-------------------Begovic----------------
Mujdza----- ????------ Sunjic-------Lulic
-----Pjanic------Besic---Medunjanin----
---Hajrovic------Dzeko-------Visca---
???= Vranjes ili Hadzic
Zadnja izmjena: calcio, dana/u 12 okt 2014, 21:13, ukupno mijenjano 1 put.
Wilmots otvorio trening jer zna da do Safeta "kaseta" neće doći prije utorka.kokuz je napisao/la:
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus
Jedino on ne konta da se isprobavanje novih igrača i njihova adaptacija u ekipi kao i uigravanje ekipe vrši na prijateljskim utakmicama a ne onda kad ti bodovi vise o glavi. Strucnjak u Tuzli protiv Lihtenštajna izvodi Salihovica, Mujdzu i Medunjanina pod izgovorom da ne moze publiku ostaviti na cjedilu da ne vide najveće zvijezde reprezentacije.I poslije utakmice izjavljuje kako je nezadovoljan njima te protiv Kipra drastično mjenja sastav samo da bi se našlo mjesto za Tina, dok poslije poraza od Kipra govori kako neće mjenjati sastav jer bi to značilo direktno okrivljivanje pojedinih igraca dakle opet se pravi mjesto malom Sušiću. Mi sto prije shvatimo i prihvatio da će se u budućnosti reprezentacija vrtiti oko Tine lakše će nam biti. Da nije žalosno bilo bi smiješno.
#15.10.2013 !!!
#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!
#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.
#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!
#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.
Nije ni 4-3-3 lose u svakom slucaju je puno bolje nego 4-4-2. Teska odluka ja bi mozda dao malu prednost Vranjesu mada je Hadzic odigrao iznad svih ocekivanja samo on nije stoper. Pitanje je koliko je Vranjes spreman. Mislim da je Pape morao naci nacina da pozove Zukanovica jer to se moze pokazati kao odlucujuce u ovakvoj situaciji.calcio je napisao/la: Od kako se Misimovic oprostio mi nemamo prave prirodne desetke i po meni ne bi trebali gurati Medunjanina (ili Pjanica) na tu poziciju. Stilic bi to mogao biti u buducnosti, bio je u formi ali nesto se ne cuje u zadnje vrijeme..?Susic pokusava igrati sa tri centralna vezna u formaciji 4-1-3-2 ali nisam siguran ni to da je najbolje rjesenje. Tri centralna vezna su ok ali onda bi trebali igrati sa jednim napadacem protiv jacih ekipa. Znaci po mom misljenju namece se sama po sebi neka formacija kao sto je 4-3-3 sa Besicem, Medunjaninom i Pjanicem na sredini. Da se ja pitam tako bih igrao.
-------------------Begovic----------------
Mujdza----- ????------ Sunjic-------Lulic
-----Pjanic------Besic---Medunjanin----
---Hajrovic------Dzeko-------Visca---
???= Vranjes ili Hadzic
Zanimljiva ideja i ja sam blizu tome. To je trebao da isproba protv Liechtensteina sad je kasno. Papetova greska.Micron je napisao/la: ja bi izasao sa drugom postavom ali probao da zamjenim strane izetu i lulicu, pa da i senad neku loptu nabaci
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], CAGarfia, legendarnadruga, RightBack i 36 gostiju.