Cleveland Cavaliers
Re: Cleveland Cavaliers
I kakve veze to tvoje ima sa pitanjem po cemu je Denver jaci od proslogodisnjih Cavsa?? Fino ti kazem, ova ekipa, tj. petorka je prije par godina bila u PO-u, jake LALe odvela u 7u tekmu, kad je Faried jos bio Rookie, Afflalo bio samo dobar odbrambeni igrac, Mozgov bio treci centar itd, itd, i tebi opet nije jasno po cemu su jaci od proslogodisnjih Cavsa??
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Cleveland Cavaliers
Pa prošlogodišnji Cavsi su zamal ušli u playoff tj. zamal titulu uzeli, da nije bilo sudijski kradja, problema sa opremom, vremenskih nepogoda, znojavih ruku, skliskog parketa i još nekih sitnica ušli bi u playoff i tu bi ti vidio njihovu snagu 
Denver je jednom usao u PO i 20x jaci od Cavsa kojima je falilo par pobjeda za PO, jako glupo poredjenje s obzirom da ovogodisnji Denver nije nista napravio, a ni proslogodisnji.JHam je napisao/la:I kakve veze to tvoje ima sa pitanjem po cemu je Denver jaci od proslogodisnjih Cavsa?? Fino ti kazem, ova ekipa, tj. petorka je prije par godina bila u PO-u, jake LALe odvela u 7u tekmu, kad je Faried jos bio Rookie, Afflalo bio samo dobar odbrambeni igrac, Mozgov bio treci centar itd, itd, i tebi opet nije jasno po cemu su jaci od proslogodisnjih Cavsa??
@JOSE, ti si zamalo glup, ali ti do toga fali jedno 10 grama mozga, sad si na nivou amebe, a uz to si i nepismen.
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Cleveland Cavaliers
O djesi novi cavs vjerni navijac, maksuz sellam 
Nije to novi navijac, to je jedini navijac.
- NeverGiveUp
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;

. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
- AlfredBorden
- Kontakt:
Belmin6 je napisao/la:Nije to novi navijac, to je jedini navijac.
Editovao, razlog je nebitan.
UMRI SAFETE SUSICU!
UMRI SAFETE SUSICU!
@Alan jednom??? Koju ti ligu pratis?? James liga neka??
- Kobe Bryant
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Sigurno ne onu ligu koju ti pratis, u kojoj je Denver zajebana i bitna ekipa. Pratim onu ligu u kojoj je Denver talasika i gdje Karl nije prosao prvi krug ni kad je Melo igrao.JHam je napisao/la:@Alan jednom??? Koju ti ligu pratis?? James liga neka??
A finale zapada protiv lakersa?? Inace se finala igraju u prvom krugu....Alan24 je napisao/la:Sigurno ne onu ligu koju ti pratis, u kojoj je Denver zajebana i bitna ekipa. Pratim onu ligu u kojoj je Denver talasika i gdje Karl nije prosao prvi krug ni kad je Melo igrao.JHam je napisao/la:@Alan jednom??? Koju ti ligu pratis?? James liga neka??
Uh to sam zaboravio. Halali, zajebana ste ekipa, jedna od najjacih i najvecih.JHam je napisao/la:A finale zapada protiv lakersa?? Inace se finala igraju u prvom krugu....Alan24 je napisao/la:Sigurno ne onu ligu koju ti pratis, u kojoj je Denver zajebana i bitna ekipa. Pratim onu ligu u kojoj je Denver talasika i gdje Karl nije prosao prvi krug ni kad je Melo igrao.JHam je napisao/la:@Alan jednom??? Koju ti ligu pratis?? James liga neka??
Kad nisi u pravu, najlakse je pisati gluposti

- adriano_leite
- Kontakt:
Blatt odabrao startnu petorku za pocetak sezone: Irving-Waiters-James-Love-Andy. Kako sam kaze, jedina dilema je bilo Andy ili Tristan, ali je stavio za startera Andya jer misli da je bolji fit sa Jamesom, dok za Tristana kaze da ga gleda kao startera i da ce sigurno i pocinjati utakmice kroz sezonu. Vjerovatno ce obojica igrati po nekih 25 minuta, jer valja cuvati Andya za playoff.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
- adriano_leite
- Kontakt:
U par minuta ovog videa, moguce je vidjeti presjek akcija Cavsa u vrijeme Browna i sada Blatta, iako naslov klipa bas i ne odgovara tome. Blatt je slicne akcije vrtio i u Ljetnoj ligi sa anonimusima i rookie igracima. Ova njegova rookie sezona ce pokazati koliko je potcijenjen kao trener, samo zato sto je trenirao u Evropi, ali to je Amerika, sve sto nije njihovo, ne valja, iako je i Blatt njihov, ali sticajem okolnosti napravio ime u Evropi. Na ovih par minuta se moze vidjeti zasto ga neki nazivaju mastermindom napada.
[youtube][/youtube]
Jedva cekam tekmu sutra. GO CAVS GO!!!
[youtube][/youtube]
Jedva cekam tekmu sutra. GO CAVS GO!!!
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
EDIT: za ovakve stvari se dobija ban. rasizam, nacionalizam i slicni -izmi nisu dozvoljeni. ako vec zelis na ovaj nacin komunicirati, idi na neki heilhitler.de sajt pa se druzi sa istomisljenicima. smatraj ovo posljednjim upozorenjem pred ban.
Allez
- adriano_leite
- Kontakt:
[youtube][/youtube]

Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Veliki sam fan LeBrona i sada naravno i Cavsa, nadam se da je ono sinoć bila samo loša noć i da će već večeras prvo LeBron a onda i Cavsi potvrditi svoju klasu i slaviti na užarenom parketu
20. LeBron James 24913 (14.4.2015.)
7. LeBron James 4631 (Play-off)
641 uzastopna utakmica s 10+ poena
LeBronfan je napisao/la:i sada naravno i Cavsa
zašto ne, zbog LeBrona i pratim NBA ligumirzatele je napisao/la:LeBronfan je napisao/la:i sada naravno i Cavsanije ti ovo trebalo
20. LeBron James 24913 (14.4.2015.)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.