Smeta im nesto,sta li??...
Tokom i poslije Brazila,ja im interview nebi dao da mi plate...
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
I ja sam to tako dozivio. Mada nema Dzeko njemu sta slati poruke. Pape ako u sljedece dvije utakmice ne napravi neki rezultat sam ce sebe smijeniti. I ja se nadam da ce izvesti pravi tim i taktiku mada nisam bas optimista.DonCorleone je napisao/la:Dzeko danas poslao jasnu poruku Safetu, ali dzaba sve kada Safet nista ne konta.
Kakvo ponasanje? Jel Dzeko motao dzoju dok je Susic pricao?! Jel psovao ili nesto slicno? Care, Dzeko je najbolji igrac nase zemlje svih vremena i covjek koji je davno zasluzio traku.... Begovica volim i postujem, ali sa Dzekom se porediti ne moze. Covjek se do zadnjeg trena dvoumio izmedju nas i Kanade, ako nisi znao.autogol je napisao/la: Ako nisi glup pogledaj dvije press konferencije o kojima pricam i uporedi neke stvari,ako jesi cekaj da ti ja pojasnim neke stvari pa posaljem mailom,mada sumnjam da ces opet shvatit.
O godinama necu da raspravljam i da se spustam na tvoj nivo,ali eto vidis kako sam pametan vec sa 16 godina imam fakultetsku diplomu,mozes mislit sta cu u tvojim godinama tek da postanem![]()
Dzeko je mislim godinu dana stariji od mene i ne mogu da shvatim da jedan momak kao sto je on izvodi onakve poteze za vrijeme press konferencije,ali ne kaze se djabe "Moze seljak iz sela ali selo iz seljaka nikad"![]()
Ti se divis Dzeki,ja Begovicu i to mnogo govori o nama dvojici![]()
Molio bih ostale da me ne citiraju osim ako ce prokomentarisat i uporediti ponasanje Dzeko vs Begovic
Ako cemo realno..nije se ni Dzeko bas naigrao zadnjih utakmica za repku..DonCorleone je napisao/la:Dzeko danas poslao jasnu poruku Safetu, ali dzaba sve kada Safet nista ne konta.
Ima on vremena da shvati. Tek se rodio, znaci, cijeli zivot je pred njim.Consigliere je napisao/la:Kakvo ponasanje? Jel Dzeko motao dzoju dok je Susic pricao?! Jel psovao ili nesto slicno? Care, Dzeko je najbolji igrac nase zemlje svih vremena i covjek koji je davno zasluzio traku.... Begovica volim i postujem, ali sa Dzekom se porediti ne moze. Covjek se do zadnjeg trena dvoumio izmedju nas i Kanade, ako nisi znao.autogol je napisao/la: Ako nisi glup pogledaj dvije press konferencije o kojima pricam i uporedi neke stvari,ako jesi cekaj da ti ja pojasnim neke stvari pa posaljem mailom,mada sumnjam da ces opet shvatit.
O godinama necu da raspravljam i da se spustam na tvoj nivo,ali eto vidis kako sam pametan vec sa 16 godina imam fakultetsku diplomu,mozes mislit sta cu u tvojim godinama tek da postanem![]()
Dzeko je mislim godinu dana stariji od mene i ne mogu da shvatim da jedan momak kao sto je on izvodi onakve poteze za vrijeme press konferencije,ali ne kaze se djabe "Moze seljak iz sela ali selo iz seljaka nikad"![]()
Ti se divis Dzeki,ja Begovicu i to mnogo govori o nama dvojici![]()
Molio bih ostale da me ne citiraju osim ako ce prokomentarisat i uporediti ponasanje Dzeko vs Begovic
Ostalo sto si napisao su gluposti
Al, ko yebe sve ovo... Vazniji su maniri na presiciDžeko's first appearance for his home country came with the Bosnia and Herzegovina national under-19 football team. He was also part of the under-21 team and played in the play-offs hosted in the Netherlands in 2007. Bosnia's first challenges in this competition were Armenia and Norway. They beat Armenia 3–2 and tied with Norway 1–1, qualifying for the playoff against the Czech Republic. In the first leg, Bosnia lost 2–1; in the second, the game ended in a 1–1 draw. Džeko scored one goal in the tournament.
He made his senior debut against Turkey on 2 June 2007. It was a memorable debut for the player, with a volleyed goal from the bench to the penalty area during the first half stoppage time. The goal levelled the score at 2–2 and Bosnia went on to win 3–2.[12]
On 28 March 2009, Bosnian sports commentator, Marjan Mijajlović, named Džeko "the Bosnian Diamond" during a game versus Belgium in Genk in which he scored a remarkable goal.[55]
He scored nine goals in 2010 FIFA World Cup qualifying and finished as the second highest goalscorer in UEFA qualification, tied with England's Wayne Rooney, behind Greek striker Theofanis Gekas' 10 goals.[56]
On 8 September 2012, in an 8–1 win over Liechtenstein, Džeko scored his first hat-trick for the national team and at the same time became the leading goal scorer in the history of the Bosnia and Herzegovina national team with 24 goals. The record was previously held by Elvir Bolić who scored 22 goals.[57]
Džeko ended the 2014 FIFA World Cup qualification campaign as second-top scorer in the UEFA section with ten goals[58] as Bosnia-Herzegovina qualified for the first major tournament in its history.
In June 2014, Džeko was named in the Dragons' squad for the 2014 FIFA World Cup.[59] On 25 June, during the final group match against Iran, Džeko scored the opening goal to help Bosnia-Herzegovina to their first ever FIFA World Cup win.[60]
Nisam ja rekao da je on samo nepristojan na presici,on je nepristojan i van terena i na terenuConsigliere je napisao/la:Al, ko yebe sve ovo... Vazniji su maniri na presiciDžeko's first appearance for his home country came with the Bosnia and Herzegovina national under-19 football team. He was also part of the under-21 team and played in the play-offs hosted in the Netherlands in 2007. Bosnia's first challenges in this competition were Armenia and Norway. They beat Armenia 3–2 and tied with Norway 1–1, qualifying for the playoff against the Czech Republic. In the first leg, Bosnia lost 2–1; in the second, the game ended in a 1–1 draw. Džeko scored one goal in the tournament.
He made his senior debut against Turkey on 2 June 2007. It was a memorable debut for the player, with a volleyed goal from the bench to the penalty area during the first half stoppage time. The goal levelled the score at 2–2 and Bosnia went on to win 3–2.[12]
On 28 March 2009, Bosnian sports commentator, Marjan Mijajlović, named Džeko "the Bosnian Diamond" during a game versus Belgium in Genk in which he scored a remarkable goal.[55]
He scored nine goals in 2010 FIFA World Cup qualifying and finished as the second highest goalscorer in UEFA qualification, tied with England's Wayne Rooney, behind Greek striker Theofanis Gekas' 10 goals.[56]
On 8 September 2012, in an 8–1 win over Liechtenstein, Džeko scored his first hat-trick for the national team and at the same time became the leading goal scorer in the history of the Bosnia and Herzegovina national team with 24 goals. The record was previously held by Elvir Bolić who scored 22 goals.[57]
Džeko ended the 2014 FIFA World Cup qualification campaign as second-top scorer in the UEFA section with ten goals[58] as Bosnia-Herzegovina qualified for the first major tournament in its history.
In June 2014, Džeko was named in the Dragons' squad for the 2014 FIFA World Cup.[59] On 25 June, during the final group match against Iran, Džeko scored the opening goal to help Bosnia-Herzegovina to their first ever FIFA World Cup win.[60]
Tada je iza sebe imao čovjeka koji ga je vezanih očiju pogađao u trepavicu.Evil Genius II je napisao/la:sto se kapitena tice, red je da naplati sve one nesretne promasaje, a stara musterija je idealna prilika za to.
Ja se smijem kladiti da imam vise skole i radnog staza nego sto ovaj autogol ima godina.jasmin10 je napisao/la:ali ovi su mi najjaci, cuj mi stariji moramo ukazivati vama mladjima![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
bas me zanima od kud ti znas ko koliko godina ima
ma cim je njemu glavni argument kako je on stariji od ostalih, tu treba da prestane bilo kakva diskusija.SamoZeljo je napisao/la:Ja se smijem kladiti da imam vise skole i radnog staza nego sto ovaj autogol ima godina.jasmin10 je napisao/la:ali ovi su mi najjaci, cuj mi stariji moramo ukazivati vama mladjima![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
bas me zanima od kud ti znas ko koliko godina ima
Zato mi ne pada na pamet da ulazim u diskusije. Bilo kakve.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.