Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Kv.?mirzatele je napisao/la:Odigrana keca i Pjana daje gol, ajmo Zmajevi jos 7 sati samo![]()
Odlicna formacija u kojoj bi se cak i Hajra snasla..rishaaa je napisao/la:Najjače od svega HajraMog'o si makar Hajro napisat,tako me asocira na neku ženetinu
3.2x5.5Consigliere je napisao/la:Kv.?mirzatele je napisao/la:Odigrana keca i Pjana daje gol, ajmo Zmajevi jos 7 sati samo![]()
OnlyUnited je napisao/la:Pa 4-3-3 bi izgledalo odlicno:
----Pjana-----Besic------Haris
----Hajra-----Dzeko------Lulic
Tri tehnicki jaka vezna.
Po meni je bolje nego gurati Medu ili Pjanu na 10-ku, jer se ovi igraci naprosto bolje osjecaju na pozicijama prikazanim u navedenoj formaciji. Sredina u ovom sistemu bila bi kompaktna, mogli bi se nadigravati i sa jacim repkama, jer naprosto Besic ne bi bio jedini igrac koji bi zatvarao prostor. Da je nekadasnji Miske tu, dalo bi se pricati o igracu tik ispod Dzeke.
Ako se ne ponovi večeras Španija, neće nikad. Prvi gol kad primimo, onda ide brodolom. Mi ne znamo da igramo nakon primljenog gola, raspadnemo se i igramo ko muha bez glave.Amarinho je napisao/la:I ja mislim da ce ubit volju za fudbalom u nama. Mislim cak da je historijski onaj poraz protiv Grcke od 0-4 u pitanju... volio bih da se varam.
Origi postaje ako nista sila igrac zasigurno, ima devetnaest godina i u punom razvoju se nalazi. Da je upravo on jedan od novih lica Belgije je rezultat planskog rada Belgijskih pomladinskih selekcija, kao i cijelokupne drzave, koja je prije sest godina odlucila dio drzavnih resursa prebaciti na izgradnju novih terena i eficientno razvijanje i saradnju pomladinskih selekcija. Belgija nista vise nije prepustila slucaju, izgradili su na desetine novih terena i drzava stoji iza ovog velikog projekta koji glasi Evropski prvak - 2016. Ova Belgija je njihov dugorocni projekat, a Origi samo jedan od rezultata istoga.Chinaglia je napisao/la:čuj Origi, sila igrač, nema štaa tek panjina Lukaku od 28 mln
mene je strah samo Mertensa, brz je k'o sam đavo, a ima odličat' šut, njega bi trebao markirat' Momouglavnnom, ubjeđen sam u pobjedu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.