Vels - BiH / BiH - Belgija

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Šta očekujete od ovog dvomeča:

6b
54
15%
4b
75
21%
3b
43
12%
1b
111
31%
0b
80
22%

Ukupno glasova: 363

mirzatele
Kontakt:

Re: Vels - BiH / BiH - Belgija

Post Postao/la mirzatele » 13 okt 2014, 13:15

Odigrana keca i Pjana daje gol, ajmo Zmajevi jos 7 sati samo :opaopa: :bih:

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 13 okt 2014, 13:16

mirzatele je napisao/la:Odigrana keca i Pjana daje gol, ajmo Zmajevi jos 7 sati samo :opaopa: :bih:
Kv.?
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

svabo94
Kontakt:

Post Postao/la svabo94 » 13 okt 2014, 13:17

Begovic-mujdza sunjic vranjes kvesic - pjanic medunjanin besic lulic- dzeko ibisevic bi najbolja kombinacija bila..

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 13 okt 2014, 13:20

mnogo belgijanaca stiglo u zenicu , nikada se gostujuci navijaci nisu setali gradom u historiji u ovolikom broju ..
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

OnlyUnited
Kontakt:

Post Postao/la OnlyUnited » 13 okt 2014, 13:21

Pa 4-3-3 bi izgledalo odlicno:

----Pjana-----Besic------Haris

----Hajra-----Dzeko------Lulic

Tri tehnicki jaka vezna.

Po meni je bolje nego gurati Medu ili Pjanu na 10-ku, jer se ovi igraci naprosto bolje osjecaju na pozicijama prikazanim u navedenoj formaciji. Sredina u ovom sistemu bila bi kompaktna, mogli bi se nadigravati i sa jacim repkama, jer naprosto Besic ne bi bio jedini igrac koji bi zatvarao prostor. Da je nekadasnji Miske tu, dalo bi se pricati o igracu tik ispod Dzeke.
Zadnja izmjena: OnlyUnited, dana/u 13 okt 2014, 13:22, ukupno mijenjano 1 put.
- Ed Woodward for Prime Minister !

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 13 okt 2014, 13:22

Ja sam vec ovo pis'o al evo:

-------------Begovic--------------
Mujdza--Sunjic--Vranjes--Kvesic
---------------Besic-----------------
----Medunjanin-------Pjanic------
-Hajrovic--------------------Lulic--
---------------Dzeko-----------------
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 13 okt 2014, 13:23

Najjače od svega Hajra :rol: Mog'o si makar Hajro napisat,tako me asocira na neku ženetinu :rol:
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!

OnlyUnited
Kontakt:

Post Postao/la OnlyUnited » 13 okt 2014, 13:25

rishaaa je napisao/la:Najjače od svega Hajra :rol: Mog'o si makar Hajro napisat,tako me asocira na neku ženetinu :rol:
Odlicna formacija u kojoj bi se cak i Hajra snasla.. :)
- Ed Woodward for Prime Minister !

revan
Kontakt:

Post Postao/la revan » 13 okt 2014, 13:26

Nadam se pobjedi ali sam potpuno ravnodušan, što je prvi put od 1996. godine.

Anyway, za one van Zenice: http://zenica.tv/index.php/zenica-live" onclick="window.open(this.href);return false;
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus

Hase10
Kontakt:

Post Postao/la Hase10 » 13 okt 2014, 13:33

Hoce nas ljudi veceras oprati :D :D
G BUSSA BUSS

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 13 okt 2014, 13:34

Consigliere je napisao/la:
mirzatele je napisao/la:Odigrana keca i Pjana daje gol, ajmo Zmajevi jos 7 sati samo :opaopa: :bih:
Kv.?
3.2x5.5

17.6

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 13 okt 2014, 13:34

OnlyUnited je napisao/la:Pa 4-3-3 bi izgledalo odlicno:

----Pjana-----Besic------Haris

----Hajra-----Dzeko------Lulic

Tri tehnicki jaka vezna.

Po meni je bolje nego gurati Medu ili Pjanu na 10-ku, jer se ovi igraci naprosto bolje osjecaju na pozicijama prikazanim u navedenoj formaciji. Sredina u ovom sistemu bila bi kompaktna, mogli bi se nadigravati i sa jacim repkama, jer naprosto Besic ne bi bio jedini igrac koji bi zatvarao prostor. Da je nekadasnji Miske tu, dalo bi se pricati o igracu tik ispod Dzeke.

slika
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 13 okt 2014, 13:38, ukupno mijenjano 3 puta.

Amarinho
Kontakt:

Post Postao/la Amarinho » 13 okt 2014, 13:35

I ja mislim da ce ubit volju za fudbalom u nama. Mislim cak da je historijski onaj poraz protiv Grcke od 0-4 u pitanju... volio bih da se varam.

<3 LiMes <3
Kontakt:

Post Postao/la <3 LiMes <3 » 13 okt 2014, 13:41

Amarinho je napisao/la:I ja mislim da ce ubit volju za fudbalom u nama. Mislim cak da je historijski onaj poraz protiv Grcke od 0-4 u pitanju... volio bih da se varam.
Ako se ne ponovi večeras Španija, neće nikad. Prvi gol kad primimo, onda ide brodolom. Mi ne znamo da igramo nakon primljenog gola, raspadnemo se i igramo ko muha bez glave.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".

AgentttB
Kontakt:

Post Postao/la AgentttB » 13 okt 2014, 13:41

Nije rahmetli babo dao život za Bosnu, da bi ja imao pravo da okrećem leđa nakon nekoliko loših mečeva. Kakva god da je, Bosna je u srcu, posebno repka, pa neka bude šta biti mora. Pa 0:10 za njih ili 10:0 za nas!! Hajmo Bosnoo, ti si ŠAMPIOOOON!!
@francobaresi

-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 13 okt 2014, 13:42

Mislim da je manja steta Susic u prvih 11, nego Kvesic na beku a Lulic na krilu.

Amarinho
Kontakt:

Post Postao/la Amarinho » 13 okt 2014, 13:47

Steta manje vise, to 4-3-3 sto je neki kolega gore naveo mi se nekako najvise svidja. A uostalom ima bruku ekipa sto danas igraju BEZ tih famoznih krila, to neznam ko vam je pricao da je to kljuc to povoljnih rezulata. Vec se 10 godina ne igra taj fudbal da trcis do kraja terena i spucas je u sredinu pa sta bude. Ili da ubacis - sto kod nas svakako niko ne moze (osim onog debelog iz Kine).

Uglavnom neki bi i Viscu ubacili... mislim, stvarno ogrovni facepalm. Pa nije fazon igraca ubacit samo zato sto eto on to kao igra. Pa ljudi Visca je nista, nikakav. Lik igra po livadama turske, jos je do nedavno bio u drugoj turskoj... A i samo oko vidi da je taraba zesca... nema u njemu 50kg, ko muhica neka bez glave...

Al eto samo zato sto je kao "krilo" da je sad za prve postave... pa eno onaj Logo iz Vrbanjuse je krilo, hoce mo li njega? Isto dodje.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 13 okt 2014, 13:48

mislim da u odnosu na wels samo ce biti promjena ibisevic -hajrovic

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 13 okt 2014, 13:50

Chinaglia je napisao/la:čuj Origi, sila igrač, nema šta :lol: a tek panjina Lukaku od 28 mln :lol:
mene je strah samo Mertensa, brz je k'o sam đavo, a ima odličat' šut, njega bi trebao markirat' Momo :D uglavnnom, ubjeđen sam u pobjedu :beba:
Origi postaje ako nista sila igrac zasigurno, ima devetnaest godina i u punom razvoju se nalazi. Da je upravo on jedan od novih lica Belgije je rezultat planskog rada Belgijskih pomladinskih selekcija, kao i cijelokupne drzave, koja je prije sest godina odlucila dio drzavnih resursa prebaciti na izgradnju novih terena i eficientno razvijanje i saradnju pomladinskih selekcija. Belgija nista vise nije prepustila slucaju, izgradili su na desetine novih terena i drzava stoji iza ovog velikog projekta koji glasi Evropski prvak - 2016. Ova Belgija je njihov dugorocni projekat, a Origi samo jedan od rezultata istoga.

Nasuprot toga, imas jednu rasulu drzavu, bez koncepta i plana, koju apsolutno ne zanima nista u i oko repezentacije i koja funkcionise na nacin "ako sta urade, dobro jest, ako ne, onda nista". Imamo veoma losu atomosferu unutar tima sto je potvrdila i jucerasnja press-konferencija, imamo selektora koji nije dorastao ovoj funkciiji i kojem sve veci pritisak postaje prijetnja broj jedan, jer se ne zna nositi sa istim nimalo.

Belgije raste i njen razvoj je neupitan jer citava drzava stoji iza ovog projekta dok smo mi ho-ruk ekipa, koja moze bljesnuti ali i pasti protiv najslabijih, nema vizije, nema konkretnog plana, svaka utakmica nova formacija i igraci. Tako da ces se danas uvjeriti protiv koga igramo.

Pripazi pogotovo na dodavanja izmedju Hazarda i Origija, kada mu ovaj bude poslao barem dvije lopte iza nase (spore) odbrane, dje ce Origi (brz ko strijela) izaci jedan na jedan na Begovica, ovo sve pisem sada, da ne bude poslije glasilo da pametujem za vrijeme utakmice, dok ti veoma naivno gledas na Belgiju i njene igrace.
Zadnja izmjena: DonCorleone, dana/u 13 okt 2014, 13:52, ukupno mijenjano 2 puta.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 13 okt 2014, 13:51

ljudi ba relax :cool:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.