Frajer je odigrao predobro protiv Welsa, ko ce ti drugi igrat? Pricate svi bezveze, ne moze vas niko zadovoljit.JoeCelt je napisao/la:Momak nema kvalitet za repku i znamo ko ga gura unutra. Nepravedno!Manijakxxx je napisao/la:ma sta ti imas protiv Hadzica bgt?JoeCelt je napisao/la:Ako Hadzic opet bude starter navijacu za Belgiju!![]()
Inace ocekujem remi
Vels - BiH / BiH - Belgija
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
Manijakxxx
- Kontakt:
Re: Vels - BiH / BiH - Belgija
Ovoliko defatizma nisam vidio jos odkad je sampionska Spanija dolazila na Bilino polje. U pitanje je Belgija, koja ruku na srce nije nesto posebno pokazala SP. Mucili su se sa Amerima, ekipa koja nemaju ni glavu ni rep, 120 minuta za primjer. U kvalama su porazavali redom ekipe sa Balkana i to bi sad kao trebao da budem omjer jer eto mi imamo potpuno isti stil igre kao recimo Hrvatska ili Srbija. Neznam od kud ta predrasuda jer ako se ne varam mi ne igramo sa timovima iz Hrvatske ili Srbije vec vise od 25 godina sto je vise od 2 generacije igraca. Po kojem pravilu se mozemo porediti.
Ono sto je cinjenica je da imamo pozitivan skor sa Belgijom sto je mozda i jedina jaca reprezentacija koju smo skoro redovno dobijali. Naravno situacija nije ista kao prije 5 godina narocito jer nam fali puno igraca i reprezentacija nije u formi (citaj Pape j…be sistem). Ipak pobjeda ili nerjeseno bi trebalo biti sasvim realno ocekivanje. Poraz bi bio ravan katastrofi.
Ono sto je cinjenica je da imamo pozitivan skor sa Belgijom sto je mozda i jedina jaca reprezentacija koju smo skoro redovno dobijali. Naravno situacija nije ista kao prije 5 godina narocito jer nam fali puno igraca i reprezentacija nije u formi (citaj Pape j…be sistem). Ipak pobjeda ili nerjeseno bi trebalo biti sasvim realno ocekivanje. Poraz bi bio ravan katastrofi.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Danas sam odigrao patriotski pa cemo viditi.Ajax je napisao/la:I sta si igrao momciluk da mi ostali nesto naucimo ??calcio je napisao/la:Ne moze covjek ni do kladionice otrcati a da ga ovi zlobnici ne pocnu tracati.![]()
Ali nebitno, dva sata je do utakmice, sad mi je samo ona u mislima.
http://www.zenica.tv/index.php/zenica-l ... opa-zenica" onclick="window.open(this.href);return false;
vec je velika guzva oko stadiona. Jel se ovo meni cini ili je neki majstor parkirao na kruznom toku?
- Juventinisimo
- Kontakt:
Netepsija je napisao/la:A imam jamostar_mo je napisao/la:zar postoji neko ko se nada dobrom rezultatu?![]()
Ma koliko ne volio Safeta,ma koliko mu želio što brži odlazak,ma koliko mi svega ovog bila puna kapa,ne mogu protiv nas.I juče sam napisao,naprijed Belgija,ali ne mogu ja to.Ludo srce ne da,ne da da budem na istoj strani na kojoj su neprijatelji BiH,da se veselim s njima,ne mogu i jebga.Ma koliko se trudio da odbacim osjećaje.
Sretno nam,sreća će nam trebati.Ovo je jedna od rijetkih utakmica BiH koju ću gledati smiren.Ako pobjedimo,sreća do neba,ako izgubimo ode onaj samodopadni gad.Samo ne neriješeno.To nam neće mnogo pomoći a Sajo će ostati.
Belgijancima treba
Danas zaboravi Papeta...on ne postoji...postoji samo
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
Da nije @Nerminovic nedo bogcalcio je napisao/la: http://www.zenica.tv/index.php/zenica-l ... opa-zenica" onclick="window.open(this.href);return false;
vec je velika guzva oko stadiona. Jel se ovo meni cini ili je neki majstor parkirao na kruznom toku?
Hajmo Ljiljani!
- Juventinisimo
- Kontakt:
Ko bi rekao...tolike godine u USA a mentalitet isti...JoeCelt je napisao/la:Sve grobare inace stavim na "gnjavatorsku" listu pa tako i tebe!Juventinisimo je napisao/la:Grobarcina...JoeCelt je napisao/la: Jok ti si!? Ko mi prica - potvrdjeni navijac "partizana"![]()
Na ESPN2 imas utakmicu...uzivaj u Belgiji...
Ja Belgijance ne stavljam na tu listu...nisam nikad nikoga...interesuje me sta i VI mislite..
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
Izgleda da smo gledali razlicite tekme?! Od ovih sto su prisutni Vranjes na toj poziciji a Zukanovic bi trebao da ga je selektor pozvao.Manijakxxx je napisao/la:Frajer je odigrao predobro protiv Welsa, ko ce ti drugi igrat? Pricate svi bezveze, ne moze vas niko zadovoljit.JoeCelt je napisao/la: Momak nema kvalitet za repku i znamo ko ga gura unutra. Nepravedno!
Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs
AkobogdaCautinho je napisao/la:Dobijamo večeras.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
-
Manijakxxx
- Kontakt:
Zukanovic, inace igracina nema staJoeCelt je napisao/la:Izgleda da smo gledali razlicite tekme?! Od ovih sto su prisutni Vranjes na toj poziciji a Zukanovic bi trebao da ga je selektor pozvao.Manijakxxx je napisao/la:Frajer je odigrao predobro protiv Welsa, ko ce ti drugi igrat? Pricate svi bezveze, ne moze vas niko zadovoljit.JoeCelt je napisao/la: Momak nema kvalitet za repku i znamo ko ga gura unutra. Nepravedno!
http://www.zenica.tv/index.php/zenica-l ... opa-zenica" onclick="window.open(this.href);return false;
Zuka je za Hadzica igracina! Jedan Adis "Baggio" Hušidić je bolji od Anela ali nije u agenciji "germanija".Manijakxxx je napisao/la:Zukanovic, inace igracina nema staJoeCelt je napisao/la:Izgleda da smo gledali razlicite tekme?! Od ovih sto su prisutni Vranjes na toj poziciji a Zukanovic bi trebao da ga je selektor pozvao.Manijakxxx je napisao/la:
Frajer je odigrao predobro protiv Welsa, ko ce ti drugi igrat? Pricate svi bezveze, ne moze vas niko zadovoljit.
Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Gore bakljeterabajt je napisao/la:http://www.zenica.tv/index.php/zenica-l ... opa-zenica
Sad je tuda prosao autobus u pratnji policije, mislim da su to bili nasi.
Bislim da je belgija bilacalcio je napisao/la:Gore bakljeterabajt je napisao/la:http://www.zenica.tv/index.php/zenica-l ... opa-zenica
Sad je tuda prosao autobus u pratnji policije, mislim da su to bili nasi.
Ako izadjemo sa normanlnom formacijom i dva beka, dva krila onda uz malo srece pobjedjujemo. Ako bude formacija nigerija, kipar klempa, tricu cemo primiti.
Susic opet u pocetnoj-
Manijakxxx
- Kontakt:
i treba bit, ko ce igrat umjesto njeg? prcic? hahaSemirr je napisao/la:Susic opet u pocetnoj
Nadam se pobjedi, ne ocekivam ni bod...
Vjerujem momcima, ne vjerujem selektoru.
Citam po Twitteru da ce opet igrati baklava formaciju, ne znam da li im treba vjerovati...
Vjerujem momcima, ne vjerujem selektoru.
Citam po Twitteru da ce opet igrati baklava formaciju, ne znam da li im treba vjerovati...
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
- Juventinisimo
- Kontakt:
@Manijakxxx
Prcic je tu...nama treba da igra neko koga NEMA...sa takvima 100% pobjedjujemo...ili sa onima da mogu igrati ono sto ne mogu igrati...da igraju pozicije koje ne mogu igrati...znaju forumasi najbolje.. 
Jos da imamo nekog drugog selektora,a nemamo...sanse su nam jos vece...100% pobjeda sa 5 razlike..
Mi smo ljudi poznati u svijetu po svojoj nadarenosti...buducnos vidimo k'o da je jucer bila...jedina mana, zaboravim prekjucer
Jos da imamo nekog drugog selektora,a nemamo...sanse su nam jos vece...100% pobjeda sa 5 razlike..
Mi smo ljudi poznati u svijetu po svojoj nadarenosti...buducnos vidimo k'o da je jucer bila...jedina mana, zaboravim prekjucer
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.