Vels - BiH / BiH - Belgija
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Vels - BiH / BiH - Belgija
Sve ispod poraza od 3 razlike mozemo smatrati dobrim rezultatom.
- Juventinisimo
- Kontakt:
Nikad ne budi protiv onoga sto ti donosi pare...Kaunas je napisao/la:Brate kad Papeta nije briga i postavlja ovakvu ekipu, na nama je da uberemo pare i ako nista uzmemo pare ako ne mozemo 3 bodaElegant je napisao/la:Svi koji ste stavili dvicu protiv domovine da Bog da vam prisjelo !
Susic treba ostati dozivotni selektor...za pet godina,vise vam je para donio nego ijedna vlada...a za njih glasate 20 godina..
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Poljem se siri miris LJILJANA!!!
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
- ibrakadabra
- Kontakt:
Ja lagano pm2 odigrao. Kad ova ubleha moze da zaradjuje na repci mogu i ja.Kaunas je napisao/la:Brate kad Papeta nije briga i postavlja ovakvu ekipu, na nama je da uberemo pare i ako nista uzmemo pare ako ne mozemo 3 bodaElegant je napisao/la:Svi koji ste stavili dvicu protiv domovine da Bog da vam prisjelo !
- Ljiljani87
- Kontakt:
sa tribina se čuje pape odlazi , njegova reakcija :ibrakadabra je napisao/la:Do 30-te minute gubimo 2-0

05.06.1998
Ma, rekoh nisam lud jarane, vidimo se za par dana/sedmica
- ibrakadabra
- Kontakt:
Gubimo sto posto.
Navijat cu za nase igrace i nadam se da cu pogrijesti, ali mozemo pozdraviti Euro.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
- ibrakadabra
- Kontakt:
Mi u startu imamo igraca manje.TSSfukara87 je napisao/la:Ljudi pobijedit cemo 2-1 Belgiju, oni ce dobit crveni karton u poluvremenu i to cemo iskoristit brojcano, citirat cu se poslije utakmice
Pape idi u p**** materinu više! Idiote!
http://livefootball.ws/15323-euro-2016- ... lgium.html" onclick="window.open(this.href);return false;
uzivajte
Stop nepotizmu!
Možda jedino kada čuje da su i navijači na terenu protiv njega pa možda i da otkaz...bojim se da će "gospodin-bez-karaktera" i u slučaju poraza ostati na klupi s izgovorom tipa: "pa ko je očekivao bodove protiv SILE Belgije, oni su ionako prvi u grupi..."
Bojim se da će ovako nešto reći poslije tekme...
Trenutno korisnika/ca: ajaca, ajdekuci, AlphonseKauders, Alucard, AmorVincitOmnia, Appollon, ArtemisFowl, Atlanta, bavarian_bk, bh22, Bosanac90, brig, Brokula, CAGarfia, CHR, Confiance, CrvenoCrnaArmija, Cwirek, darker10, delko, Denal, denza, eaglebvb09, Elddar, ELDIABLO20, enobarca, Frankie, Godfather, Google Adsense [Bot], GrbavicaHrammm, Grk1234, HariTz, jasmin10, JoeBleck, johntravolta123, karajlo, KockarVicin007, komax, Kylian, labostarmomosa, lakilone, LeCoq, LenyYoro15, maho_sa, Markinhio, MaroonBjelave, Marsal, MikiPirs, MrAmarOsim, nebeskasila, NEZALAGANJE, Obdunsmen, PeppermintSA, Proximic, RaZuti, rossonero85, rukometubih23, Rule_hz, s4mke, SanaBosna, Scholl, Shevko, signalidunapark, SSj4, StevieG8, TefalTava, THEC, Trifunov, Uprava, VensanKasel, Wilshere10, Xaniesta, zemuntrg, ZmajTuzla i 550 gostiju.