Vec se sada nazalost moze naslutiti kakav ce ishod utakmice biti, ovdje bi i bod ko kuca bio.
Vels - BiH / BiH - Belgija
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Vels - BiH / BiH - Belgija
Bekovi ocekivano NE MOGU sami zaustaviti napade (a zamisli cuda, skoro svaki napad pocinje sa bokova, mora da je i to safeta iznenadilo), u sredini nas pojeli, napad odsjecen. Reklo bi se, ocekivan scenario za sve osim za tele.
Vec se sada nazalost moze naslutiti kakav ce ishod utakmice biti, ovdje bi i bod ko kuca bio.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ovdje izgledamo baš, kao amateri. Ne može im prić' .. . .
Ja bi bio zadovoljan i jednim bodom
Ja bi bio zadovoljan i jednim bodom
Begovic ce nas izvaditi...
Mi ovo možemo uzeti jedino da Begović zacementira svoj gol a nama uđe nekakva frljoka ili iz kakvog prekida.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus
Sta smo mi bogu zgrjesili pa na svim poljima nas kaznjava, i ovdje nam je dao Susice 
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Vezni red naizgled pretrpan a kad Belgijanci krenu u napad nigdje nikog.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Vels - Kipar 2:0 
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Vels vodi . . .
Svi se udaljavaju od nas i šta bi bilo kad bi mi još izgubili
Svi se udaljavaju od nas i šta bi bilo kad bi mi još izgubili
To je sve Papetova krivica. I kad neko ga podrzava...JonSnow je napisao/la:Vezni red naizgled pretrpan a kad Belgijanci krenu u napad nigdje nikog.
Stvarno je čudno da ekipa koja ima Hazarda napada po krilima. Njega nemogu da zaustave ni najbolji svjetski odbrambeni igrači, a kamoli Mujdža.rope11 je napisao/la:Bekovi ocekivano NE MOGU sami zaustaviti napade (a zamisli cuda, skoro svaki napad pocinje sa bokova, mora da je i to safeta iznenadilo), u sredini nas pojeli, napad odsjecen. Reklo bi se, ocekivan scenario za sve osim za tele.![]()
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Vels - BiH / BiH - Belgija
Jedno je sigurno. Ibisevic je igrac manje u ovakvim utakmicama. Na vrijeme pojacati vezu da ganjamo nulu ili barem Hajrovica ubaciti umjesto njega da pokusamo nesto vise s krila.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 13 okt 2014, 21:12, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Sušić i Hadžić beskorisni, gube lopte bezveze. 
Wilmots podera grlo a sa naše klupa samo teleći pogled. 
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus
Pa onda poduplaš bočne igrače jeboga ti. Staviš i krila da rasterete malo bekove al eto...Virtu4l je napisao/la:Stvarno je čudno da ekipa koja ima Hazarda napada po krilima. Njega nemogu da zaustave ni najbolji svjetski odbrambeni igrači, a kamoli Mujdža.rope11 je napisao/la:Bekovi ocekivano NE MOGU sami zaustaviti napade (a zamisli cuda, skoro svaki napad pocinje sa bokova, mora da je i to safeta iznenadilo), u sredini nas pojeli, napad odsjecen. Reklo bi se, ocekivan scenario za sve osim za tele.![]()
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Mi nemamo sredine. Svako napad su oni lahko dosli do nasih 20 metara
AE NE SE.RIAlemC85 je napisao/la:Sušić i Hadžić beskorisni, gube lopte bezveze.
15.10.2013.
Sušić Sušiić Suuušićć i preko gola reko 1 na 1 gotovo 
Ne sam Safete!!!
J**** ti onu prvu hapicu što je pojede...
Na sta smo spali da TSS sutira na gol.
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!