Vels - BiH / BiH - Belgija
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Vels - BiH / BiH - Belgija
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
To sto je tebi ovo prva stvar koja ti pada na pamet samo govori o tebi.Elegant je napisao/la:Raduj te se debili!!!
- OnlyUnited
- Kontakt:
Ma kakav rahatluk.Janez je napisao/la:soccerfan je napisao/la:Mi smo izgleda osudeni na ove grupe gdje se svako malo zakuha.Janez je napisao/la:Evo Wales crveni moglo bi se ovo zakuhati u grupi pravo.![]()
Cisto da u miru nemozemo ni jednu jedinu tekmu pregledati.
![]()
I onda primimo gol nema nama rahatluka.
Don't raise your voice, improve your argument.
Bolje pitanje čemu služi Safet nama više na klupi!momirpeh je napisao/la:Čemu služi Ibišević u ovoj utakmici ?
I sreća se mora zaslužiti!
Mozes srati ko foka!!!Elegant je napisao/la:Raduj te se debili!!!
On ce ostati u slucaju remija i eto kao sve ce biti super i onda ce doci Izrael pa ce im utuviti u glavu "Lako cemo" i onda ce nas dobiti i pa pa EURO a vi i dalje skandirajte njemu i Bakiru.
-
Vandelanoite
- Kontakt:
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Re: Odg: Vels - BiH / BiH - Belgija
Ma nista on prije 65 nece mjenjati...muamerc je napisao/la:Daj mjenjaj ibisevica....
Sent from my GT-S7560 using Tapatalk
- ibrakadabra
- Kontakt:
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Izgledamo kao Andora koja se kući brani.Ja opet želim da ovo dobijemo,nadam se sreći ničem više,jer puno smo puta do sada bili bolji i gubili,ali činjenica je da odavno nisam vidio da igramo ovako podređeno kući.kokakolas je napisao/la:Od jedne respektabilne reprezentacije spadosmo na ovo... Jesu li to mozda igraci krivi? Kakvo djubre od covjeka moras biti da gledas kako ti svetinja propada, dok iz nekih licnih interesa podrzavas neznalicu na klupi. Fuj.
Jeli Safet imalo promijenio ćehru ili je i dalje smumija koja gleda u prazno?
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
A evo i Mertensa, ko narucen za ovakvu postavu.
i vadi vise jabuku i vedu teletino, da ne bi i bez ovog boda ostali.
FORZA MILAN !
i mali JanuzajVandelanoite je napisao/la:Nemamo mi snage da pratimo tempo Belgijanaca a adekvatne zamjene nemamo kad udju Mertens, Fellaini naebali smo ga
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, 231983, Alipasino, Alucard, Amazon [Bot], aqarius, b00t, Bejker, boki86, bordobijeli, Bosanac90, BosnianDragon2024, BungaBum, bvsic, CHR, Confiance, costacurta08, COYGBiH, Cwirek, DanijelTZ, delko, denza, DjaniTarik, Drum, Edincapitano, EdinjoBos, edvaE2, ExEsPerac, FerdinandF, galia95, General505, Goalgetter, GoldenLilies, greenwood, guillermo, haklamas, HariTz, HordasFks, Hrammm1921, hugoviana, hujdur007, invincible1921, inzomni, izdzezveubrazil, J1897, James1987, Jegres, Jet2Holiday, JimmyPage, kakarut, KarlMarx, Kaunas, kladionicar30, kolezeljovac, L-Train, lakilone, Lavcina, Ledara, LondonBlues, Lynx, marlostanf1eld, Maroon1946, mavi, Micron, miguelramos, Mostarska, MrPink, myself, Napapijri, napapijri1987, nebeskasila, nerkolfc, Objektivac, Poligon10, Principatus, Rauber33, ronaldo99, s4mke, safun79, Shategabri, Sheyi, signalidunapark, sLucajni, Smaja, soxx, StevieG8, Sveti, tale07, THEC, thulkazal, travuljasSs, tuzlanskinacin, unavita, Venom, VensanKasel, zastitaIdentiteta, zemuntrg, zikerrz21 i 896 gostiju.