Vels - BiH / BiH - Belgija
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Re: Vels - BiH / BiH - Belgija
Jedna izmjena, hahahahahah, koji kralj. Je li opet nedostatak visokih igraca problem ?
Vels - BiH / BiH - Belgija
Wels 7
Izrael 6
Cipar 3
BIH 2
Pametnom dosta!
Odlazi ubleho, odlaziiiiiiiiii!
Igramo na kvalitete pojedinaca, dok nijedan od njih ne zna koja mu je uloga na terenu.
Don't raise your voice, improve your argument.
Dva meča, dva boda.
Imamo najgoreg trenera u kvalifikacijama i možemo biti presretni radi ta dva boda. Skandirao mu je mali broj publike ime, što je također lijepo jer ljudi malo po malo dolaze sebi, pa vide nevjerovatni nepotizam i neznanje nekoga ko se predstavlja kao trener.
ODLAZI SAFETE!
Momci poginuli na terenu, naklon do poda. Šteta za Džekinu i Miretovu šansu, ali dobro je, nismo dali belgijancima da se razmašu, Eden neprimjetan, jbg, Asmir je zeznuo sve dobro što je napravio u prvom poluvremenu.
Igraćemo i mi sa Andorom.Cartman je napisao/la:Nije dovoljno. Zbog Kipra nije dovoljno. 4 boda iza Izraela, imamo utakmicu vise, i 5 iza Velsa. U g0vnima smo do grla.
Voli te tvoje Sarajevo.
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
FORZA MILAN !
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
To je za njega plafon 2 bodaNydalen je napisao/la:Belgija 7
Wels 6
Izrael 6
Cipar 3
BIH 2
Pametnom dosta!
Igrali smo i sa Kiprom, ekipu koju je i Izrael i Vels pobjedio. Mi moramo nadoknadit Kipar negdje, a stalno to odgadjamo. Evo vec smo dvije prilike propustili. Sljedeci Tel Aviv, atmosfera ce sigurno bit vatrena i ovi ce ginut. A nas kreten ce opet igrat sa formacijom sa kojom ne znamo za pobjedu.Virtu4l je napisao/la:Ahahahahahahahaha, uzeli ste pare na kladionici![]()
![]()
Momci poginuli na terenu, naklon do poda. Šteta za Džekinu i Miretovu šansu, ali dobro je, nismo dali belgijancima da se razmašu, Eden neprimjetan, jbg, Asmir je zeznuo sve dobro što je napravio u prvom poluvremenu.
Igraćemo i mi sa Andorom.Cartman je napisao/la:Nije dovoljno. Zbog Kipra nije dovoljno. 4 boda iza Izraela, imamo utakmicu vise, i 5 iza Velsa. U g0vnima smo do grla.
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Hvala ti Susicu za nevjerovatan historijski start Hebo li te Svaki bik u BiH
Dajte novinari aktivirajte se malo zar nije dosta ovog teleta na klupi
- akisarajevo92
- Kontakt:
Navedi mi reprezentaciju od navedenih koja jos nije igrala sa Andorom, a igrala sa prve 2.?Nydalen je napisao/la:Belgija 7
Wels 6
Izrael 6
Cipar 3
BIH 2
Pametnom dosta!
To je tako ako belgija dobije izraela, u sto sam siguran ali do te utakmice kojoj nije poznat datum ovakvo bi stanje trebalo biti nakon sljedeceg kola:Nydalen je napisao/la:Belgija 7
Wels 6
Izrael 6
Cipar 3
BIH 2
Pametnom dosta!
Belgija 7 (domacin walesu i dobijaju ih)
Vels 7 (gubi xd)
Izrael 6 (gubi od nas)
Kipar 6 (dobija andoru)
Bosna 5 (dobijamo izrael)
Zar je stvarno toliko lose ?
Kvale tek počinju
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Mrš i ti dosta te vise.. pokazo si kakvo si gov.no od covjeka kad si posle kipra poceo srat protiv Susica, pa kad se malo ohladilo i kad si nasao jos nekih "argumenata" opet po starom.. to samo pokazuje da ovaj forum preozbiljno shvatas i da je tih 20k postova tvoj jadni zivot. Mrš i ti i ubleha umrite zajedno smetljariVirtu4l je napisao/la:Ahahahahahahahaha, uzeli ste pare na kladionici![]()
![]()
Zemljo tisućljetna na vjernost ti se kunem.
od mora do Save
od Drine do Une.
Trenutno korisnika/ca: Alucard, Amazon [Bot], ANamelessGhoul, Anoniman, aqarius, atomac123, Beduin, boki86, bordobijeli, Cautinho, CHR, cole-ch, Confiance, COYGBiH, Cwirek, Daduli, DeeWa, delko, denza, Doktorinho, Edincapitano, FerdinandF, fukare987, galia95, General505, GoldenLilies, Hajdeee, haklamas, HariTz, HordasFks, Hrammm1921, invincible1921, inzomni, Jegres, Jet2Holiday, kakarut, lakilone, Ledara, leo1946, Lynx, Majstorinho, marlostanf1eld, mexy_whites, MokraKifla, Mostarska, myself, N3R3D, Napapijri, nerkolfc, Rauber33, RaymondRed, RaZuti, s4mke, Sheyi, signalidunapark, StevieG8, THEC, tuzlanskinacin, ultrazonfa, VolimBiH96, voltron30, xinxee, Zaboljesutra, zikerrz21 i 533 gosta.