Safet Sušić - Pape

Neutral
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Neutral » 13 okt 2014, 23:01

Vels nam bježi pet bodova.
Izrael nam bježi četiri boda, s tim da imaju i utakmicu manje.
Belgija nam bježi dva boda, s tim da imaju i utakmicu manje.
Kipar nam bježi bod.
Mi bježimo dva boda od Andore uz gol razliku 2 - 3.

ODLAZI SUŠIĆU!!!

JackTheStripper
Kontakt:

Post Postao/la JackTheStripper » 13 okt 2014, 23:01

calcio je napisao/la:
stokton je napisao/la:Šta kaže naš vrli portal odkinuli smo bod moćnoj belgiji :crazy: :crazy:

Isto ko da smo mi neki amateri a ne je.beni nositelji pa što su ovi naši novinari licemjeri bože dragi :thumbdown:

Još tele reče mrtav hladan dosta mu bod u izraelu :lol:

Tugo moja znači i ako uzmemo tamo bod i pored toga što ćemo biti drugi sa zada ispred vrle Andore tele će ostati na klupi :wtf:

Belgija je peta na Fifa rankingu. Nemojmo pretjerivati, bod nije los. Mogli smo pobjediti ali mogli smo isto tako i izgubiti.

Evo ga, stigao odvjetnik.
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 13 okt 2014, 23:01

calcio je napisao/la:
Belgija je peta na Fifa rankingu. Nemojmo pretjerivati, bod nije los. Mogli smo pobjediti ali mogli smo isto tako i izgubiti.
Isto kao da Safet piše.Nikakve razlike.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 13 okt 2014, 23:01

Puuh ostario sam bar za deset godina od ove utakmice. :crazy:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 13 okt 2014, 23:02

Izjavi gov.no da je u igri još 21 bod,oj jeb.em ti svu familiju glupu, idi ubleho više, i na kraju kaže nisam imao rješenja na klupi, pa ubij se stoko bezobrazna ubij se, imao bi rješenje da si pozvao neke igrače, umjesto što forsiraš igrače iz bratove agencije, jedina smo ekipa na svijetu koja nema napadača na klupi koji može ući i napraviti nešto,čovjek dvije utakmice za redom radi samo jednu izmjenu, Ibišević umire na desnom krilu on ni ne pomišlja da uvede Izeta, ovaj remi protiv Belgije je puka slucajnost, izboren je borbom igrača a ne nekom taktikom. Ono skandiranje Sušiću je dno dna, :puke: dokaz u kakvoj državi živimo. Bojkotujem ovu reprezentaciju sve dok ovo đubre ne ode.
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 13 okt 2014, 23:02

tepsija je napisao/la:
calcio je napisao/la:
Isto kao da Safet piše.Nikakve razlike.
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH :rol: :rol: :rol: :rol:

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 13 okt 2014, 23:03

Sutra ocekujem da mu savez uruci otkaz, nije ispunio cilj da uzme 4 boda! ODLAZI

acinzalu
Kontakt:

Post Postao/la acinzalu » 13 okt 2014, 23:03

BadrHari je napisao/la:Crknite štrumfovi i pitice sto ste se nakotili na temu ne bi li popljuvali Zenicu, atmosferu .. ne bi me cudilo da i stadionu mahanu nadjete. :njanjanja:
Hebo te ta Zenica vise.
*since 29 sep 2008, 13:05

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 13 okt 2014, 23:03

''Igrali smo tri teške utakmice i nismo na zadnjem mjestu.Bježimo Andori dva boda''
Safet S.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 13 okt 2014, 23:04

Neutral je napisao/la:Vels nam bježi pet bodova.
Izrael nam bježi četiri boda, s tim da imaju i utakmicu manje.
Belgija nam bježi dva boda, s tim da imaju i utakmicu manje.
Kipar nam bježi bod.
Mi bježimo dva boda od Andore uz gol razliku 2 - 3.

ODLAZI SUŠIĆU!!!

Vauuu igrali sa Andorom plus svi ce osim Belgije dolaziti nama na revans.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

stokton
Kontakt:

Post Postao/la stokton » 13 okt 2014, 23:04

calcio je napisao/la:
stokton je napisao/la:Šta kaže naš vrli portal odkinuli smo bod moćnoj belgiji :crazy: :crazy:

Isto ko da smo mi neki amateri a ne je.beni nositelji pa što su ovi naši novinari licemjeri bože dragi :thumbdown:

Još tele reče mrtav hladan dosta mu bod u izraelu :lol:

Tugo moja znači i ako uzmemo tamo bod i pored toga što ćemo biti drugi sa zada ispred vrle Andore tele će ostati na klupi :wtf:

Ti ulizico nemoj meni govoriti šta je dobro a šta nije te šuplje prodaji nekom drugom

Imamo 2 boda iz 3 tekme od toga dvije domaće, a još smo nositelji i uvlakač kaže da je to dobro :puke:
Plus mu idol kaže dovoljan bod u Izraelu a mi na dnu grupe :guz:

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 13 okt 2014, 23:04

Ljudi moji, gledam ovu njegovu izjavu nakon utakmice i ne mogu se načuditi iako sam svjestan kakav je panj u pitanju. Frajer svršava na Belgiju. Onaj Šuko k'o k.arina neka, da pita ''selektore, 2 boda iz tri utakmice, pomišljate li na ostavku, zašto govorite da nam je slaba klupa, a ne zovete Zukanovića, dok Hajrovića kao prirodno desno krilo ne uvodite, a Vedo se muči na istom tom krilu...''? Pitanja moreee, a SNSD kadar priča ''hvalospjevke'' o mitskom bodu protiv Belgije. Pu... 'ebem im sve rahljavo.

Žao mi je jedino igrača, jer se vidjelo koliko im je stalo da ostvare dobar rezultat, a taktiča postavka katastrofa. Izmjene ne treba ni spominjati.

I da, nakon Izraela će vjerovatno biti priča da je u igri još 18 bodova.

Makanaky
Kontakt:

Post Postao/la Makanaky » 13 okt 2014, 23:05

Ja sam ovu utakmicu gledao na jednom američkom streamu. Komentatori se nisu mogli načudit... kažu Sušić nepopularan a onda čuju skandiranje i komentarišu kako malo treba. Kažu možeš ti misliti da ti je bod protiv Belgije dobar ali ne smiješ to javno reći na pres konferenciji. I ne možeš na konferenciji izvaliti da nisi skautirao Kipar. Ako već nisi, onda sakrij taj podatak a ne busat se time.
Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla

Amarkony
Kontakt:

Post Postao/la Amarkony » 13 okt 2014, 23:05

Goalgetter je napisao/la:Sutra ocekujem da mu savez uruci otkaz, nije ispunio cilj da uzme 4 boda! ODLAZI
2 meca iz 3 utakmice :shhh:

jagamu
Kontakt:

Post Postao/la jagamu » 13 okt 2014, 23:05

tepsija je napisao/la:Pravi onaj mudri seljak.Oličenje države i aktualne vlasti.Fotelja,samo fotelja.
:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
moSa likCe

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 13 okt 2014, 23:06

Goalgetter je napisao/la:Sutra ocekujem da mu savez uruci otkaz, nije ispunio cilj da uzme 4 boda! ODLAZI
Je li taj ultimatum postoji zapravo, ili je to ono nagađanje koje smo ovdje pisali i prije sjednice?
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 13 okt 2014, 23:06

Amarkony je napisao/la:
slika

@BaDa

Javljali su se insideri, a i novinari koji su tvrdili da je to 100% dogovoreno na sastanku, da ako ne uzme 4 boda da mora ici. Eh sada, vidjecemo sta ce reci na to.
Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 13 okt 2014, 23:07, ukupno mijenjano 1 put.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 13 okt 2014, 23:06

Amarkony je napisao/la:
Dobar, ti? Ti ko onaj "riba ipo marka ipo, koliko su tri ribe"? :rol:
DRUG NEBI TI PUNCA

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 13 okt 2014, 23:06

Na stranu sva ova prica vezana za bodove, stigne se to sve nadoknadit, ima stvarno jos dosta do kraja kvalifikacija. Na stranu i to da smo u ovu utakmicu usli sa 6 bodova i da bi ovaj bod trenutno slavili ko pravo dobar rezultat. Cak se i ne osjecam toliko lose nakon ove solidne fudbalske predstave, nego me moralno dotuce mali od komsije koji ima 7 godina i koji nakon pola sata utakmice postavlja pitanje, a sto Bosna samo napada po lijevoj strani. Tugo moja, djetetu koje je tek ostavilo materinu sisu su jasne neke stvari, jasno da je ovo s Lulicem procitano, ali ne, teleca glavusa nastavlja po svom. Dokle vise Safete, dokle ces nas jeb.avat u zdrav mozak.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

Amarkony
Kontakt:

Post Postao/la Amarkony » 13 okt 2014, 23:07

Goalgetter je napisao/la:
Amarkony je napisao/la:
slika
:ljepota:

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.