Vels - BiH / BiH - Belgija

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Šta očekujete od ovog dvomeča:

6b
54
15%
4b
75
21%
3b
43
12%
1b
111
31%
0b
80
22%

Ukupno glasova: 363

skyisthelimit

Re: Vels - BiH / BiH - Belgija

Post Postao/la skyisthelimit » 13 okt 2014, 23:15

Janez je napisao/la:
akisarajevo92 je napisao/la:Kakav bijedan tekst na Mozzartu o utakmici .. :puke:

Koliko su Srbi i Hrvati dizali u nebesa ovu Belgiju, a osporavali Slovake i nasu grupu.
Zato što prvi ne mogu prežaliti da su SP u Brazilu gledali na TV, a mi se plasirali. Ljubomora je čudo moj druže. ;)

Pa sto citate i dajete reklamu tom smijesnom, bijednom i nepoznatom portalu ?
15.10 - 15.06 ...

ficobahtic
Kontakt:

Re: Odg: Vels - BiH / BiH - Belgija

Post Postao/la ficobahtic » 13 okt 2014, 23:15

Convicts1988 je napisao/la:
ficobahtic je napisao/la: Nek se ne ljute Zenicani ali mislim da je atmosfera postala smijesna, valjda su se ove lose igre Celika odrazile i na interesovanje za repku odnosno hocu da kazem da se ne osjeti vise taj neki pritisak kakav je nekad bio kad se protivnicima "noge odsjeku". ovo sad zaista vise lici na pozoriste!

Ocito je da savezu i papetu ovo odgovara da lovatori i oni sa dubljim dzepom dolaze na bilino pa se onda i ne treba cuditi kad se skandira dvojici Susica!

Momcima svaka cast na vecerasnjoj partiji, borili su se ko lavovi!
Pa mi u Zenici najmanje karata dobijemo, nekih 200-300 karata vrh, kakvih bolan zeničana ? Zeničana najmanje na stadionu bude kada repka igra ;)
:mrgreen: Hajd' jos jednom procitaj sta je napisano, pa ja sam upravo napisao da nije bilo zenicana na tekmi vjerovatno zbog situacije sa Celikom i iz tog razloga nije bilo ni pritiska sa tribina. Napisah lijepo da dolaze lovatori jer su karte preskupe ali ti odmah opleo bez i da procitas sta je napisano..;)
Chuck Norris je jednom dos'o, dva put' da gleda Želju!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 13 okt 2014, 23:15

bvb je napisao/la:
Sabinho je napisao/la: /Begovic/Pjanic. Budimo realni (znaci Asmir je Bog i ne smije niko imati obraza da mu nesto prigovori jer je covjek iscupao) Beg i Miralem su nas kostali protiv Kipra i Belgije. Svaka im cast ali da su imali samo malo vise koncentracije u kljucnim momentima imali bi mi danas vise bodova. Takodje grijesio je i selektor ali ja sam licno zadovoljan i pobjedom nad cionistima se vracamo u igru i to u prvi plan.
Sve je to ok, ali sta ako ne pobjedimo zidove? Moras priznati da nece biti nimalo lahko, mogu biti yebeni, posebno kuci.
A da ne pricamo o tome da sad imaju realne sanse da idu na EP. Sanse su, realno, 50 - 50 za pobjedu u Izraelu (ili 40 - 60).
Problem je sto smo se nakon samo tri kola doveli u situaciju da nam nezgodno gostovanje u Izraelu bude skoro presudna utakmica, umjesto da idemo u Izrael bez nekog velikog pritiska.
Istina, ali ja necu kriviti selektora koji nas je u zadnja dva ciklusa odveo u baraz i na prvo veliko takmicenje. Pad se desi ali je dizanje uvijek bilo sigurno.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 13 okt 2014, 23:16

kokakolas je napisao/la:Eno sad Belgija ispade Brazil :D
Posljednjih deset dana ste napravili Brazil od nje, navijali za nju, priželjkivali poraz, igrali dvicu na kladionici i ponovo hladan tuš... po ko zna koji put. Šteta za onu grešku Begovića, e tek onda bi bilo veselo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 13 okt 2014, 23:16

skyisthelimit je napisao/la:Ako pobjedimo one g0vnare u novembru defintivno idemo na EP. Sve osim pobjede je katastrofa.
Selektor nas je veceras obavijestio da je tamo bod dobar.On priprema teren za petu utakmicu na klupi,znaci ako uzmemo bod protiv Zidova on je i dalje selektor......trenutno je to najbitnija stvar za Papeta
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

revan
Kontakt:

Post Postao/la revan » 13 okt 2014, 23:18

Za direktan plasman moramo sve do kraja dobiti. Eventualno neriješeno u Bruxellesu. Kiksove smo ispucali za ove kvalifikacije.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus

ficobahtic
Kontakt:

Post Postao/la ficobahtic » 13 okt 2014, 23:18

samoposteno je napisao/la: ja vjerujem da je troduplo vise raje iz sarajeva bilo na stadionu nego iz zenice i ako nemozes naci 100 maraka u godini dana da gledas 5 utakmica reprezentacije neces nac ni 50 kad bi spustili cijene
Ja ko da na kineskom pisem, citaj i ti ponovo pa ako ne skontas onda se javi da ti docaram!
Chuck Norris je jednom dos'o, dva put' da gleda Želju!

Vandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Vandelanoite » 13 okt 2014, 23:19

Smiješno je da je nakon 3 utakmice Kipar ispred nas

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!

MES QUE UN CLUB!

Convicts1988
Kontakt:

Post Postao/la Convicts1988 » 13 okt 2014, 23:20

ficobahtic je napisao/la:
Convicts1988 je napisao/la:
ficobahtic je napisao/la: Nek se ne ljute Zenicani ali mislim da je atmosfera postala smijesna, valjda su se ove lose igre Celika odrazile i na interesovanje za repku odnosno hocu da kazem da se ne osjeti vise taj neki pritisak kakav je nekad bio kad se protivnicima "noge odsjeku". ovo sad zaista vise lici na pozoriste!

Ocito je da savezu i papetu ovo odgovara da lovatori i oni sa dubljim dzepom dolaze na bilino pa se onda i ne treba cuditi kad se skandira dvojici Susica!

Momcima svaka cast na vecerasnjoj partiji, borili su se ko lavovi!
Pa mi u Zenici najmanje karata dobijemo, nekih 200-300 karata vrh, kakvih bolan zeničana ? Zeničana najmanje na stadionu bude kada repka igra ;)
:mrgreen: Hajd' jos jednom procitaj sta je napisano, pa ja sam upravo napisao da nije bilo zenicana na tekmi vjerovatno zbog situacije sa Celikom i iz tog razloga nije bilo ni pritiska sa tribina. Napisah lijepo da dolaze lovatori jer su karte preskupe ali ti odmah opleo bez i da procitas sta je napisano..;)
Procitao sam ja buraz, ja ti kazem da mi najmanje karata dobijemo, i ove sto dodju uzmu ovi s kešom i preko štele, tu ti nema pravih navijaca, Robijaša , kao nekada, kada je se treslo sve, a niti ima veze s rezultatima Čelika uopšte ;)

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 13 okt 2014, 23:21

Virtu4l je napisao/la:
kokakolas je napisao/la:Eno sad Belgija ispade Brazil :D
Posljednjih deset dana ste napravili Brazil od nje, navijali za nju, priželjkivali poraz, igrali dvicu na kladionici i ponovo hladan tuš... po ko zna koji put.
Isto tako su mnogi od nas pravili velesilu protiv odrona od reprezentacije kada gostuje (Cyprusa) koji nam utrpa 2 komada i mlatne nas kao niko. Desi se.
Nesto sto je logicno i nesto sto se samo moze prizeljkivati, nije isto. :mrgreen:
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 13 okt 2014, 23:22

To, druze Virtu, Pape ponovo dijeli pljuske? :D
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 13 okt 2014, 23:23

Belgija je izuzetno jaka reprezentacija. Kakvu su nenormalnu borbu nasi momci veceras pruzili. Svaka cast!
Ja tek sad dolazim pri sebi, imao sam puls 120. :lol:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 13 okt 2014, 23:24

samoposteno je napisao/la: ja vjerujem da je troduplo vise raje iz sarajeva bilo na stadionu nego iz zenice i ako nemozes naci 100 maraka u godini dana da gledas 5 utakmica reprezentacije neces nac ni 50 kad bi spustili cijene
Ja ko da na kineskom pisem, citaj i ti ponovo pa ako ne skontas onda se javi da ti docaram!
ma skonto sam drug ali sta ces tako ti je uvjek kad igra reprezentacija dobri rezultati dobro navijanje losi rezultati lose navijanje vidilo se po prodaji karata mogo si kupit kartu da necekas u redu uopste sto u proslim kvalifikacijama nije bilo moguce....i sto se tice gdje ce igrat reprezentacija meni svejedno nemam nikakve koristi od toga kad mogu idem kad nemogu neidem i gotovo

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 13 okt 2014, 23:24

dobro smo igrali u ove dvije utakmice! mogli smo osvojiti 2 boda nisu losa,iako smo mogli osvojiti i 4,ali i prosuti sve bodove... napredak u igri postoji,i realno kad se vrate povrjedjeni igraci bice to puno bolje. Salihovic,Spahic,Bicakcic,Zukanovic.... protiv Izraela je veoma vazna utakmica,3 boda nas vode na 2 poziciju,iako ni bod nije los. Izrael je po meni losiji od Velsa,i po meni ako budemo kompletni mozemo do trijumfa! ako izgubimo nismo ni zasluzili plasman na Euro!

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 13 okt 2014, 23:24

Ma ko god tvrdi da Belgija nije jaka,taj nema pojma o fudbalu.Pa ljudi igraju kao da su na terminu,bez pritiska,imaju dobre pasove,dobro se kreću i uvijek su opasni po gil protivnika.Da nismo imali Bega druga bi priča bila i sumnjam da će još neka ekipa uspjeti da otkine koji bod Belgiji.Mene su oduševili večeras i mislim da smo osvojili bod a ne izgubili dva,ali mi moramo dobiti izrael da bi napokon stali na "noge".
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

revan
Kontakt:

Post Postao/la revan » 13 okt 2014, 23:28

Hajde dosadni ste više sa tom bitkom Bilino polje vs. Koševo. Trebal ti nacrtati više. Koševo ne ispunjava ni minimalne uslove i ne može se tu igrati. Sve dok se to ne promijeni, zna se gdje će se igrati, pa makar atmosfera bila kao u BNP.

Neka igraju u Tanzaniji, ali rezultat je bitan.

Što se tiče Belgije, oni melju. Ljudi su nevjerojatni na svim pozicijama. Dovoljno je samo pogledati njihovu klupu. Sve igrači koji bi bili udarne igle u našoj reprezentaciji. To nije alibi za Sušića i njegove glupe taktike. Da je pobijedio Wales, niko prigovorio nebi, ali ovako katastrofalan start kvalifikacija. U Izrael mora tri boda uzeti.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus

Blue_He4rt
Kontakt:

Post Postao/la Blue_He4rt » 13 okt 2014, 23:32

L'Avvocato je napisao/la:Kako ocajno izgledamo s ovim amaterom na klupi. Zgadio mi utakmice reprezentacije.

S kim smo to izgledali bolje u historiji naseg fudbala, moronu ?
Chelsea F.C.

JonSnow
Kontakt:

Post Postao/la JonSnow » 13 okt 2014, 23:33

Blue_He4rt je napisao/la:
L'Avvocato je napisao/la:Kako ocajno izgledamo s ovim amaterom na klupi. Zgadio mi utakmice reprezentacije.

S kim smo to izgleda bolje u historiji naseg fudbala, moronu ?
S MIkadom s tim da je on imao jedno 3 puta slabiju ekipu na raspolaganju.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

Blue_He4rt
Kontakt:

Post Postao/la Blue_He4rt » 13 okt 2014, 23:36

Treba se pomiriti sa realnoscu i limitu nase repke.****'o je kad te euforija vjecno mori.Selektor koji je te odveo prvi put na veliko natjecanje je ujedno i najbolji, tu sva prica zavrsava.
Chelsea F.C.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 13 okt 2014, 23:36

Blue_He4rt je napisao/la:
S kim smo to izgledali bolje u historiji naseg fudbala, moronu ?
u historiji našeg fudbala nismo imali jaču ekipu i lošijeg selektora :roll: s Ćirom smo izgledali bolje, s 50% slabijom ekipom, e sad zamisli šta bi Ćiro uradio s ovom repkom, da je zdraviji i mlađi 6-7 godina

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.