Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
jesi li ikad se takmicio u nekom sportu ? ne racunam prisustvovanje casovima fizickoganonymousHD je napisao/la:Shvatam sve, ali ovo psovanje nikako. Zašto to radi?
Joj...anonymousHD je napisao/la:Shvatam sve, ali ovo psovanje nikako. Zašto to radi?
mirzatele je napisao/la:jesi li ikad se takmicio u nekom sportu ? ne racunam prisustvovanje casovima fizickoganonymousHD je napisao/la:Shvatam sve, ali ovo psovanje nikako. Zašto to radi?
Govorim ti opcenito, ako si igrao neki sport u srednjoj ili osnovnoj tebi je to tad kao da igras SP, nervoza i adrenalin te pucaju, neki ce ostati mirni, zadrzati u sebi a neki opsovati, izderati se, mislim da to nije nikakav problem, nit je do sad dobijao zute na nesportsko ponasanjeanonymousHD je napisao/la:mirzatele je napisao/la:jesi li ikad se takmicio u nekom sportu ? ne racunam prisustvovanje casovima fizickoganonymousHD je napisao/la:Shvatam sve, ali ovo psovanje nikako. Zašto to radi?![]()
Je li moguće da porediš naše amatersko takmičenje sa profesionalnim? Ovo je njihov posao!
Bešić je paklen igrač, ali psovanje, to ne ide i to se kažnjava, dobijaju se kartoni. Što nije psovo kada je 5 puta u prvom poluvremenu pogrešio u dodavanju?
Igrači u svijetu inače nakon nekog starta se izgrle, izljube, požele sve najbolje jedan drugom, popiju kafu, slikaju se i onda nastave igrati. Nigdje se ne psuje u svijetu. Da mi je znati šta si ti gledao kad se toliko ibretiš psovanju? Možda onu ligu Islamske zajednice kad one efendije igraju pa se kartoni dijele kad opsuješ nešto.anonymousHD je napisao/la:mirzatele je napisao/la:jesi li ikad se takmicio u nekom sportu ? ne racunam prisustvovanje casovima fizickoganonymousHD je napisao/la:Shvatam sve, ali ovo psovanje nikako. Zašto to radi?![]()
Je li moguće da porediš naše amatersko takmičenje sa profesionalnim? Ovo je njihov posao!
Bešić je paklen igrač, ali psovanje, to ne ide i to se kažnjava, dobijaju se kartoni. Što nije psovo kada je 5 puta u prvom poluvremenu pogrešio u dodavanju?
Hahahha kako on meni smjesno izgleda kad se naljuti. Ko malo dijete. Smijem se zakleti da je ovdje promrmljo - a u pm sve ja moram.Nerminovic je napisao/la:Majke mi, ovaJ momak....sta vise da kazem?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()