Pomoc u vezi PC-a
Moderator/ica: insider
-
dzekooooTz
- Kontakt:
Re: "Pomoc u vezi PC-a"
Znaci najbolji izbor ps4
Kakve su te besplatne igrice
Kakve su te besplatne igrice
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
QUARESMA 18<<< je napisao/la:na ps4 moze djeliti igre sa nekim kolegom, npr djelis isti psn racun i pičiš, ne znam kako to sad ideGreivis je napisao/la:PS4 plus tri igrice ti je oko 1200KM. Za te pare mozes uzeti komp da leti. I nece ti se ubrzo desiti da ne moze neka igra.
i svaki pjesec bar jedna igra besplatno preko psnetworka
Ja sam prodavao PS4, sa Battlefield 4 i Killzone 4, za 780KM.
Sa PlayStation Plus dobijes 2 djaba igre mjesecno na PS4, plus i za PS3 i PS Vita ako imas i njih.
Share mozes igre sa jos 2 igraca., postoji nacin. Znaci ti i jos dvojica sa tvoj racuna npr. mozete skinuti sebi igru. Digitalnu naravno.
Ja npr. sa jednim kolegom kupujem po pola igre.
Postovanje treba zaraditi.
-
dzekooooTz
- Kontakt:
Kakve su igre koje kvalitete ratne sportske?? 
Da li neko zna kako da blokiram neke web stranice, a da nije preko C:/Windows/System32/drivers/etc jer mi je hosts obrisan na laptopu i ne znam može li se kako vratiti, ali isto da nije lahko skontati da su blokirane te određene stranice. Hitno 
"hosts" ti je prazan file kada instaliras OS (ima samo komentare u sebi). Znaci mozes ga sam napraviti u Notepad i samo spasi file kao hosts bez icega vise i eto ti file.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
I onda da dodam ono što se prije nalazilo u njemu dok mi nije nestao pa će se stranice moći blokirati?Murga je napisao/la:"hosts" ti je prazan file kada instaliras OS (ima samo komentare u sebi). Znaci mozes ga sam napraviti u Notepad i samo spasi file kao hosts bez icega vise i eto ti file.
Tako je. Pretpostavljam da se radi o Windows-u (mozda 7), tako da moras Notepad prvo otvoriti kao administrator i onda to ubaciti i spasiti na istom mjestu.
Jeste 7, probaću tako hvala tiMurga je napisao/la:Tako je. Pretpostavljam da se radi o Windows-u (mozda 7), tako da moras Notepad prvo otvoriti kao administrator i onda to ubaciti i spasiti na istom mjestu.
Nema na cemu. Javi da li si uspio.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Re:
eh paton, upravo tokad_kako je napisao/la:QUARESMA 18<<< je napisao/la:na ps4 moze djeliti igre sa nekim kolegom, npr djelis isti psn racun i pičiš, ne znam kako to sad ideGreivis je napisao/la:PS4 plus tri igrice ti je oko 1200KM. Za te pare mozes uzeti komp da leti. I nece ti se ubrzo desiti da ne moze neka igra.
i svaki pjesec bar jedna igra besplatno preko psnetworka
Ja sam prodavao PS4, sa Battlefield 4 i Killzone 4, za 780KM.
Sa PlayStation Plus dobijes 2 djaba igre mjesecno na PS4, plus i za PS3 i PS Vita ako imas i njih.
Share mozes igre sa jos 2 igraca., postoji nacin. Znaci ti i jos dvojica sa tvoj racuna npr. mozete skinuti sebi igru. Digitalnu naravno.
Ja npr. sa jednim kolegom kupujem po pola igre.
ja sam PC-as, ali bome, mislim da cu prelomiti kad tad sto se tice console, GTA V samo sto nije, a to se mora igrati
- QUARTERBACK
- Kontakt:
e moze li mi neko reci treba li meni ovo na racunaru, ako ne treba da brisem.

- schweinsteiger
- Kontakt:
Joj,SSD je zvijer.Moj zet ima i na PCu i na laptopu po jedan od 250 GB,leeeti znaci.Kad upalis,pa ni 5 sekundi mu ne treba da vec bude na desktopuQUARESMA 18<<< je napisao/la:bolje uzeti neki solidan laptop i dobar ssd
Ima li ko instaliran ubuntu zajedno sa Windowsom (dual boot)?
Da li ima kakvih "caka" pri instalaciji da sta ne poremetim?
I koliko prostora da odvojim na ubuntu,iskljucivo cu ga koristiti za rad sa vimom (ukljucujuci kompajlere g++ i clang) i octave i matlab (znaci nista veliko)?
Sent from my Samsung Galaxy SIII using tapatalk.
#miasanmia
TrebaQUARTERBACK je napisao/la:e moze li mi neko reci treba li meni ovo na racunaru, ako ne treba da brisem.![]()
- QUARTERBACK
- Kontakt:
e joj, sekunda mi je falila da ovo izbrisem.JHam je napisao/la:TrebaQUARTERBACK je napisao/la:e moze li mi neko reci treba li meni ovo na racunaru, ako ne treba da brisem.![]()
Nisam uspio hosts file kreirati u obliku u kojem su ostali, a ne mogu da pronađem kakoMurga je napisao/la:Nema na cemu. Javi da li si uspio.

- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: "Pomoc u vezi PC-a"
Kad ga memorises biras umjesto text document zadnje ono i stavljas .??? - ekstenziju koja ti treba 
Pa koja je ekstenzija za ovo ?
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
pa kad editujes hosts editujes ga preko notepada, i samo save, nista vise
s tim da moras imati permisije tj punu kontrolu nad pc.em kao admin, tako nekako
s tim da moras imati permisije tj punu kontrolu nad pc.em kao admin, tako nekako
Problem je što ga ne editujem, izbrisan jeQUARESMA 18<<< je napisao/la:pa kad editujes hosts editujes ga preko notepada, i samo save, nista vise
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
nemas ga? pa pokusaj ga naci na internetu pa skini
a zasto ce ti to?
a zasto ce ti to?
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter i 3 gosta.