RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

RezervniGolman
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la RezervniGolman » 13 okt 2014, 23:54

Tako je Radovane brato. Tajne kamasutre 290 poza i malo tantra masaza. Ma nezna ova omladina nista. Odrade poso brzinski i ne zavrse ga dobro. Mi stariji to znamo razvuc pa smo zato u formi. Ma ja bola :lol: :lol: :thumbup:
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 13 okt 2014, 23:56

ajmo rođeni, bujrum sada u dolinu na veliki derbi. zivjeli :bih: :bih:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 13 okt 2014, 23:58

fedeltafrotta je napisao/la:ajmo rođeni, bujrum sada u dolinu na veliki derbi. zivjeli :bih: :bih:
Eto nas brat moj plavi. Nije neka euforija ali ce nas bit. Ziv i zdrav bio :thumbup: :wave: :bih:
KLUB SVIH NAS.

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 14 okt 2014, 00:12

veteran71 je napisao/la:Mostarac Velezovac...

Moj sin ima 14 godina i trenira u Velezu vec 6 godina. Nemoj mi ti molim te pricati gdje se moje dijete skida i gdje trenira.....
Ljetos na poligonu **** bio ispod daske pola metra od njega....

Nas roditelje samo vuku za rukav da platimo clanarinu, opremu i brinemo se za prevoz i zdravlje djece. Treneri nam uzimaju 5 maraka po djetetu (kao fol naknada Zrinjskom) svake nedelje kad igramo Eronet ligu pod Bijelim brijegom iako znamo da je Eronet sponzor i pokriva sve troskove a raspitali smo se i ni jedna druga ekipa to ne placa. Omladinsku skolu vode KLOSARI a Uprava im to omogucava i to je jedina istina.

Bezveze si se svezao SDP-a, Dzubura. Ako vec hoces da znas, u upravi kluba su Niksic, Cevra, Djuliman, Vuk i Steta iz SDP-a, Tana, Kada, Juso Husic, Elko Maric, mali Salcin i Meaz Begovic iz SDA i nabijem im ja na neku stvar to sto su oni ljevicari ili desnicari. Mene ne nteresuje kojom ga rukom "mlate" samo necu da sp.....maju po Velezu.

A sta je privatiziranje Kluba: recimo kad Hara Niksic, u maniru Pike, ulazi u svlacionicu, udara nogama u vrata i psuje igrace.....Eto to ti je jedan primjer privatizacije svetinje. Najgore moguce, bahate, seljacke i primitivne, pa ma koliko ljevicyrska ili desnicarska bila, seljacka je....
Prvo, hvala ti na pristojnom odgovoru, i drago mi je da se s nekim moze i normalno pricati ovde.

Zao mi je za tvoje dijete jer vjerujem da Velezova djeca zasluzuju vise, i kao roditelju znam kako bi meni bilo da se to meni desi. Po meni, najveca bolna tacka kluba trenutno je upravo omladinska skola. Ali tema na koju sam ja odgovorio iznad nije bila da li je skola OK (jer nije ok) nego sam govorio da li je ona razlog "zasto ljudi ne dolaze na tekme." I ne mislim da jeste, jer kad je posjeta bila jaca prije 3-4 godine, situacija u skoli je bila ista, ako ne i gora. Sto ne opravdava te problem koje ti iznosis (da me ne svatis pogresno) ali to nije ono o cemu sam ja pisao iznad. To su dvije razlicite teme. S ovom se s tobom slazem skroz.

Sto se tice UOa kluba - izostavio si Pajica iz uprave, ja mislim, ali nebitno, uglavnom je to tu negdje.

To za Haru Niksica nisam vidio. Ali ako je to tako bilo, onda je to upravo ono ponasanje o kojem ja pricam. Samo sto ti pricas o konkretnom primjeru u klubu a ja pricam o mnogim primjerima i u klubu i oko kluba. Nemoze se kaubojsko ponasanje zaustavit u klubu ako isto vlada i oko njega i na tribinama i u svemu oko kluba. Nije ovo vise problem jednog pojedinca nego gomile ljudi. I nece iskorijeniti dok mi svi zajedno ne pocnemo klub cijenit vise i hrakati manje i time ne napravimo situaciju da samo najbolji ljudi zele doci da rade u Velezu. Jer kako dovesti najboljeg direktora ako niko nije voljan da vodi klub gdje ti svak krese staru samo zato sto tu radis? I meni i tebi u stvari smeta ista stvar - samo ja to vidim i u ponasanju mnogih nas van kluba, ne samo u klubu, a ti navodis samo jedan primjer u klubu. Ali mislim da ces se slozit samnom da je to problem mnogo siri nego samo taj incident - kod nas se tako ponasa prema klubu i tinejdzer i navijac i svak. I onda se pitamo gdje su ljudi na tribinama? Gledaju Real, eto gdje su.

Zivio. Odo.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

veteran71
Kontakt:

Post Postao/la veteran71 » 14 okt 2014, 00:20

Mostarac Velezovac,

hvala i tebi na pristojnom odgovoru i saucescu za moje, i drugu djecu koja se pate u blatu i onda kad porastu nece imati mjesta u Velezu zato sto su ona popunjena zahvaljujuci menadzerima sa strane i zahvaljujuci cinjenici da sa ovavkim trenerima i u ovakvim uslovima nisu ni mogla nauciti ono sto su trebala.

Posto sam ja veteran, ja cu tada poput drugih uci u taj Klub i svu tu ljevicarsku i desnicarsku upravu nabiti s noge na nogu. Ali nek se ne brinu, imaju par godina fore, moj je jos mali i im aju vremena.

A to da niko nece da bude direktor. Samo objavite da je plata direktora 2.500 KM. Imacete 1000 prijava za jedan dan. Pa kvdje je stvorena atmosfera kao da se tamo radi za dzaba. Ne nego ne ostavlja se dvije i po milje na bijelo i ko zna koliko na crno nikome, pa ni Tani. Pa vidi Avdu, on jos samo ne trenira plivacki Klub Velez. Zagrlio je sve selekcije, dok ima clanarine.....
E protiv ovoga se treba boriti, i tada ce biti vise raje uz Velez i na tribinama....

Crvena1981Armija
Kontakt:

Post Postao/la Crvena1981Armija » 14 okt 2014, 00:34

RezervniGolman je napisao/la:
Crvena1981Armija je napisao/la:Ma ništa, trebali bi postaviti nem73 za direktora a veteran71 za predsjednika kluba.Svijetla budućnost :crazy:
SVI NA GRBAVICU
Babe mogu li ja autobus vozit. Imam puno godina i ne mogu dugo stajat :urnebes: :urnebes: :thumbup:
:thumbup: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA!!!
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!

amorovski
Kontakt:

Post Postao/la amorovski » 14 okt 2014, 01:29

Stara pastrmko po tebe šaljemo taxi, al kume kad budeš sjedo, sjedi nazad nek misle konice naše da je Tito ponovo u gradu

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 14 okt 2014, 05:44

sto se tice ove price ko je kriv za slabu posjetu,moje je i dalje misljenje da su to greske i amaterizam koji dolazi od pojedinih ljudi iz uprave.Imali su solidnu financijsku situaciju a zadnjih 4 godine i nista nisu znacajno napravili(osim smanjenja duga) u rezultatskom smislu(sto navijace najvise boli)Pustala su se nasa talentovana djeca da idu dzaba u konkurentske klubove a mi bi dovodili igrace sumnjivih kvaliteta(govorim za sve 4 zadnje godine)Sa financijskom situacijom kakvu smo imali u zadnje 4 godine moglo se i moralo puno vise uraditi na rezultatskom planu(pa i na poboljsanu omladinskog pogona kao i izgradnja tog terena sa umjetnom travom)

Ima i greske raje-navijaca(ovdje jednim dijelom podrzavam MM mada se dosta toga i ne slazem) Ja isto zamjeram svima koji proturaju neprovjerene informacije raji kako bi odvratili raju od posjete stadionu.Isto tako zamjeram svima onima koji sebe smatraju nekim navijacem Veleza a oni recimo gledaju Real ,Barcelonu,Manchestere..u to isto vrijeme kad "sveti" klub igra na domacem terenu.Ja takve ne smatram uopste nekim navijacem kluba vec je to neko ko pomalo prati sve klubove i nije privrzen crvenoj boji.Za pravog navijaca nema izgovora(da pecene kokosi padaju,utakmica se mora gledati).E sad ako nesto nevalja sta uprava radi nezadovoljstvo je lakse izraziti sa punim tribinama nego praznim.Najgore je sjediti kuci(ili u kaficu),gledati taj neki strani klub i zugati da nista ne valja da on nece da ide na uyakmicu dok ne bude ovo ili ono,dok ne ode iz kluba ovaj ili onaj itd...To nezadovoljstvo ce se najbolje cuti sa tribina,a ti kao navijac si ispunio svoju obavezu(dosao si na utakmicu)Ja sam do rata samo dvaput propustio domacu utakmicu(kad sam bio u bolnici i kad sam bio u vojsci,ostalo SVAKU utakmicu sam prisustvovao pod BB ,ne samo prvenstvenu,vec i kup i prijateljsku(ja sam se cak ranije vracao sa mora da bi mogo otici gledati prijateljsku pripremnu utakmicu Rodjenih protiv nekog nizeligasa)Onaj koji redovno ide na utakmice ima potpuno pravo da kritikuje(ako se ima sta kritikovati),onaj koji ide povremeno ili skoro nikako na utakmice nema sta kritikovati,nek se bavi onim cime se zanima dok se igraju domace utakmice u Vrapcicima.

FORZA VELEZ svi na Grbavicu
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 14 okt 2014, 08:33

amorovski je napisao/la:Stara pastrmko po tebe šaljemo taxi, al kume kad budeš sjedo, sjedi nazad nek misle konice naše da je Tito ponovo u gradu

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
:thumbup: :wave:
KLUB SVIH NAS.

VigorMostarac
Kontakt:

Post Postao/la VigorMostarac » 14 okt 2014, 12:26

IZVINITE ALI STVARNO SU POJEDINCI NA OVOM FORUMU SMIJEŠNI I NEŽELE DOBRO VELEŽU.

VELEŽ HAMAN PA I NEMA NAVIJAČE VIŠE,OSTALA SU TELAD KOJA BUDU NAHUŠKANI OD PIKE I PIKIĆA KAKO BI JEDINO ONO ŠTO VALJA UPROPASTILI.

BOJKOT-ZBOG ČEGA??

MA IDITE .......DA VAM NE GOVORIM

KLUB PO PRVI PUT NIKOM NIJE DUŽAN I PLAČANJA SU UREDNA,DRŽIMO SE U VRHU I BORIMO ZA EUROPU.

DOK U PROŠLOSTI SMO ISPADALI I BILI U MINUSIMA DO GUŠE ZATO ŠTO SU POJEDINI SAMO UZIMALI IZ KLUBA A NIŠTA DOPRINOSILI.

SVI ONI KOJI SU ZABORAVILI KAKO JE BILO PRIJE PAR GODINA NEK SE MALO SJETE.

PAR BUDALA VAS ODVRAČA OD VELEŽA I TO VI ZOVETE LJUBAV.

MA DAJTE UOZBILJITE SE MALO

ZBOG OVAKVI POJEDINACA -TELADI-KENJACA ILI VEĆ NEZNAM KAKO I DA I NAZOVEM DIŽESE NEGATIVNA ATMOSFERA MEĐU NAVIJAČIMA.

RED-ARMY JE BIO GIGANT,VOLIO SE I BODRIO KLUB NIJE BILO VIŠE NI BITNO JELI POBJEDA ILI PORAZ .MI SMO MORALI BITI TU UZ IGRAČE I MORALI SMO IM DATI PODRŠKU BILO TO U KUPU ILI PRVENSTVU ,BILO TO U PREMIJER LIGI ILI LIGI FEDERACIJE.

NAŽALOST PRAVI NAVIJAČI SU SE RAZOČARALI VELEŽOM ZBOG PIKE I DRUGI KOJI SU LOPATOM UZIMALI DOK SU IGRAČIMA KASNILI PLATE PO PAR MJESECI.

ONI SU KRIVI ZBOG NAVIJAČA I POJEDINI UTAKMICA ZBOG KOJIH SMO RAZOČARANI...

SAD SVE HAMAN PA CVJETA SAMO PUPOLJAK STAROG RED-ARMY-JA NEDOSTAJE

SVI ONI KOJI ŽELE UČI U KLUB RADI LOVE NEK SE GON_E ŠTO DALJE OD NAŠEG VELEŽA.

ZAŠTITIMO NAŠ KLUB,NAŠ OBRAZ,NAŠU LJUBAV
SVI NA GRBAVICU 18.10.2014.
VFC THE RELIGION

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 14 okt 2014, 13:01

Kao jedan od najstarijih veležovaca na našem pdf-u i osoba koja je citav zivot vise posvetila rođenim nego svojoj familiji moram vam pojedincima rec da jedete **** ali ono dobro ih kusate kasikom. Koji vam je qurac bola halooooo stipu tu pricu na javno. Vi ste najveci dusmani veleza. Daj malo pozitivne strane yebote,od 20 utakmica mi izgubili dvi i opet ne valja,hoce ljudi pomocni preko noci,hoce ljudi da se ne krade,hoce ljudi da se posluje debelo u plusu,hocu i ja da zimgu Jesicu Albu grob te yebo. Okanite se kurvanjskih prica ala skup žena na onim klupama u donjoj mahali nego dajte podrsku a za ljude koji su klubu i rade kako tako normalno ostavite na miru ili otiđite u prostorije kluba i iznabijajte ih nogama. Ja sam najvjerovatnije na grbavici,bit cu i svaku kuci,bit cu i da ispanemo u sestu ligu i nista me ne zanima. Mosa ležVe. Dajte ljudi ne dozvolite dušmanima da nam se naslađuju nego kroz zayebanciju i nas mostarluk dajmo podršku nasem starcu. Forza Velez uz nasu staru mostarsku MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA
KLUB SVIH NAS.

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 14 okt 2014, 13:04

RezervniGolman je napisao/la:Kao jedan od najstarijih veležovaca na našem pdf-u i osoba koja je citav zivot vise posvetila rođenim nego svojoj familiji moram vam pojedincima rec da jedete **** ali ono dobro ih kusate kasikom. Koji vam je qurac bola halooooo stipu tu pricu na javno. Vi ste najveci dusmani veleza. Daj malo pozitivne strane yebote,od 20 utakmica mi izgubili dvi i opet ne valja,hoce ljudi pomocni preko noci,hoce ljudi da se ne krade,hoce ljudi da se posluje debelo u plusu,hocu i ja da zimgu Jesicu Albu grob te yebo. Okanite se kurvanjskih prica ala skup žena na onim klupama u donjoj mahali nego dajte podrsku a za ljude koji su klubu i rade kako tako normalno ostavite na miru ili otiđite u prostorije kluba i iznabijajte ih nogama. Ja sam najvjerovatnije na grbavici,bit cu i svaku kuci,bit cu i da ispanemo u sestu ligu i nista me ne zanima. Mosa ležVe. Dajte ljudi ne dozvolite dušmanima da nam se naslađuju nego kroz zayebanciju i nas mostarluk dajmo podršku nasem starcu. Forza Velez uz nasu staru mostarsku MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA
:thumbup: :wave:
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 14 okt 2014, 13:11

KAD UMREM SAMO UBACITE CRVENI ŠAL I KOJU LOPATU ZEMLJE

FORZA VELEŽ LJUBAVI MOJA <3
KLUB SVIH NAS.

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 14 okt 2014, 15:58

Rodjeni Rodjeni - Epizoda 11

[youtube][/youtube]

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 14 okt 2014, 16:00

[youtube][/youtube]

Crvena1981Armija
Kontakt:

Post Postao/la Crvena1981Armija » 14 okt 2014, 16:06

RezervniGolman je napisao/la:Kao jedan od najstarijih veležovaca na našem pdf-u i osoba koja je citav zivot vise posvetila rođenim nego svojoj familiji moram vam pojedincima rec da jedete **** ali ono dobro ih kusate kasikom. Koji vam je qurac bola halooooo stipu tu pricu na javno. Vi ste najveci dusmani veleza. Daj malo pozitivne strane yebote,od 20 utakmica mi izgubili dvi i opet ne valja,hoce ljudi pomocni preko noci,hoce ljudi da se ne krade,hoce ljudi da se posluje debelo u plusu,hocu i ja da zimgu Jesicu Albu grob te yebo. Okanite se kurvanjskih prica ala skup žena na onim klupama u donjoj mahali nego dajte podrsku a za ljude koji su klubu i rade kako tako normalno ostavite na miru ili otiđite u prostorije kluba i iznabijajte ih nogama. Ja sam najvjerovatnije na grbavici,bit cu i svaku kuci,bit cu i da ispanemo u sestu ligu i nista me ne zanima. Mosa ležVe. Dajte ljudi ne dozvolite dušmanima da nam se naslađuju nego kroz zayebanciju i nas mostarluk dajmo podršku nasem starcu. Forza Velez uz nasu staru mostarsku MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA
:tokralju: :bow: Tako je vozač :lol: :thumbup:
SVI NA GRBAVICU!!!
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA!!!
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!

VigorMostarac
Kontakt:

Post Postao/la VigorMostarac » 14 okt 2014, 16:22

ZASTAVE I ŠALOVE,GRLA I DLANOVE
MOŽE I POKOJA BAKLJA SAMO NE BACATI U TEREN :D
slika
slika
slika
:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
IDEMO PO 1. POBJEDU NA GRBAVICI
VFC THE RELIGION

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 14 okt 2014, 20:11

Tako je,bravo.Treba smo lijepiti slike iz 2001 i klupove iz 2006,diviti se tome,baš kao i razrovanom pomoćnom,sedmom mjestu,prosjeku,da tome se treba diviti.I 80-im,i 90-im.Djeci koja ne mogu svezati pasa jer im lopta zapne u busenu.To treba.Mi smo klub velike tradicije i definitivno imamo strašnu prošlost,strašno mnogo navijača i simpatizera,mi smo giganti.Ali realnost pokazuje drugo.Smiju nam se seljaci iz Viteza,Nemile,Rodoča...jel to to?Za to smo krivi mi koj realno gledamo na situaciju,kaj ne?

VigorMostarac je napisao/la:
IZVINITE ALI STVARNO SU POJEDINCI NA OVOM FORUMU SMIJEŠNI I NEŽELE DOBRO VELEŽU.

VELEŽ HAMAN PA I NEMA NAVIJAČE VIŠE,OSTALA SU TELAD KOJA BUDU NAHUŠKANI OD PIKE I PIKIĆA KAKO BI JEDINO ONO ŠTO VALJA UPROPASTILI.

MA IDITE .......DA VAM NE GOVORIM

PAR BUDALA VAS ODVRAČA OD VELEŽA I TO VI ZOVETE LJUBAV.

ZBOG OVAKVI POJEDINACA -TELADI-KENJACA ILI VEĆ NEZNAM KAKO I DA I NAZOVEM DIŽESE NEGATIVNA ATMOSFERA MEĐU NAVIJAČIMA.

Malo nas je tu,ima nas 20-30,koliko već,pa ako ti nije problem da napišeš ko su ti...koji ne želi dobro Veležu,ko je telad,ko su budale,kenjci,pikići i koga šalješ u **** materinu?
Ne generaliziraj,reci.
Pa da vidimo dalje.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

pravnik1981
Kontakt:

Post Postao/la pravnik1981 » 14 okt 2014, 20:24

Svi na Grbavicu, uplate u KN !
Članovi 13 KM, ostali 15 KM.
M O B I L I Z A C I J A !

https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hph ... e=54B178F7" onclick="window.open(this.href);return false;

dajGle slike :wtf: :clap: :clap: :o idemo ovo i na Grbavici uradit ajde pocnite sa uplatama forumasiiii...Svi na Grbavicu !

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 14 okt 2014, 21:02

Jao cirkusa od teme zadnju sedmicu. Tacno mi malo fali da se trajno odjavim
KLUB SVIH NAS.

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.