Vels - BiH / BiH - Belgija

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Šta očekujete od ovog dvomeča:

6b
54
15%
4b
75
21%
3b
43
12%
1b
111
31%
0b
80
22%

Ukupno glasova: 363

wienultras
Kontakt:

Re: Vels - BiH / BiH - Belgija

Post Postao/la wienultras » 14 okt 2014, 13:24

Sabinho je napisao/la:
wienultras je napisao/la:ali je zato jedina formacija u kojoj na klupi imas ibisevica,salihovica,sunjica,prcica,susicahadzica,ako bi tu tu dodali djurica iz serija a imali bi prave izmjene za svaku liniju.i bili popunjeni na svim pozicijama.konacno bi imali KLUPU.
To me ne zanima, teren je jedino mjerilo.
ako je teren i dvije lose utakmice mjerilo kvalitete igraca najbolje bi bilo izbaciti iz repke bicakcica,mujdzu koji se nije vidio od francuske,susica,lulica,salihovica i td...sa druge strane ostaviti hadzica na stoperu,sunjic je vec rio ferdinand,susic mesi i td....objasnio si,svaka cast :thumbup:
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 14 okt 2014, 13:30

Ko misli da smo odigrali dobro nek jos jednom pogleda utakmicu.U prvom poluvremenu smo izgledali smijesno,nismo mogli sastaviti tri pasa,djelovali smo kao potpuno razbijena vojska bez ikakve strategije,igre i taktike.
Slucajno smo poveli i kasnije odigrali na borbenost.
Cak su se igraci sami pretumbavali u drugom
Sa ovakvom igrom u Izraelu nema ni boda a time su kvalifikacije za nas zavrsene.

revan
Kontakt:

Post Postao/la revan » 14 okt 2014, 13:37

Rusilac je napisao/la:Ko misli da smo odigrali dobro nek jos jednom pogleda utakmicu.U prvom poluvremenu smo izgledali smijesno,nismo mogli sastaviti tri pasa,djelovali smo kao potpuno razbijena vojska bez ikakve strategije,igre i taktike.
Slucajno smo poveli i kasnije odigrali na borbenost.
Cak su se igraci sami pretumbavali u drugom
Sa ovakvom igrom u Izraelu nema ni boda a time su kvalifikacije za nas zavrsene.
Upravo to. Da Begović nije branio sve, raspali bi se u prvom na proste faktore. Odbrana je u nekoliko navrata strašno ispala i Beg je spasio stvar svaki put. Ovo je rezultat inata igrača. U drugom smo bolje izgledali, ali vjerojatno i zato jer su i Belgijanci opreznije igrali nakon izjednačenja. Sušić cijelu utakmicu ruka preko ruke i blijedo gleda u prazno. Wilmots podera grlo.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus

<3 LiMes <3
Kontakt:

Post Postao/la <3 LiMes <3 » 14 okt 2014, 13:39

Ma odgađamo neizbježno, jučer ništa spektakularno nismo odigrali, individualni kvalitet Pjanića i Džeke za jedan gol. Ljudi nas peljali, da Asmir nije branio onako u 1. poluvremenu rezultat ne bi bio ovakav. BHF daje podršku Safetu, svaka im čast :thumbdown:
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 14 okt 2014, 13:39

Ma kakva igra i qurac, odigrali na borbenost i individualni kvalitet za šta im svima svaka čast. Zadnjih 20-ak minuta nismo prešli pola, branili se kao da je '92.

Sa onakvom idiotskom formacijom nema igre niti će je ikada biti.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 14 okt 2014, 13:56

gringonjaOnajDrugi je napisao/la:a kad vam vas gringonja kaze da nece Belgija pobjedit, vi se smijete opet........rekao sam vam, jamite ruke od kvote koja pada iz dana u dan......jedini ovaj CONSIGLIERE me je ozbiljno shvatio.....
Jesi ti onaj sto je prognoziro da dobijamo Vels dva razlike? :roll:

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 14 okt 2014, 14:11

Ljudi Belgija igra fenomenalno,odavno nisam gled'o da jedna reprezentacija igra ljepše kao oni.Svaki pas precizan,kratki,dugi nema veze to ide kao pdmazano.E sad da vidimo zašto?Zašto mi nikad nećemo igrati onako lijepo kao oni?Moždav zato što savez boli kita za mlađe uzraste a Belgijanci barem njih 90% je skupa igralo u omladinskim selekcijama.Onako od srca bih volio da budu prvaci Evrope,sve što čovjek može poželjeti u jednoj utakmici oni su to sinoć prezentirali,još kad se na to nadoda da su napravili 9 faulova za 90 min sve je rečeno.Nas je spasio individualni kvalitet Begovića,Pjanića,Bešića i Džeke+ što su svi ostali igrali sa 120% svojih mogućnosti.Sad bi najnormalnije bilo da promjenimo selektora i da u Izrael idemo po pobjedu,jer kako god još imamo velike šanse za EP poraz u Izraelu bi nas lagano već stavio na dno liste za EP.ZATO SAFETE IDI DOK JOŠ NIJE KASNO,SPASI BAREM MALO SVOG OBRAZA AKO GA UOPĆE I IMAŠ.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 14 okt 2014, 14:21

Meni je tuzno bilo gledati zadnjih 15 minuta,Belgijanci se dodaju na svojoj polovini i cekaju kraj a mi stojimo na svojoj bez ikakve ambicije da napadnemo i pokusamo dati drugi gol.
Cuvamo 1:1 u trenutku kad nam gori pod nogama i kad nam ovi,valjda ocekujuci nas pritisak,nude da pokusamo nesto.
Strasno.

Rios

Post Postao/la Rios » 14 okt 2014, 16:06

Sta reci o utakmici sa Belgijom? Kad bi je posmatrali izolovano od ostalih utakmica kvalifikacija i price o bodovima onda bi mogli reci da je ono sinoc odlican rezultat..Odigrali smo nerijeseno sa veoma jakom repkom,bili manje-vise ravnopravan protivnik,pokazali veliku borbenost,zalaganje,zelju za pobjedom..I momci su zasluzili cestitke definitivno.. :thumbup:
Ali nazalost ova utakmica sinoc je bila utakmica kvalifikacija za Euro i moramo je posmatrati u tom kontekstu..I nju i ovu sa Velsom..Osvojena 2 boda,po meni,ne mogu zadovoljiti..Za koliko-toliko miran nastavak kvala su nam trebala najmanje 4 boda,ovako smo se doveli u situaciju u kojima smo bili sa ranijim selektorima,da kalkulisemo,racunamo,pa mozda cak ovisimo i od drugih..Ako stvari posmatramo matematicki,sanse za Euro su nam manje nego sto su bile prije ova dva meca..Kako napisa ovaj portal,ovo je najgori start u kvalama ikad i to je istina kojoj valja pogledati u oci.. :|
Sad idemo u Izrael boriti se za ostanak u trci za Euro,a tek 3 mjesec kvalifikacija.. :( Nadati se najboljem aBd..
Zadnja izmjena: Rios, dana/u 14 okt 2014, 16:39, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 14 okt 2014, 16:24

Rusilac je napisao/la:Meni je tuzno bilo gledati zadnjih 15 minuta,Belgijanci se dodaju na svojoj polovini i cekaju kraj a mi stojimo na svojoj bez ikakve ambicije da napadnemo i pokusamo dati drugi gol.
Cuvamo 1:1 u trenutku kad nam gori pod nogama i kad nam ovi,valjda ocekujuci nas pritisak,nude da pokusamo nesto.
Strasno.
Slažem se stobom u nekim stvarima, dodusše, mogu reći i u većini stvari, ali nekada zaista odeš u krajnost. Pa Belgija je velesila, a svima je jasno da su naši izgorili i trudili se da ostvare povoljan rezultat, na stranu selektor i formacija i izbor igrača.

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 14 okt 2014, 17:34

Gledam.Vels -Kipar i majko moja kako ovaj Vels.cuva rezultat,kakvi kreteni...imaju konrner i nema nikog u protivnickom 16-ercu,samo Bale i jos jedan izvededu ga i napucavaju za drugi korner i sve tako..

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 14 okt 2014, 17:35

ahmic je napisao/la:Gledam.Vels -Kipar i majko moja kako ovaj Vels.cuva rezultat,kakvi kreteni...imaju konrner i nema nikog u protivnickom 16-ercu,samo Bale i jos jedan izvededu ga i napucavaju za drugi korner i sve tako..

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Sreća nisu imali 10 igrača. Boli ih qurac, oni su dobili Kipar, uzeli tri boda, dok smo mi popušili.

kinder_jaje
Kontakt:

Post Postao/la kinder_jaje » 14 okt 2014, 17:52

Samo cu jedno reci svaka cast Šunjiću sa ove dvije utakmice me kupio za sva vremena,srčan momak a ima i znanje :bow:

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 14 okt 2014, 18:00

Kljucaj temu.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 14 okt 2014, 18:25

Snimak utakmice protiv Belgije u HD kvaliteti? Imali negdje?
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 14 okt 2014, 18:33

Ajax je napisao/la:
JonSnow je napisao/la:
Juventinisimo je napisao/la:Momciluci...de malo secera i vode...pozlice vam... :mrgreen:
Dovoljno mi je pogledat našu tabelu i pozlije mi iste sekunde. Meni samo nije jasno čemu se vi radujete?
Raduje se cinjenici da je Safet ostao selektor makar to u konacnici mozda bude znacilo propast ovo generacije. Prvo Safet pa tek onda reprezentacija. Lijepe se kao neki smajlici i cak provocira odnosno sprda se sa pravim navijacima. A skoro svi nam se smiju u komsiluku jer smo od nosioca grupe dogurali do petog mjesta i -1 gol razlike i to sve zbog diamant 4-4-2 Safet Susic taktike. Koje se on nece odreci do samog kraja. Nadajuci se da ce najboljih 7,8 igraca na svoj individualni kvalitet i nacionalni naboj pogurati ove 3,4 losije igrace pa makar nas to kostalo kvalifikacija odnosno igranja na EP :thumbdown:
Oprostite mi momciluci...ja da sam i znao,da ce Pape 100% dobiti nogu u slucaju poraza,opet nebi mogao navijati protiv Bosne..nikad nisam i nikad necu...znaci nesto nemoguce...od vas samo trazim da me razumijete,nista vise...Nije tu Pape od 30og Novembra 1995,niti ce biti vjecno...
U vezi Papeta sam pisao nekoliko puta...to sto ne zelite vidjeti,nije do mene..

Oprostite mi...
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

dentist
Kontakt:

Post Postao/la dentist » 14 okt 2014, 18:36

FliX je napisao/la:
gringonjaOnajDrugi je napisao/la:a kad vam vas gringonja kaze da nece Belgija pobjedit, vi se smijete opet........rekao sam vam, jamite ruke od kvote koja pada iz dana u dan......jedini ovaj CONSIGLIERE me je ozbiljno shvatio.....
Jesi ti onaj sto je prognoziro da dobijamo Vels dva razlike? :roll:
Ne bi on mogao svezanog bika u guzi.cu pogodit

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 14 okt 2014, 18:36

Sabinho je napisao/la:
wienultras je napisao/la:begovic

mujdza bicakcic zukanovic kolasinac

hajrovic pjanic besic medunjanin lulic

dzeko

beton bosne....beton safete hebem te glupa :!:
Svaka formacija u kojoj odbranu ne predvodi Sunjic je besmislena.
U ovom trenutku je on (Sunjic) broj jedan sto ce tice stopera, on i Bicakcic s ozbiljnim bekovima a ne sa Avdijom i nepostojecim lijevim bekom plus sredina sa ovom trojicom i dvak krila, pa sinoc da smo igrali 4-5-1 ja garantujem da bi smo pobjedili dva razlike

vedator
Kontakt:

Post Postao/la vedator » 14 okt 2014, 18:42

Principatus je napisao/la:Snimak utakmice protiv Belgije u HD kvaliteti? Imali negdje?
Evo ga:

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 14 okt 2014, 18:43

Juventinisimo je napisao/la: Oprostite mi momciluci...ja da sam i znao,da ce Pape 100% dobiti nogu u slucaju poraza,opet nebi mogao navijati protiv Bosne..nikad nisam i nikad necu...znaci nesto nemoguce...od vas samo trazim da me razumijete,nista vise...Nije tu Pape od 30og Novembra 1995,niti ce biti vjecno...
U vezi Papeta sam pisao nekoliko puta...to sto ne zelite vidjeti,nije do mene..

Oprostite mi...
Zelja da se Pape smijeni u slucaju neadekvatnih rezultata nije navijanje protiv Bosne. Usudio bi se reci cak suprotno. Jos jednom ako nisi bio u stanju razumjeti ono sto ti ljudi pisu vec par dana. MANJINA ljudi koja kritikuje Papeta je prizeljkivala poraz reprezentacije. VECINA ljudi koja ga kritikuje je na ovom forumu napisala da iako ne podrzavaju Papeta jos uvijek ne mogu navijati protiv svoje reprezentacije. Sluzis se jeftinim populizmom i izvrtanjem cinjenica. Od te manjine koja je kao navijala za Belgiju dobar je dio onih koji su u svakom slucaju protiv ove selekcije i glume ovdje kao neke prave navijace. Danas su protiv Papeta sutra ce biti protiv nekog igraca.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 14 okt 2014, 18:46, ukupno mijenjano 1 put.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.