Vels - BiH / BiH - Belgija

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Šta očekujete od ovog dvomeča:

6b
54
15%
4b
75
21%
3b
43
12%
1b
111
31%
0b
80
22%

Ukupno glasova: 363

Virtu4l
Kontakt:

Re: Vels - BiH / BiH - Belgija

Post Postao/la Virtu4l » 14 okt 2014, 18:45

vedator je napisao/la: Evo ga:
Vedatore, možeš li nam isjeći dio kad Hadžić pjeva jedna si jedina prilikom intoniranja himne.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

vedator
Kontakt:

Post Postao/la vedator » 14 okt 2014, 18:50

Ma prekratko traje da sječem :mrgreen: , ali evo ko hoće: http://www.speedyshare.com/2zW2C/himne.zip

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 14 okt 2014, 18:56

Nije manjina jarane...eto gore iznad imas anketu pa zakljuci...znam dobro koliko ih je navijalo za Wales i Belgiju,samo radi selektora.. :?
Da smo izgubili sve tri utakmice,on bi vjerovatno i dalje bio tu...a gdje bi bila Bosna?? :(
Treba biti strpljiv i cekati da ode,kad vec nije poslije SPa...koliko je dobro,koliko lose...vrijeme ce pokazati...cilj se zna i samo plasman na EP ga moze oprati od svih greski koje je napravio..
Kiks protiv Kipra je ocit...Wales,Boga mi i nije,o Belgiji da ne pricamo...sila je to od ekipe,a mi u odbrani limitirani,ipak smo ih smo zaustavili.. moje skromno misljenje i vidjenje situacije..
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

warenge
Kontakt:

Post Postao/la warenge » 14 okt 2014, 18:59

Rusilac je napisao/la:Ko misli da smo odigrali dobro nek jos jednom pogleda utakmicu.U prvom poluvremenu smo izgledali smijesno,nismo mogli sastaviti tri pasa,djelovali smo kao potpuno razbijena vojska bez ikakve strategije,igre i taktike.
Slucajno smo poveli i kasnije odigrali na borbenost.
Cak su se igraci sami pretumbavali u drugom
Sa ovakvom igrom u Izraelu nema ni boda a time su kvalifikacije za nas zavrsene.

Ovo slucajno objesi macku o rep!
Pogledaj akciju kod gola,pa onda pricaj!
Takvi kao "TI" ste govorili da nema boda ni u Cardiffu,pa ste pisali kako ce nas Beligija ponizit,e sad je dosao na red Israel!
Nadaj se al ti "ZELJE"nece biti ispunjene! :guz:
Zadnja izmjena: warenge, dana/u 14 okt 2014, 19:00, ukupno mijenjano 2 puta.

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 14 okt 2014, 18:59

Prvih petnaest minuta sam se ''oduzeo''.

Toliko bolji protok lopti kod Belgijanaca, šanse i polušanse, šutevi prema Begoviću i neugodna situacija kad se lopta non-stop ''šulja'' u i oko šesnaesterca...

Malo smo kasnije se povezali, noge se oslobodile, grč popustio, dok se sveže par pasova liči to na nešto i gol...

Koliko sam vrištao probudih curicu gore na spratu.

I kada su izjednačili nisam gubio nadu jer se vidio taj prkos i inat kod naših igrača sa borbenošću...

Šteta što sve to skupa nije bilo propraćeno još jednim golom u njihovoj mreži, nije da nismo mogli al' eto.

Išlo mi je opet na živce kod Papeta njegovo indolentno ponašanje i kasna izmjena = JEDNA. Pa dokle više ???

Nije Tino kriv što igra i što se formacija ''štima'' njemu, momak je korektno odradio koliko je mogao ali ne zna i ne može više.

Tvrdoglavost njegovog adže nas može koštati plasmana na prvenstvo itekako + što može da izrodi nezadovoljstvo kod drugih igrača, gdje ima dima ima i vatre.

Računica je jasna, moramo pobijediti Izrael za povratak iz mrtvih, pa Andoru pa opet Izrael kući, u međuvremenu treba da se poklope neki rezultati, da Belgija sve dobije do tekme s njima uz septembru i da Kipar, Vels i Izrael između sebe bace koji remi. Biće vraški teško, sve bi bilo lakše sa tri bopbe iz meča sa Kiprom ali šta je tu je.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 14 okt 2014, 19:04

Rekao sam sta mislim. Ako neko misli da cemo izgubiti protiv Belgije zbog loseg selektora to ne znaci da oni svi i prizeljkuju poraz to su dvije razlicite stvari. Mnogi su prizeljkivali smjenu selektora samo iz razloga da bi drugi selektor popravio stvari dok jos nije kasno za EP. Sada je vec izvjesno da Safet odlazi tek ako unisti kvalifikacije i tada vise niko nece moci popraviti njegove greske ako budu tolike. U tome je razlika. Ja ga prvi nebi kritikovao poslje Kipra da ne gura tvrdoglavo taj 4-4-2 i par poluigraca a ne igraju mu bolji od njih. Znaci kocka se a njegove greske su jako jako skupe. Ozbiljan selektor nebi nikad izgubio protiv onakvog Kipra i izveo onakvu taktiku protiv Nigerije niti bi primio 6 komada u jednoj utakmici baraza.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 14 okt 2014, 19:04, ukupno mijenjano 1 put.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 14 okt 2014, 19:04

Juventinisimo je napisao/la:Nije manjina jarane...eto gore iznad imas anketu pa zakljuci...znam dobro koliko ih je navijalo za Wales i Belgiju,samo radi selektora.. :?
Da smo izgubili sve tri utakmice,on bi vjerovatno i dalje bio tu...a gdje bi bila Bosna?? :(
Dobro Nasere, nije sve u patriotizmu. Postoji kratkorocno i dugorocno rijesenje i razvoj. Svako ko zeli dugorocan uspjeh nasoj reprezentaciji, NE MOZE podrzavati Safeta. To mogu samo ljudi koji ne shvataju koliko neeficientno ovaj radi sa nasim igracima. Poraz od Velsa i/ili Belgije je mogao nas rijesiti Safetovih avantura, a plasman na EP ne bi bio de facto otpisan. Ovako imas covjeka koji ne zna kud udara na celu reprezentacije, koji se krece na rubu minimalnosti i jos se smijeska i ponosi time.

Tebi ako je to selektor za razvoj i uspjeh nase selekcije (sledeci poraz ga vec vodi u propast), moras preispitati svoj patriotizam. Ako cemo vec o patriotizmu, za mene su vece patriote oni momci sa foruma, koji su jasno protiv Safeta. Ne mozes ti zeliti dobro reprezentaciji a biti zadovoljan sa dva boda iz tri utakmice, a Safet se javno smijeska i likuje to, dakle, il je glup, il je lud, nema druge.
Zadnja izmjena: DonCorleone, dana/u 14 okt 2014, 19:05, ukupno mijenjano 1 put.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 14 okt 2014, 19:05

aleksandar_veliki je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la: Osim mladji preuzima repku u utorak. Cuj Sergej, stari provjereni strucnjak sa mali milion osvojenih kanti u svojoj trenerskoj karijeri, iskusan kao Benhaker, a obecava kao mali Mou...
Jel ovo neka ekskluziva Aco? :D Citiracemo te u utorak. :kafa:
Kad sam ja sta slagao :kafa:
:zzz:
DRUG NEBI TI PUNCA

nele-BHF
Kontakt:

Post Postao/la nele-BHF » 14 okt 2014, 19:08

aleksandar_veliki je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la: Osim mladji preuzima repku u utorak. Cuj Sergej, stari provjereni strucnjak sa mali milion osvojenih kanti u svojoj trenerskoj karijeri, iskusan kao Benhaker, a obecava kao mali Mou...
Jel ovo neka ekskluziva Aco? :D Citiracemo te u utorak. :kafa:
Kad sam ja sta slagao :kafa:
Nemoj mi to Aco raditi, cijeli dan sam pod pritiskom. Bliži se kraj utorka, nemoj da me još i razočaraš.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 14 okt 2014, 19:09

Aco nije rekao u koji utorak, stoga pricekajte jos malo.... ;)

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 14 okt 2014, 19:14

SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 14 okt 2014, 19:17

Uostalom, juce su Barbarez, Milenkovic, Muslimovic i Bajramovic bili na tribinama. :cool:

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 14 okt 2014, 19:21

hogarstrasni je napisao/la:
:thumbup:
:tokralju: :tokralju:

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 14 okt 2014, 19:23

Steta sto nisam bio, ponudio bih konvertibilne za eure. :(
1946

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 14 okt 2014, 19:23

Momciluci,ja buducnost ne mogu vidjeti...gledam sadasnjost...primjetio sam da nam fali 5 igraca od prije 2-3 mjeseca...da nam fali cijela odbrana(koju treba uigrati) da nam fali kreator Miske kojeg ce biti jako tesko zamijeniti(imamo igraca koji bi to mogao ali opet treba uigranost)..
Primjetio sam da poslije nesretnog poraza(lose postavke i ocekivanja od iste)od Kipra,ekipa ide gore,ne dolje..
Primjetio sam da je Pape igrao bez krila zadnje dvije,da tu odbranu pokusa dodatno osigurati. Kod gola Belgije Tino je bio na lijevom beku na igracu dok je,cini mi se Mujdza zakasnio blokirati sut..itd
Primjetio sam da je Hadzic odigrao jako dobro na CD a konstantno se pljuje... :? Pa nismo igrali protiv Lihtenstajna nego Walesa i Belgije..sjecate se pisanja kako ce nas unistiti??
Primjetio sam da je i Tino odigrao jako dobro,a pljuje se..
Primjetio sam i da Medo vise smeta Pjanicu a okrivljuje se Tino...
Medo je u Walesu odradio odlicno,Belgiju ispod njegovih mogucnosti...prodao dosta lopti protivniku..sreca pa nisu iskoristili..
Primjetio sam da u ovom trenutku ne mozemo igrati 4-2-3-1,zbog izostanaka igraca a ne zbog toga sto se Tino forsira...
Primjetio sam i neke greske Susica(izmjene)...to mora malo popraviti ali on se drzi nesudjenog fudbalskog pravila...dok tim igra dobro,ne diraj ga..

itd,itd,itd...

To su moje skromne mogucnosti..

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

bvb
Kontakt:

Post Postao/la bvb » 14 okt 2014, 19:33

Juventinisimo je napisao/la: Primjetio sam da u ovom trenutku ne mozemo igrati 4-2-3-1,zbog izostanaka igraca a ne zbog toga sto se Tino forsira...
Bravo majstore !
Je li izostanak igraca bio razlog i protiv Nigerije, Slovacke, .... ?

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 14 okt 2014, 19:40

Kod gola Belgije Tino Susic je zakasnio zatvoriti igraca a onda je Lulic ( ne Mujdza koji je bio odlican ) zakasnio kod gola i on je glavni krivac za gol. TSS je posmatrao svog igraca 15 m od gola i nije dobro reagovao kad smo vec kod tog gola kojega spominjes.

Medunjanin smetao Pjanicu. Medunjanin je DUPLO bolji igrac od TSS i ako nista bar je lopta sigurna u njegovim nogama. I odigrao je duplo bolje i sigurnije od TSS.

To da je failio par igraca u zadnjoj liniji naravno ne znaci da se nije moglo igrati sa krilima ili 4-5-1 :nene: :nene: :nene: :nene: :nene: Slabo ti primjecujes stvari jarane. Mogli su poceti Visca i Hajrovic na krilima. Ili Lulic a Kvesic na beka. Mogao je pozvati Zukanovica a Lulic ispred njega. Ako je to stvarno tako zasto je protiv Kipra Salihovic bio na klupi mogao je on igrati beka a Lulic krilo. Samo u tom slucaju nebi igrao neki drugi igrac. Niko nije corav ni glup.
bvb je napisao/la:
Juventinisimo je napisao/la: Primjetio sam da u ovom trenutku ne mozemo igrati 4-2-3-1,zbog izostanaka igraca a ne zbog toga sto se Tino forsira...
Bravo majstore !
i KIPRA !!!!!

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 14 okt 2014, 19:48

http://www.klix.ba/sport/nogomet/nevjer ... /141014156" onclick="window.open(this.href);return false;

:bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow:

Čuj navijači sa Balkana ovako da se ponašaju :bow:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 14 okt 2014, 19:50

bvb je napisao/la:
Bravo majstore !
Kakve to ima veze sa ovim trenutkom??
Kada Susic ode i bude pozvan Tino,sta onda da radimo??

Lijevog beka nemamo(osim Lule,koji nije bek)..
Hajrovic ne igra,sami ste govorili da nije fizicki spreman..ja sam govorio da jeste.. :oops:
CD nemamo...osim Hadzica.. :mrgreen:

Sta ce biti ako u formaciji 4-2-3-1 izleti Medo a ostane Tino?? Mene Medo i nije bas ocarao protiv Belgije..los dan,idemo dalje..
Formacija se prilagodjava Tinceku?? Ok,prihvatam...pa de pogledajte gdje je Tincek igrao i koje zadatke je imao..najmanje pasova u utakmici..znaci iza Besica,Pjanica i Mede..
Da sam Tino..odmah bi napustio repku radi Papeta...'ta ce on mene.....

Ako mislite da ce odlaskom Susica otici i svi oni na vasoj listi...to zaboravite..

MOGLI SMO MI....pobijediti i SP...i Kipar i Vels i Belgiju......ma mogli smo mi.... :zviz:

Gol je Asmirov...1/1 i tacno Lulic je zakasnio,moja greska..

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.