Nije bitno u šta ja vjerujem ili ne vjerujem nego ono što istorija kaže.Chengzhang je napisao/la:
U sto ni sam ne verujes. Sta je ovaj nagli upad na temu nego krik iskompleksiranosti nize vrednosti u odnosu na Srbe?
Fudbalska reprezentacija Srbije
Moderatori/ce: geronimo,Devil,dubrava,Trigger,VanBasten
Re: Fudbalska reprezentacija Srbije
Zadnja izmjena: Saurman, dana/u 14 okt 2014, 22:36, ukupno mijenjano 1 put.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Kola glavudza ovom sa grbom na ledjimaHead je napisao/la:
Navijaci uletili, ovo je 100% 0-3 za Albaniju.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
eto realno, albanci su i postigli sto su htjeli... prekid!!! kako, pa provokacijom sa dronom i zastavom...Bosniacum Lilium je napisao/la:haj budi malo realan sto se tice ovih provokacijajovanmaksimovic je napisao/la:provokacija krenula od albanaca i sad glume zrtve... koji umovi su to...![]()
zao mi utakmice, bila je dobra do prekida...
Srbija imala fine prilike, dominacija, onda 2 velike prilike za Albaniju, steta sto se nije nastavilo
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Albanci su to uradili mudro i kulerski.Navijanje do prekida katastrofalno,99% vrijeđanje protivnika.jovanmaksimovic je napisao/la:provokacija krenula od albanaca i sad glume zrtve... koji umovi su to...![]()
Dobili su lijep poklon.Baš kulerski,doletilo izvana.Mogao je i 'Mik Đeger' poslati helikopter
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Ništa se ovo nebi desilo da je Lazovic ostao na klupi
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Thomas Müller - Fußballgott
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
0-3 hladno za bracu albance... jos prije toga ulijetali predmeti u teren, bacani topovski.... ocekujem suspenziju srbije iz evropskih takmicenja

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Ne kažem ja da nije organizator popustio. To sam ja odmah na početku utakmice rekao kada su prve petarde pale na zagrijavanju. 4000 razne murije i redera i bukvalno dzaba.Virtu4l je napisao/la:Smiješan si ako vjeruješ u to što pišeš, ali istorija nas je naučila da ipak vjeruješ. Propust organizatora ti je očigledno nepoznat pojam.Pappy je napisao/la:Pražnjenje stadiona je posljednji trzaj Albanaca, osnova za odbijanje izlaska na teren nemaju, a da ne izgube sluzbenim rezultatom, jer su i sudije bile spremne za izlaz.
Ali politicke parole na stadionu. Niti jedan zvaničan zahtjev i pokušaj pražnjenja stadiona ili dijela tribine. Jasan pokazatelj da je postojao jedan cilj.
p.s Najvažnija stvar, koju uopšte ne treba zanemariti sekunde je da na heliću nije bila albanska zastava. Da je bila albanska to je potpuno drugi par čarapa.
Zadnja izmjena: Pappy, dana/u 14 okt 2014, 22:37, ukupno mijenjano 1 put.
- tepsija
- Kontakt:
Ne treba dalje,0:3 ko TiranaHead je napisao/la:
Navijaci uletili, ovo je 100% 0-3 za Albaniju.
Vječno u našim srcima.
Vječno u našim srcima.
Jbte, pa oni su su.pci najveci. Rade podmuklo i onda te syebu..
Znaci samo Albanci nisu htjeli nastavit utakmicu prema onom sto se govori tako da bi UEFA tesko mogla dodijelit njima 3 boda. Realnije mi je da se igra sutra recimo pred praznim stadionom.
Znaci samo Albanci nisu htjeli nastavit utakmicu prema onom sto se govori tako da bi UEFA tesko mogla dodijelit njima 3 boda. Realnije mi je da se igra sutra recimo pred praznim stadionom.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Pa fasisticko skandiranje, odma izbaciti srbiju...xaves je napisao/la:Ubij ubij siptare provokacija albanaca?jovanmaksimovic je napisao/la:provokacija krenula od albanaca i sad glume zrtve... koji umovi su to...![]()
- Chengzhang
- Kontakt:
Publika (izuzev baklji i petardi)
Sta trebaju, da navijaju protiv svoje selekcije, ma 'ajte, pazite da nece i da ce vam ispunjavati zelje...
"Ubi Srbina" se culo uvek kada Srbija gostuje na "ovakvim" utakmicama, a sada se pravis fin pametan. A daleko i od finog i od pametnog. Ne progovoris mesecima ili godinama na temi o fudbalskoj reprezentaciji Srbije, a onda dodjes u ovakvoj situaciji = iskompleksirana budala.
Evo jedne koja odgovara opisu utakmice, za navijace gostiju
[youtube][/youtube]
Fudbalski:
Stefan Mitrovic i dalje nema mesta u reprezentaciji kao prvi stoper.
Tadic i dva puta Ivanovic u velikoj prilici, ali bez koncentracije u finisu. Kolarov je odigrao mnogo bolje, Gudelj takodje. Lazovic takodje nema mesta, ponovo bez Aleksandra Mitrovica u prvih 11.
Nemanja Matic
Dusan Tadic se zalagao, ali ostaje utisak da je van forme u kojoj smo ga prizeljkivali i ocekivali.
Strucnom stabu nemam sta pogovoriti, jer nije imao previse vremena za korekcije. Kritika protiv Jermenije ostaje. Ponovo odlicnih prvih 30 minuta i pad u poslednjoj deonici prvog (nedovrsenog) poluvremena.
Sta trebaju, da navijaju protiv svoje selekcije, ma 'ajte, pazite da nece i da ce vam ispunjavati zelje...
Evo jedne koja odgovara opisu utakmice, za navijace gostiju
[youtube][/youtube]
Fudbalski:
Stefan Mitrovic i dalje nema mesta u reprezentaciji kao prvi stoper.
Tadic i dva puta Ivanovic u velikoj prilici, ali bez koncentracije u finisu. Kolarov je odigrao mnogo bolje, Gudelj takodje. Lazovic takodje nema mesta, ponovo bez Aleksandra Mitrovica u prvih 11.
Nemanja Matic
Dusan Tadic se zalagao, ali ostaje utisak da je van forme u kojoj smo ga prizeljkivali i ocekivali.
Strucnom stabu nemam sta pogovoriti, jer nije imao previse vremena za korekcije. Kritika protiv Jermenije ostaje. Ponovo odlicnih prvih 30 minuta i pad u poslednjoj deonici prvog (nedovrsenog) poluvremena.
成章
Mislim da je vrijeme da se Srbija izbaci na jedno 5 godina iz svih takmičenja jer ovo im nije prvi put da prave nerede.Dosta im je UEFA gledala kroz prste.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
,,Srbi,, iz Bosne uletili na stadion 
Gamad je vec na aerodromu.. 
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
ovako ce da bude od sad na svakoj utakmici kada budu igrali balkanci... znaci, kao gost pustis dron sa zastavom velike bilo cega i domacin skine i onda krenes da tuces domacina i eto ti prekida... i domacin na kraju bude kriv...tepsija je napisao/la:Albanci su to uradili mudro i kulerski.Navijanje do prekida katastrofalno,99% vrijeđanje protivnika.jovanmaksimovic je napisao/la:provokacija krenula od albanaca i sad glume zrtve... koji umovi su to...![]()
Dobili su lijep poklon.Baš kulerski,doletilo izvana.Mogao je i 'Mik Đeger' poslati helikopter
samo cekaj dok bosna bude igrala kuci sa hrvatskom ili nekim drugim... isto ces s.ranje imati ko danas...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Dronom se izgleda upravljalo iz loze lavora. 
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Jel` ti cujes sebe sta govoris? Nije UEFA interpol da se bavi tim stvarima, zastava jeste bila provokacija ali delegat ce isto tako izvjestavati o onom navijanju, topovskim udarima na onog lika sto je krenuo izvesti korner... i na kraju ULIJETANJU navijaca Srbije u teren i direktan kontakt istih sa igracima Albanije. Slazem se da su ovo Albanci svjesno uradili, ali su samo iskoristili mentalitet Balkanski i to je to. Isto Srbi njima da urade u Tirani isti bi krajnji scenario bio. Tesko da ovdje moze biti ista drugo osim 0:3 za Albaniju, mozda i bude nekih univerzalnih odluka, danas je sve moguce ali provokacija Albanaca je na dobrom putu da uspije visestruko.Lillard je napisao/la:Jbte, pa oni su su.pci najveci. Rade podmuklo i onda te syebu..
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Nije isto mislit i srat.Saurman je napisao/la:Mislim da je vrijeme da se Srbija izbaci na jedno 5 godina iz svih takmičenja jer ovo im nije prvi put da prave nerede.Dosta im je UEFA gledala kroz prste.
- tepsija
- Kontakt:
Neće biti prekida.Zastava se lagano ukloni i to je to.jovanmaksimovic je napisao/la: ovako ce da bude od sad na svakoj utakmici kada budu igrali balkanci... znaci, kao gost pustis dron sa zastavom velike bilo cega i domacin skine i onda krenes da tuces domacina i eto ti prekida... i domacin na kraju bude kriv...![]()
samo cekaj dok bosna bude igrala kuci sa hrvatskom ili nekim drugim... isto ces s.ranje imati ko danas...
Inače,glupo bi bilo ovo kopirati.Ovo je jedinstveno i do sada neviđeno.Kako izbaciti iz takta 30.000 ljudi jednim helićem na baterije
Vječno u našim srcima.
Vječno u našim srcima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.