Nedostaje mi ovaj ciganluk nekad, sto jest-jest.NoName je napisao/la:Vrati se i ti Cartman, šteta je živjeti negdje drugo dok postoji BalkanCartman je napisao/la:Cuj brat premijera Albanije ovo uradio.![]()
![]()
Majko mila koji cirkus, Balkan je nenadjebiv.
Kvalifikacije za EURO 2016
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Odg: Kvalifikacije za EURO 2016
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- NoName
- Kontakt:
Re: Kvalifikacije za EURO 2016
Od danas na svakoj utakmici mora biti i PVO, Aljbanci promjenise lice sporta totalno
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Hvalahilmo je napisao/la:Ko je spropustio predstavu a ima Sport klub neka prebaci, upravo na SK1 ide snimak..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
https://pbs.twimg.com/media/Bm6HHeLCEAE3QJh.jpg
Cartmo ce platiti letilicu da spusti trans na centar Bilinog sa porukom Susicu odlazi 
1946
Održan je krizni sastanak službenih lica Uefa, sudija i predstavnika oba saveza, bili smo u direktnoj vezi sa Uefom, a iz Niona je stigla direktiva da se nastavi i uputi poslednje upozorenje na stadionu da će meč biti prekinut i za najmanji incident. Iz Uefe su insistirali da se utakmica nastavi“, rekao je Laković za RTS.
On je istakao da su igrači i stručni štab reprezentacije Srbije u tunelu na stadionu Partizana čekali predstavnike albanskog tima, ali da su oni u svlačionici nakon konsultacija, „odlučili da nisu u stanju da se koncentrišu i iz tih razloga meč nije nastavljen“.
Na pitanje da li su Albanci tražili da se isprazni stadion, Laković je rekao da je bilo nekoliko opcija i da će sve biti prikazano u zvaničnim izveštajima.
„To ide na disciplinsku komisiju Uefe. Sigurno će tražiti i dopunske izveštaje, ali sigurno je da večeras ništa neće moći da se sazna od Uefe“, rekao je Laković.
On je istakao da su igrači i stručni štab reprezentacije Srbije u tunelu na stadionu Partizana čekali predstavnike albanskog tima, ali da su oni u svlačionici nakon konsultacija, „odlučili da nisu u stanju da se koncentrišu i iz tih razloga meč nije nastavljen“.
Na pitanje da li su Albanci tražili da se isprazni stadion, Laković je rekao da je bilo nekoliko opcija i da će sve biti prikazano u zvaničnim izveštajima.
„To ide na disciplinsku komisiju Uefe. Sigurno će tražiti i dopunske izveštaje, ali sigurno je da večeras ništa neće moći da se sazna od Uefe“, rekao je Laković.
- NoName
- Kontakt:
Re: Odg: Kvalifikacije za EURO 2016
E dobra ideja, ja i Cartman ćemo platiti po pola pa nek Virtual crkne odmahHead je napisao/la:Cartmo ce platiti letilicu da spusti trans na centar Bilinog sa porukom Susicu odlazi
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Tooo, odlicna ideja.Head je napisao/la:Cartmo ce platiti letilicu da spusti trans na centar Bilinog sa porukom Susicu odlazi
Tebi cu kupit ulaznicu za VIP lozu, da ga mozes upravljat, kao ovaj premijerov brat.
-
Nerminovic
- Kontakt:
Cartman je napisao/la:Tooo, odlicna ideja.Head je napisao/la:Cartmo ce platiti letilicu da spusti trans na centar Bilinog sa porukom Susicu odlazi![]()
Tebi cu kupit ulaznicu za VIP lozu, da ga mozes upravljat, kao ovaj premijerov brat.![]()
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Srbija ce dobro da ispasta radi ovoga, gubitak tri boda su mala maca sta im sljedi.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- schweinsteiger
- Kontakt:
Ali sigurno ce neko probat ovo ponovit, bice cirkusa. 
Sjeverna Irska i Island, 
-
Pale_Companion
- Kontakt:
- Institut13
- Kontakt:
Prvo oduvijek navijam za Srbiju, pogotovo u košarci.krmpotich je napisao/la:Balavci od 16 godina palamude o ljubavi prema Albaniji i mrznji prema Srbiji a pojma nemaju da je na SP 50% ako i ne vise te iste Srbije navijalo za BiH...Puma je napisao/la:Eto o cemu ja pricam, ljudi niti citaju, niti slusaju, samo vade iz konteksta ono sto njima odgovara. Da hoce ovo modovi sve pobrisati svakako ne znam ni sto se mijesam.
Drugo, da se odmah ogradim oduvijek sam za dobre komsijske odnose, imam prijatelja u Srbiji i daleko sam od nacionaliste... ali da se ne lažemo, statistički gledano svaki deseti stanovnik Srbije je četnik, stoga treba i razumjeti neke stavove kako na ovom forumu tako i na internetu uopšte
Kakve su reakcije u Njemackoj nakon 1:1 ?
Ima li neko ko razumije svabski da nam prevede sa njihovi portala ?
Ima li neko ko razumije svabski da nam prevede sa njihovi portala ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Juventinisimo
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
-
Pale_Companion
- Kontakt:
Ovdje se sve odlično vidi:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Agieren statt reagieren
Sto ubise ovog cetu sto je uletio.Juventinisimo je napisao/la:[youtube][/youtube]
Bravo za Srbijanske igrace koji su branili Albance ovdje kad su uletili ovi kreteni. Za to im svaka cast.
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 15 okt 2014, 00:25, ukupno mijenjano 1 put.
Kralj je ovo unio na stadion

Nema frke, imam volovska muda, ima da se otegnu do Zavudovica, samo prije toga sredi mi norveski pasos da imam imunitetCartman je napisao/la:Tooo, odlicna ideja.Head je napisao/la:Cartmo ce platiti letilicu da spusti trans na centar Bilinog sa porukom Susicu odlazi![]()
Tebi cu kupit ulaznicu za VIP lozu, da ga mozes upravljat, kao ovaj premijerov brat.![]()
Zadnja izmjena: Head, dana/u 15 okt 2014, 00:25, ukupno mijenjano 1 put.
1946
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.