Kvalifikacije za EURO 2016
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Kvalifikacije za EURO 2016
Policija im je odron cuj 600 specijalaca plus obicni plus sekuriti na stadionu i ispred i ne mogu obezbijediti utakmicu od 25 000 ljudi smijesno.
-
- Kontakt:
po tome sto historijske cinjenice i desavanja stavljas u neku vanvremensku zonu, nebitnu za danasnji trenutak i dajes primjere određenih carstava i a onda pises kako je kosovo srpsko jer prije 400 godina nije bilo na tom prostoru albanaca ili ilira ili kako su se vec zvali tada (uzgred potpuno netacno).BurningLegion je napisao/la:Po cemu.džakailibu je napisao/la: veoma si kontradiktoran!
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
Svi koji osudjuju Albance su slijepci i ljigavci i smradovi !!!!!!
2005 su srbi tukli BH Fanatikose i uzvikivali noz zica srebrenica i dan danas to rade po djelovima Bosne!!
Kad se igrala utakmica u Tuzli mi smo preslusali njihovu himanu (sporski dali aplauz) a sta oni sinoc uradise za vrijeme Albanske himnu?
Sad niko nije cuo sinosnje urlanje ubij ubij siptare i pozivanje na zlocine.
Utakmica viskokog rizika ok: Zar ona sa Hrvatskom nije bila a Hrvatima je bilo dopusteno da budu na stadionu,utakmica sa Bosnom pa nam je bilo dozvoljeno da dodzemo na stadion.
Zasto sinoc ne Albancima : Srbi su rekli Albanska zastava se nece vioriti u Beogradu ko je digne osjece mu se ruka.
Albanici im spustise zastavu svaka im cast a nikom ruka nije osjecena!!!!!
2005 su srbi tukli BH Fanatikose i uzvikivali noz zica srebrenica i dan danas to rade po djelovima Bosne!!
Kad se igrala utakmica u Tuzli mi smo preslusali njihovu himanu (sporski dali aplauz) a sta oni sinoc uradise za vrijeme Albanske himnu?
Sad niko nije cuo sinosnje urlanje ubij ubij siptare i pozivanje na zlocine.
Utakmica viskokog rizika ok: Zar ona sa Hrvatskom nije bila a Hrvatima je bilo dopusteno da budu na stadionu,utakmica sa Bosnom pa nam je bilo dozvoljeno da dodzemo na stadion.
Zasto sinoc ne Albancima : Srbi su rekli Albanska zastava se nece vioriti u Beogradu ko je digne osjece mu se ruka.
Albanici im spustise zastavu svaka im cast a nikom ruka nije osjecena!!!!!
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
Objasni?BurningLegion je napisao/la:Postojalo je i rimsko i otomansko carstvo i austrougarsko ili hrvatsko kraljevstvo preko citave Bosne kroz povijest pa da izvalis bilo koju od tih zastava u danasnje vrijeme i te granice, to je samo provokacija i vanvremenska kategorija jer vrijeme leti, situacija se mijenja, ali ocito su jako dobro to izveli Albanci i uspjeli isprovocirati domacina koji je na to nasjeo. Razumljivo. Sve im se poklopilo, vrlo vjerojatno pobjeda sluzbenim rezultatom i suspenzija domacina. S te strane su odradili malo je reci sjajan posao, iz nicega dobise sve, al to je takva nacija, domuzluk.AllGunsBlazing je napisao/la:Zastava nije velike Albanije, vec tadasnjih granica Albanije. 1912 kad su se otcijepili od Otomana to su bile granice Albanije. Ista situacija kao mi sto uzimamo karte iz vladavine Kulina Bana ili nesto slicno. Dakle uopste nije izmisljena karta vec je to postojalo.
Tu dolazimo do razlike izmedju Kosova i RS-a. Ovi drugi nikad nisu postojali do 90-ih. A Kosovo je bilo Albansko.
Kosovo ama bas nikako i ni po cemu ne moze biti nicije nego srpsko, to je na razini da se u iducih 400 godina u Hercegovinu naseli i razmnozi milijun Albanaca i na kraju otcijepi od BiH, proglasi republiku, i onda to netko pravda voljom naroda.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Sad ide politika veliko sprpstva i hrvatstva koji jadnici.
Najvecca dominacija u historiji futbala je ono sinoc
Najvecca dominacija u historiji futbala je ono sinoc

- BurningLegion
- Kontakt:
Referirao sam se na gore primjer ''nije to nista sto nije postojalo''. Da, postojalo je u jednom kratkom vremenskom okviru, vise ne postoji, znaci svako izvlacenje toga danas ce druga strana protumaciti kao provokaciju, pa taman sto posto ispravno bilo. A nije. I nebitno je uopce o kome se radi tu.džakailibu je napisao/la:po tome sto historijske cinjenice i desavanja stavljas u neku vanvremensku zonu, nebitnu za danasnji trenutak i dajes primjere određenih carstava i a onda pises kako je kosovo srpsko jer prije 400 godina nije bilo na tom prostoru albanaca ili ilira ili kako su se vec zvali tada (uzgred potpuno netacno).BurningLegion je napisao/la:Po cemu.džakailibu je napisao/la: veoma si kontradiktoran!
Drugo, proizvoljno sam uzeo za primjer tih 400 godina za teoretski primjer Hercegovine, primijetiti ces da govorim o buducem vremenu i teoretskoj situaciji, a ne postojanju ili nepostojanju Albanaca na Kosovu, u to ne ulazim niti me zanima.
Kosovo je Srbija, jasno kao dan, to ako netko ne vidi ili ne moze vidjeti, jebga taj ne poznaje niti priznaje povijest, stoga paralela sa jednom hipotetickom situacijom i za nasu drzavu.
To su gluposti, isprovocirali su reakciju i mogu vise nego sretni istom biti jer ovo im je jedini nacin da dobiju tu utakmicu.
Ne da mi se, reci ce eno ga politizira ili o nekakvim velikohrvatskim projektima.Heller je napisao/la: Objasni?

Govorim da nije u redu pricati o onoj zastavi Albanije kao legitimnom albanskom zastavom kad je jasno da je tu kao provokacija i u tome su uspjeli.
Usput i u pravu.terabajt je napisao/la:Sipa dosadan si i vrati se temi.
Vratio.
Zadnja izmjena: BurningLegion, dana/u 15 okt 2014, 11:01, ukupno mijenjano 2 puta.
Sipa dosadan si i vrati se temi.
" onclick="window.open(this.href);return false;
Nekad su bili u istoj drzavi, a drasticna razlika u ponasanju.. Ovaj klip sve govori, kad se hoce i ima volje, niko i nista te ne moze isprovocirati..
Nekad su bili u istoj drzavi, a drasticna razlika u ponasanju.. Ovaj klip sve govori, kad se hoce i ima volje, niko i nista te ne moze isprovocirati..
Bravo za Aleksa. Vidi se da je covjek. Oduvijek sam ga gotivio u Citiju. Pogotovo kad je i on i Dzeko na terenu hehe
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Vec ranije sam napisao. Mitrovic je skinuo zastavu, Albanac mu je uzeo i krenuo da je ostavi na klupu. U tom trenutku ulijece navijac i udara igraca Albanije stolicom
Dronovi, helikopteri, velika albanija, Adem Jashari, Milos Obilic uopste nisu bitni. U tom trenutku je Srbija izgubila tri boda.
Da navijaci nisu uletili, Albanac bi zastavu odnio na klupu i utakmica bi se nastavila za 30 sekundi
Dronovi, helikopteri, velika albanija, Adem Jashari, Milos Obilic uopste nisu bitni. U tom trenutku je Srbija izgubila tri boda.
Da navijaci nisu uletili, Albanac bi zastavu odnio na klupu i utakmica bi se nastavila za 30 sekundi
To je to, takodje igrac moze biti sankcionisan crvenim kartonom zbog udaranja pa da se nastavi mec ali udaranje igraca od strane navijaca automatski daje 0-3.Mozambik je napisao/la:Vec ranije sam napisao. Mitrovic je skinuo zastavu, Albanac mu je uzeo i krenuo da je ostavi na klupu. U tom trenutku ulijece navijac i udara igraca Albanije stolicom
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Ma Risto Đogo skola ne prolazi u 21.vijeku.
Uletilo 20 navijaca da biju Albanske igrace, od toga je nekima vec odavno zabranjen ulaz na utakmice UEFA-e. Udarali ih redari, udarala ih milicija pred svlacionicom, a Srbi placu zbog nekakvog drona za kojeg se, btw, ne zna ko ga je poslao jer Albanskih navijaca nije bilo na utakmici.
Kako okriviti Albance, kojih uopste nema?
Srbi me stvarno iznenadjuju, iako samo mislio da me od srpske nejaci u raljama lavova nista ne moze iznenaditi.
Uletilo 20 navijaca da biju Albanske igrace, od toga je nekima vec odavno zabranjen ulaz na utakmice UEFA-e. Udarali ih redari, udarala ih milicija pred svlacionicom, a Srbi placu zbog nekakvog drona za kojeg se, btw, ne zna ko ga je poslao jer Albanskih navijaca nije bilo na utakmici.
Kako okriviti Albance, kojih uopste nema?
Srbi me stvarno iznenadjuju, iako samo mislio da me od srpske nejaci u raljama lavova nista ne moze iznenaditi.
Zadnja izmjena: Mozambik, dana/u 15 okt 2014, 11:23, ukupno mijenjano 2 puta.

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
- Consigliere
- Kontakt:
Upravo. Krivac za prekid je prvi navijac koji je uletio u teren, a za njim jos nekoliko desetina drugih. Tri boda Albaniji i mozda tri utakmice pred praznim tribinama Srbiji, sto im nece tesko pasti s obzirom sta im navijaci rade svako malo.Mozambik je napisao/la:Vec ranije sam napisao. Mitrovic je skinuo zastavu, Albanac mu je uzeo i krenuo da je ostavi na klupu. U tom trenutku ulijece navijac i udara igraca Albanije stolicom
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Na temi o kvalifikacijama, oni pričaju o Rimskoj imperiji, Osmanskom carstvu i čije je šta bilo prije 400 godina.
Pola Francuske (Guyenne, Angevinska imperija) je bilo englesko prije nekih 700-800 godina. Danas nije. Kraj priče.
Bitno je ono što se dogodilo na utakmici. Prvo, tu zastavu igrač uopće nije trebao dirati. Ako je uvredljiva, to su trebali iz FSS-a dati do znanja UEFA delegatu, koji bi onda to ukazao sudiji i on bi riješio taj problem. Drugo, navijač utrčava u teren i udara stolicom albanskog igrača, sve to pored policije i redara. Znači utakmica katastrofalno organizirana od strane domaćina sa sigurnosnog aspekta. Treće: redari udaraju albanske igrače. Znači oni koji su trebali štiti goste su sudjelovali u neredima. Četvrto: albanske igrače pri napuštanju stadiona su gađali stolicama i drugim predmetima sa tribina. Peto: još nepotvrđeno, albanske igrače su napali i u tunelu.
Situacija jasna k'o dan. FSS ne samo da je užasno organizirao utakmicu, nego su njihovi uposlenici učestvovali u napadu na goste. Policija je zakazala. Cijelu utakmicu su se čule poruke tipa: "Ubij Šiptara" i slično. Da će utakmica biti registrirana u korist Albanije, da se na ovom stadionu neće igrati susreti i da će Srbija igrati pred praznim tribinama nije upitno ni najmanje. Pitanje je hoće li biti izbačebi iz kvalifikacija. Ako ne, onda je pitanje koliko će im bodova oduzeti. Da će novčana kazna biti astronomska, nema nikakve sumnje.
Nacionalističke mitove ostavite po strani, jer njima na sportskom terenu nije mjesto i donose samo probleme, što se pokazalo sinoć.

Bitno je ono što se dogodilo na utakmici. Prvo, tu zastavu igrač uopće nije trebao dirati. Ako je uvredljiva, to su trebali iz FSS-a dati do znanja UEFA delegatu, koji bi onda to ukazao sudiji i on bi riješio taj problem. Drugo, navijač utrčava u teren i udara stolicom albanskog igrača, sve to pored policije i redara. Znači utakmica katastrofalno organizirana od strane domaćina sa sigurnosnog aspekta. Treće: redari udaraju albanske igrače. Znači oni koji su trebali štiti goste su sudjelovali u neredima. Četvrto: albanske igrače pri napuštanju stadiona su gađali stolicama i drugim predmetima sa tribina. Peto: još nepotvrđeno, albanske igrače su napali i u tunelu.
Situacija jasna k'o dan. FSS ne samo da je užasno organizirao utakmicu, nego su njihovi uposlenici učestvovali u napadu na goste. Policija je zakazala. Cijelu utakmicu su se čule poruke tipa: "Ubij Šiptara" i slično. Da će utakmica biti registrirana u korist Albanije, da se na ovom stadionu neće igrati susreti i da će Srbija igrati pred praznim tribinama nije upitno ni najmanje. Pitanje je hoće li biti izbačebi iz kvalifikacija. Ako ne, onda je pitanje koliko će im bodova oduzeti. Da će novčana kazna biti astronomska, nema nikakve sumnje.
Nacionalističke mitove ostavite po strani, jer njima na sportskom terenu nije mjesto i donose samo probleme, što se pokazalo sinoć.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus
- Donnie Darko
- Kontakt:
Platini hvala ti na ovim veličanstvenim kvalifikacijama 

- skyisthelimit
http://sportsport.ba/ino_fudbal/dron-ko ... ron/142968" onclick="window.open(this.href);return false;
Na jedno tri ciklusa dikvalifikovati divljake. Valjda je to dovoljan period da se dohavizaju i prestanu na noz i klanje docekivati svakog protivnika.
Na jedno tri ciklusa dikvalifikovati divljake. Valjda je to dovoljan period da se dohavizaju i prestanu na noz i klanje docekivati svakog protivnika.
15.10 - 15.06 ...
-
- Kontakt:
S jedne strane mi je zao mnogih srpskih sportista od kojih su neki stvarno vrhunski i u profesionalnom i u ljudskom smislu.
Ali zbog rata i Marakane 2005. g. ja uzivam u svakom karanju srbije kao drzave pa tako i ovom sinosnjem. I drago mi je sto saka imbecila svaki put nasjeda na ovakve fore. Ovaj put su ih prekucali Albanci,sledeci put ce neko drugi i sve tako u krug. Za mene nije bitno jesul to Albanci ili neko drugi, sve dok kara srbijicu jer je to istorijski (i dan danas) vjerovatno najveci vanjski neprijatelj BiH.
Cestitam Siptari!
Ali zbog rata i Marakane 2005. g. ja uzivam u svakom karanju srbije kao drzave pa tako i ovom sinosnjem. I drago mi je sto saka imbecila svaki put nasjeda na ovakve fore. Ovaj put su ih prekucali Albanci,sledeci put ce neko drugi i sve tako u krug. Za mene nije bitno jesul to Albanci ili neko drugi, sve dok kara srbijicu jer je to istorijski (i dan danas) vjerovatno najveci vanjski neprijatelj BiH.
Cestitam Siptari!
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Joj ljudine danas će meni veselo u Grazu bit na kursu
Pola grupe mi ovi naši Srbi iz RS (svaki na ćirilici njemački piše j.e.b.o ih otac
) a pola Šiptari

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.