Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Vedad Ibisevic
Slažem se da je Vedo mogao početi na klupi a umjesto njega recimo Hajrović ali opet ja nikad nisam bio razočaran u njega, on vazda trči i daje svoj maksimum, ako ništa bar smeta protivničkim stoperima.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Godina dana.
Hvala ti!

Hvala ti!

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
- DonCorleone
- Kontakt:
Cuj, meine kopf geht es gut
.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
-
Nerminovic
- Kontakt:
[youtube][/youtube]Nerminovic je napisao/la:Germania najjaci jezik
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
Nerminovic
- Kontakt:
Hahahahahahahahahahahahahaha, joj'Cartman je napisao/la:[youtube][/youtube]Nerminovic je napisao/la:Germania najjaci jezik
Danski je najruzniji jezik, tako kazu,
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- DonCorleone
- Kontakt:
Jos kada bi ispravno napisao, dje ces boljeNerminovic je napisao/la:Germania najjaci jezik
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
- invincible1921
- Kontakt:
Cuj nije dao go od 29. januara
vala zasluzio je klupu , a hajrovic da igra...
=\_1921_/=
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
doduse hajrovic je dao go ....invincible1921 je napisao/la:Cuj nije dao go od 29. januara![]()
- DragonGirl
- Kontakt:
Imala sam priliku lično upoznati ga, i znam da nisam prva koja će ovo reći, ali zaista je nevjerovatno koliko je ovaj momak odmjeren, kulturan, prijatan i nadasve lijepo vaspitan. Na terenu je profesionalac, a kroz sve ono što čini za ljude, kada skine kopačke, se vidi i da je stvarno i veliki čovjek, i to je nešto što se ne viđa svaki dan. Kao igrač mi je izuzetno drag, možda i najdraži u reprezentaciji i zbog toga mu silno želim da što prije počne zabijati te golove i uđe u formu jer će na taj način prije svega sebi povratiti sigurno poljuljano samopouzdanje a i nama biti duplo više korisniji na terenu 
Sjećam se kada je Vedo došao u Tuzlu, na trening omladinskog pogona Bambija.. Jedan mali je potrčao prema Vedi, međutim jedan iz obezbjeđenja (ili čega već) ga je zaustavio i odstranio.
Kad' ono Vedo krenu prema djetetu i daje mu nešto, potpisa se i obećao mu druženje nakon što završi neke obaveze. Ispunio mu je želju.
Vedo, svi ti se sagnemo

Kad' ono Vedo krenu prema djetetu i daje mu nešto, potpisa se i obećao mu druženje nakon što završi neke obaveze. Ispunio mu je želju.
Vedo, svi ti se sagnemo
- DragonGirl
- Kontakt:
E upravo je to ono što ljudi najviše i cijene, tu ljudsku stranu, jer samo takav igrač je svjestan da će golovi biti i proći, slava će biti i proći, karijera će biti i proći, ali ono što si uradio kao čovjek i ljudsko biće, utisak koji si ostavio na ljude je nešto što trajno ostaje. Naš Vedo je pravi primjer toga, i izuzetno sam ponosna, kao što su, vjerujem, i svi ostali, na to što naša zemlja i tim imaju jednog takvog igrača. 
Poslije Spahe i Misketa, definitivno mi je jedan od najdražih reprezentativaca.DragonGirl je napisao/la:E upravo je to ono što ljudi najviše i cijene, tu ljudsku stranu, jer samo takav igrač je svjestan da će golovi biti i proći, slava će biti i proći, karijera će biti i proći, ali ono što si uradio kao čovjek i ljudsko biće, utisak koji si ostavio na ljude je nešto što trajno ostaje. Naš Vedo je pravi primjer toga, i izuzetno sam ponosna, kao što su, vjerujem, i svi ostali, na to što naša zemlja i tim imaju jednog takvog igrača.
Cartman je napisao/la:[youtube][/youtube]Nerminovic je napisao/la:Germania najjaci jezik
hehe norvezani su posebno duhoviti
- invincible1921
- Kontakt:
hajrovic ne igra spica, a i ne provodi ni blizu minuta ko ibisevic. Ove price o njemu kao osobi stoje ,ali sta sad smo poceli po dusevnoj osobini birati igraceHeraklitMracni je napisao/la:doduse hajrovic je dao go ....invincible1921 je napisao/la:Cuj nije dao go od 29. januara![]()
=\_1921_/=
- DragonGirl
- Kontakt:
Samo smo se osvrnuli i na njegove ljudske osobine, niko nije napisao da mora da igra u prvih 11, nego da je želja svih da što prije počne zabijati golove i dođe u pravu formu i da bi tad bio korisnijiinvincible1921 je napisao/la:hajrovic ne igra spica, a i ne provodi ni blizu minuta ko ibisevic. Ove price o njemu kao osobi stoje ,ali sta sad smo poceli po dusevnoj osobini birati igraceHeraklitMracni je napisao/la:doduse hajrovic je dao go ....invincible1921 je napisao/la:Cuj nije dao go od 29. januara![]()
šta je s njim, bolestan, suspenzija ili nešto treće?
Vedad Ibisevic (Fußverletzung), Moritz Leitner (Oberschenkelprobleme) und Sven Ulreich (Schulterbeschwerden) fallen für das Frankfurt-Spiel verletzungsbedingt aus.
Trenutno korisnika/ca: Futbol, General505, Goalgetter, Hazre, invincible1921, JHam, LeCoq, ledesma, ObjektivnaSApublika, random11, Roki50, Shogun, Sveti i 65 gostiju.