Mafija iz Germanije...Astren je napisao/la:I njemu isto azurirati poziciju na Transfermarktu

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Mafija iz Germanije...Astren je napisao/la:I njemu isto azurirati poziciju na Transfermarktu

Pa ako momak moze odigrati dobro protiv Belgije onda mozda i nije nezasluzeno pozvan? Sta mislis o tome? Nesto kao Sunjic za koga su mnogi govorili da ne zasluzuje poziv pa se ispostavilo da ga itekako zasluzuje.Principatus je napisao/la:Koliko god mi je mrzak njegov poziv u reprezentaciju i ovo sta idiot Susic radi sa Zukanovicem, danas je odigrao veoma dobro.
Not working.Virtu4l je napisao/la:

[youtube][/youtube]

Once upon a time... ide sad prica i prica.. i dodjemo do utakmice sa Turskom, tada jakom. Nemanja Supic na golu, savrseno brani... A opet kroz dva tri mjeseca niko nece reci da je dobar golman. To njegova karijera i pokazuje.calcio je napisao/la:Pa ako momak moze odigrati dobro protiv Belgije onda mozda i nije nezasluzeno pozvan? Sta mislis o tome? Nesto kao Sunjic za koga su mnogi govorili da ne zasluzuje poziv pa se ispostavilo da ga itekako zasluzuje.Principatus je napisao/la:Koliko god mi je mrzak njegov poziv u reprezentaciju i ovo sta idiot Susic radi sa Zukanovicem, danas je odigrao veoma dobro.
I na kraju, treba ozbiljno razmisliti i o mogucnosti da Safet Susic ipak zna malo vise o fudbalu od mnogih forumasa, ma kako nevjerovatno zvucala ta opcija za neke od vas.
Imal' koji drugi video?Virtu4l je napisao/la:

[youtube][/youtube]

BaDa12 je napisao/la:Hvala, @vedatore. (Hvala i Virti i Nerki na uploadu)
Dakle, momak ima dobru dikciju, intonacija na nivu, pogotovo mu idu ovi visoki tonovi. Balja neka se zabrine!
Bravo Anele, jednog dana kad odeš iz ekipe, ovo će te držati besmrtnim.

samo da sto brze ode u besmrtnostBaDa12 je napisao/la:Bravo Anele, jednog dana kad odeš iz ekipe, ovo će te držati besmrtnim.
Fenomenalno kakva bi tek bila atmosfera da se napravi neki normalniji stadion sa krovom da bude buka jos veca. To bi tek bila ludnica. Makar se pravio u 3-4 faze. Nesto ovako:Nerminovic je napisao/la:Bravo Hadzicu

Wilmots na 01:13 aplaudira nasim navijacima... Kasnije je izjavio da je odusevljen sto nije bilo zvizduka za himnu BelgijeNerminovic je napisao/la:Bravo Hadzicu

Golemo postao pjevač,samo nije mi jasno čiju si himnu pjevao,je li to bosanska himna,pa promijenite ime i države,sad poslije izbora i neka se zove Bosna,pa to je Pape malo po malo uvodi zato i nije smijenjen............emir79 je napisao/la:Hadzija uvijek pjeva himnu, nije ovo prvi put
Trebali bi se i ostali na njeg da ugledaju. Sramota je da vise niti jedan igrac ne stavlja ruku na srce dok himna intonira.

Drago mi da sam bio za poziv Begoviću ispred Hasagića,drago mi što sam uvijek bio uz Hajrovića,drago mi što nikad nisam omalovažao Tina Sušića i što sam tvrdio da ima potencijal,Hadžić je solidan fudbaler i ima mjesto među 22-23 naša igrača,Šunjić igra u Rusiji,konstanstno napreduje,lik zna igrat,znao je i prije 3 godine.Drago mi što sam bio protiv pljuvanja i tjeranja Blaževića i što sam uvije bio protiv Papeta kao selektora,i drago mi što sam se zbog svega ovoga posvađao sa 98 % ljubitelja fudbala i BH reprezentacije
 Drago mi da sam bio za poziv Begoviću ispred Hasagića,drago mi što sam uvijek bio uz Hajrovića,drago mi što nikad nisam omalovažao Tina Sušića i što sam tvrdio da ima potencijal,Hadžić je solidan fudbaler i ima mjesto među 22-23 naša igrača,Šunjić igra u Rusiji,konstanstno napreduje,lik zna igrat,znao je i prije 3 godine.Drago mi što sam bio protiv pljuvanja i tjeranja Blaževića i što sam uvije bio protiv Papeta kao selektora,i drago mi što sam se zbog svega ovoga posvađao sa 98 % ljubitelja fudbala i BH reprezentacije 

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Edincapitano, Micron, perun i 21 gost.