Vels - BiH / BiH - Belgija
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
PeleFerguson
- Kontakt:
Re: Vels - BiH / BiH - Belgija
Pjanic nece nikada biti taj Xavi kao sto mi svi ocekujemo,on ce uvjek biti onaj covjek iz sjene.Znaci igra dobro cak i odlicno,ali cim se od njega ocekuju velike stvari on zakaze.
- JackTheStripper
- Kontakt:
Cartman je napisao/la:Jesam momcino. Svaka mu cast.JackTheStripper je napisao/la:@Cartman, jesi li bio na koncertu Dine Merlina u Oslu?Bila je i jedna pratilja sa njim, dobra brate.
@Virtual: Ja sam protiv Safeta 4 godine, i tako ostajem do groba. Prije ce Fidel Castro zavolit Ameriku i kapitalizam nego ja Safeta.
Drago mi je, najveci sine Osla i okoline. Planiram ici na njegov koncert ovdje. Znaci, vrijedi.
ne slomi ga, al zube polomi.
Ma jasta, lik je pjevao preko 2 sata, i to u glavnom one stare dobre, nije forsirao previse ovo sa novog albuma. Dino kralj.JackTheStripper je napisao/la:Cartman je napisao/la:Jesam momcino. Svaka mu cast.JackTheStripper je napisao/la:@Cartman, jesi li bio na koncertu Dine Merlina u Oslu?Bila je i jedna pratilja sa njim, dobra brate.
@Virtual: Ja sam protiv Safeta 4 godine, i tako ostajem do groba. Prije ce Fidel Castro zavolit Ameriku i kapitalizam nego ja Safeta.
Drago mi je, najveci sine Osla i okoline. Planiram ici na njegov koncert ovdje. Znaci, vrijedi.
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
wienultras
- Kontakt:
- Goalgetter
- Kontakt:
U izaslanstvu Papinske drzave.mirzatele je napisao/la:Becki kongres.
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Uh sto ce tu bit ciganluka.Goalgetter je napisao/la:Bice i festa poslije tekme u Becu, predpostavljam Halid ili Enes Begovic.
- Goalgetter
- Kontakt:
Isto ko i u Innsbrucku protiv Egipta, kad je bio Enes. Haos.Cartman je napisao/la:Uh sto ce tu bit ciganluka.Goalgetter je napisao/la:Bice i festa poslije tekme u Becu, predpostavljam Halid ili Enes Begovic.
Aferim momciluko.Head je napisao/la:Idemo pokoriti Austriju, za pacifiste nema mjesta u mojoj grupi.
Yebes to, idemo loviti ove niskog moralaCartman je napisao/la:Uh sto ce tu bit ciganluka.Goalgetter je napisao/la:Bice i festa poslije tekme u Becu, predpostavljam Halid ili Enes Begovic.
Voli te tvoje Sarajevo.
- JackTheStripper
- Kontakt:
Cartman je napisao/la:Uh sto ce tu bit ciganluka.Goalgetter je napisao/la:Bice i festa poslije tekme u Becu, predpostavljam Halid ili Enes Begovic.
Kao sto je bilo birvaktile u Rigi nakon pobjede nad Latvijom. Krkanluk nevideni.
- Goalgetter
- Kontakt:
Tesko onom kojeg ovdje njegova zena prepozna, zadnji put je na gostovanje osao.Head je napisao/la:[youtube][/youtube]
- JackTheStripper
- Kontakt:
Head je napisao/la:[youtube][/youtube]
Tada sam sebi rekao, ovaj put i nikada vise.
Ma ja, vatu u usi i u lov. Samo nemam dobra iskustva sa nasim curlikama, navikao sam na vile, nase su malo tezi slucaj.Virtu4l je napisao/la:Yebes to, idemo loviti ove niskog moralaCartman je napisao/la:Uh sto ce tu bit ciganluka.Goalgetter je napisao/la:Bice i festa poslije tekme u Becu, predpostavljam Halid ili Enes Begovic.
- JackTheStripper
- Kontakt:
Cartman je napisao/la:Ma ja, vatu u usi i u lov. Samo nemam dobra iskustva sa nasim curlikama, navikao sam na vile, nase su malo tezi slucaj.
Slazem se, nase su za socioloska i psiholoska istrazivanja.
JackTheStripper je napisao/la:Cartman je napisao/la:Ma ja, vatu u usi i u lov. Samo nemam dobra iskustva sa nasim curlikama, navikao sam na vile, nase su malo tezi slucaj.
Slazem se, nase su za socioloska i psiholoska istrazivanja.
Apsolutno, vile same prilaze, a ove...
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: 061657451, 1921zeljeznicar1921, 19vendetta87, 313, AA23, ANamelessGhoul, Anoniman, Anpa, aqarius, bavarian_bk, Beduin, bhfanatic14, Bing [Bot], boki86, Bordeaux433, Bosanac90, BOSNAAAMOJAAA, Bosniacum Lilium, BosnianDragon2024, Brokula, CAGarfia, celikmilan, CHR, Confiance, costacurta08, COYGBiH, Crkvice1988, Cwirek, D97, Daduli, darker10, dzemil, eaglebvb09, Edincapitano, ELDIABLO20, exampLe., feniksptica, FerdinandF, Fudo, GoldenLilies, Google Adsense [Bot], grbavicka1921, Grk1234, haklamas, HariTz, HordasFks, Hrammm1921, IgmanskiVukovi, invincible1921, J1897, Jabroni, James1987, jasmin10, Jegres, JimmyPage, JuventinoVero, kakarut, karajlo, kolezeljovac, lakilone, Lavcina, legendarnadruga, leo1946, lol89, LondonBlues, maha1, marlostanf1eld, meecko, Micron, MikiPirs, Mocvara1991, MrPink, N3R3D, nerkolfc, Paromlinac, PointBlank, Proximic, Rauber33, rio_Ferdy88, ristagrad, Rosicky, rukometubih23, s4mke, safun79, salkan, Sanfrancisco, Saurman, Shategabri, signalidunapark, Slobodanpad1945, sLucajni, Smaja, soxx, StevieG8, strahmeipomisliti, tale07, TefalTava, THEC, TofiTofita, travuljasSs, tutankamon1905, tuzlanskinacin, unavita, Venom, VensanKasel, voltron30, zgembo89, zikerrz21, ZkaoZenica i 1092 gosta.