Virtu4l je napisao/la:Ko govori o našim curlikama

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Virtu4l je napisao/la:Ko govori o našim curlikama
Virtu4l je napisao/la:Yebes to, idemo loviti ove niskog moralaCartman je napisao/la:Uh sto ce tu bit ciganluka.Goalgetter je napisao/la:Bice i festa poslije tekme u Becu, predpostavljam Halid ili Enes Begovic.
Virtu4l je napisao/la:Bježi ba, pa on bi me u gasnu komoru smjestioGoalgetter je napisao/la:I ja sam tek 3 puta bio u Becu, nisam jos upoznat sa tim, morace nam @Corleone naci smjestaj, obavezno konobarice ko sto @Sabinho rece.sam ću ja
Ne mere, sta jeConsigliere je napisao/la:Morel' kljuc ovdje? Pocela su preseravanja...
Sta imas cestitati budalama koje su dale podrsku Susicu?hogarstrasni je napisao/la:Svaka cast raji za korektnost !Consigliere je napisao/la: Wilmots na 01:13 aplaudira nasim navijacima... Kasnije je izjavio da je odusevljen sto nije bilo zvizduka za himnu Belgije
Ma kakve rodice, legenda je toliko skroman da od mene trazi sestru.Sheyi je napisao/la:Ma ovako ovo oni godinama najavljuju, neka okupljanja, sredjivanja rodica legendi i ljiljanu i na kraju nista
Dobrovoljno se prijavljuje da radi dodatne sate, kaže da štedi za Francusku, joj kad ga Pape ohladibagrcavi je napisao/la:EDIT: Očekujem i Legendu u Beču, sredi mu neki godišnji, para ima.
Ti si dobro proš'oCartman je napisao/la:Ma kakve rodice, legenda je toliko skroman da od mene trazi sestru.
Moze li soba za rodicuBelmin6 je napisao/la:Imal za mene mjesta?
Imam tamo rodicu.
Head je napisao/la:Ne mere, sta jeConsigliere je napisao/la:Morel' kljuc ovdje? Pocela su preseravanja...
Da i sta bi to trebalo da znaci. U zadnjih 5,6,7 neznam ni ja koliko sezona Salihovic je bio standardan igrac svog kluba. I biti ce najvjerovatnije i ove sezone. Prvo kolo nije igrao mislim da je bilo ono natezanje oko transfera u Hull. Drugo je igrao. PROTIV KIPRA GA PAPE NIJE STAVIO U PRVIH 11. ( znaci zato jer samo jednu od prve dvije utakmice nije bio starter to je bilo Papetu dovoljan razlog da zbog toga ne igra u prvih 11 protiv Kipra WOW ). Treca 45 min a onda je zamjenjen zbog povrede. A poslje nije igrao isto zbog povrede.Juventinisimo je napisao/la:Salihovic..
Aug,23-1 kolo - Augsburg - ni minute
Aug,30-2 kolo - Werder - igrao od 73 minute
Sep,9 Bosna - Kipar
Sep,13-3 kolo - Wolfsburg - igrao do 46 minute
Sep,20-4 kolo - Stuttgart - ni minute
Sep,23-5 kolo - Freiburg - ni minute
Kaže poselami @Virtu4laVirtu4l je napisao/la:Reci mu da je pravi gazijaNerminovic je napisao/la:Jest' ali babo platio avionsku i ostalo,![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.