Pomoc u vezi PC-a
Moderator/ica: insider
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Re: "Pomoc u vezi PC-a"
Momci, vrijedi li ovaj laptop Toshiba 220 KM:
-procesor AMD Athlon 64 X2 dual core 1.90 GHz
-ram 4 GB ddr2
-hdd 200 GB
-graficka Radeon X1200 128 MB
-display 15.4"
I bil' mogao pucati koju solidnu igru na njemu bez stekanja tipa GTA SA, neki PES ?
-ram 4 GB ddr2
-hdd 200 GB
-display 15.4"
I bil' mogao pucati koju solidnu igru na njemu bez stekanja tipa GTA SA, neki PES ?
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Re:
Vrijedi, a sto ne bi, na kakvoj sam ja konfiguraciji igrao pes 9 i gta sa. ne smijem ni pisatiPapastathopoulos je napisao/la:Momci, vrijedi li ovaj laptop Toshiba 220 KM:
-ram 4 GB ddr2
-hdd 200 GB
-display 15.4"
Mia San Mia
Možel mi ko šta do 800 maraka sastavit, nije mnogo, ali ni marke više. Za igranje.ž
genelec, plus, imtech, king i tako to, neću polovno.
Samo da vam javim da mi tastatura zadnjih 4-5 dana radi bez ikakvih problema. 
1946
izasao sejtan iz njeHead je napisao/la:Samo da vam javim da mi tastatura zadnjih 4-5 dana radi bez ikakvih problema.
Odmah se primjetiHead je napisao/la:Samo da vam javim da mi tastatura zadnjih 4-5 dana radi bez ikakvih problema.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Valja li ovo šta?
Intel Pentium CPU G620 @ 2.60GHz, 4GB RAM, AMD RADEON HD 6570
I KOLIKO BI OVO OTPRILIKE KOSTALO?
Intel Pentium CPU G620 @ 2.60GHz, 4GB RAM, AMD RADEON HD 6570
I KOLIKO BI OVO OTPRILIKE KOSTALO?
- GazijaKalesija
- Kontakt:
Re:
Možeš naći i bolje za te parePapastathopoulos je napisao/la:Momci, vrijedi li ovaj laptop Toshiba 220 KM:
-ram 4 GB ddr2
-hdd 200 GB
-display 15.4"
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
Dobro je za nekog lika u predgradju Kinšase
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Thomas Müller - Fußballgott
winwin.basuradnik je napisao/la:Možel mi ko šta do 800 maraka sastavit, nije mnogo, ali ni marke više. Za igranje.ž

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Ima li igdje, prvenstveno TK da hoce uzeti stari racunar u zamjenu za "novi"(polovan) il sl. Treba mi samo centralna, muku mucim s ovim svojim potrebno mi je samo za neta da napravim rod.
80 hdd
1.6 obicni proc.
1gb rama
i graf. 64
Na starijim pretrazivacima moze jutub donekle dobro, ali cim uvecam sliku zvuk ide dobro ali slika nekako lijeno.
A evo i s ovim wifi kart. se mucim.
http://www.pik*ba/artikal/14158669/racunar-kompjuter-kuciste-centralna-dell-gx-620/" onclick="window.open(this.href);return false;
Jedna od ovih bi mi godila, msm za bar normalan yt.
80 hdd
1.6 obicni proc.
1gb rama
i graf. 64
Na starijim pretrazivacima moze jutub donekle dobro, ali cim uvecam sliku zvuk ide dobro ali slika nekako lijeno.
A evo i s ovim wifi kart. se mucim.
http://www.pik*ba/artikal/14158669/racunar-kompjuter-kuciste-centralna-dell-gx-620/" onclick="window.open(this.href);return false;
Jedna od ovih bi mi godila, msm za bar normalan yt.
Mia San Mia
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Ma kontam da je ova integrisana graficka losa pa da radi nje sumnjam da cu moci ista trunku jace pokrenuti...jedino ne znam postoji li u ovog laptopa nadogradnja grafickeR32 je napisao/la:Vrijedi, a sto ne bi, na kakvoj sam ja konfiguraciji igrao pes 9 i gta sa. ne smijem ni pisatiPapastathopoulos je napisao/la:Momci, vrijedi li ovaj laptop Toshiba 220 KM:
-ram 4 GB ddr2
-hdd 200 GB
-display 15.4"
Ma nema sanse jaraneGazijaKalesija je napisao/la:Možeš naći i bolje za te parePapastathopoulos je napisao/la:Momci, vrijedi li ovaj laptop Toshiba 220 KM:
-ram 4 GB ddr2
-hdd 200 GB
-display 15.4"
Pa eto taj gore racunar, 256 rama, 1.6 procesor, i 128 graficka. Ja igrao i San Andreas i Pes 9.
Doduse to je stvarno davno bilo. Stekalo jest ali sam igrao
Doduse to je stvarno davno bilo. Stekalo jest ali sam igrao
Mia San Mia
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Pa u mene je sad komp 1.25 gb rama, 2.8 procesor i 128 grafa...ide san andreas, al na low details, i opet ne ide glatko 
Al moze li se u svakog laptopa ubacivati graficka, razumijes li se ti u to ista ?
Al moze li se u svakog laptopa ubacivati graficka, razumijes li se ti u to ista ?
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: "Pomoc u vezi PC-a"
Skini sa auto i probaj neki drugiR32 je napisao/la:@JoseMourinho Na chanel ako je to sto govoris mi je auto.
- alan_kardec
- Kontakt:
OnlyUnited je napisao/la:U slucaju da nakon ovog postupka bude sl problema, morat ces nabaviti novi HD...
Do harda je
Gdje i za koliko novca najpovoljnije da nabavim novi, zna li neko?
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
miki_92 je napisao/la:winwin.basuradnik je napisao/la:Možel mi ko šta do 800 maraka sastavit, nije mnogo, ali ni marke više. Za igranje.ž
ovo je bolje nego što sam mislio da ću dobiti za pare ove
Probao ali nece. Nasao sam u cemu je problem. Kartica za racunar podrzava samo wpa a laptop wpa2 nesto Tako pise oko sigurnosti. U sustini rade na razlicitim nivoima kad podesim slabijo stariji radi sigurnost na kartici dok na laptopu ne moze, pokusavao i rucno ali ne moze. Tako da sam morao skinuti sigurnost i smanjio na 3 broj uredjaja koji se mogu konektovati. Tako da je otvorena sad al nema veze. Hvala u svakom slucaju.JoseMourinho je napisao/la:Skini sa auto i probaj neki drugiR32 je napisao/la:@JoseMourinho Na chanel ako je to sto govoris mi je auto.
A papastopulos xd mislim da mozes mijenjati. Ali odgovorit ce ti i neko ko sse bolje razumije. Vidjao sam po piku graficke za laptopa. Pa vjerovatno moze..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Mia San Mia
- OnlyUnited
- Kontakt:
Vidi od koliko ces giga.. Najbolje da odes u servis, a mozes i na piku.alan_kardec je napisao/la:OnlyUnited je napisao/la:U slucaju da nakon ovog postupka bude sl problema, morat ces nabaviti novi HD...
Do harda je, isto mi se dešava i nakon što sam ga restartovao.
Gdje i za koliko novca najpovoljnije da nabavim novi, zna li neko?
Evo ti ovde sve sto trebas znati oko HD: http://www.videomajstor.com/hardver-hard-diskovi" onclick="window.open(this.href);return false;
I da polovni nisu skupi, mislim da mozes solidan za nekih 50-70 KM uzet..
- Ed Woodward for Prime Minister !
Trenutno korisnika/ca: Beli98, Majestic-12 [Bot], VensanKasel i 8 gostiju.