Tosre,Tosre je napisao/la: ...
Nego majke mi moje ja sam vec spremio leteci dron sa Velezovom zastavom koji ce nadletati Grbavicu sada u Nedjelju.
...
Mostar u Srcu, Velez do Groba!
Uvijek sam znao da si Shiptar u dushi, majke mi moje.
Tosre,Tosre je napisao/la: ...
Nego majke mi moje ja sam vec spremio leteci dron sa Velezovom zastavom koji ce nadletati Grbavicu sada u Nedjelju.
...
MostaracVelezovac je napisao/la:Tosre,Tosre je napisao/la: ...
...
Uvijek sam znao da si Shiptar u dushi, majke mi moje.![]()
rodjak je napisao/la:znsa li se,fali li nam iko u subotu na Grbavici(zuti kartoni? povrede? )
Evo sastava kojeg bi izveo u subotu protiv Zelje
-----------------------------------Dragojevic
Hebibovic--------------------------------------------------------------------Skahic
--------------------------- Skaljic---------------------Zolj
-----------------------Merzic--------------------------------------Nikolic
-------------------------------------------Blagojevic
Haurdic-----------------------------------------------------------------------------------------------Maletic/Vladavic
----------------------------------------------Jankovic/Popovic
P.S. raja ,dajte se kontrolirati ,ne![]()
FORZA RODJENI
Izgleda da jesttepsija je napisao/la:Jel se sleglo?
Pa Tosre da ti preavo kazem nisam ga stavio u prvi tim zato sto ga jos nisam vidio na djelu.Cuo sam finih prica o njemu,ali kad me uvjeri da je dobar dobit ce mjesto u prvoj postavi.Za sada klupa i nek se bori za mjestoTosre je napisao/la:Majke ti gdje ti Barisic?rodjak je napisao/la:znsa li se,fali li nam iko u subotu na Grbavici(zuti kartoni? povrede? )
Evo sastava kojeg bi izveo u subotu protiv Zelje
-----------------------------------Dragojevic
Hebibovic--------------------------------------------------------------------Skahic
--------------------------- Skaljic---------------------Zolj
-----------------------Merzic--------------------------------------Nikolic
-------------------------------------------Blagojevic
Haurdic-----------------------------------------------------------------------------------------------Maletic/Vladavic
----------------------------------------------Jankovic/Popovic
P.S. raja ,dajte se kontrolirati ,ne![]()
FORZA RODJENI

Realnije su vam ove dole slikeVigorMostarac je napisao/la:EVO PAR GOSTOVANJA SA GRBAVICE
2006-2007
2007-2008
2008-2009
2009-2010
2010-2011
2012-2013
2013-2014
VIDI KONAultrassa1921 je napisao/la:kad vam je polazak u nedjelju
Samo sekundu, evo sad cu ti napisat na forumu koji svako moze procitatiultrassa1921 je napisao/la:kad vam je polazak u nedjelju
ma kakva losa namjera,nego gledam i ostale tekme pa kontam i Robijasi idu prema SB pa kontam bi li se mogli sresti ...drakensang je napisao/la:Samo sekundu, evo sad cu ti napisat na forumu koji svako moze procitatiultrassa1921 je napisao/la:kad vam je polazak u nedjelju![]()
Izvini ako nisi imao losu namjeru, ali te stvari nisu za foruma..
@ManijakUSA mudonja pobjego u SAD i pravi se fakin .. Sta ti je falilo mudonja u Titino doba ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.