Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

Juventinisimo
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la Juventinisimo » 16 okt 2014, 17:37

velez_mostar je napisao/la:Ima li jos neki tupko u nizu koji vjeruje da je Spaha uopce bio povrijedjen!? :-)
Lagana kakica po glavi Susica koji misli da moze upravljat igracima koji su bili dio repke dok zavidovicki tutkum nije htio cuti za nju.
Pa nije Spaha tenkre da se ovaj seljacic igra s njim, ali mu je ovako pokazao da mu ga moze posisat'.
Spaha bi, s druge strane, trebao malo javno oblatiti ublehasa.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Pa onda...ispalo je vise nego dobro...Pape je otkrio Hadzica i Hadzic je zacementirao svoje mjesto u prvih 11..

AFERIM PAPE :tokralju: :tokralju: :tokralju: GIGANT,on nicega stvori stopera... :bih:
Zlatnog ljiljana mu uruciti... :mrgreen:
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 16 okt 2014, 17:38

BaDa12 je napisao/la:Sve je već objašnjeno za Misketa. To neće da shvate samo ograničeni ljudi. Nema potrebe svako malo spominjati u takvom kontekstu jednog od najvećih igrača ove države svih vremena.

Što se Emira tiče, sretno mu u nastavku karijere!

Problem je u tome što se za jednog tvrdi da je 1000% bio povrijeđen,a za drugog da folira.... A obojica su bilI povrijeđenI,kako postoje nalazi za jednog,tako isto postoje i za drugog!

Samo je razlika što skupina trolera na čelu s Virtualom brani Misketa,a pljuje Spahu! To ti je bonićko ;)
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 16 okt 2014, 17:50

Ne, problem je u tome što se ovdje stvari previše generalizuju, i prave čudne kategorije. To si i ti upravo uradio, Riza. Ako jedna osoba ističe da cijeni ovog, onda je automatski protiv ovog drugog. (Nebitno ko su dvije persone) Malo suludo, zar ne?

Sramota je da je jedan Misimović poslao nalaze da bi ljudi povjerovali, to svakako nije morao uraditi. A, ljudi mu i dalje ne vjeruju. To više govori o tim ljudima.
Ni Emir ne mora i sigurno neće ništa slati, jer je on svakako okrenuo novi list u životu. To mi djeluje apsolutno konačno kod njega.

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

GangstaX

Post Postao/la GangstaX » 16 okt 2014, 18:20

rishaaa je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la: I opet se zeznuo u kalkulaciji. Nakon sjajne izvedbe nasih stopera, poprilicno je jasno da nam vise ne treba, dakle autogol :wave:

Čekaj dijete sljedeće okupljanje :wave: Opet se uzalud raduješ i javljaš,jer je on i dalje prvi stoper repke :bih:
Smetljar aka Gospodin Emenike je možda najbolji napadač reprezentacija Nigerije, Egipta, Francuske, Portugala...ali on definitivno nije prvi stoper repke, to je Toni Šunjić. Hem ne igra za repku niti će više igrat, jer je kukavica, hem ni u klubu haman ne igra nešto posebno bolje od Šunke (sad će kontrargument bit Bundesliga i Liga šampiona :wave: )
Miske no. 1
Emir Spahić = Smetljar Kikser Jado, kabadahijica od 60 kila
Begović-Mujdža, Šunjić, Zukanović (???), Kolašinac-Medunjanin, Bešić, Lulić-Pjanić-Ibišević, Džeko

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 16 okt 2014, 18:25

:lol:

Daj' ba...i ovi ljudi su rekli da ce Grk bit' standardni. :kafa:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 16 okt 2014, 18:41

Hvala ti kapitenu.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 16 okt 2014, 18:51

Cartman je napisao/la:Hvala ti kapitenu.

Sto sad? :?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

GangstaX

Post Postao/la GangstaX » 16 okt 2014, 18:53

Sabinho je napisao/la:

Pretpostavljam da je skokno na jedan brzinski kod njega u stan. :kafa:
Miske no. 1
Emir Spahić = Smetljar Kikser Jado, kabadahijica od 60 kila
Begović-Mujdža, Šunjić, Zukanović (???), Kolašinac-Medunjanin, Bešić, Lulić-Pjanić-Ibišević, Džeko

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 16 okt 2014, 18:55

Spahicu, jedan si od igraca kojeg nikad nisam kritikovao, bio ponosan na tebe i mislio sam da si stvarno povrijedjen. Tebi na sramotu i na cast. Izdao si BIH zarad svog mentora ,koji se "slucajno" nasao na tribinama Bilinog Polja, misleci da ce nas Belgija oderati da bi se on kako ugurao na selektorsku poziciju. I ti Spahicu kao i tvoj mentor se niste nadali da ce momci izginuti na terenu za jednu i jedinu. I jedan i drugi ste otimali kolegama kapitenske trake, pa me i ne cudi isto ponasanje. Sramite se obojica!
Zadnja izmjena: emir79, dana/u 16 okt 2014, 19:09, ukupno mijenjano 1 put.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 16 okt 2014, 18:56

Sabinho je napisao/la:

Zato sto postoji. :bih:

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 16 okt 2014, 19:03

Cartman je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:

Zato sto postoji. :bih:
:tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 16 okt 2014, 19:16

emir79 je napisao/la:Spahicu, jedan si od igraca kojeg nikad nisam kritikovao, bio ponosan na tebe i mislio sam da si stvarno povrijedjen. Tebi na sramotu i na cast. Izdao si BIH zarad svog mentora ,koji se "slucajno" nasao na tribinama Bilinog Polja, misleci da ce nas Belgija oderati da bi se on kako ugurao na selektorsku poziciju. I ti Spahicu kao i tvoj mentor se niste nadali da ce momci izginuti na terenu za jednu i jedinu. I jedan i drugi ste otimali kolegama kapitenske trake, pa me i ne cudi isto ponasanje. Sramite se obojica!
:rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 16 okt 2014, 19:24

emir79 je napisao/la:Spahicu, jedan si od igraca kojeg nikad nisam kritikovao, bio ponosan na tebe i mislio sam da si stvarno povrijedjen. Tebi na sramotu i na cast. Izdao si BIH zarad svog mentora ,koji se "slucajno" nasao na tribinama Bilinog Polja, misleci da ce nas Belgija oderati da bi se on kako ugurao na selektorsku poziciju. I ti Spahicu kao i tvoj mentor se niste nadali da ce momci izginuti na terenu za jednu i jedinu. I jedan i drugi ste otimali kolegama kapitenske trake, pa me i ne cudi isto ponasanje. Sramite se obojica!
Spahic je ocigledno imao zestok sukob sa Safetom, nakon cega je odlucio napustiti reprezentaciju, u cemu mu je i pozadina (novinari+odredjena grupa navijaca) pomogla, da odluku o povlacenju donese sto prije (za moj ukus prerano).

Safet je isao medjutim na tu kartu, da ce se Spahic odazvati i pored sukoba sa njim radi dobrobit reprezentacije, medjutim Spahic je isto odbio i Leverkusen ga pokriva u tome.

Spahic se vraca taj dan u reprezentaciju, kada Safet istu napusti, to je i vise nego ocigledno.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

stokton
Kontakt:

Post Postao/la stokton » 16 okt 2014, 19:47

Nema mi ništa draže naletit s vremena na vrijeme i vidit kako cartman prca ove teloljupce :mrgreen:

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 16 okt 2014, 19:51

DonCorleone je napisao/la: Spahic je ocigledno imao zestok sukob sa Safetom, nakon cega je odlucio napustiti reprezentaciju, u cemu mu je i pozadina (novinari+odredjena grupa navijaca) pomogla, da odluku o povlacenju donese sto prije (za moj ukus prerano).

Safet je isao medjutim na tu kartu, da ce se Spahic odazvati i pored sukoba sa njim radi dobrobit reprezentacije, medjutim Spahic je isto odbio i Leverkusen ga pokriva u tome.

Spahic se vraca taj dan u reprezentaciju, kada Safet istu napusti, to je i vise nego ocigledno.
Kako mozes biti siguran u nesto tako ?? Isto pitanje i za @emira79 jer on mi ne djeluje kao neko ko prica stvari napamet i vjerujem mu puno toga. To nema veze sto imamo razlicito misljenje oko par stvari.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 16 okt 2014, 19:52, ukupno mijenjano 1 put.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 okt 2014, 19:52

Raduje me sto su i oni najzagrizeniji napokon shvatili.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 16 okt 2014, 19:56

Virtu4l je napisao/la:Raduje me sto su i oni najzagrizeniji napokon shvatili.
Sta da shvate?

Zasto vam nije jasno da je povreda ledja vrlo zeznuta? Leverkusen igra u subotu, repka je igrala u ponedjeljak. Naravno da moze doc do promjene u tom periodu. A koliko se ja sjecam tvoj miljenik je igrao za Wolfsburg par dana nakon sto je propustio najvazniju utakmicu u istoriji repke do tada. Leverkusen je potvrdio povredu, Karabeg je potvrdio i Safet je potvrdio. Znaci sve je jasno ko dan.

Hvala ti Emire, zrtvovao si zdravlje za nas bezbroj puta. Ako Bog da zaigrat ces protiv Izraela, ako neces zbog Safeta, i to razumijemo i necemo zamjerit. Nikom te ne damo Emire. :bih:

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 16 okt 2014, 19:58

Virtu-GIGANT...sve sto napisete,on vas pobije u jednoj recenici.... :urnebes: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 16 okt 2014, 19:58

Cartman je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Raduje me sto su i oni najzagrizeniji napokon shvatili.
Sta da shvate?

Zasto vam nije jasno da je povreda ledja vrlo zeznuta? Leverkusen igra u subotu, repka je igrala u ponedjeljak. Naravno da moze doc do promjene u tom periodu. A koliko se ja sjecam tvoj miljenik je igrao za Wolfsburg par dana nakon sto je propustio najvazniju utakmicu u istoriji repke do tada.

Hvala ti Emire, zrtvovao si zdravlje za nas bezbroj puta. Ako Bog da zaigrat ces protiv Izraela, ako neces zbog Safeta, i tu razmijemo i necemo zamjerit. Nikom te ne damo Emire. :bih:
Jasno nam je, vidjeli smo Edina. :) Sa druge strane, ukoliko zaista nije htio da nastupi to je njegovo pravo mada ne bi bilo ok da laze naciju koju toliko voli. :kafa:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 16 okt 2014, 20:00

Kakvog Edina, o cemu ti? Ako ne pratis repku duze od godinu dana, to je tvoj problem. Pricam o Zvjezdanu Misimovicu koji je pod vrlo sumnjivim okolnostima propustio utakmicu protiv Portugala, u prvom barazu.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 27 gostiju.