Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
-
Omerbavarac
-
Kontakt:
Postao/la Omerbavarac » 15 mar 2010, 00:50
moustapha je napisao/la:Jel' upiso nastup i za jedan od ova dva tima. Inace ovih Diarra ima, da te glava zaboli.

Odigrao je svega 4 utakmice za Bayern II. Imao je nekih 18 godina kad je stigao u Bayern. Dosao je u sezoni 2000/01, a otisao u L'pool 2002/03. Kasnije je dosta lutao po Francuskoj, pa se nekoliko puta vracao u L'pool, da bi se na kraju skrasio u Bordeauxu i trenutno je clan Francuske reprezentacije.
Za L'pool ne znam da li je igrao. To ce ti bolje objasniti navijaci tog kluba.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
Omerbavarac
-
Kontakt:
Postao/la Omerbavarac » 15 mar 2010, 01:38
To je taj Diarra. Cova je sad jedan od najboljih defanzivaca Francuske lige, sto govore i pozivi u reprezentaciju.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
secer
-
Kontakt:
geronimo je napisao/la:Raspored Bayerna do kraja sezone:
Bayern-Stuttgart
Schalke-Bayern
Leverkusen-Bayern
Uff, raspored nije los. moguca.
jes´, jes´
sa igrom kao u zadnjih par utakmica ocekivati je samo jedan bod i to protiv stutgarta.
doduse i to je tesko jer stutgart trenutno igra najljepsi fudbal u ligi.
dakle, bod bi se mogao otkinuti l´kuzenu.
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
-
Phill Jackson
-
Kontakt:
Postao/la Phill Jackson » 15 mar 2010, 11:16
omerbavarac je napisao/la:
To je taj Diarra. Cova je sad jedan od najboljih defanzivaca Francuske lige, sto govore i pozivi u reprezentaciju.
svaka cast omere,,proso si test,,samo sto nije defanzivac nego zadnji vezni

..dugo ga nema u bordeauxu,,valjda je neka teza povereda al nebitno
http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
-
Omerbavarac
-
Kontakt:
Postao/la Omerbavarac » 15 mar 2010, 18:26
Phill Jackson je napisao/la:omerbavarac je napisao/la:
svaka cast omere,,proso si test,,samo sto nije defanzivac nego zadnji vezni

..dugo ga nema u bordeauxu,,valjda je neka teza povereda al nebitno
Ma defanzivni vezni, to ti je isto. Vise je nazad, nego naprijed.

-
bayern4ever
-
Kontakt:
Postao/la bayern4ever » 15 mar 2010, 20:28
Ribery trenutno nece da produzi s bayernom , a mislim da nece uopste produziti jbg hvala mu za sve samo bih volio da ne ode u real madrid jer tamo mislim da ce da propadne kao vecina igraca bez uvrede ikome ali je tako , ako vec negdje ide jabi volio da ode u chelsea ili barcu.

OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!
-
Neutral
-
Kontakt:
Samo sabura, vrijeme će sve pokazati, ja sam ubjeđen da će on ako Bog da potpisati novi četverogodišnji ugovor.
-
GunnerS
-
Kontakt:
Mislim da Ribery čeka da vidi šta će da se desi sa Bayernom u LP
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
-
bayern4ever
-
Kontakt:
Postao/la bayern4ever » 15 mar 2010, 20:38
Neutral je napisao/la:Samo sabura, vrijeme će sve pokazati, ja sam ubjeđen da će on ako Bog da potpisati novi četverogodišnji ugovor.
Jbg neutral imam nekako osjecaj da mu se ne produzuje a ako je tako bolje pustiti covjeka da ide a uz to i zaraditi
neznam zaista mozda je tako kako ti kazes ali mi ne izgleda tako.
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!
-
Neutral
-
Kontakt:
Nadam se da te aj osjećaj vara hehe.
@Gunners
Pa to je logičko objašnjenje, ali eto, ako mu je samo do toga , neka se potrudi malo na terenu da bude još bolji. Sigurno bi bili dosta jači sa Arjenom i Bilalom, te eventualnim pojačanjima u odbrani i na goli.
Sigurno jedni od najboljih u Evropi, a ne samo Top 8 kao što je sada slučaj

-
GunnerS
-
Kontakt:
njemu se možda više ne čeka
jbg.nije on u najmlađim godinama...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
-
Neutral
-
Kontakt:
Tek mu je 26 godina, ako Bog da u četvrtom mjesecu 27, u najboljim je godinama. Mislim da će tek najbolje od njega uslijediti ubuduće.
-
moustapha
-
Kontakt:
GunnerS je napisao/la:njemu se možda više ne čeka
jbg.nije on u najmlađim godinama...
Niko mu ne garantuje da ce osvojiti LP, ako ode u Real, Chelsea ili Barcu. Zato ta odluka i jeste tako teska.
Jedna od stvari koje najvise privlace Riberya je i ta da svake godine igra fudbal na vrhunskom nivou. Znamo da je sa Bayernom morao proci iskustvo igranja u kupu UEFA, a igracima poput njega to zna biti izuzetan teret. Sada u Bayernu pokusavaju da ga uvjere da je Bayern u narednim godinama spreman da ide do kraja u LP, te da su spremni ulagati koliko je potrebno.
#divovi
-
rob do bagro
-
Kontakt:
Postao/la rob do bagro » 15 mar 2010, 20:58
Ako se covjeku ide nek mu je onda sa srecom, nece mi biti zao. Hvala mu za sve sto je uradio za Bayern, vec kad bi ga i prodali za nekoliko miliona volio bih da za te pare dovedemo Ozila, Dzeku i nekog kvalitetnog golmana. Jos uvijek ovo nije sigurno, mozda i novinari malo pumpaju, ali vise mi stvarno ovo ide na zivce, ili se vec jednom odluci ili zauvijek suti

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
-
bayern4ever
-
Kontakt:
Postao/la bayern4ever » 15 mar 2010, 21:20
[quote="Neutral"]Nadam se da te aj osjećaj vara hehe.
Vjeruj nadam se i ja.

-
Omerbavarac
-
Kontakt:
Postao/la Omerbavarac » 15 mar 2010, 21:47
Drustvo sta vam je? Bilal ostaje kod nas. Vidio je da je sad najpotrebniji Bayernu a nadam se da ce uvidjeti i da ce mu buducnost u istom dresu donijeti jos vecu slavu.
Neka odrzi obecanje i odluci se kako je rekao do kraja marta, inace ce svi izgubiti povjerenje u njega. Kakva god odluka bila, vjerujem da nece ici na stetu Bayerna.

-
bh hrvat
-
Kontakt:
čuvajte vi staklenoga a alžircu su već misli na drugome mjestu
-
Omerbavarac
-
Kontakt:
Postao/la Omerbavarac » 15 mar 2010, 21:53
bh hrvat je napisao/la:čuvajte vi staklenoga a alžircu su već misli na drugome mjestu
Taj ti je ocvrsnuo, uh ne ureklo se.

-
bistrikboy
-
Kontakt:
Postao/la bistrikboy » 15 mar 2010, 21:53
bh hrvat je napisao/la:čuvajte vi staklenoga a alžircu su već misli na drugome mjestu
Nije te bilo nesto,mi se zabrinuli...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.
DEBUG SSO: [] | STATUS: []