Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Steta sto odlazis sa portala bili je super citati tvoje postove jer sam se u 90% slucajeva slagao sa tvojim uspisima...CRNI_SA je napisao/la:poredit Valenciju i Werder nidje veze prolazi Valencia bez problema sinoc su ih razvalili sa 10 igraca a onog **** engleza treba protjerat sa travnjaka . meni neki ovdje prebacuju sto gotivim spance haha a gle ovog njemca ,paja patak ,engleze i jos mnogo drugih daffy italijanevazno je da Atletico nema svoju temu kaze meni nije dovolljno popularna tema bila a 100% je bila popularnija od gore navedenih klubova
Hofenahiam,Dortmund, Shalkce , Hamburg,Bayern,Wolsfburg,fiorentina itd sve su to klubovi koji ga mogu ladno oblizat Atleticu
kad se ovo pogleda sve je jasno o kakvim Moderatorima je rijec NJemcima
ovo je bio moj zadnji post na ovom portalu .pozzz za sve normalne forumase
Džaba si se opremio , nema nama bodova na Camp Nou ...Adi_Zepce je napisao/la:Neke me misli more pred danasnju utakmicu izmedju Barce i Valencije pa nmg ni spavati![]()
Joj da ih hoce sismisi uzeti pa volio bi nego bilo sto.......imam osjecaj i da sam "puko" totalno u 3h sjedim u dresu Valencije,sal oko vrata i ovo pisem![]()
![]()
Valencia parra siempre...
Amunt Valencia!!!
Po pobjedu!!!
Joj kralj simoustapha je napisao/la:Hehe, nevjerovatan si. Evo da ti kazem da ce dobiti ovu utakmicu, a sad idi spavati.
Ma vidjet ces kralju da ima makar bod,a ja vjerujem i u 3......jbt led 5.70 kvota na nase bit ce novaca na kladioniGenghis je napisao/la:Džaba si se opremio , nema nama bodova na Camp Nou ...Adi_Zepce je napisao/la:Neke me misli more pred danasnju utakmicu izmedju Barce i Valencije pa nmg ni spavati![]()
Joj da ih hoce sismisi uzeti pa volio bi nego bilo sto.......imam osjecaj i da sam "puko" totalno u 3h sjedim u dresu Valencije,sal oko vrata i ovo pisem![]()
![]()
Valencia parra siempre...
Amunt Valencia!!!
Po pobjedu!!!
prosle godine...heheheheh...zadnjih 4 ili 5 utakmica su dobijali crvene...Admir_Sa je napisao/la:Kad je posljednji put ovaj klub zavrsio utakmicu sa 11 igraca?
Hej kad je to bilo ...Admir_Sa je napisao/la:Kad je posljednji put ovaj klub zavrsio utakmicu sa 11 igraca?
Ma Messi je mašina, kad je sjetim kako je prošle godine raskovo Bayern ko šupu ... 4 komada ste primili od Barce , aBd i ove godine da naletite na Barcu petarda vam se smješi.Saurman je napisao/la:Messi-Valencia
3 : 0....niste imali sanse ni za bod...
za tvoju informaciju barsa i bayern su mi u srcu tako da je prosle sezone ipak na kraju prosao jedan od mojih timova..Genghis je napisao/la:Ma Messi je mašina, kad je sjetim kako je prošle godine raskovo Bayern ko šupu ... 4 komada ste primili od Barce , aBd i ove godine da naletite na Barcu petarda vam se smješi.Saurman je napisao/la:Messi-Valencia
Dobro da ne navijaš i za Chelsea, Manchester, Real, i još dodaš Milan i Inter i gle čuda! Stalno tvoji pobjeđuju !Saurman je napisao/la:za tvoju informaciju barsa i bayern su mi u srcu tako da je prosle sezone ipak na kraju prosao jedan od mojih timova..Genghis je napisao/la:Ma Messi je mašina, kad je sjetim kako je prošle godine raskovo Bayern ko šupu ... 4 komada ste primili od Barce , aBd i ove godine da naletite na Barcu petarda vam se smješi.Saurman je napisao/la:Messi-Valencia
sta ce bit...valjda kontaju to u modi...GunnerS je napisao/la:Šta bi pa dobiše crveni ?!![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.