KK Crvena Zvezda

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

Tribalian
Kontakt:

Re: KK Crvena Zvezda Beograd

Post Postao/la Tribalian » 17 okt 2014, 02:13

anelbavarac je napisao/la:Kakvu sisu ima :tokralju: :tokralju:
Bradavice ko ringla cetvorka. :mrgreen:
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

DejaNMG
Kontakt:

Post Postao/la DejaNMG » 17 okt 2014, 03:29

Jeste Mina, kako mi je bilo krivo kad je otisla sa SKa, a kad sam vidio ovo veceras kako pjeva, jos mi je krivlje. :hmmmm:
Postavljala je pitanja na presici, Radonja u svom stilu poceo kriviti vrat i oci dreljiti. :beba:

Sto se tice utakmice, rutinski, odbrana na nivou, rano smo ispunjavali bonus skoro svaku cetvrtini glupim prekrsajima sto me mnogo nerviralo, u napadu bacali cigle izvana, osim Marcusa, ali na to smo navikli, i hranili loptama Bobija.
Marcus pokazao kakav je doktor, iako je Bobi MVP meca, za mene je igrac utakmice MWill.
Jaka polako vraca energiju koju mu je isisao Zdovc sa mrcvarenjem na klupi, 5/5 za dva poena u svom stilu, dvije promasene trojke, u odbrani kvalitetno.
Jenkins je bio odlican u odbrani, mnogo se trosio sto mu moze biti alibi za los napad, mora on to bolje, ove sezone se od njega to ocekuje.
Kalina i Jovic mogu mnogo bolje, Stefan jos nije u pravom ritmu zbog povredice, a Kalina odradio posao, nije forsirao.
Zirbes za minute koje je dobio odlican.
I mislim da imamo veliki problem na cetvorci, Mitrovic mi je veceras izgledao izgubljeno, preplaseno.
Ima solidnu statistiku, 8p (4/6 za dva i 0/3 za tri), 8 skokova i 5 asistencija koje ja stvarno nisam primjecivao (osim dvije za koje znam), i samo 2 izgubljene iako kad bi mene neko pitao bez da pogledam statistiku koliko je imao, rekao bih najmanje 5-6, takav utisak sam stekao.
Tejic odradio posao za 5 minuta koliko je dobio, ali nikako nije ni pogledao prema kosu.
Jos se nadam da cemo dovesti jednog igraca na cetvorci, mada prema izjava izgleda nista od toga iako je bio Radonja na pocetku priprema rekao da se trazi igrac na 4/5, stranac jer domacih nema sa karakteristikama koje su nam potrebne.

Sve u svemu, bitno je da smo dobili ovu utakmicu, sa dobrom igrom u kojoj jos ima prostora za napredak.

RADONJIĆ DEJAN !
Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333

<333 CFC & NYK & CZBG <333

Velibor Dunjic 1985-2014

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 17 okt 2014, 05:56

Sjeća li se još iko forumaša koji je prije godinu i pol napisao da Marjanović neće biti pojačanje za Zvezdu, :kafa:

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 17 okt 2014, 08:44

Tribalian je napisao/la:
DANTES je napisao/la:odlična utakmica zvezde i očajna turaka. bobi izdominirao
Ne znam da li je informacija tacna, ali u klubu ( galatasaraju) nije bas najbolja situacija. Uz sva ova pojacanja,ako je sudeci po ovoj utakmici jer njihove u prvenstvu nisam gledao, dosta su losiji u odnosu na proslu sezonu. Ali , tek je pocela grupna faza.

Jutros čitam izjavu njihovog trenera nakon sinoćnje utakmice, čovjek kaže da je zadovoljan što nisu izgubili 25-30 razlike. :o Jest početak sezone, ne mora ovaj poraz ništa da znači, ali mi ovo liči na scenario od prethodnih sezona kad su turski klubovi kamaru para keširali, pravili na papiru moćne timove, ali to na parketu nije izgledalo ni približno dobro (Fener i Efes).
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 17 okt 2014, 11:33

anelbavarac je napisao/la:[youtube][/youtube]

:ljepota:
Baci sisu da se igramoooo, jedna meni jedna Tribu :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 17 okt 2014, 12:03

Neutral je napisao/la:Sjeća li se još iko forumaša koji je prije godinu i pol napisao da Marjanović neće biti pojačanje za Zvezdu, :kafa:
neznam ko je to pisao (ja nisam), ali ostaje činjenica da je marijanovic bio daleko manje upotrebljiv u kombinaciji sa nelsonom nego što je sada sa pravim play-om williamsom, a ono što je za pohvaliti kod bobija jeste da je napokon dobro zatvarao pick and roll protivnika
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 17 okt 2014, 15:42

Iako je prva utakmica, ona ce mozda biti i presudna za taj prolazak u top16. Uzeli smo vaznu pobjedu protiv ucesnika f8 Evrolige prosle sezone, i sada nam ide u korist to sto odma gostujemo Neptunasu gdje imamo realnu sansu napraviti brejk i potvrditi ovu pobjedu. Kljucne ce biti u nastavku utakmice bas sa Litvancima i Laboralom, gdje trebamo ici na maksimalan broj pobjeda, a protiv ostalih sta bude bude.

Sinoc se vidjelo koliko Bobiju znaci kreativan plej, kao sto je Vilijams. Bobi je izdominirao, ali je M-Will bio odma tu iza njega. Takodje, veoma dobra rola kapitena sa 8 poena, 8 skokova i 6 asistencija. Mitrovic stvarno izrasta u velikog igraca. Cijela ekipa je bila generalno dobra, jedino su mozda malo Kalinic i Dangubic podbacili, ali svi znamo da oni mogu mnogo bolje i da ce igrati mnogo bolje.

Velike pohvale i za navijace. Negdje sam citao da je bilo 17 hiljada i kusur ljudi, mada mi se cinilo da je bilo vise. Samo da ostane posjecenost na ovom nivou i da momci dobiju zasluzenu podrsku i u ABA ligi.

[youtube][/youtube]

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 17 okt 2014, 15:52

rio_Ferdy88 je napisao/la:

Nista nemam protiv :mrgreen:

@ Alane ne znam sta je sa Turcima . Ne verujem da ce Fener u isti kos ove sezone sa Galatom i Efesom, ova dva stvarno imaju ozbiljne probleme. Ne znam dal si video juce kako Duda pokusava da saplete sopstvenog igraca. :mrgreen:

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 17 okt 2014, 18:20

Tribalian je napisao/la:
rio_Ferdy88 je napisao/la:

Nista nemam protiv :mrgreen:

@ Alane ne znam sta je sa Turcima . Ne verujem da ce Fener u isti kos ove sezone sa Galatom i Efesom, ova dva stvarno imaju ozbiljne probleme. Ne znam dal si video juce kako Duda pokusava da saplete sopstvenog igraca. :mrgreen:
Trib druze ima li jos kakav video od ove ? :tokralju: :tokralju: :beba:

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 17 okt 2014, 18:26

Evo care. ;)

" onclick="window.open(this.href);return false;

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 17 okt 2014, 18:31

Tribalian je napisao/la:Evo care. ;)

Jaooo,savrsenstvo :ljepota: :ljepota: :tokralju:

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 17 okt 2014, 18:33

Tribalian je napisao/la:Ne znam dal si video juce kako Duda pokusava da saplete sopstvenog igraca. :mrgreen:

Vidio sam. :lol: Onaj lik se sasro, ne smije ni da se okrene da pogleda Dudu. :mrgreen:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 17 okt 2014, 18:33

Tribalian je napisao/la:Evo care. ;)

[youtube][/youtube]

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 17 okt 2014, 19:32

hahahahhahahaaaaaa :urnebes:

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 18 okt 2014, 13:19

Opet sramota gledatelja.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 19 okt 2014, 16:42

Veceras od 21 cas igramo sa Mega Vizurom. Igra se u Zelezniku i pusteno je samo 1000 karat u prodaju. Ovo se namestilo zbog zauzetosti " Pionira" u kome se odrzava " Galebov trofej Beograda" tj. turnir u tekvondou.

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 19 okt 2014, 22:31

Bobi je danas 6 igrac protivnika :crazy:

Edit,probudio se .

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 19 okt 2014, 22:48

I kao takav je postigao 20 poena, uz 9 skokova i 3 asistencije (indeks 31).

Luka Mitrovic fenomenalan :tokralju: :tokralju: :tokralju: 27 poena (5/6 za 2; 5/5 za 3), 7 skokova, 2 asistencije. Ukupan indeks 34, sto znaci da ce vjerovatno biti MVP kola. Napreduje iz sezone u sezonu, iz utakmice u utakmicu..

Sada slijedi gostovanje Neptunasu. Tu ocekujem pobjedu jer je ona neophodna za top16.. Litvance jednostavno moramo dobiti u oba meca.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 20 okt 2014, 20:12

На $ $ % се 13 $ $ " % ", $ $ твораца $ ¥ ? ? % " Црвене $. У ' $ $ & Црвена $ ? 70 $ постојања, а у $ ? ? ? & је % " $ све, % $ ' се $ на ? ". ", & Црвена $ & " $ ? ? " терена на ? $ понесе његово ". Јер, $ " ? % " Црвена $ " не " ? оно % је $. Управо " тог ?, по % " " сцена за ? " " „" " света“, " ", & " ? " на ? $ " " " & - $ на & " је цео свој " ? $.

% " је $ $ " " " % у ". $ је ¥ у " & $ " % ? Црвена $ " у " је & " свој $ &.

Рођен је 8. & 1923. $ у ", " је " " ? ' - % " у $. За " $ ? $ " је $ ?, " " "-$ ?, а ¥ оцена на & ? ' је ? & $. $ " пао " $ ".

" се прво $ " ?, а ' је " % & је ? његов ". % " је $ са ? " 4. ' 1945. $ основао & $ Црвена $ " њену % " & је " ? " ?. ? је ¥ " у ' ' $ / $ $ $ је управо % " ? ? & Црвене $ са & 1.

" је $ " %, тренер, " " '. $ 15 $ " ? у % " % " је " 10, & тренер " ". $ % " је " & тренер у & ", а са & Црвена $ " је $ " ?, % га са 17 ? & $ сврстава у $ " " тренера " '.

" је " " $ ?, а у " је % " & ? првог % на ' & првенству & је 1950. $ $ у & ". / је " " ? " $ ? " на & првенству у " 1953. $ " & првенству у " $ " 1954. $. % " ' % је " $ $, ' " $ % савеза ? & " " ? & ? ? ". " је $ " " за $ " " $ $ " $ &-$ на " ". $ 2007. $ ? је " & ? у ", а ? је " " $ за ?.

% " је ? за ? " % у " СФРЈ. О ' су $ " " " " & $ " " & %. ' $ ? & " ? " & $ је „% " " & свега“, а $ $ " " " " тренера " ' & " „$ је % " отац ? %“.

" ? Црвена $ је $ ? за $ зато % је у " $ ? управо % ". Непрестано се " % " по " " " $ " тренера " " у то '. % је " на ? - ", ? ? " $ у $ " ? $ & ' & је ? права &.

$ је " у $ ? $, најпре & " а ' " & $ " '. ? је % је % & $ $ ? & $ $ ? преносе ".

? је " $ $, " " ? ? " „Спорт " ?“, & $ $ $ " & $ ".

' је у $ 20. & 2001. $.

% " је " " " " " на ? $. " је & " " " " ", / у % у & " " посао. & је " &, уз - " ? " $ $ терене на ? $, ' " " за & се ' ? & ? & ". На " " су $ " ? " " ", а ? $ је " 70 $ " остао " за & Црвена $.
slika

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 21 okt 2014, 15:55

Nesto o sutrasnjem rivalu.

Crvena zvezda i litvanski Neptunas će u četvrtak odmeriti snage u Klajpedi u drugom kolu ovogodišnjeg izdanja Evrolige. Crveno beli će tako u četvrtak od 18 časova biti deo prvog evroligaškog meča svih vremena u Švituris areni.

Neptunas je praktično od „juče” na mapi evropske košarke. Prvi put u istoriji kluba su učestvovali u Evropi u sezoni 2013/2014. Tada su u Evrokupu ispali već posle grupne faze takmičenja u kojoj je bio kragujevački Radnički. Međutim, tim koji će se u četvrtak suprotstaviti vicešampionu Srbije je mnogo ozbiljniji i jači od prošlogodišnjeg.

Doveden je na poziciji plejmejkera iskusni Amerikanac Mustafa Šakur. Sa jednog od najboljih univerziteta što se tiče koledž košarke - Arizone, sleteo je pravo u Evropu, tačnije u Prokom Trefl iz Sopota. Promenio je u karijeri čak 13 klubova od kojih su najzvučniji nekadašnja TAU Keramika, Vašington Vizardsi i Oklahoma Siti Tander.

Trener Neptunasa je Litvanac Kazis Maksvitis. Mladi stručnjak (37) učio je zanat kroz sve omladinske selekcije Litvanije, od pionirske do juniorske, pa i igra Neptunasa odiše tipičnom litvanskom filozofijom. Na terenu su uglavnom četiri niska igrača, od kojih većina odlično šutira za tri i jedan dominantan centar. Na utakmici prvog kola protiv Laboral Kuće, Neptunas je šutnuo čak 26 trojki!

Zvezda je svakako favorit protiv Litvanaca ali se nikako ne sme opustiti i pomisliti da je utakmica unapred dobijena. Ako se Neptunas raspuca i te ponekad nerezonske trojke krenu da ulaze, Crveno beli mogu imati velikih problema.

Odgovori

Natrag na “Evropska košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.