RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Pastrmko uz tebe sam !!!
Da ne trolam, Rodjeni sretno protiv Štrumfova.. Živli
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Da ne trolam, Rodjeni sretno protiv Štrumfova.. Živli
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
juhuu pomocni juhuuu fox terijer
dobro su nam skoncentrisane snage uprave na rad nas anonimaca rekreativaa sa foruma
mislim da ih puno vise bole kritike ovde ispisane nego bi to trebalo...nadam se da se varam ali
pit fox, terijeer, pit fox, terijeer

dobro su nam skoncentrisane snage uprave na rad nas anonimaca rekreativaa sa foruma
mislim da ih puno vise bole kritike ovde ispisane nego bi to trebalo...nadam se da se varam ali

pit fox, terijeer, pit fox, terijeer

ROĐENI BRATO
(VEDRAN PULJIC 1985-2009)
Ipswich Town F.C.
(VEDRAN PULJIC 1985-2009)
Ipswich Town F.C.
ja ne vidim nista pohvalno sa ovih slika

Vec su pocele izvlakuse da je ispod povrsine dobar teren sto znaci da nece raditi drenazu,sto dalje znaci da ce neko tu lovu od radova na drenazi podjeliti.Volio bih da sam sebi skocim u usta i da me natjeraju da sam sebi pojedem **** i da urade kako bog zapovjeda(ako ce se ikako i raditi,a na ovim slikama vidim da se nije odmaklo od pocetka))
FORZA VELEZ
HAM ZELJO

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
One slike ne prikazuju da se nešto radi. Zemlja razrovana na jednom mjestu kao i na početku i pesimista sam da će se nešto raditi dok raja neskupi nešto love ali to je vjerovatno tek na proljeće. Do tada kiše neće dati a ja bi bio zadovoljan da one pare od UEFE nisu već potrošene.
- SipakUlicar1922
- Kontakt:
Rzumijem pesimizam vezan za ove radove na pomocnom terenu. Glup je razlog koji je naveden radi kojeg su radovi obustavljeni. Sve i jedna masina radi i po mokrom i suhom i hladnom i vrucem vremenu. To su samo price za malu dijecu. Doduse svi vi koji odete na utakmicu 25. oktobra (sa Vitezom) imat ce te priliku da se uvjerite koliko je uradjeno.
Sto se same utakmice tice nemam blage veze. Iako se nadam bodu/bodovima ocekujem poraz. Na to nas je tradicija navikla. Medjutim, necubiti pesimista. Vjerujem u povoljan rezultat (sve osim poraza). Ovdje ce igraci imati priliku da dokazu mentalnu snagu. Zeljo ce biti agresivan radi naseg proslog susreta i sigurno ce atmosfera biti naostrena. Sudija Valjic (koji je preskocio zadnjih 5 kola radi kiksa na Grbavici) ce sigurno biti naklonjen domacinu da slucajno opet "ne usere".
Mec lopta u ovoj tekmi ce biti mentalna snaga. Ko tu bude jaci nosi bodove. Da vas vidimo Rodjeni
Sto se same utakmice tice nemam blage veze. Iako se nadam bodu/bodovima ocekujem poraz. Na to nas je tradicija navikla. Medjutim, necubiti pesimista. Vjerujem u povoljan rezultat (sve osim poraza). Ovdje ce igraci imati priliku da dokazu mentalnu snagu. Zeljo ce biti agresivan radi naseg proslog susreta i sigurno ce atmosfera biti naostrena. Sudija Valjic (koji je preskocio zadnjih 5 kola radi kiksa na Grbavici) ce sigurno biti naklonjen domacinu da slucajno opet "ne usere".
Mec lopta u ovoj tekmi ce biti mentalna snaga. Ko tu bude jaci nosi bodove. Da vas vidimo Rodjeni

Prkosni i Ponosni od 1922
- VigorMostarac
- Kontakt:
VELEŽ puni 26 godina nije pobjedio želju na Grbavici.
skor Pobjede VELEŽ-a 0 neriješeni 1 poraza 17
zadnja pobjeda 03.09.1988 0:1 Vladimir Gudelj
Dođite i podržite NAŠE ROĐENE u rušenju loše i neugodne tradicije .
Nedelja 19.10.2014. stadion Grbavica
POŠTUJ TUĐE,VOLI SVOJE!
skor Pobjede VELEŽ-a 0 neriješeni 1 poraza 17
zadnja pobjeda 03.09.1988 0:1 Vladimir Gudelj
Dođite i podržite NAŠE ROĐENE u rušenju loše i neugodne tradicije .
Nedelja 19.10.2014. stadion Grbavica
POŠTUJ TUĐE,VOLI SVOJE!
VFC THE RELIGION
- pravnik1981
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Majke mi moje uvijek sam optimista, ali nije mi jasno ko kome ovde prodaje muda za bubrege? Mrkva je u prosloj emisiji rekao javno da su radovi stali radi vremenskih prilika, a Tana sada kaze da je radi para. Neznam majke mi moje, nemogu biti pametan. Ja sam uvijek objektivan bio majke mi moje, uvijek kazem kad nesto nije u redu.pravnik1981 je napisao/la:
Spremio sam Letilicu za Grbavicu sa Velezovom zastavom, malo se trenirao jucer, dobro sam se ustelio majke mi moje, sve je spremno zna Nedjelju:

Zadnja izmjena: Tosre, dana/u 17 okt 2014, 15:00, ukupno mijenjano 1 put.
- pravnik1981
- Kontakt:
Tosre je napisao/la:Majke mi moje uvijek sam optimista, ali nije mi jasno ko kome ovde prodaje muda za bubrege? Mrva je u prosloj emisiji rekao javno da su radovi stali radi vremenskih prilika, a Tana sada kaze da je radi para. Neznam majke mi moje, nemogu biti pametan. Ja sam uvijek objektivan bio majke mi moje, uvijek kazem kad nesto nije u redu.pravnik1981 je napisao/la:
Spremio sam Letilicu za Grbavicu sa Velezovom zastavom, malo se trenirao jucer, dobro sam se ustelio majke mi moje, sve je spremno zna Nedjelju:

- zeljo4life
- Kontakt:
Tosre,ti si trebao umjesto "tosre",staviti nick "majke mi moje"
Amare hvala ti...
Kad smo mi uveli avijaciju u navijacke vode i "napad" iz zraka (medju prvima)ovi su male mace za nas(sto kaze Nedja Babovic oni su "djeciji vrtic" za naspravnik1981 je napisao/la:Tosre je napisao/la:Majke mi moje uvijek sam optimista, ali nije mi jasno ko kome ovde prodaje muda za bubrege? Mrva je u prosloj emisiji rekao javno da su radovi stali radi vremenskih prilika, a Tana sada kaze da je radi para. Neznam majke mi moje, nemogu biti pametan. Ja sam uvijek objektivan bio majke mi moje, uvijek kazem kad nesto nije u redu.pravnik1981 je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
Od naseg Aviona "ROĐENI" je sve počelo

IDEMO RODJENIII
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
- Crvena1981Armija
- Kontakt:
Znači bez Vlade, Škaljića i Janičijevića.Bolje što ne igraju prva dvojca, igrali u Želji emocije i to.Haurdić umjesto Vlade, a umjesto Škaljića Škahić.Popa bi ostavio, valjda ga je krenulo, ali sve je na Feji.I sam kaže da ne zna da li da počne sa malo bržim napadom ili da ostavi sve kako je bilo u zadnjoj utakmici.Porazom gubimo sve šanse za Europu, a pobjedom se priključujemo vrhu.Samo borba i zalaganje i ginuti za sveti dres.
FORZA VELEŽ
FORZA VELEŽ

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA!!!
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!
- NeverGiveUp
- Kontakt:
Ne sviđaju mi se izjave trenera i igrača.
Stiče se dojam kao da dolazimo Evertonu a ne Želji koji je vidno slabiji nego prošle sezone.
Ma sve u rangu 20-o godišnjeg renomea kluba.
Stiče se dojam kao da dolazimo Evertonu a ne Želji koji je vidno slabiji nego prošle sezone.
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
- Crvena1981Armija
- Kontakt:
Nije da nismo navikliNeverGiveUp je napisao/la:Ne sviđaju mi se izjave trenera i igrača.

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA!!!
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!
Bog me ubio ako znam sta ocekivati u nedjelju 

MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Ovo sa ne igranjem Asima mi je nesto sumnjivo,prvo je bila povreda a sada viroza i evo ne igra 4-5 utakmica(falio je jednu i zbog kartona) pa se pitam je li to sve slucajno ili ima veze sa ovom pobunom protiv kaznjavanja.Da se nije zakacio sa Fejom,
jer ga odavno nema u sastavu(a protiv kona je bio na klupi ali nije ulazio )Vlada stara prica,vise ne igra nego sto igra
,jos gola nije dao(racunajuci i onu polusezonu ranije,slabo je ovo Vlada do sada odigro,maltene nista nije napravio .
IDEMOOOOOOOOO RODJENIIIIIIIIII

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Igrao asim kup i zadnju protiv radnika bio najboljirodjak je napisao/la:Ovo sa ne igranjem Asima mi je nesto sumnjivo,prvo je bila povreda a sada viroza i evo ne igra 4-5 utakmica(falio je jednu i zbog kartona) pa se pitam je li to sve slucajno ili ima veze sa ovom pobunom protiv kaznjavanja.Da se nije zakacio sa Fejom,jer ga odavno nema u sastavu(a protiv kona je bio na klupi ali nije ulazio )Vlada stara prica,vise ne igra nego sto igra
![]()
,jos gola nije dao(racunajuci i onu polusezonu ranije,slabo je ovo Vlada do sada odigro,maltene nista nije napravio .
![]()
Vjerujem da ce Rođeni ginuti na Grbavici i ocekujem nerjeseno a mozda i pobjedu, ali ako je istina da ce sudit Valjic, onda se bojim da ce naginjat na Zeljinu stranu jer im je ostao duzan od proslih utakmica.
S druge strane kako ce utakmicu prenositi na BHT, nadat se da ce suđenje biti o.k.
Zato Forzaaaaaaaaaa Rodjeniiiiiiiiiiiiiii i do pobjede.
Poseban pozdrav za legendu brata Pastrmku
i molim te ne osvrci se na ove kurcomane i pacijente koji te pokusavaju izprovocirat, mogu ti ga lagano pop..it .
Ti si za njih ipak velicina i autoritet u svakom pogledu, i ovaj forum bi bez tvojih sala i komentara bio bezveze.
S druge strane kako ce utakmicu prenositi na BHT, nadat se da ce suđenje biti o.k.
Zato Forzaaaaaaaaaa Rodjeniiiiiiiiiiiiiii i do pobjede.

Poseban pozdrav za legendu brata Pastrmku

Ti si za njih ipak velicina i autoritet u svakom pogledu, i ovaj forum bi bez tvojih sala i komentara bio bezveze.
FK..VELEZ - Semir Tuce :)
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Po pobjedu!
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
? то - " ? за пораз? не $ ", ? " " % ? / ", ? " $ се " "... & ' $ $ - то " $ -, % се & $ сте ? $...salmy je napisao/la:Vjerujem da ce Rođeni ginuti na Grbavici i ocekujem nerjeseno a mozda i pobjedu, ali ako je istina da ce sudit Valjic, onda se bojim da ce naginjat na Zeljinu stranu jer im je ostao duzan od proslih utakmica.
Zato Forzaaaaaaaaaa Rodjeniiiiiiiiiiiiiii i do pobjede.![]()
![]()
![]()
Poseban pozdrav za legendu brata Pastrmkui molim te ne osvrci se na ove kurcomane i pacijente koji te pokusavaju izprovocirat, mogu ti ga lagano pop..it .

https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.